آقا ما که بالاخره موندیم چی بگیریم! الان نوت 3 و اس 5 باهم صدتومن فرق دارن؟ خب اس 5 بگیرم دیگه
کلا تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟الان زد2 چنده؟ دوربین واسم مهمه
صد تومن که نمیشه گفت ... قائدتا نباید چندان اختلاف قیمت داشته باشند. الان شهر ما قیمت هر دو یکی هستش مگر با 20 تومن اختلافآقا ما که بالاخره موندیم چی بگیریم! الان نوت 3 و اس 5 باهم صدتومن فرق دارن؟
S5 دوربین بی نظیری داره ... بیا دیگه آقا خودت برو امتیازات و عملکرد رو ببین: :dکلا تا 2 تومن چی پیشنهاد میدید؟الان زد2 چنده؟ دوربین واسم مهمه
هنگ چیه آخه اینم افتاده توی دهن همه S5 و تاچ ویز به کار رفته در اون سریعترین عملکرد گوشی های سامسونگ رو داره و هر نقد ویدئویی رو هم که دیدم کسی شکایتی نداشته و گفتند تاچ ویز عالی شده.ولی در کل سامسونگ زیاد هنگ میکنه
تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزهاهنگ چیه آخه اینم افتاده توی دهن همه S5 و تاچ ویز به کار رفته در اون سریعترین عملکرد گوشی های سامسونگ رو داره و هر نقد ویدئویی رو هم که دیدم کسی شکایتی نداشته و گفتند تاچ ویز عالی شده.
هر که یک یک بار گوشی دستش هنگ میکنه نباید کل محصولات اون برند رو زیر سوال ببره. الان توی آل دیجیتال یک سری سر آپدیت کیت کت Z1 گوشی هاشون داغون شده یا سر دوربین کار می کنند گوشی ارور میده که داغ شده و می پره از برنامه بیرون، یا یک سری عکس منتشر شده بود فلز این گوشی از حرارت تغییر شکل داده بود. حالا باید بگیم Z کلا مضخرفه و هنگ داره؟ همین HTC مگه نبود عکس گرفته شد بی کیفیت بود با بعضا مشکل بنفشی داره؟
دیگه یه چیزی گفته میشه همه دیگه تکرار نکنید دیگه. آیفون هم که آیفونه انقدر همه پرستش می کنند هنگ داره ... شک نکنید اونم چنین مسئله ای رو خواهد داشت. خودم چهار دفعه مجبور شدم آیپد رو کابل بزنم به کامپیوتر تا بتونم Restart بدم به تبلت، یعنی انقدر بد بود این هنگ.
شما خوشت میاد من کاری ندارم اما من باهاش کار کردم، دیگران هم کار کردند اینو گفتند، در سایت ها هم کاربران اینو تکرار کردند، بررسی ها هم بعضی از مشکلاتش گفته، و حتی تقریبا 1 ماه پیش رفتیم برای دوستم اس5 بگیرم خود فروشنده میگفت اینو نخر که هر کی خریده ناراضی بوده .... در کل برای من اثبات شده !دوست عزیز حرف مردم رو بیخیال
تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها
من خودم کار کردم و دیدم که این را میگم .. اون هم نه در 1-2 تا گوشی ! بقیه هم دیدند و گفتند
اون مشکل بنفش بودن هم HTC one مدل چینیش این مشکل داره
من طرفدار هیچ برندی نیستم .. گوشیم هم LG هستگویا شما هم طرفدار HTC هستی و داری میهیتی[امضا]!...شما به نظرم یه ذره بیشتر کار کنید با گوشیا و بعد اینقدر قاطعانه نظر بدین!
سریهای جدید سامسونگ هیچکدوم این مشکل ب اصطلاح "هنگ" رو ندارند!مخصوصا note 3،ولی خب پستهای قبلی بچهها گفتن ک توی s4 این مشکل بوده و با اپدیت تا مقدار زیادی رفع شده...
داداش الان دیگه صنعت گوشی وارد پیشرفته ترین نسل خودش شده... Snapdragon 801... پردازنده Krait... گرافیک Adreno 330 و ... میخواستی سریع نباشه؟! الان دیگه بحث سر سریع بودن و این حرفا نیست، چون همه گوشی های این نسل Super fast & smooth هستن و هرکس هم بگه مثلا S5 و Z2 و ... لگ داره تو منو ها و سرعتش پایینه رسما چرت گفته! من خودم هم با S5 کار کردم، هم Z2، و هم M8... هر سه تاشون فوق العاده سریع و کارآمد هستن... دیگه فقط میمونه موارد دیگه مثل طراحی، Benchmarkها، Interface، جنس بدنه، دوربین، باتری، امکانات نرم افزاری و ... که تو انتخاب آدم تاثیر میزاره.والا من خودم چند دقیقه ای با اس5 تو بازار موبایل کار کردم,واقعا خوشم اومد
خیلی سریع بود
سلام بودجم 1300. میخوام یه گوشی اندرویدیو خوش دست و کم تر از 4.7 اینچ. نظر خودم رو زد وان کامپکته کسی تو این رنج چیز دیگه ای سراغ نداره