راهنمایی برای خرید موبایل

پسرخالم تازه S5 خریده دیروز آوورد با m8 ما یه امتحانی کردیم
دوربین هیچ فرقی نداره افکت هایی که میتونی با ام 8 بده بیشتری .. بعد تو s5 طوری لنز دوربین طراحی شده که ترس داری بترکه
خیلی لگ دیدم تو s5 .. اصلآ با بدنش حال نمیکنید .. بازی raymanـــو تست کردیم با باتری 100 درصد 15 دقیقه .. S5 داشت آتیش میگرفت ولی گوشی من یک مقدار گرم شده بود .. شارژ S5 اومد رو 88 .. اچ تی سی روی 95 .. S5 ـــو تو دستتون میگیرید حس میکنید الان گوشی میوفته و میترکه .. و اصلآ شیک بودن HTC One m8 رو نداره .. بعد htc یک قسمت hilight داره که کیف میکنی باهاش کار کنی مثل فلیپ برده .. فقط یه بدی داره هروقت میخوای ال سی دیرو تمیز کنی هی گوشی روشن میشه ..
من ال جی جی 2 نداشتم ولی یک گوشی داشتم قبلآ به نام پرادا .. ال جی بدی که داره گوشی جدید که میده قبلیا به کل فراموش میشه
نوت 3 هم مدل 9005 هم داشتم .. تو نرم افزارها خیلی لگ مینداخت و پرت میکرد بیرون و بزرگ بود خیلی جز این مشکلی نداشت .. ولی حس میکنم 1520 بهتره تو فبلت
ولی گوشی که واقعآ عذاب الهی بود آیفون 5اس بود .. یعنی گول بدنشو نخورید بیوفته زمین لبه هاش رفته .. به شدت کوچیکه اصلآ حال نمیده .. و باتری خوریش واقعآ ملسه .. اچ تی سی روزی 1 باز الی 2 روز یه بار آیفونو روزی 4 بار میزدم به شارژ

نمیدونم چرا هیچکس این را در نظر نمیگیره که اگر باتری G3 ًعیفتر بنظر میرسه برای این هست داره از صفحه نمایش qhd استفاده میکنه

اتفاقا اولین کسی که به این نکته اشاره کرد خود من بودم وقتی که عکس تست باطری جی3 رو گزاشتن من گفتم که با اینکه رزولیشن qHD داره زمان پخش ویدئو 9.57 دقیقه هست اما مال اس5 حدود 11 ساعت.
-------------------------------
اگه قیمت M8 تا آخر تابستون به 1700 1800 برسه جی2 رو میفروشم میگیریم چون تنها گوشی که میتونم باهاش کار کنم همینه اونم به خاطر اینکه عادت کردم دوبار بزنم به صفحه روشن بشه.
راستی آقا نور صفحه M8 زیر نور خورشید چه طوریاست؟!

اتفاقا اولین کسی که به این نکته اشاره کرد خود من بودم وقتی که عکس تست باطری جی3 رو گزاشتن من گفتم که با اینکه رزولیشن qHD داره زمان پخش ویدئو 9.57 دقیقه هست اما مال اس5 حدود 11 ساعت.
اگه قیمت M8 تا آخر تابستون به 1700 1800 برسه جی2 رو میفروشم میگیریم چون تنها گوشی که میتونم باهاش کار کنم همینه اونم به خاطر اینکه عادت کردم دوبار بزنم به صفحه روشن بشه.
راستی آقا نور صفحه M8 زیر نور خورشید چه طوریاست؟!

اگه پاور سیو روشن باشه یه مقدار تاره
ولی اگر پاور سیوو خاموش کنی قشنگ زیر نور شفافیت معلومه .. اصلآ گوشیو واقعآ تو دست میگیری احساس خوبی بهت دست میده

بهترین بخش m8 همین ها لایتاشه .. که یوتوب - فیسبوک و توییتر توش فیــــــــــــلتر نیست

