راهنمایی برای خرید موبایل

خوب فدات شم دلیل نمی شه اندازش بزرگه کسی نخره ادم باید به امکانات گوشی نگاه کنه مگه لومیا 1520 هم بزرگ نیست :d
برادر من لومیا 1520 کوچیکتره! 0.4 اینچ کوچیکتره!
خودت برو اینجا نگا کن ببین خجالت نمی کشی سایز این دوتا رو مقایسه می کنی:دی:
Visual Phone Size Comparison

- - -ویرایش - - -

مرسی بابت راهنمایی هاتون دمتون گرم
اون 200 300 هم میزارم روش بعد یه مدت طولانی قصد تعویض گوشی دارم !
این 16 گیگ خیلی زود پر میشه؟
من نیاز نرم افزاری زیادی ندارم ، بیشتر بازی ها و نرم افزار ها رو توی تبلت دارم فقط چند تا نرم افزار مث اسکایپ و اینستاگرام و لاین میمونه ، عکس ها رو هم من مرتب به پی سی منتقل میکنم
M8 رو از لیستم خط زدم ولی 1020 اضافه شد:| همچنین 930 باقی مونده :دی سونی هم اصلا دوست ندارم ، s5 هم که بازم خوشم نمیاد:دی
1020 رو اول بگیر دستت ببین با کلفتیش مشکل نداری اول.
ولی 930:
the Lumia 930 has a lens that would make any photography geek freak.
http://www.digitaltrends.com/mobile/lumia-930-vs-galaxy-s5-vs-iphone-5s/#!18GRI
شما اول کمی با یه گوشی ویندوز فونی کار کن(ترجیحا دارای وین 8.1 باشه.) ببین خوشت میاد یا نه. چون سیستم عاملیه که یا عاشقش میشی یا حالت ازش بهم میخوره:دی.

خوب آخه به چه دلایلی باید توصیه بشه یک گوشی وقتی رقبای اون در همون قیمت سر تر هستند؟ یک مقایسه:
Z1 = کلفت و سنگین - اسپیکر زیر متوسط - دید ضعیف زیر نور خورشید و زوایای دید نامناسب - دوربین غیر واقعی - بدنه شکننده - دکمه های ریز - حاشیه های زیاد دور صفحه
G2 = کمترین حاشیه صفحه - نازکتر - صفحه نمایش بزرگتر و زیباتر - دوربینی که هنوزم توی آزمایشات حضور داره - همون قدرت Z1 - اسپیکر خوب
خوب انصافا برای چی الان من مثلا به یه نفر بگم Z1 بخره به جای G2؟! یا HTC One سری اول (هم قیمت ها رو مقایسه می کنیم الان نگید خوب M8 بخر) که نصف بیشترشون بنفشی دوربین داره و سخت افزاریش هم از G2 و Z1 عقب تره؟
چون نشستی بافتی واسه خودت دلم نیومد جواب ندم :d
الان Z1 کلفتر از G2 هست!!!!8.5 بیشتره یا 8.9 ؟! اسپیکر زیر متوسط!؟! یعنی واقعا :d کاملا از نزدیک تست کردم و Z1 خیلی کیفیت صداش و اسپیکرش بهتر از G2 هست. درباره صفحه نمایش هم بنظر من G2 صفحه نمایش بهتری داره اما نه تو این چیزایی که تو گفتی...صفحه Z1 نه تنها کنتراست بیشتری داره بلکه زیر خورشید عملکرد بهتریم داره.
78cvbg4jrwn6akcjji6h.jpg

البته زاویه ضعیفتری داره(هر چند من بعنوان یک ضعف قبولش ندارم) و اینکه G2 رنگ هارو بهتر نشون میده در حالت کلی (بدون در نظر گرفتن BE )

