خوب دیروز آیفونو 2100 فروختم و بین 2 انتخاب S5 و HTC One M8 مونده بودم .. که هیجوره نتونستم بیخیال HTC وان بشم و واقعآ خیلی شیکه ... دوربینشم واقعآ شاهکاره ...از دیشبه پدره گوشیو در آووردم باتریش واقعآ معرکس
خوب دیروز آیفونو 2100 فروختم و بین 2 انتخاب S5 و HTC One M8 مونده بودم .. که هیجوره نتونستم بیخیال HTC وان بشم و واقعآ خیلی شیکه ... دوربینشم واقعآ شاهکاره ...از دیشبه پدره گوشیو در آووردم باتریش واقعآ معرکس
Rotation Screen آیا ؟!قبول کنید کار کردن با تبلت های اندرویدی خیلی سخته... من خودم به شخصه اصلا نمی پسندم... شما فک کن تو یه تبلت 10 اینچی، بخوای از پایین صفحه دکمه Back، Home و ... رو بزنی! حالا این راحت تره، یا اینکه 5 تا انگشتت رو Pinch کنی و برنامه بسته بشه؟! 4 تا انگشتت رو Swipe کنی و برنامه های باز تو Ram نشون داده بشه... واقعا کار کردن با iPad فوق العاده هستش و یه تجربه ای هستش که با هیچ تبلت دیگه ای نصیب آدم نمیشه... من Apple fan نیستم، اصلا... اما آدم باید واقعیت ها رو ببینه... من با iPhone اصلا حال نمیکنم اما برعکس از iPad فوق العاده خوشم میاد... با اینکه Sony Fan هستم، اما حتی نمیتونم با Xperia Tablet هم کنار بیام...
منم نظر شما رو فبول دارم و قبول دارم کلا بحث آیپد ار بقیه تبلتا جداست...ولی یه محدودیتی تو آیپد هست که واقعا آزار دهندست.اونم عدم پشتیبانی از mini usb و وصل کردن هارد اکسترنالقبول کنید کار کردن با تبلت های اندرویدی خیلی سخته... من خودم به شخصه اصلا نمی پسندم... شما فک کن تو یه تبلت 10 اینچی، بخوای از پایین صفحه دکمه Back، Home و ... رو بزنی! حالا این راحت تره، یا اینکه 5 تا انگشتت رو Pinch کنی و برنامه بسته بشه؟! 4 تا انگشتت رو Swipe کنی و برنامه های باز تو Ram نشون داده بشه... واقعا کار کردن با iPad فوق العاده هستش و یه تجربه ای هستش که با هیچ تبلت دیگه ای نصیب آدم نمیشه... من Apple fan نیستم، اصلا... اما آدم باید واقعیت ها رو ببینه... من با iPhone اصلا حال نمیکنم اما برعکس از iPad فوق العاده خوشم میاد... با اینکه Sony Fan هستم، اما حتی نمیتونم با Xperia Tablet هم کنار بیام...
چه خوب فروختی مبارکه به نظر من بهترین انتخابو کردین.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
قبول کنید کار کردن با تبلت های اندرویدی خیلی سخته... من خودم به شخصه اصلا نمی پسندم... شما فک کن تو یه تبلت 10 اینچی، بخوای از پایین صفحه دکمه Back، Home و ... رو بزنی! حالا این راحت تره، یا اینکه 5 تا انگشتت رو Pinch کنی و برنامه بسته بشه؟! 4 تا انگشتت رو Swipe کنی و برنامه های باز تو Ram نشون داده بشه... واقعا کار کردن با iPad فوق العاده هستش و یه تجربه ای هستش که با هیچ تبلت دیگه ای نصیب آدم نمیشه... من Apple fan نیستم، اصلا... اما آدم باید واقعیت ها رو ببینه... من با iPhone اصلا حال نمیکنم اما برعکس از iPad فوق العاده خوشم میاد... با اینکه Sony Fan هستم، اما حتی نمیتونم با Xperia Tablet هم کنار بیام...
از 1500 تا 2 مشتری داشت متغیر :d یه مغازه ای گفت 2 میلیون 70 ولی فهمید میخوام تعویض کنم گفت 2100 برمیدارم ازت
HTC هم 2 میلیونو 50 برداشتم
البته داشت با مغازه دار دعوام میشد .. اچ تی سی کارت باز آوورد گفتم چرا این بازه ؟ گفت ما اینارو باز میکنیم .. گفتم میری یه بست بندیشو برام میاری .. هی نازو نوز میکرد ..
بحث دوم یهو گفت میشه 220 گفت به چه دلیل ؟ گفت رجیستر کردن .. گفتم ممنون من رجستیر - نرم افزار هیچی نمیخوام گوشی پلمپ شده بده من برم ..
یاد گرفتن .. رجیستر کردن چه صیغه ای شده من موندم
اقا به مغاره دار 2100 فروختی؟ چند گیگ بود؟ در کل اگه 16 یا 32 بود خوب فروختین. با M8 خوب کار کنید و اینجا از شما به عنوان ی M8 دار سوال کنیم ببینیم چه طوریاست.
مبارکتون هم باشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
مبارکت باشه داداش.بله به مغازه دار فروختم ... حسابی پدر m8 در آوردم سوالی هست بفرمایید..
مبارکت باشه داداش.
بهترین انتخابو کردی.
دیروز رنگ طلاییشو دسته یکی دیدم!
فکم کوبیده شد تو اسفالت :-o چقدر وحشی خوشگله لامصب
دوربینشو سعی کن حالت auto عکس ننداز بیشتر سعی کن حالت متناسب بندازی باهاش واقعن معرکس.
من پسر عموم داره و تو مدت 5 ساعت که باهاش کار کردم نقصی توش ندیدم خداییش!
واقعن ایول داره htc
من در برابر همون Samsung Tabletهای 2014 هم به جرات میگم iPad یه سر و گردن بالاتره...کسی نمیگه ایپد بده یا خوبه! اول از همه به نظرم ایپد رو باید با تبلت های 2014 سامسونگ مقایسه کرد چون هم از لحاظ طراحی و هم امکانات نسبت به تبلت های دیگه خیلی بهترن.
بحث ما اینکه مثلا شما باید 1700 پول بدی برای ایپد مینی 2 فقط 16 گیگ هست و سیم کارت میخوره تازه صفحه. هم فکر کنم 8 هستش همون پکل رو میکنید 1900 برید یه نوت 2014 ده اینچی بخرید هم قلم داره هم صفحه بزرگ تر هپ سیم میخوره هم OTG داره هم خروجی داره و.....
تو کیفیت ایپد های اپل هیچ حرفی نمیشه زد اما قیمتشون نسبت به اندرویدی های جدید بالاست و امکانات کمتره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بله به مغازه دار فروختم ... حسابی پدر m8 در آوردم سوالی هست بفرمایید..
چند گیگ,بود??
من در برابر همون Samsung Tabletهای 2014 هم به جرات میگم iPad یه سر و گردن بالاتره...
امکانات کمتره؟! میدونستی که iPad بیشترین برنامه های Exclusively Optimized رو داره و این حرفو زدی؟