راهنمایی برای خرید موبایل

آقا ما که بالاخره موندیم چی بگیریم! الان نوت 3 و اس 5 باهم صدتومن فرق دارن؟ خب اس 5 بگیرم دیگه
کلا تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟الان زد2 چنده؟ دوربین واسم مهمه

آقا ما که بالاخره موندیم چی بگیریم! الان نوت 3 و اس 5 باهم صدتومن فرق دارن؟ خب اس 5 بگیرم دیگه

دوربین اس5 فوق العادس و اونطور که معلومه در مقایسه ها از زد 2 بهتره شده

آقا ما که بالاخره موندیم چی بگیریم! الان نوت 3 و اس 5 باهم صدتومن فرق دارن؟
صد تومن که نمیشه گفت ... قائدتا نباید چندان اختلاف قیمت داشته باشند. الان شهر ما قیمت هر دو یکی هستش مگر با 20 تومن اختلاف
S5 دوربین بی نظیری داره ... بیا دیگه آقا خودت برو امتیازات و عملکرد رو ببین: :d
Camera comparison: Sony Xperia Z2 vs Samsung Galaxy S5, LG G2, HTC One (M8), iPhone 5s
M8 که هیچی ... Z2 هم برای بدست آوردن حداکثر کیفیت باید از عکاسی اطلاعات خوبی داشته باشی تا بتونی دستی تنظیم کنی که بازم ارزشش رو نداره وقتی S5 همون کیفیت رو خیلی راحت تر روی اتوماتیک ارائه میکنه!
توی طراحی، Z2 و M8 واقعا زیبا هستند. البته هر چند شیشه های بکار رفته توی سری Z راحت میشکنه و M8 هم به خاطر یک تیکه فلزی بودن توی دست سر می خوره اما باز هم حس یک کالا لوکس رو می دند.
من به شخصه Note 3 رو ترجیح میدم به S5 و چند دلیل دارم:
- 32 گیگه: 40 هزار تومن کارت حافظه اینجا سود کردی و نیازی نیست دیگه مثل S5 یکی تهیه کنی
- برابر با S5: صرف نظر از دوربین و صفحه که می گند در S5 بهتر شده (والا بخدا این ها همش روی کاغذ هستش. من Note 3 روشن رو دیدم دیگه نمیدونم از این بهتر مثلا چی می خواد بشه) اکثر امکانات یکی هستش. اگر ورزشکار حرفه ای نیستی که سنسور ضربان قلب بیخوده، سنسور اثر انگشت هم اونقدر ارزش نداره به نظرم. جسچرهای هوایی، کار با دستکش هم که توی Note 3 وجود داره. تازه نوت S Pen هم داره.
- طراحی زیباتر: Android Authority حرف قشنگی میزنه. طراحی S5 کمی عقب گرد محسوب میشه چرا که ما توی Note 3 اون طرح بسیار شکیل چرم رو داشتیم که حالا تبدیل شده به پلاستیک سوراخ سوراخ (البته S5 طلایی خارق العادست)
تا 2 میلیون این گوشی ها حکمرانی می کنند. Z2 و M8 بالای دو میلیون هستند. قیمت بالای Z2 به خاطر اینه که تازه اومده ایران و M8 هم که خوب تا اونجایی که یادمه HTC اینجا همیشه گرون بوده.
Note 3 بخر ... تمام امکانات S5 + یک قلم بسیار دقیق گیرت میاد.

