راهنمایی برای خرید موبایل

منم همش به فون1 رای دادم انصافا هم رنگ هارو خیلی نزدیک به واقعیت ثبت کرده بود هم جزیاتش بهتر بود.
------------------
فکر کنم فون 2 میشه M8
فون 4 هم میشه G2
بیایید شرط ببندیم.

- - -ویرایش - - -

احسنت به فن اعظم حالا مال سونی کدوم میشه؟ این رو هم در نظر بگیر که Z2 رو حالت اتو که 8 مگاپیکسل هست عکس گرفته.!!! فکر نکنی هر کدوم زوم بیشتری داشت اون میشه دوربین 20 سونی:d
راستش من تو هر تست به یکی رای دادم.
دوبار گزینه 1 دو بار گزینه 2 و بقیه هم رای دادم.
در کل نمیشه تو همه به یکی رای داد.
گوشی 1 یه مقدار رنگها رو تند نشون میداد تو بعضی تست ها.
خصوصن رنگ سفیدش یخورده مایل به صورتی بود!
در کل ولی حرکت جالبی زده.

برو تو کارش :d بهترین انتخاب ممکن بین گوشیای با صفحه نمایش کمتر از 4.5 اینچه

اینو من تو بازار کنار Z1 دیدم و قشنگ صفحشونو مقایسه کردم، علاوه بر زاویه دید ، رنگ ها هم بهتر از Z1 بود
خو صفحه نمایشش 720 . 1080 نیست . دوربینش چه جوریاس ؟

خو صفحه نمایشش 720 . 1080 نیست . دوربینش چه جوریاس ؟

صفحه نمایش 720 هست اما به خاطر سایز کوچیکش فرقی با یه گوشی 5.5 اینچی 1080 نداره (خدا میبینی روزگارو ! یه زمان به HTC HD2 میگفتم غول بیابونی الان همون سایز شده کوچیک :|) در هر اینچ حدود 350 پیکسل باید داشته باشه ، دوربینش مشابه همون Z1 هست و کیفیت خوبی داره

در کل با توجه به اینکه میخوای صفحه زیر 4.7 باشه تنها انتخاب پر قدرت بازار هست که از قضا بسیار عالی هم هست ...

خیلی نظر سنجی جالب ـه .. معیار عکسی هست که با دوربین عکاسی گرفته شده هست بعد همه دیدند عکس 1 پررنگتر هست بهش رای دادند :|
آ

فک کنم منظورش کلیپ های تستی هست توی بخش گالری گوشی هست ... معمولا قشنگترین ویدیو ها ( گل و بلبل و آبشار و دریا و این چیزا ...) برای این بخش تو همه گوشی ها انتخاب میشند با توجه به ذوق هر برندی البته!
گل و بلبل نیست .. یکیش شهر و طبیعتش در روز نشون میده، یکیش شهر در شب نشون میده یکیش اسکی در کوهستان نشون میده ... اینقدر کیفیتشون بالاست که من تا 1 ماه فقط نگاه میکردم .. بعد این 3 تا ا وقتی یکی میاد میگمه گوشیت خوبه یا میخواد بکوبتش این 3 تا کلیپ براش میزارم دیگه صداش در نمیاد !!! :دی

آخرین ویرایش:
آقا این Phone 1 (که به احتمال 80% S5 هستش) همه رو جارو کرده ریخته تو خاک انداز... :d لامصب از Canon هم بهتر عکس گرفته :d
حدس من:
Phone 1: S5
Phone 2: G2
Phone 3: M8
Phone 4: Z2

---------------------------------
من هم همش به Phone 1 رای دادم8-| بعد نگید فن بازی در آورد...

منم به phone 1 رای دادم به احتمال زیاد htc m8 باشه:d

آقا من نظرم عوض شد، Phone 1 صد در صد Xperia Z2 هستش... شک ندارم! با هرکس سر هرچیزی هم شرط میبندم (اینو در راستای حرف جناب Black Roze زدم :d)

محسن هستم:d
من هم بین Z2 و S5 شک دارم ولی به نظر منم ممکنه که........اصلا ولش کن لامصب نمیشه درست حدس زد.
منم به phone 1 رای دادم به احتمال زیاد htc m8 باشه:d
من با دوربین M8 کار کردم جی2 هم خودم دارم مال M8 عکس هاش رو به تاریکی هست و اصلا فون 1 مال M8 نیست.
جی2 هم خودم دارم میدونم چه طوری عکس میگیره تو روز اگه نور کم باشه حالت ماسیده عکس میگیره. مخصوصا اگه عکس دسته جمعی بگری معلوم میشه انگار طرف یه مشت پنکیک زده به خودش.

اقایوون تصمیم اصلی شد جی 2 فقط اگر کسی میدونه این قاب اسمارتش چند هست :دی بخری اشانتیون نمیدن بهت :دی
کسی جدیدن گرفته بهم بگه بطور کلی چند اب خورد واسش ؟ :دی
فردا بازار موبایل باز هست ؟ :دی

اقایوون تصمیم اصلی شد جی 2 فقط اگر کسی میدونه این قاب اسمارتش چند هست :دی بخری اشانتیون نمیدن بهت :دی
یه چیز میگم بد و بیراه بهم نگو ولی کلا ویندوزفون یه چیز دیگه است! :d

تو جعبه خود کاور هست.واسه من دراومد 1550 .فک نکنم باز باشه اما امروز بازه

اقایوون تصمیم اصلی شد جی 2 فقط اگر کسی میدونه این قاب اسمارتش چند هست
:biggrin1:
بخری اشانتیون نمیدن بهت
سری جدید G2 که اومده ایران من همین دیروز به قیمت 1520 رنگ طلایی رو خریدم. هم 2 سال گارانتی داره، هم کیف اورجینال، هم شرکت در قرعه کشی برزیل :d
برو از یه جای بخر که این بسته مخصوص رو داشته باشه. چون سری جدید برزیل برای تمامی رنگ ها هم گارانتی داره و هم کیف.
مال من طرف آورد مغازه پلمب هم بود جعبش جلوی خودم تیغ انداخت باز کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or