2080 اون موارد پایینش هم جدا دادم دیگه!
من فکر کردم با اون موارد پایین 2080 پول دادی:d
2080 اون موارد پایینش هم جدا دادم دیگه!
50
تومن پول اپل آيدي!!
چه خبر ه بابا
شما براي ساخت اپل آيدي فقط يه چيز پي ان (مدلش هم فرق نداره با همين رايگان ها كه دست همه هست هم ميشه)
با يه دونه از اين سايت هاي شناسايي ip و مكان نياز داري
همين فقط
بقيه اش از ساخت gmail هم آسون تره
آره ميشه ميري تو آپ استور sing out رو ميزني بعد اپل آيدي جديد رو وارد مي كني
Find my iPhone
رو هم موقتاً بايد خاموش كني
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام و خسته نباشید
بر اساس بودجه ام میخوام LG G2 رو بخرم.چون هدف اصلی ام بیشتر عکاسی و دوربین اش هست.تو این رنج قیمت جی 2 رو بهتر از بقیه دیدم.
چند تا سوال دارم:
1-دوربین اش واقعا 13 مگاپیکسل هستش؟!
2-حافظه 32 گیگ اش رو میخوام بگیرم.به نظرتون کم نمیاد؟چون همون طور که میدونید کارت حافظه نمی خوره و من هم خیلی میخوام باهاش عکس بگیرم
3-میشه سیستم عامل شو فارسی کرد و همه دستوراتش فارسی شه؟
4-این گوشی به لکه و اثرانگشت مقاوم هست یا نه ؟ اگه رنگ سفیدش رو بگیرم اثر انگشت روش میمونه؟
5-و مهم ترین سوال!!!اتو تهران کجا میتونم گوشی با قیمت خوب و گارانتی بخرم که سرمون رو کلاه نذارند
متشکر میشم که توضیح بدید!
گارانتي رو الكي پول دادي
هيچ كاربردي نداره
من هم موقع خريد آيفون 5 پول گارانتي دادم و پشيمونم!
آقا من هی به داداشم گفتم نمخیواد گفتم خودم بلدم بسازم فقط ی کد پستی و آدرس خارجی میخواد. هی میگفت نه اونی که تو میسازی نسخه رایگان و فلان منم هی میگفتم چرت و پرت نگو......
حالا بگزریم دیگه رفت تو........ن
الان خودم برای خودم یدونه اپل ای دی ساختم خیلی زمان برد اما تونستم.
فقط سوال
1.الان اپل ای دی خودمو تو گوشی بابام بزنم بخوام برنامه از استور بگیرم بازدوباره باید با چیز پی ان برم؟
2.با ایتیونزی هم که تو کامپیوترم ریختم برای بازدید روزانه و.... باز هم باید با چیز پی ان باشه؟ یا فقط موقع ساختن اکانت چیز پی ان لازمه؟!!!
سپاس فراوان
- - -ویرایش - - -
آقا من جی2 دارم نسخه 32 گیگ اول از همه بهت بگم که 32 گیگش فقط 24 گیگ در اختیار شماست.
2.دوربینم با فلاشش تو شب خیلی خوب عکس میگیره.
3.تو روز اگه نور محیط کم باشه دوربین کمی ماسیده عکس میگیره.
4.تو نور و محیط بیرون فوق العاده طبیعی عکس میگیره اما تو نور کم رنگ پوست همه رو یه شکلو ماسیده ثبت میکنه.
5.من رنگ سفید دارم اثر انگشت پشتش خیلی ندیدم بمونه البته من قاب انداختم.
6.قیمت باید برید از چندین و چند جا بگیرید دیگه......(پول برنامه و.... الکی ندینا)
7.سیستم عاملش زبون فارسی داره و کیبورد فارسی خوبی هم داره.
8.اگه فیلم برداری زیاد دارید حافظه جی2 مناسب شما نیست. من خودم ویدئو 1080 با نرخ 30 تا حدود 6 دقیقه ضبط کردم حجمش شد 1.2 گیگابایت.
9.اما سیستم عامل روون و خوبیه و صفحه نمایش طبیعی و زیبایی داره.
- - -ویرایش - - -
پول گارانتی ندادم پول بیمه دادم 18 ماه به نظرم اگه نزنن زیر حرفشون خیلی خوبه چون آبخوردگی و نوسانات برق و ضربه خوردگی رو گوشی رو عوض میکنه دیگه تعمیر رایگان از این جور چیزا نمیکنه...
گارانتی شاید بازی دربیاره ولی بیمه هر اتفاقی برای گوشی بیفته مبلغ توافق شده رو میده و اذیت نمیکنه این رو بین یکی دو نفر که که از بیمه استفاده میکنن دیدم که میگمببين دوست عزيز
بيمه و گارانتي همه اش الكي هست، فقط در صورتي هست كه خود گوشي يهو خراب بشه! ضربه بخوره يا تو آب بيافته قبول نيست! گوشي آيفون هم خيلي خيلي بعيده كه خودش خراب بشه، و اين افراد ميزنن زير حرف شون ،اگه هم خداي نكرده خودش خراب بشه صدتا بهانه ميارن كه خودت خراب كردي! يا اگه خداي نكرده سرقت بره مي گن داري بازي در مياري كه يه دونه ديگه بگيري! و نكته ي مهم اين كه اپل نمايندگي نداره مثل سامسونگ، و اصلاً بيمه اي براي گوشي وجود نداره! چون قيمتي نداره بيمه بشه! بيمه براي چيزهاي بزرگ تره!
