راهنمایی برای خرید موبایل

سری جدید G2 که اومده ایران من همین دیروز به قیمت 1520 رنگ طلایی رو خریدم. هم 2 سال گارانتی داره، هم کیف اورجینال، هم شرکت در قرعه کشی برزیل :d
برو از یه جای بخر که این بسته مخصوص رو داشته باشه. چون سری جدید برزیل برای تمامی رنگ ها هم گارانتی داره و هم کیف.
مال من طرف آورد مغازه پلمب هم بود جعبش جلوی خودم تیغ انداخت باز کرد

مگه هنوز قرعه کشی برزیل تموم نشده:d

جمعه جام جهانی شروع می شه:d

تو آزمایش 3
فون 2 میشه M8 شرط میبندم. فون 4 هم میشه جی2.

ترتیب گوشی ها که تو تست های مختلف عوض نمیشه... دوتا چیز حتمی هستش... Phone 2 = Htc M8 و Phone 3 = LG G2. فقط میمونه Phone 1 و Phone 4 که بنده تقریبا مطمین هستم که Phone 1 Xperia Z2 و Phone 4 S5 هستش...

سری جدید G2 که اومده ایران من همین دیروز به قیمت 1520 رنگ طلایی رو خریدم. هم 2 سال گارانتی داره، هم کیف اورجینال، هم شرکت در قرعه کشی برزیل :d
برو از یه جای بخر که این بسته مخصوص رو داشته باشه. چون سری جدید برزیل برای تمامی رنگ ها هم گارانتی داره و هم کیف.
مال من طرف آورد مغازه پلمب هم بود جعبش جلوی خودم تیغ انداخت باز کرد
چه قیمتش خوبه:x
IYKWIM:-"

بچه ها دوستان عزیز... سلام :| :دی
ما صحبتامونو کردیم با هم ( آرش :دی ) و بهم گفت نوت 3 گوشیه خیلی خوبیه . رفتم تو یوتیوب چندتا نقد ویدیویی و مقایسه هم ازش دیدم ( خودم آیفون 5 دارم یه مقایسه با I5 دیدم و یه مقایسه هم با گلکسی اس 5 که از آیفون که قاعدتا خیلی قوی تره :دی و میگه تفاوت قدرت N9000 با اس5 اونقدری زیاد نیست که بگید بین این دوتا حتما باید اس5 رو انتخاب کنم ! )
حالا من قصدم اینه که گوشیمو با کمترین مبلغ ممکن با یه گوشیه اندرویدی تعویض کنم . این انتخاب ها رو پیش رو دارم .
NOTE 3 -LGG2-S5
با کودومش با کمترین میزان میشه تعویض کرد ؟ ( تو بازار تهران-کرج )
جی2 برای اینکه بازی کپی توش بریزی دردسر داری ؟ چون حافظه داخلی داره میپرسم.
من درکل دنبال گوشی بزرگ هستم ! ( طراحی هم میکنم و برای SKETCH هام به قلم نوت 3 نیاز دارم ولی خب ... در هر صورت پیشنهاداتتونو بگید :دی )

G2 من دارم بازی های دیتا دار چه اورجینال چه کرک شده ریختم روش با تمام قدرت هم اجرا کرده.
نوت 3 میشه فبلت قضیه اش با جی2 و اس5 فرق میکنه و قطعا قیمتش از اون ها هم بیشتره...اماکاناتش هم بیشتر.
ولی اگه ایفون5 رو با جی2 بخوایید تاق بزنید میتونید پول سر هم بگیرید(اگه به صورت دستی و گوشی جی2 در حد کارکرده تعویض کنید!!!)

با کودومش با کمترین میزان میشه تعویض کرد ؟
با من هم صحبت کردی یک چیزی رو اشاره نکردی و اون هم اینه تا چقدر میتونی سر بزاری؟
ببین الان گزینه هات رو کامل برات تشریح می کنم: :d
1- G2 - نو = این خرید کمترین هزینه رو برات در بر خواهد داشت و گوشی نو رو خیلی راحت تر می تونی بخری با کمترین هزینه سر (تاکید می کنم که وضعیت ظاهری گوشیت در حال حاضر مهمه و روی قیمت تاثیر گذار خواهد بود)
2- Note 3 و S5 = اگر می خوای سمت این دوتا بری حداقل نزدیک به 300 هزار تومن و یا کمی هم بیشتر آماده کنی (با لوازم جانبی و این چیزها) که البته باز اگر Note 3 بخری، 40 هزار تومن سود کردی چون کارت حافظه نمی خواد. تو تهران و کرج هستی پس امکان زیادی برای معامله پیش روی داری. علاالدین که معدن گوشی هستش و بازار موبایل هم همینطور. از سایت Mobile.ir هم میتونی افرادی که این دو گوشی رو گذاشتند برای فروش مطلع بشی. شماره تلفن اونها هم توی سایت هستش و میتونی مستقیما در ارتباط باشی ببینی معاوضه دارند یا نه.
3- بهترین گزینه: من توصیه می کنم اگر پیدا کردی یک Note 3 دست دوم بگیر که هم قلم داره و هم هزینه کمتری نسبت به نو می کنی. من خودم خیلی گشتم ولی اینجا پیدا نمیشه اصلا.
اما این رو بگم، اگر کمی فکر می کنی با گوشی بزرگ دردسر پیدا می کنی و قلم هم چندان حیاتی نیست، G2 بگیر. چون مدل های متفاوتی نداره و همشون هم Snapdragon 800 دارند. دو گیگ رم هم کاملا کافی هستش و اصلا به نظرم سه گیگ رم Note 3 گزینه بسیار مهمی در خرید اون قلمداد نمیشه (بر عکس قلم و صفحه نمایش بزرگ که خیلی گزینه مهمی برای Note 3 محسوب میشه).
هنوزم به خاطر خواسته هایی که مطرح کردی میگم Note 3 دست دوم تمیز بخر اگر 300 تومن پول نداری. این رو هم بدون اگر تفننی SKETCH می کشی پس همون Note 3 کافیه اما اگر حرفه ای و دقیق می خوای تبلت Note 8 یا Note 10.1 2014 رو باید تهیه کنی.
وضعیت ظاهری آیفونی که داری بسیار مهمه و این رو هم باید در نظر بگیری چقدر می تونی پول بذاری.

