خب بانداش عالیه.دکمه پاور خیلی بهتر از نسل قبل شده،سرعت گوشیم عالیه
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بیلد نامبر کجا گرفتی ؟ پشت جعبه عربی داره ؟؟؟
هندزفری سفیده یا قرمز ؟؟؟
منم مثل ایشون زیاد گوشی بازی میکردم ولی فعلآ M8 سه هفته ای جواب داده :d
بیلد نامبر کجا گرفتی ؟ پشت جعبه عربی داره ؟؟؟
هندزفری سفیده یا قرمز ؟؟؟
منم مثل ایشون زیاد گوشی بازی میکردم ولی فعلآ M8 سه هفته ای جواب داده :d
سلام.
گوگل پلی برا منم باز شده ولی وقتی میرم داخلش برنامه های پولی رو نشون نمیده فقط فری میتونی دانلود کنی clear data هم کردم درست نشد! مال بقیه هم همینجوریه؟
سلام.
گوگل پلی برا منم باز شده ولی وقتی میرم داخلش برنامه های پولی رو نشون نمیده فقط فری میتونی دانلود کنی clear data هم کردم درست نشد! مال بقیه هم همینجوریه؟
اینکه نوکیا آپدیت های بهتری برای وینفون میده شکی نیست. مثلا هر آپدیت رو خود نوکیا دست کاری میکنه چیز های جدیدی بهش اضافه میشه.دوستان میخوام گوشی ویندوزی بگیرم و نمیخوامم زیاد هزینه کنم بین این دو تا موندم...lumia 520 و htc 8s
خودم نظرم رو 8s هستش به این دلایل : 1-به نظر من خیلی زیباتره و جنس بدنه و کیفیت ساختش بالاتره از نوکیا 2-سخت افزار قویتری داره نسبت به نوکیا 3-و اینا رو هم از انجمنای مختلف از نظرات مردم فهمیدم که باتریش بهتره-کیفیت صفحش کمی بهتره-کیفیت و بلندی صداش بالاتره-دوربینش فلش داره و کیفیتش کمی بالاتره
به خاطر این دلایلم الان دو دلم : 1-حافظش پایینتره(که البته تو 8.1 میشه برنامه ها رو رو مموری نصب کرد پس با این حساب مشکلی نیست) 2-میگن ساپورت نوکیا بهتره و این جور حرف 3-تو 520 شنیدم با دو بار لمس صفحه قفل گوشی باز میشه مثل g2:dاین قابلیت فقط رو نوکیاس یا این که کلا رو ویندوز فونه و با 8s میشه این کارو کرد؟؟؟ 4-و این که آیا ممکنه وین فون رو 520 سریعتر و بهتر اجرا بشه تا رو نوکیا(پارتی بازی:d)
کسایی که تجربه کار با وین فون دارن این برنامه های اختصاصی نوکیا چیا هستن و به چه دردی میخورن؟؟و کلا به نظرتون کدومو بگیرم؟؟؟ممنون
دوستان این هندزفریهارو کجا میشه پیدا کرد؟
یه شلوار کردی بپوش پاشو برو پایتخت :dدوستان این هندزفریهارو کجا میشه پیدا کرد؟
یه شلوار کردی بپوش پاشو برو پایتخت :d