آخرین ویرایش:
دوربین هیچ فرقی نداره افکت هایی که میتونی با ام 8 بده بیشتری .. بعد تو s5 طوری لنز دوربین طراحی شده که ترس داری بترکه
خیلی لگ دیدم تو s5 .. اصلآ با بدنش حال نمیکنید .. بازی raymanـــو تست کردیم با باتری 100 درصد 15 دقیقه .. S5 داشت آتیش میگرفت ولی گوشی من یک مقدار گرم شده بود .. شارژ S5 اومد رو 88 .. اچ تی سی روی 95 .. S5 ـــو تو دستتون میگیرید حس میکنید الان گوشی میوفته و میترکه .. و اصلآ شیک بودن HTC One m8 رو نداره .. بعد htc یک قسمت hilight داره که کیف میکنی باهاش کار کنی مثل فلیپ برده .. فقط یه بدی داره هروقت میخوای ال سی دیرو تمیز کنی هی گوشی روشن میشه ..
من ال جی جی 2 نداشتم ولی یک گوشی داشتم قبلآ به نام پرادا .. ال جی بدی که داره گوشی جدید که میده قبلیا به کل فراموش میشه
نوت 3 هم مدل 9005 هم داشتم .. تو نرم افزارها خیلی لگ مینداخت و پرت میکرد بیرون و بزرگ بود خیلی جز این مشکلی نداشت .. ولی حس میکنم 1520 بهتره تو فبلت
ولی گوشی که واقعآ عذاب الهی بود آیفون 5اس بود .. یعنی گول بدنشو نخورید بیوفته زمین لبه هاش رفته .. به شدت کوچیکه اصلآ حال نمیده .. و باتری خوریش واقعآ ملسه .. اچ تی سی روزی 1 باز الی 2 روز یه بار آیفونو روزی 4 بار میزدم به شارژ
داداش من مگه نارنجکه؟! هی میگه میفته میترکه!

داداش نیازی نیست برای اثبات گوشی خودت یه گوشی خارق العاده دیگر رو زیر سوال ببری !
بیشتر سایت های معتبر به برتری اس 5 رای دادن حال شاید شما ...

این تعصب بازی سنتر از همه چیز بدتر هست
از تعصب روی کنسول گرفته تا تعصب روی گوشی
امروز اومده بودم که برای خرید گوشی سونی ایکسپریا زد وان راهنمایی بگیرم که پشیمون شدم
دوستان خیلی یکطرفه نقد میکنن و نظرات مخالف رو اصلا قبول ندارن

داداش نیازی نیست برای اثبات گوشی خودت یه گوشی خارق العاده دیگر رو زیر سوال ببری !
بیشتر سایت های معتبر به برتری اس 5 رای دادن حال شاید شما ...

من نظر خودمو تو گوشیهایی که داشتم گفتم و کاری به سایت ها ندارم تجربه خودمو گفتم ..

بزارید ی چیزی بگم.خداییش خداییش طی 5 ماه گذشته. لومیا 925 داشتم.زد وان داشتم.اچ تی سی وان داشتم.ایفونم خریدم و این اخریا نوت 3 داشتم.و الان جی 2 دارم.خداییش رابط کاربریش خیلی نرم ساده وسبک.دوربینش ک معرکس و باتری هم فوق العاده. درکل به قیمتش خیلی می ارزه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
از اونجایی که از همون اول که این گوشیارو بخری در این تاپیک باهات همراه بودم کسی که تو 5 ماه این همه گوشی رو میخره برای استفاده شخصی و برای همشون میاد همچین چیزایی میگه ذره ای سندیت نداره و قابل استناد نیست :d