با من هم صحبت کردی یک چیزی رو اشاره نکردی و اون هم اینه تا چقدر میتونی سر بزاری؟
ببین الان گزینه هات رو کامل برات تشریح می کنم: :d
1- G2 - نو = این خرید کمترین هزینه رو برات در بر خواهد داشت و گوشی نو رو خیلی راحت تر می تونی بخری با کمترین هزینه سر (تاکید می کنم که وضعیت ظاهری گوشیت در حال حاضر مهمه و روی قیمت تاثیر گذار خواهد بود)
2- Note 3 و S5 = اگر می خوای سمت این دوتا بری حداقل نزدیک به 300 هزار تومن و یا کمی هم بیشتر آماده کنی (با لوازم جانبی و این چیزها) که البته باز اگر Note 3 بخری، 40 هزار تومن سود کردی چون کارت حافظه نمی خواد. تو تهران و کرج هستی پس امکان زیادی برای معامله پیش روی داری. علاالدین که معدن گوشی هستش و بازار موبایل هم همینطور. از سایت Mobile.ir هم میتونی افرادی که این دو گوشی رو گذاشتند برای فروش مطلع بشی. شماره تلفن اونها هم توی سایت هستش و میتونی مستقیما در ارتباط باشی ببینی معاوضه دارند یا نه.
3- بهترین گزینه: من توصیه می کنم اگر پیدا کردی یک Note 3 دست دوم بگیر که هم قلم داره و هم هزینه کمتری نسبت به نو می کنی. من خودم خیلی گشتم ولی اینجا پیدا نمیشه اصلا.
اما این رو بگم، اگر کمی فکر می کنی با گوشی بزرگ دردسر پیدا می کنی و قلم هم چندان حیاتی نیست، G2 بگیر. چون مدل های متفاوتی نداره و همشون هم Snapdragon 800 دارند. دو گیگ رم هم کاملا کافی هستش و اصلا به نظرم سه گیگ رم Note 3 گزینه بسیار مهمی در خرید اون قلمداد نمیشه (بر عکس قلم و صفحه نمایش بزرگ که خیلی گزینه مهمی برای Note 3 محسوب میشه).
هنوزم به خاطر خواسته هایی که مطرح کردی میگم Note 3 دست دوم تمیز بخر اگر 300 تومن پول نداری. این رو هم بدون اگر تفننی SKETCH می کشی پس همون Note 3 کافیه اما اگر حرفه ای و دقیق می خوای تبلت Note 8 یا Note 10.1 2014 رو باید تهیه کنی.
وضعیت ظاهری آیفونی که داری بسیار مهمه و این رو هم باید در نظر بگیری چقدر می تونی پول بذاری.

slm chize rajebe Motorola Moto G midony ?

slm chize rajebe Motorola Moto G midony ?
سلام ... بهترین خرید آندرویدی تا تا 700 هزار تومن که متاسفانه 8 گیگ بیشتر حافظه نداره و قابل ارتقاء هم نیست :d (البته 16 گیگ هم داره اگر بتونید پیدا کنید ولی اونم قابل ارتقاء نیست)

دوربین جی 2 بهتره یا نوت 3 ؟
دوربین هر دو گوشی عالی هستش و میشه گفت یکسان هستند.
یک پیشنهاد: من خیلی گشتم و یک ویدئو مناسب پیدا کرده بودم گفتم بذارم به اشتراک بقیه هم ببینید. توی یوتیوب سرچ کنید Best Android Smartphone of 2013.
توی این فیلم یک یارو هندی هم هستش، Note 3 - HTC ONE - Xperia Z1 و G2 رو کنار هم گذاشته و مقایسه خوبی رو از تمام جهات انجام میده. توصیه می کنم یه نگاه بندازی.
نکته ای که در رابطه با این فیلم خوشم میاد اینه که طرف بیشتر به عنوان یک کاربر و مصرف کننده نظر میده تا اینکه سر شما رو با بنچ مارک درد بیاره. توی همین ویدئو دوربین همه رو هم مقایسه میکنه که جالبه Note 3 و G2 کیفیت یکسانی دارند.
این دو تفاوتی ندارند و S5 هستش که تغییرات موثر تری داشته.
ویدئو مقایسه G2 با Note 3 توسط Phonearena هم جالبه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or