راهنمایی برای خرید موبایل

آخرین ورژن 4.4.4.، راستی میگفتن با این آپديت ميشه 4k فیلمبرداری کرد آره؟
ممنون، راستی چرا فرمت فیلمبرداریش Mov هست، مگه نباید Mp4 باشه؟
منظورم از ورژن اندروید نبود آپدیت خود گوشی...
نه فکر نکنم نمیدونم البته چون 4K نیازمنده 801 هست و همونم کم میاره 5 دقیقه فیلمبرداری کنی باهاش...تا اونجا که یادمه میشد فرمت فیلم برداریو عوض کرد...اخرین آپدیت رو بریز کلی امکانات به دوربین اضافه میشه و تقریبا 90% قابلیت های Z2 رو میتونی داشته باشی...
روت هم برو and-roid.ir و انجمن مربوط به گوشی خودت.....میتونی با flashtools هم هر رامی(رسمی) رو فلش بزنی رو گوشیت پس بعد و قبل مشکلی نداره...فقط تنها کاری که نباید بکنی بریک کردنشه :d

دوستانی که تجربه کار با z1 یا z1 کامپکت دارند،،پشت گوشی جای انگشت میپزیره یا خیر؟؟ اگر میپزیره فقط رنگ مشکیش اینطوریه یا سفیدش هم همینطوره؟؟

دوستانی که تجربه کار با z1 یا z1 کامپکت دارند،،پشت گوشی جای انگشت میپزیره یا خیر؟؟ اگر میپزیره فقط رنگ مشکیش اینطوریه یا سفیدش هم همینطوره؟؟
هر دوتا گوشی کلا استاد لکه نگاری هستن جون میدن برا کارهای پلیسی
رنگ سفیدش پتش لکه نمیگیره اما جلوش لک میگیره

جلو رو که گارد صفحه میزنن مشکلی نداره...
پشتش هم میزنی مشکلی نداره :d بگرد یه محافظ مات پیدا کن واسه پشتش(تو بازار ریخته :d)
عجب غلطی کردم رفتم اندروید.بخدا وینفون و ای او اس ی چیز دیگس
بجای آه و ناله 2 مین برو گوگل کن مشکلتو حل میشه! :d

بچه ها من خطمو همراه اول کردم بعد چندوقت ی بار تو جی 3 میگه یا پین کد سیم‌کارت بزن یا حساب گوگلتو
همراه اول این مسخره بازیو داره همیشه.
تو تنظیمات گوشی مگه گزینه حذف پین کد نداره؟
بزن تیکشو دیگه نمیاد.

بچه ها من خطمو همراه اول کردم بعد چندوقت ی بار تو جی 3 میگه یا پین کد سیم‌کارت بزن یا حساب گوگلتو
منم وقتی g2 داشتم روش همراه اول انداختم هر موقع منبع انتن گوشی عوض میشد گوشی نوتیفکیشن میداد.رو اعصاب بود
سیم کارته تو پین داره فکر کنم واسه همین هی ازت پین میخواد
برو تو تنظیمات قطعش کن

عجب غلطی کردم رفتم اندروید.بخدا وینفون و ای او اس ی چیز دیگس
اینو از اول بگو .. میگم رابط کاربری LG جز روانترین هاست و توی نقدهایی که هم خوندم چیزی نگفته بودند
خوب معلومه ویندوزفون IOS از اندریود روون تر کار میکنند

بنظرتون الجی واسه رونتر شدن آپدیت میده؟
Sent from my RM-937_apac_hong_kong_222 using Tapatalk

دوست عزیز خیالت راحت حتما این کارو میکنه ، UI موبایل شما نسبت به نسل قبلش تغییرات زیادی داشته و این تغییرات در راستا ساده تر شدن و در نتیجه رون تر شدن بودن به همین دلیل کاملا مشخصه که هنوز بهینه نشده و یک اپدیت ممکنه تمام مشکلاتش رو برطرف بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or