بین اون 2 انتخاب نوت 3 بهتر هست
دوربین هم یکی مثل من اماتور که موقع عکس گرفتن همیشه روی Auto هست تفاوتی نداره
در مورد دوربین z2: در این که جز بهترین ها هست شکی نیست اما برو نقد زومیت بخون که اونجا میگه برای استفاده از حداکثر امکانات دوربین باید روی حالت 8مگا پیکسلی بزاری ! یعنی اون 20 جهت فریب هست ولی این دلیل نمیشه بگیم دوربینش بد هست
ولی در کل سامسونگ زیاد هنگ میکنه ... یکی پیدا کن که s5 یا note 3 داشته باشه، چند روزی باهاش کار کن بعد تصمیم بگیر
من خودم زمانی که میخواستم گوشی بخرم علاقه زیادی به صفحه نمایش بزرگ داشتم. برای همین اولین انتخابم نوت 2 بود. دیگه پولم جور شده بود قصد داشتم بخرم که پسر داییم گفت برو بجاش LG g pro بخر با همون اندازه صفحه نمایش با کیفیت و قدت بهتر .. بعد که یکسری تحقیق کردم و نظرات خوندم تقریبا مطمئن شدم گوشی خوبی هست و البته کمی با ترس خریدم اما الان مطمئن هستم بهترین انتخاب کردم

ولی در کل سامسونگ زیاد هنگ میکنه
هنگ چیه آخه اینم افتاده توی دهن همه :| S5 و تاچ ویز به کار رفته در اون سریعترین عملکرد گوشی های سامسونگ رو داره و هر نقد ویدئویی رو هم که دیدم کسی شکایتی نداشته و گفتند تاچ ویز عالی شده.
هر که یک یک بار گوشی دستش هنگ میکنه نباید کل محصولات اون برند رو زیر سوال ببره. الان توی آل دیجیتال یک سری سر آپدیت کیت کت Z1 گوشی هاشون داغون شده یا سر دوربین کار می کنند گوشی ارور میده که داغ شده و می پره از برنامه بیرون، یا یک سری عکس منتشر شده بود فلز این گوشی از حرارت تغییر شکل داده بود. حالا باید بگیم Z کلا مضخرفه و هنگ داره؟ همین HTC مگه نبود عکس گرفته شد بی کیفیت بود با بعضا مشکل بنفشی داره؟
دیگه یه چیزی گفته میشه همه دیگه تکرار نکنید دیگه. آیفون هم که آیفونه انقدر همه پرستش می کنند هنگ داره ... شک نکنید اونم چنین مسئله ای رو خواهد داشت. خودم چهار دفعه مجبور شدم آیپد رو کابل بزنم به کامپیوتر تا بتونم Restart بدم به تبلت، یعنی انقدر بد بود این هنگ.

هنگ چیه آخه اینم افتاده توی دهن همه :| S5 و تاچ ویز به کار رفته در اون سریعترین عملکرد گوشی های سامسونگ رو داره و هر نقد ویدئویی رو هم که دیدم کسی شکایتی نداشته و گفتند تاچ ویز عالی شده.
هر که یک یک بار گوشی دستش هنگ میکنه نباید کل محصولات اون برند رو زیر سوال ببره. الان توی آل دیجیتال یک سری سر آپدیت کیت کت Z1 گوشی هاشون داغون شده یا سر دوربین کار می کنند گوشی ارور میده که داغ شده و می پره از برنامه بیرون، یا یک سری عکس منتشر شده بود فلز این گوشی از حرارت تغییر شکل داده بود. حالا باید بگیم Z کلا مضخرفه و هنگ داره؟ همین HTC مگه نبود عکس گرفته شد بی کیفیت بود با بعضا مشکل بنفشی داره؟
دیگه یه چیزی گفته میشه همه دیگه تکرار نکنید دیگه. آیفون هم که آیفونه انقدر همه پرستش می کنند هنگ داره ... شک نکنید اونم چنین مسئله ای رو خواهد داشت. خودم چهار دفعه مجبور شدم آیپد رو کابل بزنم به کامپیوتر تا بتونم Restart بدم به تبلت، یعنی انقدر بد بود این هنگ.
تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها :دی
من خودم کار کردم و دیدم که این را میگم .. اون هم نه در 1-2 تا گوشی ! بقیه هم دیدند و گفتند
اون مشکل بنفش بودن هم HTC one مدل چینیش این مشکل داره

