اساتید لطفا یک مقایسه کلی از s5 و g3 بگید میخوام ببینم کدوم رو بخرم !
ممنون
سایت GSMArena هنوز مقایسه این دو گوشی رو نزاشته... اما من یه سری موارد کلی رو میگم واست.
LG G3 از یه صفحه نمایش 5.5" QHD (1440 x 2560px) TrueHD-IPS LCD, 534ppi, Gorilla Glass 3 بهره میبره، در حالی که Galaxy S5 صفحه نمایش 1080p Super AMOLED "5.1 رو ارائه میده. من به شخصه صفحه نمایش LG رو برتر میدونم... اینم بگم که همه از Super AMOLED خوششون نمیاد (مثل خودم)، چشم رو میزنه...
از نظر طراحی و جنس بدنه، 100% LG G3 برتری داره نسبت به S5. پرچمدار LG، یعنی G3 فوق العاده شیک هستش و طراحی زیبایی داره، و برعکس S5 یکی از بدترین طراحی های این نسل رو دارا هستش.
از نظر باتری، در حالی که G3 از یه باتری 3000mAh در مقابل S5 که باتریش 2800mAh هستش بهره میگیره، اما نسبت به S5 عملکرد ضعیف تری داره... S5 از نظر باتری نسبت به G3 بدون شک برتر هستش... تست باتری S5 رو چندتا پست قبل گذاشتم، G3 رو هم آخر همین پست میزارم.
از نظر قدرت سخت افزاری، S5 و G3 تقریبا دارای سخت افزار یکسان هستن، به جز اینکه حافظه اصلی (RAM) گوشی LG G3، 3GB هستش، در حالی که S5 دو گیگ RAM داره. اما بحث بنچمارک ها کاملا متفاوت هستش... در زمینه Benchmarkها، پرچمدار سامسونگ، Galaxy S5 با اختلاف زیادی LG G3 رو شکست میده... در حالی که خود S5 هم بنچمارک هاش زیاد عالی نیست، اما بدون شک از G3 برتره. عکس های بنچمارک ها رو اگه بخوام بزارم خیلی پست طولانی میشه... واسه همین فقط اعداد رو میزارم:
Geekbench 3:
Higher is better
S5: 3011 ---
G3: 2687
AnTuTu 4:
Higher is better
S5: 36018 ---
G3: 30482
GFX 2.7 T-Rex (1080p Offscreen):
Higher is better
S5: 27.8 ---
G3: 27.6
GFX 2.7 T-Rex (onscreen):
Higher is better
S5: 28.1 ---
G3: 20.6
GFX 3.0 Manhattan (onscreen):
Higher is better
S5: 11.7 ---
G3: 7.4
در مورد دوربین، باید منتظر مقایسه این دو گوشی از سایت GSMArena باشیم... الان نمیشه نظری داد... اما به احتمال زیاد S5 برتر هستش.
در مورد Interface، سلیقه شخصی تعیین کننده هستش... یکی از (Optimus Interface (LG خوشش میاد، یکی از (TouchWiz (Samsung... سلیقه من به Optimus نزدیکتر هستش (گرچه هیچی Interface Sony نمیشه
)
شما باید ببینی معیارهات واسه خرید گوشی چی هستش... اگه طراحی و زیبایی واست مهمه، دور Samsung رو خیط بکش :d چون طراحی S5 این هستش: A pain in the as-s :d
اگه کارایی واست مهمه، S5 بدون شک برتری داره نسبت به G2. اگه S5 طراحی خوبی داشت، میگفتم 100% S5 بگیر... حالا دیگه میل خودته.
هر دو گوشی هم از آخرین ورژن Android, Kitkat بهره میگیرن و حالا حالاها هم ازشون پشتیبانی میشه، نگران این چیزا نباش.
بزار G3 بیاد تو ایران، برو با هر دو گوشی کار کن... ببین از صفحه نمایش کودومش بیشتر خوشت میاد، طراحی کودومش به دلت میشینه، بعد برو بخر.