راهنمایی برای خرید موبایل

این چه مسخره بازی که ال جی راه انداخته...یعنی چی با حافظه 16 دو گیگ رم داره و حافظه 32 سه گیگ رم:l
خدا کنه این مسخره بازیا به بقیه شرکتا نفوذ نکنه

هیچ کدوم برترین نیستند و هر یک ایراداتی دارند. به سلیقه خودت نگاه کن
HTC One M8
مزایا = 90 درصد آلومینیوم - اسپیکرهای خارق العاده
معایب = دوربین داغون - قرار گیری دکمه Power در موقعیت نامناسب - 2 گیگ رم فقط
Samsung Galaxy S5
مزایا = دوربین عالی - قدرتمندترین پرچمدارد در بنچمارک ها - ضد آب و غبار - باطری معرکه
معایب = طراحی مرخص (!) - برخی از ریزه قابلیت ها مثل اسمارت اسکرول و برخی جسچرهای هوایی بیشتر Gimmick هستند تا کاربردی - 2 گیگ رم فقط
Sony Xperia Z2
مزایا = کیفیت بدنه مقاوم و طراحی دلربا - اسپیکرهای استریو - ضد آب و غبار - صفحه نمایش بسیار خوب - باطری معرکه
معایب = اسپیکرها اصلا بلندی دلچسبی مثل Boom Sound های One M8 ندارند - حاشیه های زیاد در اطراف صفحه نمایش - دوربین بمبی نداره - 2 گیگ رم فقط
LG G3
مزایا = طراحی زیبا با محل قرار گیری دکمه ها که به شخصه خیلی دوستشون دارم :d دوربین معرکه با سرعت بالا - بهترین صفحه نمایش - 3 گیگ رم (البته در مدل 32 گیگ فقط)
معایب = بدنه هنوزم پلاستیکی هستش هر چند مثل G2 دیگه اثر انگشت جذب نمی کنه - قیمتش در حال حاضر حباب بدجوری داره (مدل 32 گیگ)
واقعا انتخاب بین این گوشی ها سخته با این حال نظر من خیلی بین M8 و G3 هستش. M8 به خاطر استحکام بدنه، افکت های مخصوص دوربین و اسپیکرهای بی همتا و G3 هم به خاطر زیبایی صفحه و طراحی دلچسب
چی شد بابک؟ ویندوز فون دلت رو زده؟! :d

HTC One M8
Samsung Galaxy S5
مزایا = دوربین عالی - قدرتمندترین پرچمدارد در بنچمارک ها - ضد آب و غبار - باطری معرکه
معایب = طراحی مرخص (!) - برخی از ریزه قابلیت ها مثل اسمارت اسکرول و برخی جسچرهای هوایی بیشتر Gimmick هستند تا کاربردی - 2 گیگ رم فقط
Sony Xperia Z2
مزایا = کیفیت بدنه مقاوم و طراحی دلربا - اسپیکرهای استریو - ضد آب و غبار - صفحه نمایش بسیار خوب - باطری معرکه
معایب = اسپیکرها اصلا بلندی دلچسبی مثل Boom Sound های One M8 ندارند - حاشیه های زیاد در اطراف صفحه نمایش - دوربین بمبی نداره - 2 گیگ رم فقط
LG G3
مزایا = طراحی زیبا با محل قرار گیری دکمه ها که به شخصه خیلی دوستشون دارم :d دوربین معرکه با سرعت بالا - بهترین صفحه نمایش - 3 گیگ رم (البته در مدل 32 گیگ فقط)
معایب = بدنه هنوزم پلاستیکی هستش هر چند مثل G2 دیگه اثر انگشت جذب نمی کنه - قیمتش در حال حاضر حباب بدجوری داره (مدل 32 گیگ)
واقعا انتخاب بین این گوشی ها سخته با این حال نظر من خیلی بین M8 و G3 هستش. M8 به خاطر استحکام بدنه، افکت های مخصوص دوربین و اسپیکرهای بی همتا و G3 هم به خاطر زیبایی صفحه و طراحی دلچسب