دوربین غیر واقعی :d لول از تو بعید بود ..در خوب بودن دروبین G2 شکی نیست اما Z1 فوق العاده دروبین خوبی داره بخصوص بعد از اومدن آپدیت دوربین Z2 براش.... بصورت کلی و تخصصی هم به قضیه نگاه کنی Z1 عکس های بهتری میتونه بگیره.هر چند لرزش گیر اپتیکال G2 خیلی عالیه.اما در کل تو هیچ سایتی چه موبایل چه تخصصی دوربین نمیتونی پیدا کنی که G2 برتر از Z1 باشه و Z1 کاملا برتره حتی تو فیلمبرداری.
بدنه شکننده!؟ یعنی الان یجورایی میخوای بگی بدنه G2 بهتره!؟ کام آن :d اصلا جای صحبت نداره!
مهمترین معضل G2 جای دکمه هاش هست که 2 حالت داره در هنگام برخورد باهاش..اولش اذیت میشی اما بعد از یک ماه میتونی بهش عادت کنی...اولش اذیت میشی و میبینی نمیتونی بهش عادت کنی و گوشیرو میبری پس میدی :)
در اینکه فکر میکنی صفحه بزرگتر هم مزیته یا دکمه های ریز(های ترول ) عیب هم چیزی بنظرم نرسید بگم...
اگه یک نفر دروبین براش ملاک نباشه و تو انتخابش به زیبایی گوشی و خوش دستیش بیشتر اهمیت بده حتما با این پول HTC One رو پیشنهاد میکنم تا این 2 تا...
سپاس

- - -ویرایش - - -

ولی 930:

Lumia 930 vs. Galaxy S5 vs. iPhone 5S: Spec Comparison | Digital Trends
شما اول کمی با یه گوشی ویندوز فونی کار کن(ترجیحا دارای وین 8.1 باشه.) ببین خوشت میاد یا نه. چون سیستم عاملیه که یا عاشقش میشی یا حالت ازش بهم میخوره:دی.

0.4 اینچ یطوری شما می گی انگار یه تبلتو داری با گوشی لومیا مقایسه می کنی :d

من خودم که دارم از این گوشی استفاده می کنم نهایت لذتو می برم و هیچ مشکلیم برام ایجاد نکرده راحت گذاشتمش تو کیفو باهاش کار می کنم تازه تو بازی مثل gta لذت واقعیو احساس می کنی کابل otg رو وصل می کنی دسترو بهش وصل می کنی رو صفحه 6.4 اینچی با کیفیت حال می کنی تازه می تونی دسته ps3 هم بهش مستقیم وصل کنی :d

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

ولی 930:

من خودم که دارم از این گوشی استفاده می کنم نهایت لذتو می برم و هیچ مشکلیم برام ایجاد نکرده راحت گذاشتمش تو کیفو باهاش کار می کنم تازه تو بازی مثل gta لذت واقعیو احساس می کنی کابل otg رو وصل می کنی دسترو بهش وصل می کنی رو صفحه 6.4 اینچی با کیفیت حال می کنی تازه می تونی دسته ps3 هم بهش مستقیم وصل کنی :d

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

ولی 930:

کیفیت صفحهg730از همشون بهتره خودم مقایسه کردم درسته 5.5اینچه ‏ورزلوشن پایین رو کاغذ داد میزنه خوب نیست:دی ولی کیفیتش خیلی خوبه

بالاخره G730 صفحه نمایشش TFT هست و جون به جونش کنی زاویه دید پایینتری نسبت به اونا داره و در کل کیفیت صفحه اونا بهتر باید باشه با توجه به اینکه تقریبا از لحاظ تعداد پیکسل در هر اینچ یه اندازه هستن "البته من کنار هم تست نکردم"

اینجا کلن مخالف گوشی های سونین همه مارکی رو پیشنهاد میدن الا سونی مثلا تو یه رنج قیمت مدل سونی بهتر از بقیس میگن برو glx بخر:d

