راهنمایی برای خرید موبایل

اگه ملت میدونستن گوشی1اس5صد درصد اخر میشد نظرات اخبار سامسونگ رو تو زومیت بخونین وحشتناک از سامسونگ بدشون میاد:دی اس5واقعا عکسای فوق العاده ی میگیره

دوستان فعلا این عکسا رو ببینید بیکار نباشید:d (PhoneArena گذاشته)
LG-G3-v-Xperia-Z2_1-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_2-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_3-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_4-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_5-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_6-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_7-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_8-640x480.jpg

LG-G3-v-Xperia-Z2_9-640x360.jpg

من یه چیزی رو درک نمی کنم ... چنین نمایشگرهایی توی گوشی های موبایل واقعا لازمه؟ اصلا چشم انسان قادر به تشخیص و فهم چنین رزولوشن و تراکم پیکسلی هستش؟

من یه چیزی رو درک نمی کنم ... چنین نمایشگرهایی توی گوشی های موبایل واقعا لازمه؟ اصلا چشم انسان قادر به تشخیص و فهم چنین رزولوشن و تراکم پیکسلی هستش؟
من چندین جا در موردش خوندم که ایا نیاز هست یا نه ؟ خلاصش میشه این :
در این اندازه یعنی 5.5 کلمات کمی واضح تر نشون داده میشه اما تصاویر یا فیلم تفاوتی انچنان نیست که چشم بتونه تشخیص بده اما اگر این صفحه در تبلت ها بکاربرده بشه چون صفحه بزرگی دارند خیلی هم عالی میشه و ppi صفحه را بالا میبره که اون وقت کیفیت تصاویری که میبینیم میشه مثل گوشی های موبایل

دقیقا همینطوره
در این اندازه یعنی 5.5 کلمات کمی واضح تر نشون داده
والا 400 پیکسل کم نیست و اینا فکر کنم معیارشون میکروسکوپ هستش :d آیپد 3 دو سه سال پیش رو حتی یک پیکسل هم نمیتونستم ببینم الان G2 هم همینطوره!
اما تصاویر یا فیلم تفاوتی انچنان نیست که چشم بتونه تشخیص بده
پس بیخودی پول از ما فقط دارند می گیرند چون اصل کار همین قسمت ها هستش.
البته اینجا هر چیزی که جدید، گرون و دهن پر کن باشه مطرحه همیشه تا اینکه واقعا کاربردیه داره یا نه :d

حالا جدای از بحث تبلیغاتی واقعا فرق میکنه و با چشم قابل تشخیصه!چشم همون لحظه نه ولی بعد از یه مدت میتونه تفاوت رو تشخیص بده.همون موقع که اپل گفت دیگه تو رتینا نهایت چیزیه که چشم میتونه تشخیص بده رو بیار الان کنار G2 و توش یه فیلم ببین قشنگ فرق میکنه!
بعد PPI تبلت ها نباید با گوشی ها برابر باشه چون فاصله چشم تا گوشی کمتر از تبلتاست .
گوشی من 1 ماه دیگه میرسه!!!منتظر یک ریویو باشید :d

حالا جدای از بحث تبلیغاتی واقعا فرق میکنه و با چشم قابل تشخیصه!چشم همون لحظه نه ولی بعد از یه مدت میتونه تفاوت رو تشخیص بده.همون موقع که اپل گفت دیگه تو رتینا نهایت چیزیه که چشم میتونه تشخیص بده رو بیار الان کنار G2 و توش یه فیلم ببین قشنگ فرق میکنه!
بعد PPI تبلت ها نباید با گوشی ها برابر باشه چون فاصله چشم تا گوشی کمتر از تبلتاست .
گوشی من 1 ماه دیگه میرسه!!!منتظر یک ریویو باشید :d
کیفیت صفحه نمایش هم مهم هست .. مثلا من یک عکس غروب خورشید که تم قرمز و سیاه و زرد داشت بین گوشی خودم که G pro بود با note 3 مقایسه کردیم، نور صفحه هر دو تا اخر بود و در نوت3 جزییات واضح تر بود
برای تبلت هم فکر نکنم فعلا همچین صفحه ای بگار ببرند چون هزینه ساخت خیلی زیاد میشه

دوستان ظاهرا 3 روز دیگه قراره galaxy TAB s بیاد که نسخه 10 و8.5 اینچی داره و میشه باهاش 11 ساعت فیلم فول اچ دی دید ( 400 دلاره )
حدودا چقدر طول میکشه بیاد ایران و آیا سری تب ( 10 اینچی ) از نظر کیفیت ساخت درحد نوت هستن ؟ مثلا تب 8 بود فکر کنم داغ میکرد یه سری گزارش کرده بودند بو داغی هم میگیره ! ولی لامصب نوت 10.1 2013 چی بود :دی آخ نمیگفت :دی
احتمالا یا تبلت بگیرم یا گوشیمو با نوت 3 عوض کنم :دی

آیا سری تب ( 10 اینچی ) از نظر کیفیت ساخت درحد نوت هستن ؟
سری تب این روزها دیگه به عنوان تبلت های بسیار ساده سامسونگ شناخته می شند چرا که سامسونگ تاپ ترین محصولاتش نوت قلمداد می شه (Galaxy Note 3 - Galaxy Note 8.0 - Galaxy Note 10.1 2014) :d
اما این سری S واقعا چیز عجیبی هستش ;;) تمام ایرادات سری های قبلی Tab مثل قدرت کم ( که اکثر هم به خاطر RAM پایین بود) و کیفیت صفحه پایین (تراکم پیکسلی 150 که همیشه توی سری Tab ثابت بود) رو برطرف کرده و بسیار زیباتر هم شده. الان تازه سری Tab میتونه جلوی Note عرض اندام کنه! (که البته هنوزم بنده بهترین تبلت رو Galaxy Note 10.1 2014 می دونم :>)
فکر کنم اینجا باید حدود 1700 جمع کرد :d (البته ببینیم سری اول میاد و با یه گارانتی و بیمه هماهنگ 100 هزار تومن می کشند + حباب که خدا میدونه چقدر هستش، روش تا چه مبلغی کشیده میشه)
ولی لامصب نوت 10.1 2013 چی بود
N8000 رو میگی رو یا اونی که پشتش مثل Note 3 چرم هستش؟ چون آخه دومی 2014 هستش نه 13 :d
احتمالا یا تبلت بگیرم یا گوشیمو با نوت 3 عوض کنم
اگر می خوای هردو تا دستگاه (گوشی و تبلت) رو همیشه دنبال خودت داشته باشی و بیشترین کیفیت رو در هر دو کنارت باشه، Note 3 خیلی بهتره.
من خودم تبلت و گوشی داشتم که تصمیم گرفتم یک گوشی هوشمند بزرگ داشته باشم تا اینکه دو تا دستگاه حمل کنم و هیچ کدوم هم اندازه G2 قدرت و کیفیت نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or