نه ارش میخوام بغل لومیا ی اندروید داشته باشم،درضمن آرش ام 8 داشتم پس فاکتور بگیر

دوستان بین پرچمدارای جدید کدوم پیشنهاد میدید،فاکتور دوربین حذف کنید چون دوربین 1520 عالیه،نظر خودم رو جی 3
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk
مشکلش تنها باتری هست یعنی به نسبت بقیه باتری ضعیف تری داره ( البته نه این که 2 ساعت کار کنی شارژ خالی بشه )
بهترین صفحه و بزرگترین نمایش که این مهمترین فاکتور هست که باید در هر گوشی در نظر گرفت
کنترل تلویزیون داره جهت کرمریزی :دی
این چه مسخره بازی که ال جی راه انداخته...یعنی چی با حافظه 16 دو گیگ رم داره و حافظه 32 سه گیگ رم:l
خدا کنه این مسخره بازیا به بقیه شرکتا نفوذ نکنه
خیلی وقت هست این مسخره بازی شروع شده و ال جی اولین گوشیش هست که به این صورت زده

بچه ها میشه لینک بررسی جی ۳ بدید اما کیفیتش ۱۰۸۰ باشه
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk

این لینک هست کیفیت تا 4K هم داره.. :d
CoinURL - Redirect
HTC One M8
Samsung Galaxy S5
Sony Xperia Z2
LG G3
Z2 رمش 3 گیگ هست :d

برنامه های بانک هم دارن میان وین فون کم کم، تا 2 سال دیگه هیچ دلیلی نمی مونه که گوشی اندرویدی بگیری>:d
من که کلن 2 ساعت با ویندوز فون کار کردم و هیچ مدله نتونستم باهاش کنار بیام.
بنظرم تنها رقیب اندروید فقط و فقط ios و لاغیر :d

دوستان بین g2 mini و xperia sp و desire 610 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
پ.ن: این دیزایر 610 الومینیومه یا پلاستیک؟!
پ.ن2: اقا این z1 compact چرا اینقدر گرونه؟! ارزش خرید داره ایا اونم با صفحه 4.3 اینچی؟!:|:-/

آخرین ویرایش:
پ.ن: این دیزایر 601 الومینیومه یا پلاستیک؟!
پ.ن2: اقا این z1 compact چرا اینقدر گرونه؟! ارزش خرید داره ایا اونم با صفحه 4.3 اینچی؟!:|:-/

واسه اینکه دقیقیا مشخصات z1 داره

پ.ن: این دیزایر 601 الومینیومه یا پلاستیک؟!
بنظرم قید 601 رو بزن و به جاش 616 یا 816 رو جایگزین کن.
چون من که باهاش کار کردم خوشم نیومد و بنظرم ارزش قیمتش رو نداره.

بنظرم قید 601 رو بزن و به جاش 616 یا 816 رو جایگزین کن.
چون من که باهاش کار کردم خوشم نیومد و بنظرم ارزش قیمتش رو نداره.
اینایی که گفتی صفحشون برام بزرگه،،بین 4.3 تا 4.6 اینچ میخوام
پ.ن:اخه این دوربین 20.7 چیه سونی روی کامپکت گذاشته؟!8-| فقط گندزده به قیمت گوشی!:|

آخرین ویرایش:
اینایی که گفتی صفحشون برام بزرگه،،بین 4.3 تا 4.6 اینچ میخوام
پ.ن:اخه این دوربین 20.7 چیه سونی روی کامپکت گذاشته؟!8-| فقط گندزده به قیمت گوشی!:|
خب فقط بنظرم زیره 900 تومن فقط رو وان مینی تو htc فکر کن گوشی خوبیه و کیت کت هم واسش میاد.
بقیه برندها رو کار نکردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or