راهنمایی برای خرید موبایل

حرف نداره ادبیاتت!
باشه حرف شما درست ملت هم که میخرن حتمن اشتباه میکنن.
LG G3 sales in Korea reach 100,000 in 5 days - GSMArena.com news
خب اگه اینطور که میگی فروش s5 خوبه چرا سامی جونت 25درصد تولیدو کاهش داده؟!!!
Report: Samsung cuts Q3 orders for Galaxy S5 parts by 25%
اها احتمالن داستان برمیگرده به همون ممنوعیت و این داستانها .... :d
در کل من پیشبینیم اینه با عرضه جهانی g3 سامسونگ باید یه پرچمدار جدید بده و گرنه کارش تمومه.
هر چند خودشونم قضیه رو گرفتن و از الان کاهش تولید رو زدن تو کارش.
البته اگه اساتید سامسونگ دوست اجازه بدن و خط مشی جدید صادر نکنن!
خب جوابمو گرفتم شما نابغه ی:دی

اصلا بحث این نیست جی3 خوبه بده چیه؟؟ما داریم درمورد درست بودن امار فروش بحث میکنیم
اینکه کسی جی3رو خریده اشتباه کرده خدایی چه ربطی به بحث ما داره؟؟
فورشش تو کره عالی بوده شکی نیست ولی اصلا نمیشه با فروشش رو با اس5مقایسه کنی
اس5تا الان تو دنیا22 یا بیشتر میلیون فروخته
فکر کنم جمع فروش زد2وان.جی3رو هم بذاری اونوقت میتونن با اس5 یت ایفون رقابت کنن
شما انتظار داری ال جی با جی3بیاد با اس5که5سال تبلیغات و جوایز و اعتبار.طرفدار.و.. کسب کرده مقابله کنه؟؟؟
شما مثل اینکه از بازار خبر نداری خوشبین ترین فن ال جی هم 1درصدم احتمال نمیده جی3بتونه با اس5رقابت کنه:دی

در احر هم بگم اینکه فروش اس5بیشتر دلیل بر بهتر بودنش نیست و منم همچین منظوری ندارم
فقط یه واقعیته و امارشم هست پس قبل پس دادن یه کم فکر و تحقیق کن اعصاب مارو خراب نکن که حوصله بحث الکی ندارم
اینکه من بگم اس5بیشتر از جی3میفروشه بخاطر این نیست که عاشق اس5 و رو سامسونگ تعصب دارم و ازش پول میگیرمو از ال جی و جی3متنفرم و..یه حقیقته با یه سرچ میتونی بفهمی
امار فروش گوشی ها هیچ ارزی برا من و هیچ کس دیگه نداره
تاپیک راهنمایی خرید گوشیه بهتر یه بحث مفید داشته باشین تا امار فروش

راستی کی بود گفت S5 تولیدش کاهش یافته. فکر کنم به خاطر اینکه هم سامسونگ میخواد گلکسی K رو که فلزی هست جایگزین S5 کنونی کنه هم اینکه میخواد اس5 با چیپ اسنپ 805 بده بیرون.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

بین فبلت های lg g pro 2 و note 3 کدوم بهتره??
به نظرتون میرزه پول بدم iphone 5s بخرم??

تو مصرف باطری نوت بهتره جی پرو هم هنوز گارانتی دارش نیمده برا همین تو نمایندگیش رفتم نبود که باهاش کار کنم سایت های ایرانی هم هنوز بررسیش نکردن.
ایفون که قضیه اش با اینا جداس اونا فبلتن و سیستم اندروید دارن این یکی iOS و امکانات خودشونو دارن هر کدوم.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

چرا?
چون توی ایران به لعنت خدا نمی ارزه و فرقی نمیکنه داشته باشید یا خیر! هیچ کدوم مسئولیتی قبول نمی کنند و انقدر شرط و شروط می ذارند که کلا بلا استفاده می مونه این گارانتی.
باز بیمه یه حرفی ... که اونم صد هزار تومن گرونتره

چون توی ایران به لعنت خدا نمی ارزه و فرقی نمیکنه داشته باشید یا خیر! هیچ کدوم مسئولیتی قبول نمی کنند و انقدر شرط و شروط می ذارند که کلا بلا استفاده میمونه این گارانتی.

ولی گارانتی ال جی نسبت به بقیه معتبر تره!!

ولی گارانتی ال جی نسبت به بقیه معتبر تره!!
نه داداش همه ش یه کوفتیه!
چون توی ایران به لعنت خدا نمی ارزه و فرقی نمیکنه داشته باشید یا خیر! هیچ کدوم مسئولیتی قبول نمی کنند و انقدر شرط و شروط می ذارند که کلا بلا استفاده می مونه این گارانتی.
This.

بچه ها من 900000 پول دارم چی میتونم بخرم؟؟
با 300000 چی میتونم بخرم تر جیحا سامسونگ

خب انتظاراتی که از گوشی داری هم میگفتی "مثلا صفحه بزرگ یا کوچیک ، قدرت سخت افزاری و ..." اینطور بهتر میشد چیزی گفت ، چون تو این رنج (900) هم فبلت هست هم گوشی

بهترین چیزایی که من یادمه LG G2 Mini "یا با هزینه کمتر و امکانات مشابه LG L90" و Xperia ZR بهترین انتخاب ها هستن ( بین این دو تا ZR سخت افزار بهتری داره "رم و پردازنده گرافیکی بهتر" و G2 Mini صفحه نمایش بهتر ، در کل بین این دوتا ZR انتخاب بهتری میتونه باشه ) با هزینه پایینتر huawei G700 هم گوشیه خوبیه ، ممکنه دوستان گوشیای بهتری هم به یاد داشته باشن که من یادم نیست

تا 300 هم میتونی Galaxy Young رو برداری اما Huawei Y320 و LG L40 انتخابای به مراتب بهتری هستن و در تمام زمینه ها بهتر از مدل سامسونگ هستن (بین این دو مدل هم اولویت اول ال جی و دوم هواوی هست)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or