با کودومش با کمترین میزان میشه تعویض کرد ؟
با من هم صحبت کردی یک چیزی رو اشاره نکردی و اون هم اینه تا چقدر میتونی سر بزاری؟
ببین الان گزینه هات رو کامل برات تشریح می کنم: :d
1- G2 - نو = این خرید کمترین هزینه رو برات در بر خواهد داشت و گوشی نو رو خیلی راحت تر می تونی بخری با کمترین هزینه سر (تاکید می کنم که وضعیت ظاهری گوشیت در حال حاضر مهمه و روی قیمت تاثیر گذار خواهد بود)
2- Note 3 و S5 = اگر می خوای سمت این دوتا بری حداقل نزدیک به 300 هزار تومن و یا کمی هم بیشتر آماده کنی (با لوازم جانبی و این چیزها) که البته باز اگر Note 3 بخری، 40 هزار تومن سود کردی چون کارت حافظه نمی خواد. تو تهران و کرج هستی پس امکان زیادی برای معامله پیش روی داری. علاالدین که معدن گوشی هستش و بازار موبایل هم همینطور. از سایت Mobile.ir هم میتونی افرادی که این دو گوشی رو گذاشتند برای فروش مطلع بشی. شماره تلفن اونها هم توی سایت هستش و میتونی مستقیما در ارتباط باشی ببینی معاوضه دارند یا نه.
3- بهترین گزینه: من توصیه می کنم اگر پیدا کردی یک Note 3 دست دوم بگیر که هم قلم داره و هم هزینه کمتری نسبت به نو می کنی. من خودم خیلی گشتم ولی اینجا پیدا نمیشه اصلا.
اما این رو بگم، اگر کمی فکر می کنی با گوشی بزرگ دردسر پیدا می کنی و قلم هم چندان حیاتی نیست، G2 بگیر. چون مدل های متفاوتی نداره و همشون هم Snapdragon 800 دارند. دو گیگ رم هم کاملا کافی هستش و اصلا به نظرم سه گیگ رم Note 3 گزینه بسیار مهمی در خرید اون قلمداد نمیشه (بر عکس قلم و صفحه نمایش بزرگ که خیلی گزینه مهمی برای Note 3 محسوب میشه).
هنوزم به خاطر خواسته هایی که مطرح کردی میگم Note 3 دست دوم تمیز بخر اگر 300 تومن پول نداری. این رو هم بدون اگر تفننی SKETCH می کشی پس همون Note 3 کافیه اما اگر حرفه ای و دقیق می خوای تبلت Note 8 یا Note 10.1 2014 رو باید تهیه کنی.
وضعیت ظاهری آیفونی که داری بسیار مهمه و این رو هم باید در نظر بگیری چقدر می تونی پول بذاری.