ولی همش رو قبول دارم خیلی گوشیه خوبیه بجز جای دکمه هاش :|

درباره N3 و S5 هم جنس بدنه اصلا قابل قیاس نیست در حیطه سامسونگیش البته!یجورایی نتونستم و دسترسی به S4 نداشتم اما احساس میکنم S4 هم جنس بدنش بهتر از S5 هست N3 که جایه خودش!
درباره صفحه نمایش شما وقتی باهم و کنار هم قرارش بدین اصلا هچ تفاوتی نمیبینین تازه N3 چون بزرگتره لذت بیشتری هم داره(شخصی)از لحاظ عملکرد رنگی و زاویه دید و ... هیچ تفاوتی نیست یا حداقل به چشم انسان قابل رویت نیست.درباره هایپی که سامی سره روشنایی و نیت S5 راه انداخته بود معلوم شد که باز هم فاجعه بوده و شما تو 99% مواقع به اون نمیرسین و اصلا تواناییشو نداره که مدت زیادی تو اون رنج از روشنایی کار کنه و باز مثل همون داستان بنچ مارک صرفا بازی تبلیغاتی هست.حاشیه های صفحه نسبت به نسل قبل هم زیاد شده اما من مشکلی نداشتم باهاش.
تو این مدت اصلا از قلم نوت 3 استفاده نکردم همچنین از سنسور اثر انگشت ضربان قلب و بلا بلا بلا...(البته اثر انگشت رو چک کردم و کاملا به این نتیجه میرسید که پترن پیش فرض گوشی خیلی کار آمد تره.کلا این امکاناتی که از S3 بصورت نمایشی اضافه میشه کم استفاده و بیشتر بی استفادن و برای تحریک خریدار و پر کردن و افزایش حس هیجانی اوناست(همه اینکارو میکنن) تو خارج هم استفادش کمه تو اینجا که هیچی :d
خیلی خوشحالم که سامی باتری گوشیاش بواسطه طراحی و جنس بدنش قابل تعویضه چون ماهی حداقل یکبار به هنگی بواسطه تاچ ویز بر میخورید که چاره ای جز دراوردن باتری نیست!S5 که دست من تو 1 هفته 2 بار نین هنگی داشت البته احتمال میدم این گوشی که به من دادن اینطوری بود چون قبلا هم اگه هنگی به این شدت بوده در تایم های طولانی تری اتفاق میفتاده!یا برای نسخه رام روی گوشی بوده که شاید استیبل نبوده که بعید بنظر میرسه.
در آخر طراحی نسخه جدید تاچ ویز بهتر از قبلیاست که نمیدونم برای گوشی های دیگه هم میاد یا نه (به احتمال زیاد باید بیاد) اما خیلی خوبه.
درباره دوربین اگه 2 بخشش کنم سخت افزاری و نرم افزاری که اولیش رو در کل پایین تر از N3 قرار میگیره و دومی بالاتر.اما احتمال اینکه در آپدیتی امکاناتش برای نوت 3 هم بیاد وجود داره...عکس برداری در شب ضعیف-روز خوب در شرایط پرنور حتی عالی ولی فیلم برداری در S5 دقیقا خوده واژه فاجعست.S3 هم تو شب عملکرد بهتری داره شدیدا منتظر یک آپدیت درست حسابی باید باشیم.

الان مثلآ اومدی نمکدون شی؟ آفرین ..
معلوم بود؟ :-/

انصافا خودت پستتو بخون ببین خندت نمیگیره...
طوری لنز دوربین طراحی شده که ترس داری بترکه
تو دستتون میگیرید حس میکنید الان گوشی میوفته و میترکه

خب آخه اینا یعنی چی؟! من خودم با S5 کار کردم و به نظر نمیومد که هر لحظه بخواد بترکه!!! اتفاقا گوشی خیلی خوبی هم هستش... من خودم فن سامسونگ نیستم، اما آدم باید واقع بین باشه...

گوشی های نوکیا هم دارن;;):>:دی
میگم یه عکسی از M8 یکی از بچه های همین جا گذاشته بود دوربینش خیلی عجیب غریب بود، اون دوستمون که خریده همچین چیزی اتفاق افتاده واسش؟

گوشی های نوکیا هم دارن;;):>:دی
میگم یه عکسی از M8 یکی از بچه های همین جا گذاشته بود دوربینش خیلی عجیب غریب بود، اون دوستمون که خریده همچین چیزی اتفاق افتاده واسش؟
آره میدونم وینفون هم داره اما خیلی با سیستم عامل حال نمیکنم(نظر شخصی نظر کاملا شخصی:d)
اون عکس هم من گزاشتم گوشی هم تو نمایندگی آرین بود.:>

- - -ویرایش - - -

این تعصب بازی سنتر از همه چیز بدتر هست
از تعصب روی کنسول گرفته تا تعصب روی گوشی
امروز اومده بودم که برای خرید گوشی سونی ایکسپریا زد وان راهنمایی بگیرم که پشیمون شدم
دوستان خیلی یکطرفه نقد میکنن و نظرات مخالف رو اصلا قبول ندارن

اول اینکه این بحث تعصب که میگید فقط تو این فروم نیست که تو میلیون ها سایت ایرانی و خارجی هم تعصب از هر برند حتی هوآووی(:d) هم هست.
دوم اینکه مگه چه چیزی بر خلاف واقعایت گفته شده؟ رابط کاربری تو Z1 امکانات بیشتری داره یا مثلا تو G2؟! پنل TFT زد 1 بهتره یا IPS تو جی2؟! دوربین هم من خودم قبول دارم زد 1 خیلی عالیه امکانات جالبی هم داره اما تو شب باهاش فیلم گرفتم خیلی راضی نبودم در صورتی در حالت اتو هم بوده. طراحی بدنه به نظر شما کدوم بهتره؟! هر چند هم تو این زمینه سلیقه ایی هست یکی طراحی مستطیلی زد وان رو دوست داره یکی طراحی ظریف جی2 رو دوست داره.
من خودم خیلی وقته اینجا هستم و به دیگران کمک میکنم اما خیلی کم دیدم همش دیگران بخوان از یه برند تعریف کنن یا اینکه با دلیل و مدرک بهشون ثابت میشه.

