راهنمایی برای خرید موبایل

گوگل پلی برای من ***** شد !!!!
67l59zo7zts278v9g5rs.png

من که با گوشیم راحت دانلود می کنم:d

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من میخوام گوشی اکسپریا زد 2 بگیرم به نظرتون گوشی خوبیه ؟ بهتر از اینم هست ؟ ( کلا تازه رفتیم تو کار گوشی :d

بله گوشیه خوبیه البته اگه فن ها ی lg و samsung ازش انتقاد نکنند:d

سلام دوستان من میخوام گوشی اکسپریا زد 2 بگیرم به نظرتون گوشی خوبیه ؟ بهتر از اینم هست ؟ ( کلا تازه رفتیم تو کار گوشی :d
اره داداش عالیه .. خصوصن میتونی با ps4 هم ستش کنی و قابلیت ریموت تو دوربین و داره.

- - -ویرایش - - -

تا گوگل رو گوشی بسته نشده حسابی دانلود کنید!

سامسونگ5ساله سالی فقط1پرچمدار ‏گوشی میزنه یعنی وقتی ‏پرچمدارشو میخری مطمنی تا1سال گوشی بهتر نمیزنه..ااین گوشی جدید هم که معرفی شد فقط برا بازار کره جنوبی عرضه میشه.ولی خیلی عجیبه سامسونگ بخواد به این زودی گوشی جدید بده بیرون چون هم فروش و هم عملکرد اس5فوق العاده بوده ‏
اره درسته ولی خب امسال خرابش کرد
در ضمن من جایی ندیدم که بگه فقط برای کره عرضه میشه گفتن فعلا ..البته هر چند خیلی از کشورها مثل ایران نمیدونن LTE-A چی هست
حالا دو تا داستان دیگه هم هست شایدم سه تا
1.یه گوشی بخواد بده بیرون با پردازنده 64 بیتی دوباره اپل گوشی جدید میده اینا یادشون میوفته 64 بیت بزنن
2.یه گوشی با بدنه فلزی بزنه
3.یه گوشی با پردازنده های انویدیا بزنه
که امیدوارم این اتفاقات نیوفته و یه سروسامونی بدن به این قضایا.. یه جورایی راه اپل رو پیش بگیرن

راجع به گوشی htc one هم که میدونید با بدنه پلاستیکی هم زده با قیمت فوق العاده 400 دلار که فعلا برای چین هستش امیدوارم به ایران هم برسه که همه چیش عالیه

اره داداش عالیه .. خصوصن میتونی با ps4 هم ستش کنی و قابلیت ریموت تو دوربین و داره.

- - -ویرایش - - -

تا گوگل رو گوشی بسته نشده حسابی دانلود کنید!

اینم فکر کنم از دستشون در رفته یارو حواسش نبوده ایرانو unban کرده :d

امروز جی 2 1400 فروختم
به مصرف کننده فروختی این قیمت؟ حتی مصرف کننده هم آخه چنین قیمتی بر نمیداره وقتی فقط 100 تومن با نو اختلاف قیمت داره. مغازه دار من رفتم به زور 1200 بر میداشتند!
گوشی نسبتا بد فروشی هستش توی ایران و اذیت میکنه بخوای رد کنی بره چون سر خودم هم اومد.

به مصرف کننده فروختی این قیمت؟ حتی مصرف کننده هم آخه چنین قیمتی بر نمیداره وقتی فقط 100 تومن با نو اختلاف قیمت داره. مغازه دار من رفتم به زور 1200 بر میداشتند!
گوشی نسبتا بد فروشی هستش توی ایران و اذیت میکنه بخوای رد کنی بره چون سر خودم هم اومد.

به مغازه دار

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or