من هر چی فکر کردم بجز در فبلت تا 1300 (Z Ultra) و گوشی با صفحه نمایش کوچیک و قدرت بالا (Z1 C) چیزی یادم نمیاد که سونی در یه رنج انتخاب بهتری باشه ، اینجا جای فنبازی نیست بهترین گوشی بسته به خواسته ها و انتظارات گفته میشه، دیگه بقیش پای خود اون شخص هست که بین مدل های معرفی شده یکی رو انتخاب کنه

چرا نگیم z ultra بخر فقط یه مقدار در دوربین ضعیفه مگر نه بقیه چیزاش از g2 سر تره حتی به نظر من از z1 هم بهتره

چون وقتی کسی میخواد گوشی بخره یه فبلت بهش پیشنهاد نمیدن ! اینکه شما با سایز این گوشی مشکل نداری دلیل بر این نیست که بقیه هم همینطورن ، شاید اون شخص میخواد گوشیش رو بزاره تو جیبش نه تو کیفش اونموقع تکلیفش چیه ؟! باید این غول بیابونی رو بزاره جیبش که اگه از جیب در نیاری تو نشستن هم اذیت میکنه ؟! شاید یکی میخواد با یه دست با گوشی کار کنه واسه اون چجوری Ultra رو تجویز کنیم ؟!

بالاخره G730 صفحه نمایشش TFT هست و جون به جونش کنی زاویه دید پایینتری نسبت به اونا داره و در کل کیفیت صفحه اونا بهتر باید باشه با توجه به اینکه تقریبا از لحاظ تعداد پیکسل در هر اینچ یه اندازه هستن "البته من کنار هم تست نکردم"

من هر چی فکر کردم بجز در فبلت تا 1300 (Z Ultra) و گوشی با صفحه نمایش کوچیک و قدرت بالا (Z1 C) چیزی یادم نمیاد که سونی در یه رنج انتخاب بهتری باشه ، اینجا جای فنبازی نیست بهترین گوشی بسته به خواسته ها و انتظارات گفته میشه، دیگه بقیش پای خود اون شخص هست که بین مدل های معرفی شده یکی رو انتخاب کنه

چون وقتی کسی میخواد گوشی بخره یه فبلت بهش پیشنهاد نمیدن ! اینکه شما با سایز این گوشی مشکل نداری دلیل بر این نیست که بقیه هم همینطورن ، شاید اون شخص میخواد گوشیش رو بزاره تو جیبش نه تو کیفش اونموقع تکلیفش چیه ؟! باید این غول بیابونی رو بزاره جیبش که اگه از جیب در نیاری تو نشستن هم اذیت میکنه ؟! شاید یکی میخواد با یه دست با گوشی کار کنه واسه اون چجوری Ultra رو تجویز کنیم ؟!

من نمی خوام نظرمو به کسی تحمیل کنم گفتم این گزینه را هم در نظر بگیرند اینجا یه عده می خوان گوشی های سونی را بد جلوه بدهند که این اصلن کار درستی نیست در ضمن گوشی های دیگه هم مثل note 3 و lumia 1520 هم فبلتن این که دلیل نمی شه و اینکه z ultra هم تو جیب جا می شه هم با یک دست می شه باهاش کار کرد مثلا برای type کردن هم کیبورد کوچک داره هم بزرگ اگه یه مقدار تند حرف زدم ببخشید:d

من نمی خوام نظرمو به کسی تحمیل کنم گفتم این گزینه را هم در نظر بگیرند اینجا یه عده می خوان گوشی های سونی را بد جلوه بدهند که این اصلن کار درستی نیست در ضمن گوشی های دیگه هم مثل note 3 و lumia 1520 هم فبلتن این که دلیل نمی شه و اینکه z ultra هم تو جیب جا می شه هم با یک دست می شه باهاش کار کرد مثلا برای type کردن هم کیبورد کوچک داره هم بزرگ اگه یه مقدار تند حرف زدم ببخشید:d

شما هم میخوای گوشیای سونی خیلی خوب جلوه بدی اما چه بخوای قبول کنی چه نکنی بجز چندتا از گوشیاش بقیش بدرد فن های بی چون چرای سونی و کارمنداش میخوره