بيخيال
خوشبختانه App Store مثل گوگل پلي --لتر نيست و راحت ميشه دانلود كرد و بهترينش هم اينكه با خود گوشي و به وسيله ي واي فاي برنامه بريزي
فقط براي ساختن نياز به چيز پي ان هست اونم فقط بخاطر آدرس و تأييد ثبت نام و ديگه نيازي نيست
و اينكه همه ي ما داخل ايران رايگان ميسازيم! چون به جز گزينه ي none چيزي نميشه زد!
و اينكه شما مي گيد نشد، بدليل طولاني شدن زمان ساخت اپل آيدي هست كه ارتباط قطع ميشه و بايد در يك بازه ي زماني محدود بسازي
اگه ميخواي ايميل ات رو به من بده برات بسازم بعد با آيتونز پسورد و اسم ات رو تغيير بده
گارانتی شاید بازی دربیاره ولی بیمه هر اتفاقی برای گوشی بیفته مبلغ توافق شده رو میده و اذیت نمیکنه این رو بین یکی دو نفر که که از بیمه استفاده میکنن دیدم که میگم
ببين دوست عزيز
بيمه و گارانتي همه اش الكي هست، فقط در صورتي هست كه خود گوشي يهو خراب بشه! ضربه بخوره يا تو آب بيافته قبول نيست! گوشي آيفون هم خيلي خيلي بعيده كه خودش خراب بشه، و اين افراد ميزنن زير حرف شون ،اگه هم خداي نكرده خودش خراب بشه صدتا بهانه ميارن كه خودت خراب كردي! يا اگه خداي نكرده سرقت بره مي گن داري بازي در مياري كه يه دونه ديگه بگيري! و نكته ي مهم اين كه اپل نمايندگي نداره مثل سامسونگ، و اصلاً بيمه اي براي گوشي وجود نداره! چون قيمتي نداره بيمه بشه! بيمه براي چيزهاي بزرگ تره!
بيخيال
خوشبختانه App Store مثل گوگل پلي --لتر نيست و راحت ميشه دانلود كرد و بهترينش هم اينكه با خود گوشي و به وسيله ي واي فاي برنامه بريزي
فقط براي ساختن نياز به چيز پي ان هست اونم فقط بخاطر آدرس و تأييد ثبت نام و ديگه نيازي نيست
و اينكه همه ي ما داخل ايران رايگان ميسازيم! چون به جز گزينه ي none چيزي نميشه زد!
و اينكه شما مي گيد نشد، بدليل طولاني شدن زمان ساخت اپل آيدي هست كه ارتباط قطع ميشه و بايد در يك بازه ي زماني محدود بسازي
اگه ميخواي ايميل ات رو به من بده برات بسازم بعد با آيتونز پسورد و اسم ات رو تغيير بده
دوستان این دوربین Z1 رو چه جوری تنظیم کنیم؟ اصلا نمیشه کارایی خوبی ازش گرفت!!
اولین کاری که میکنی آخرین آپدیت رو میگیره چون من نمیدونم ورژن گوشیت چیه...بعد 8 که کاره خاصی نمیتونی بکنی تو حالت دستی هم نمیدونم معیارت از کیفیت چیه...اگه عکسهایی میخوای بگیری در حد سمپل موجود از این گوشی تو نت که باید حداقل یه آشنایی مختصری با عکاسی و ایزو و شاتر و دیافراگم و بلا بلا بلا داشته باشی...یه سرچ ساده فارسیم میتونه کمکت کنه...بعد باید شروع کنی تست زدن...اگه علاقه داشته باشی یه هفته ای از صفر به جایه خوبی میرسی اگه نه که یکسالم زور بزنی هیچی...در کل اگه محیط تاریکه ایزو بلایه 400..اگه نور معمولی تو محیط بسته 200-400 بسته به تاریکی ..تو نور روز و آفتاب میتونی با 100 عکس بگیری...نکته:هر چی ایزو بالاتر بره حساسیت به نور سنسور میره بالا و نور بیشتری دریافت میکنه اما از اونطرف باعث بوجود اومدن نویز هم میشه.خوشبختانه دیاف تو گوشی ثابته پس هیچی :d میمونه سرعت شاتر..هر چی سرعت شاتر بیشتر باشه نور کمتری به سنسور میرسه و عکس ش هم هست اما از اونطرف هر چی سرعت کمتر باشه برای ورود نور بیشتر تصویر شارپنسیشو از دست میده مگه اینکه روی پایه باشه(که تو گوشی خیلی سخته !)و مات میشه تصویر و یه سری سوژه ها مثل اب فواره و از این دست که سرعت دارند کلا تفاوت میکنه عکسی که با سرعت های مختلف میگیری...نبود ؟
دوستان من میخوام گوشیمو با نرم افزار Vroot روت کنم اما یکم ترس دارم ، بنظرتون ارزش داره؟
میشه بعدا به ورژن اصلی برگردوند؟
اگه بعدا آپدیت جدید اومد میشه ارتقاش داد؟
آندروید 4.4 هستم !
نمي خواد روت كني
ولش كن
در اندرويد كه به اندازه ي كافي آزادي عمل وجود داره
آره ميشه برگردوند
آخه میدونی این Google Play رفته تو مخم ! اصلا بخاطر تحریم و اینا باز نمیشه !
از اونورم واس گوشیای روت برنامه های فول و آنلاک شده هم هست آخه !