گوگل پلی برای من ***** شد !!!!
سلام دوستان من میخوام گوشی اکسپریا زد 2 بگیرم به نظرتون گوشی خوبیه ؟ بهتر از اینم هست ؟ ( کلا تازه رفتیم تو کار گوشی :d
اره داداش عالیه .. خصوصن میتونی با ps4 هم ستش کنی و قابلیت ریموت تو دوربین و داره.سلام دوستان من میخوام گوشی اکسپریا زد 2 بگیرم به نظرتون گوشی خوبیه ؟ بهتر از اینم هست ؟ ( کلا تازه رفتیم تو کار گوشی :d
اره درسته ولی خب امسال خرابش کردسامسونگ5ساله سالی فقط1پرچمدار گوشی میزنه یعنی وقتی پرچمدارشو میخری مطمنی تا1سال گوشی بهتر نمیزنه..ااین گوشی جدید هم که معرفی شد فقط برا بازار کره جنوبی عرضه میشه.ولی خیلی عجیبه سامسونگ بخواد به این زودی گوشی جدید بده بیرون چون هم فروش و هم عملکرد اس5فوق العاده بوده
اره داداش عالیه .. خصوصن میتونی با ps4 هم ستش کنی و قابلیت ریموت تو دوربین و داره.
- - -ویرایش - - -
تا گوگل رو گوشی بسته نشده حسابی دانلود کنید!
وان چند خریدی ؟امروز جی 2 1400 فروختم بقییشم گذاشتم وان گرفتم.تا شب سعی میکنم چندتا عکس و یک توضیحی بزارم
وان چند خریدی ؟
1960 شانزده گيگ
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
به مصرف کننده فروختی این قیمت؟ حتی مصرف کننده هم آخه چنین قیمتی بر نمیداره وقتی فقط 100 تومن با نو اختلاف قیمت داره. مغازه دار من رفتم به زور 1200 بر میداشتند!
گوشی نسبتا بد فروشی هستش توی ایران و اذیت میکنه بخوای رد کنی بره چون سر خودم هم اومد.
خب بانداش عالیه.دکمه پاور خیلی بهتر از نسل قبل شده،سرعت گوشیم عالیه
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
htc one دسته دو چند ورمی دارن