تو جیب جا شدن داریم تا تو جیب جا شدن ، اگه مشکلی ایجاد نمیکرد خود شما جای کیف میزاشتیش تو جیبت، با یه دست کار کردن یعنی استفاده از کل صفحه به راحتی ، که این هم بسته به دست تا سایز 4.7 اینچ ممکنه از اون بالاتر نمیشه با یه دست به راحتی از کل صفحه استفاده کرد

لومیا 1520 هم تا جایی که دیدم هر کسی پیشنهاد داده به سایز بزرگش هم اشاره کرده

اما نوت 3 از لحاظ سایز با اینکه بزرگه اما بسیار بسیار بسیار بهتر و خوش دست تر از Ultra هست و اصلا قابل مقایسه نیستن

آخرین ویرایش:
شما هم میخوای گوشیای سونی خیلی خوب جلوه بدی اما چه بخوای قبول کنی چه نکنی بجز چندتا از گوشیاش بقیش بدرد فن های بی چون چرای سونی و کارمنداش میخوره

تو جیب جا شدن داریم تا تو جیب جا شدن ، اگه مشکلی ایجاد نمیکرد خود شما جای کیف میزاشتیش تو جیبت، با یه دست کار کردن یعنی استفاده از کل صفحه به راحتی ، که این هم بسته به دست تا سایز 4.7 اینچ ممکنه از اون بالاتر نمیشه با یه دست به راحتی از کل صفحه استفاده کرد

لومیا 1520 هم تا جایی که دیدم هر کسی پیشنهاد داده به سایز بزرگش هم اشاره کرده

اما نوت 3 از لحاظ سایز با اینکه بزرگه اما بسیار بسیار بسیار بهتر و خوش دست تر از Ultra هست و اصلا قابل مقایسه نیستن

شما مثل اینکه با z ultra کار نکردی که می گی note3 خوش دست تره در ضمن برای این می زارم توی کیف چون نمی خوام پشتش لکه لکه ای بشه چون کاور پشتش نمی گذاشتم اگه مدل سفیدشو می گرفتم هیچ وقت تو کیف نمی گذاشتم در ضمن کل شرکت ها گوشی های بد و خوب دارن و شما داری کلن شرکت سونیو زیر سوال می بری شما اول برو گوشی های سامسونگو قیمتشونو نسبت به امکاناتشون نگاه کن بعد بیا بگو گوشیای سونی بدن:d

شما مثل اینکه با z ultra کار نکردی که می گی note3 خوش دست تره در ضمن برای این می زارم توی کیف چون نمی خوام پشتش لکه لکه ای بشه چون کاور پشتش نمی گذاشتم اگه مدل سفیدشو می گرفتم هیچ وقت تو کیف نمی گذاشتم در ضمن کل شرکت ها گوشی های بد و خوب دارن و شما داری کلن شرکت سونیو زیر سوال می بری شما اول برو گوشی های سامسونگو قیمتشونو نسبت به امکاناتشون نگاه کن بعد بیا بگو گوشیای سونی بدن:d

باشه فقط تو با الترا کار کردی ، سایزش هم خیلی خوبه ، همه برن سونی بخرن ...

نقد و بررسی لومیا 1520 هم توسط دیجیکالا منتشر شد نقد و بررسی خوبی بود. جی اس ام 1520 رو بررسی کرده بود و گفته که صفحه نمایش کیفیت خوبی نداره و تراکم پیکسلی کمی داره واقعا جای تعجب داره که جی اس ام همچین نظری داده!!!!!

نقد و بررسی لومیا 1520 هم توسط دیجیکالا منتشر شد نقد و بررسی خوبی بود. جی اس ام 1520 رو بررسی کرده بود و گفته که صفحه نمایش کیفیت خوبی نداره و تراکم پیکسلی کمی داره واقعا جای تعجب داره که جی اس ام همچین نظری داده!!!!!
تازه منتشر شده مگه 1520؟:|
به نظرم میتونه خودشو بکشه:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or