راهنمایی برای خرید موبایل

N8000 رو میگی رو یا اونی که پشتش مثل Note 3 چرم هستش؟ چون آخه دومی 2014 هستش نه 13
N8000 :دی یعنی عجب چیزی بود :دی نشستیم باهاش سان آندرس رو تا آخراش رفتیقم نشد تموم کنیم فروختیم دستگاهو :دی !
من خودم تبلت و گوشی داشتم که تصمیم گرفتم یک گوشی هوشمند بزرگ داشته باشم تا اینکه دو تا دستگاه حمل کنم و هیچ کدوم هم اندازه G2 قدرت و کیفیت نداشته باشه.
BEST COMMENT EVER >:d
همون نوت یا جی رو ردیف میکنم :دی ممنون :دی

دوستان فعلا این عکسا رو ببینید بیکار نباشید:d (PhoneArena گذاشته)
LG-G3-v-Xperia-Z2_1-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_2-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_3-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_4-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_5-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_6-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_7-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_8-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_9-640x360.jpg
خوب خوب شرط رو بیا بالا...:dبحث عوض نکن.......:d
واقعا عکس های باحالی بود. تنها سایت فارسی که از این عکس ها میگیره زومیت.
من طراحی جی3 رو میپسندم چون حاشیه های بالا پایین و کناره کمه. اما اصلا با پشت گوشی حال نمیکنم چون خیلی شلوغ شده همه چی اومده پشت گوشی.
نتایج عملکرد باتری LG G3 مشخص شد ... با این صفحه نمایش نتایج عالی هستند
تست باتری گوشی ال‌جی G3ITResan | اخبار و مقالات داغ آی تی
این نتیجه که خیلی وقته اومده با این رزولیشین خیلی تو پخش ویدئو خیلی خوب عمل کرده نسبت به بقیه.

- - -ویرایش - - -

اگه ملت میدونستن گوشی1اس5صد درصد اخر میشد نظرات اخبار سامسونگ رو تو زومیت بخونین وحشتناک از سامسونگ بدشون میاد:دی اس5واقعا عکسای فوق العاده ی میگیره
چون زومیت میدونسته بزنه سامسونگ کسی رای نمیده برای همین اسم هارو نزده.
ولی خداوکیلی خیلی خوب عکس گرفته. به نظرم حقش بود بهترین انتخاب بشه.

چی هست؟ G3؟ :d
همون موقع میگم دیگه :d اما G3 نیست ! لامصب پیگیرش بودم اما چون در آخر فقط فعلا تو کره عرضه شده و حساب کردم خیلی گرون تموم میشد نزدیک 3 تومن! این رو 1800 اینا درومد و بسختی هم خریده شد :d
کیفیت صفحه نمایش هم مهم هست .. مثلا من یک عکس غروب خورشید که تم قرمز و سیاه و زرد داشت بین گوشی خودم که G pro بود با note 3 مقایسه کردیم، نور صفحه هر دو تا اخر بود و در نوت3 جزییات واضح تر بود
برای تبلت هم فکر نکنم فعلا همچین صفحه ای بگار ببرند چون هزینه ساخت خیلی زیاد میشه
آره دقیقا.همین الان تو TV هم یه فیلم با کیفیت معمولی رو 2 تا TV ممکنه خیلی فرق نکنه و شاید فقط رنگهاش فرق کنه اما وقتی کیفیت فیلم بالاتر بره اون TV بهتر میتونه خودشو نشون بده.دیدن کلیپ FHD تو گوشی های جدید خیلی لذت بخشه لامصب :d

خوب خوب شرط رو بیا بالا...:dبحث عوض نکن.......:d
کودوم شرط حاجی؟ :d ما شرط بستیم، اما نگفتیم سر چی خب :d شما شماره حساب بده، بنده هر چقدر وثقم رسید واریز میکنم :d

من طراحی جی3 رو میپسندم چون حاشیه های بالا پایین و کناره کمه. اما اصلا با پشت گوشی حال نمیکنم چون خیلی شلوغ شده همه چی اومده پشت گوشی.
باز گیر دادن به حواشی این Z2 بدبخت :d باو انصافا Z2 رو میبینی دلت غنج نمیره؟ :d خییییلی خشکله لامصب. اما خداییش G3 هم خیلی شیک و خوشکله.
چون زومیت میدونسته بزنه سامسونگ کسی رای نمیده برای همین اسم هارو نزده.
واقعا چرا اینطوری فکر میکنید؟! سامسونگ فن کم نداریم... اینجا که فت و فراوونه... تو همون سایت زومیت هم اگه نظرات رو بخونید متوجه میشید که زیاد هستن...

P.S: در ضمن، اون مقایسه از ریشه باطل هستش، Z2 اگه با حالت Manual عکس میگرفت کیفیت بهتری رو شاهد میبودیم:d (گرچه اعتراف میکنم به پای S5 نمیرسید... خیییییلی باحال عکس میگیره این S5، با اینکه از Samsung بدم میاد اما دمش گرم...)

باز گیر دادن به حواشی این Z2 بدبخت :d باو انصافا Z2 رو میبینی دلت غنج نمیره؟ :d خییییلی خشکله لامصب. اما خداییش G3 هم خیلی شیک و خوشکله.
P.