آخرین ویرایش:
دوست عزیز حرف مردم رو بیخیال این حرفا ازاس4شروع شد تاچ وایز اس4خیلی سنگین بود و نسخه 8هسته ای هم خود اندروید با همچین پردازنده مشکل داشت و موقع سویچ بین پردازنده مشکل داشت
ولی با اپدیت مشکل حال شد تقریبا. وتو نوت3کاملا حل شد
برا همین الان تو ایران هر وقت اسم تاچ وایز میاد میگن هنگ میکنه لگ داره و...چون اکثر از سامسونگ بدشون میاد مسکلاتشو انقد میگن و بزرگ میکنن که دیگه امضا سامسونگ میشه:دی
نمیگم نداره ولی نه اینجوری که همه میگن

تنفر از سامسونگ
مهم نیست ولی جالبه
نمیدونم سامسونگ چیکار کرده که همه انقد ازش متنفرن
واقعا عجیبه پربازدیدترین سایت مثل زومیت.بگیر تا سایت های دولتی مثل خبرانلاین.یا حتی ایران جیب و..
از سامسونگ بد مینویسن
برین مطالب ایران جیب.خبرانلاین یا کلا اکثر سایت های ایران رو ببینین میفهمین چی میگم
زومیت که دیگه شاهکاره من چند ساله مطالب این سایت رو دنبال میکنم
خود نویسنده سایت میومد تو نظرات سامسونگ رو ترول میکرد=))
یا اس5که همه سایت های دنیا گفتن شاهکار زومیت برسی کرده بهش میگه یه اندروید خوب:دی

یا خود کاربرا که دیگه شاهکارن مثلا سامسونگ یه محصول جدید یا نواوری معرفی میکنه میرن کل اینترنت رو میگردن یه محصول یا نواوری که یه ذره شباهت به اون داشته باشه میارن میگن سامسونگ کپی کرده:دی

مثلا سامسونگ صفحه خمیده میزنه میرن ببینین کی اولین بار اینو اختراع کرده میگن سامسونگ از اون کپی میکنه

ولی داریم شرکت های دیگه میان از قابلیت های سامسونگ کپی میکنن ولی هیشکی هیچی نمیگه
یا مثل اینکه همه مردم در کنار گوشیشون یه نسخه از گلکسی اس رو هم دارن=))
یعنی هزار بار دیدم یارو میاد میگه خودم ایفون و اس3دارم سامسونگ اشغاله.خودم وان و اس4دارم سامسونگ اشغاله و...
...خیلی چیزای دیگه که حوصله ندارم بگم:دی

این چیزا هم فقط درمورد سامسونگ نیست و سایت های هستن از سونی یا اچی تی سی اپل بد میگن
ولی تا حالا سایتی ندیدم طرفدار سامسونگ باشه یا کلا بی طرف باشه
همین تنفر مردم و سایت ها از سامسونگ باعث میشه یه جورای ازش خوشم بیاد:دی

دوست عزیز حرف مردم رو بیخیال
شما خوشت میاد من کاری ندارم اما من باهاش کار کردم، دیگران هم کار کردند اینو گفتند، در سایت ها هم کاربران اینو تکرار کردند، بررسی ها هم بعضی از مشکلاتش گفته، و حتی تقریبا 1 ماه پیش رفتیم برای دوستم اس5 بگیرم خود فروشنده میگفت اینو نخر که هر کی خریده ناراضی بوده .... در کل برای من اثبات شده !

اگه مشکلات زیاد بود مطمئن باشید بد فرم صدا میکرد، اگه قرار به این کار باشه بعضی از گوشیای ضد آب سونی بعد یه مدل این قابلین رو از دست میدادن (اکسپریا زد که به صورت علنی جاهای مختلف اشاره کردن که چسب قاب پشتش به شدت بی کیفیته و بعد یه مدت جدا میشه و فاصله ای برای ورود آب ایجاد میشه، بقیه مدل ها تک و توک گفته میشد) و همینطور برای HTC و ... هم از این چیزا هست قرار نیست مشکلات تعدادی از یه مدل گوشی رو به تمام گوشیای اون مدل ربط بدیم

مغازه دار فقط در صورتی میگه اینو نخر که بخواد بهت گوشی گرونتر بده وگرنه برای رضای خدا کار نمیکنن ...

تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها :دی
من خودم کار کردم و دیدم که این را میگم .. اون هم نه در 1-2 تا گوشی ! بقیه هم دیدند و گفتند
اون مشکل بنفش بودن هم HTC one مدل چینیش این مشکل داره

گویا شما هم طرفدار HTC هستی و داری میهیتی:دی[امضا]!...شما به نظرم یه ذره بیشتر کار کنید با گوشیا و بعد اینقدر قاطعانه نظر بدین!
سریهای جدید سامسونگ هیچکدوم این مشکل ب اصطلاح "هنگ" رو ندارند!مخصوصا note 3،ولی خب پستهای قبلی بچه‌ها گفتن ک توی s4 این مشکل بوده و با اپدیت تا مقدار زیادی رفع شده...

گویا شما هم طرفدار HTC هستی و داری میهیتی:دی[امضا]!...شما به نظرم یه ذره بیشتر کار کنید با گوشیا و بعد اینقدر قاطعانه نظر بدین!
سریهای جدید سامسونگ هیچکدوم این مشکل ب اصطلاح "هنگ" رو ندارند!مخصوصا note 3،ولی خب پستهای قبلی بچه‌ها گفتن ک توی s4 این مشکل بوده و با اپدیت تا مقدار زیادی رفع شده...
من طرفدار هیچ برندی نیستم .. گوشیم هم LG هست
اون مشکل هم گفتم منظورم m7 بود که میگفتند دوربینش بنفش میزنه که من یکی از اقوامم و یکی از دوستام هر دوتاشون این مشکل را دارند و این طور که متوجه شدیم مدل ساخت چین یا دوربین چینیش ( یه همچین چیزی بود ) اون مشکل داره

والا من خودم چند دقیقه ای با اس5 تو بازار موبایل کار کردم,واقعا خوشم اومد
خیلی سریع بود
داداش الان دیگه صنعت گوشی وارد پیشرفته ترین نسل خودش شده... Snapdragon 801... پردازنده Krait... گرافیک Adreno 330 و ... میخواستی سریع نباشه؟! الان دیگه بحث سر سریع بودن و این حرفا نیست، چون همه گوشی های این نسل Super fast & smooth هستن و هرکس هم بگه مثلا S5 و Z2 و ... لگ داره تو منو ها و سرعتش پایینه رسما چرت گفته! من خودم هم با S5 کار کردم، هم Z2، و هم M8... هر سه تاشون فوق العاده سریع و کارآمد هستن... دیگه فقط میمونه موارد دیگه مثل طراحی، Benchmarkها، Interface، جنس بدنه، دوربین، باتری، امکانات نرم افزاری و ... که تو انتخاب آدم تاثیر میزاره.

سلام بودجم 1300. میخوام یه گوشی اندرویدیو خوش دست و کم تر از 4.7 اینچ. نظر خودم رو زد وان کامپکته کسی تو این رنج چیز دیگه ای سراغ نداره

سلام بودجم 1300. میخوام یه گوشی اندرویدیو خوش دست و کم تر از 4.7 اینچ. نظر خودم رو زد وان کامپکته کسی تو این رنج چیز دیگه ای سراغ نداره

برو تو کارش :d بهترین انتخاب ممکن بین گوشیای با صفحه نمایش کمتر از 4.5 اینچه

اینو من تو بازار کنار Z1 دیدم و قشنگ صفحشونو مقایسه کردم، علاوه بر زاویه دید ، رنگ ها هم بهتر از Z1 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or