راهنمایی برای خرید موبایل

شرایط گارانتی تو ایران:

شرایطی برای استفاده کردن از این نوع گارانتی وجود دارد.
این گارانتی شامل این موارد نمیشود:
1) معیوب شدن کالا به دلیل ضربه زدگی
2) معیوب شدن کالا به دلیل آبخوردگی و رطوبت
3) معیوب شدن کالا به دلیل استفاده ناسالم
4) خرابی در اثر استفاده از هرگونه باتری و لوازم جانبی متفرقه و تایید نشده از سوی فروشگاه
5) اقدام به سرویس، تعمیر و یا هرگونه تغییر در محصول توسط افراد غیر مجاز
6) تغییر با دستکاری شماره سریال دستگاه (IMEI) در برگه گارانتی و یا در گوشی
7) نصب هرگونه نرم افزار و برنامه غیر مجاز که مورد تایید فروشگاه نباشد(تعویض رام های غیر رسمی)

توجه :
باتری و لوازم جانبی ( شارژر، هندزفری و ...) شامل گارانتی نمی باشد.استهلاک تدریجی محصول از قبیل سایش، شکستگی و رنگ رفتگی شامل گارانتی نمی شودهزینه ارسال محصول معیوب بعد و قبل از تعمیر بر عهده فروشگاه نمی باشد
بعداز تایید خرابی محصول توسط کارشناسان , فروشگاه میتواند هزینه تعمیر محصول را نقدا به خریدار دهد

توسط الگوریتم طراحی شده در بالا شما حتی اگه گوشیت در پر قو و با بنز هم حمل نقل کنید و خراب بشه همیشه در بند 3 از گارانتی خارج میشه و بقیه بندها جهت زیاد شدن شرایط و ایجاد استرس در مخاطب و محکم کاری می باشد.

پ.ن:الان که سره کارم بعدا دلایل برتری N3 بر S5 رو میگم.(جفتشم مفت نمیارزه :d )

شرایط گارانتی تو ایران:

توسط الگوریتم طراحی شده در بالا شما حتی اگه گوشیت در پر قو و با بنز هم حمل نقل کنید و خراب بشه همیشه در بند 3 از گارانتی خارج میشه و بقیه بندها جهت زیاد شدن شرایط و ایجاد استرس در مخاطب و محکم کاری می باشد.

پ.ن:الان که سره کارم بعدا دلایل برتری N3 بر S5 رو میگم.(جفتشم مفت نمیارزه :d )

تازه این خوبه ال جی رفته بودم چنتا قانون دیگه هم داشت که تو کارت گارانتیش ننوشته مثلا نوشته بود گوشی تعمیری فرد اگر 6 ماه دست شرکت باشه و صاحبش اقدامی برای پس گیری نکنه شرکت میتونه گوشی رو بفروشه!!!! واقعا ادم تعجب میکنه
پ.ن:این وقت شب سر کار برو نارو فیلم کردی ها :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

اگه تا 900 تومن برند سامسونگ هم میخوایید میتونید S4 mini و Grand 2 بخرید.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

همون ZR هم با ارفاق گفتم چون حدود 30-20 تومن بیشتر از 900 تومن میشه ، گرند 2 حدود 70-60 بیشتره

S4 Mini هم 2 هسته ای هست و در مقابل G2 Mini و ZR ضعیف تره ...

-----------

گارانتی که تو ایران که یه طورایی نقش پشم رو داره

رفیقم S3 با گارانتی یکی از شرکتا رو داشت "اسم نمیبرم فردا نیان به جرم خراب کردن بازار بگیرنمون LOL :p" یه دفعه دید گوشیش روشن نمیشه رفتیم پیش گارانتی طرف خودش هم فکر کنم فهمید گوشی خود به خود آسیب دیده ولی واسه اینکه کم نیاره برگشت گفت احتمالا شما گوشی رو شرایط بد از لحاظ جاذبه بردید مثلا توی رنجر "همینا که تو شهربازیا برعکس میچرخه دوزار هم هیجان نداره و نمیدونم چرا مردم انقدر جیغ میکشن"
رفیقم تو کل توضیحات طرف این شکلی ":|" بود منم که داشتم میمردم از خنده به زور خودمو گرفته بودم :d (خدایی با اون دلیلی که اورد من فهمیدم طرف چه استعدادیه ولی داره اونجا تلف میشه) آخرش هم که گفت تعمیر میکنیم ، هزینه تعمیر رو ازتون نمیگیریم ولی پول قطعه ها باید پرداخت بشه

خلاصه موقع خرید به جای توجه به گارانتی بیشتر به خود گوشی توجه کنید، با همه چیش ور برید و پدرگوشی رو تو همون مغازه در بیارید که مشکلی نداشته باشه "و انشالله که در ادامه هم مشکلی براش پیش نیاد"

gsmarena_002.jpg
gsmarena_002.jpg
gsmarena_008.jpg
gsmarena_016.jpg
gsmarena_002.jpg

gsmarena_002.jpg
gsmarena_102.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or