خوب طراحی و انتخابش یه چیز سلیقه ایی هست.
از جلو گوشی جی3 خیلی خوشم میآد.اما با پشتش نه خیلی حال نمیکنم.
از پشت Z2 نسبت به جی3 بیشتر خوشم میآد.(اینم به خاطر تو:d)
طراحی های سونی تقریبا شبیه ایفون کاملا یکدست به طوری که رو میز میزاری گوشی کامل رو کف میخابه. من از طراحی های سونی گوشی های Z Z1 Z2 رو فقط دوست دارم که اونا هم طراحی های شیکی دارن مخصوصا رنگ های مشکی رو به بادمجونیه.

Z1 کلا به نظرم زیباترین گوشی ارائه شده توسط سونی بود و Z2 هم داره راه اون رو ادامه میده. من خودم به جای G2 قصد خرید Z1 سفید داشتم چون دستم گرفتم به طرز وحشتناکی (!) جذابه ... درب های سوکت، فلز دور گوشی، شیشه پشت، کلا زیباست :d اما خوب ایراداتی داره که خودم تجربه نکردم چون نداشتم ولی اینطور که گفته میشه مواردی هم نیستند که قابل چشم پوشی باشه مثل زاویه دید نامناسب، کمی سنگین و کلفت، کیفیت بسیار پایین در تماس های تلفنی (داخل GSM Arena نوشته شده Below average - نقدهای مختلف هم دیدم شاکی هستند)، شکننده بودن قسمت پشتی، دوربین هم که ظاهرا 20 مگاپیکسله اما اصطلاحا کمی قلق داره و در حال حالت عادی با رقبا قابل قیاص نیست (دوربین رو البته بیشتر شخصی گفتم چون از عکاسی اطلاعات بالایی ندارم).
یک موردی که هنوزم رعایت نمیشه حاشیه های پایین و بالای گوشی هستش. البته این مسئله حفاظت گوشی رو در ضربه از بالا و پایین بیشتر میکنه تا اینکه LCD فورا مثل G2 یا G2 خاک شیر بشه اما به نظرم خیلی دیگه زیاده. بعد دکمه های سه تایی آندورید به صورت مجازی در نظر گرفته شده و فیزیکی نیست که در نهایت پایین گوشی رو با اون وسعت خالی میکنه.

این هم نظر سنجی دوربین ها مثل کاری که زومیت کرد

WHICH PHONE'S PHOTOS DO YOU LIKE BEST?
34.11%513 votes(513 votes)Samsung Galaxy S5 (Phone 6)
33.91%510 votes(510 votes)LG G3 (Phone 2)
12.1%182 votes(182 votes)iPhone 5s (Phone 1)
6.98%105 votes(105 votes)LG G2 (Phone 4)
6.58%99 votes(99 votes)HTC One (M8) (Phone 3)
6.32%95 votes(95 votes)Sony Xperia Z2 (Phone 5)

اینم لینک خبر و عکس ... اما برتری مقایسه از نظر من نسبت به زومیت این هست عکس ها در یک فضای باز و شبیه به هم هستند و تشخصیش خیلی سخت هست .. مثلا در چیزی که زومیت گذاشته بود بعضی تصاویر تاریک شده بود که مشخص میشد عکس برای چه دوربینی هست .. منظورم این نیست که مقایسه زومیت اشتباه بود نه اصلا اتفاقا اون جوری که از همه حالت های مختلف عکس گرفته شد کارای دوربین هر گوشی بهتر مشخص شد.

و اینم امتیاز به رنگ عکس گوشی ها:

1-colors.jpg

Camera comparison: LG G3 vs Samsung Galaxy S5, Galaxy Note 3, iPhone 5s, LG G2, Sony Xperia Z2, HTC One (M8)

galaxy s5 مانند z2 لرزش گیر نداره همین باعث می شه که تو عکس برداری کیفیت عکس خوب در نیاد تنها برتری s5 تو دوربین به نظر من فقط در فیلم برداریشه و اینم بگم که زیاد با گوشی های دیگه فرقی نداره پس انقدر s5 رو بزرگ نکنید:d

galaxy s5 مانند z2 لرزش گیر نداره همین باعث می شه که تو عکس برداری کیفیت عکس خوب در نیاد تنها برتری s5 تو دوربین به نظر من فقط در فیلم برداریشه و اینم بگم که زیاد با گوشی های دیگه فرقی نداره پس انقدر s5 رو بزرگ نکنید:d
چیزی که خوبه آدم باید خوبه دیگه.:d
تو عکس های گرفته شده هم نسبت به بقیه معلوم بود خیلی طبیعی تر عکس گرفته بود.

امروز طرف Note 3 داشت داده بود مغازه برای فروش در ازای اون Z2 برده بود. بعد از ظهر رفتم سر زدم دیدم Z2 رو پس آورده! پرسیدم آخه برای چی؟ پاسخ جالبی داد: "به خاطر پردازنده اون برنامه براش پیدا نمیشه".
چنین چیزی حقیقت داره؟ اصلا یعنی چی؟

دو سه ساله آیپد 3 فسیلم رو دارم هنوزم با ios 5.1.1 ـش دارم کار میکنم آخ نگفته لامصب
یه nPlayer بندازین روش از هر چی دستگاه مدیا پلیره بهتر میشه
پیشنهاد میکنم تبلت خواستید بگیرید فقط اپل شده برید آیپد 2 گیر بیارید:|
------------------------
دوستان راسته این شایعه که آیفون 6 قیمت اولیش 5 خرده ای ـه؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or