- - -ویرایش - - -

درباره N3 و S5 هم جنس بدنه اصلا قابل قیاس نیست در حیطه سامسونگیش البته!یجورایی نتونستم و دسترسی به S4 نداشتم اما احساس میکنم S4 هم جنس بدنش بهتر از S5 هست N3 که جایه خودش!
درباره صفحه نمایش شما وقتی باهم و کنار هم قرارش بدین اصلا هچ تفاوتی نمیبینین تازه N3 چون بزرگتره لذت بیشتری هم داره(شخصی)از لحاظ عملکرد رنگی و زاویه دید و ... هیچ تفاوتی نیست یا حداقل به چشم انسان قابل رویت نیست.درباره هایپی که سامی سره روشنایی و نیت S5 راه انداخته بود معلوم شد که باز هم فاجعه بوده و شما تو 99% مواقع به اون نمیرسین و اصلا تواناییشو نداره که مدت زیادی تو اون رنج از روشنایی کار کنه و باز مثل همون داستان بنچ مارک صرفا بازی تبلیغاتی هست.حاشیه های صفحه نسبت به نسل قبل هم زیاد شده اما من مشکلی نداشتم باهاش.
تو این مدت اصلا از قلم نوت 3 استفاده نکردم همچنین از سنسور اثر انگشت ضربان قلب و بلا بلا بلا...(البته اثر انگشت رو چک کردم و کاملا به این نتیجه میرسید که پترن پیش فرض گوشی خیلی کار آمد تره.کلا این امکاناتی که از S3 بصورت نمایشی اضافه میشه کم استفاده و بیشتر بی استفادن و برای تحریک خریدار و پر کردن و افزایش حس هیجانی اوناست(همه اینکارو میکنن) تو خارج هم استفادش کمه تو اینجا که هیچی :d
خیلی خوشحالم که سامی باتری گوشیاش بواسطه طراحی و جنس بدنش قابل تعویضه چون ماهی حداقل یکبار به هنگی بواسطه تاچ ویز بر میخورید که چاره ای جز دراوردن باتری نیست!S5 که دست من تو 1 هفته 2 بار نین هنگی داشت البته احتمال میدم این گوشی که به من دادن اینطوری بود چون قبلا هم اگه هنگی به این شدت بوده در تایم های طولانی تری اتفاق میفتاده!یا برای نسخه رام روی گوشی بوده که شاید استیبل نبوده که بعید بنظر میرسه.
در آخر طراحی نسخه جدید تاچ ویز بهتر از قبلیاست که نمیدونم برای گوشی های دیگه هم میاد یا نه (به احتمال زیاد باید بیاد) اما خیلی خوبه.

اتفاقا اون پلاستیک که رو درب پشتی اس5 گزاشتن خیلی نرم تر و بهتر از در نازک اس4 هست.
این تاچویز واقعا بعضی اوقات یه باگ هایی داره الان اس4 رو به 4.4.2 آپدیت کردم اما تو صفحه قفل ساعت و تاریخ رو نشون نمیده باید 3 4 بار صفحه رو خاموش و روشن کنی تا نشون بده یا تو اندروید 4.3 بود هر 1 ساعت پیغام فورس کلوز میداد.
جنس بدنه نوت 3 هم نسبت به این دوتا خوبه اما لوگوی سامسونگ پشتش برا داییم پاک شده چون هی گرفته به جیب شلوار رنگ رفته.

تو اینجا همه تلاش می کنند که گوشی های سونی رو بد جلوه بدهند یه کم واقع بین باشین و فقط معایب گوشی های سونی رو نبینین :d
اینجا بچه‌ها از تجربیات خودشون میگن...متاسفانه سونی با اینکه واقعا قدرتمند ظاهر شد هنوز توی بعضی جاها ضعف‌های پیش پا افتاده‌ی مثل زاویه‌ی دید بد زیر نور مستقیم رو داره...
شما هم اگه خب سونی خوب کارایی داره براتون از تجربیاتون بگین و اساسا روشنمون کنید:دی
سر اون آدمی که زل زده تو چشمای من میگه نکسوس 5 از نوت 3 بهتره چه بلایی بیارم بهتره به نظرتون؟:|
اعدام باید گردد:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or