راهنمایی برای خرید موبایل

LG G3 Review

-----------------------------------------------

باتریش عمکرد زیاد جالبی نداره، خصوصا تو وبگردی... بنچمارک هاشم حرف زیادی واسه گفتن ندارن... بیشتر از اینا انتظار داشتم ازش!

LG G3 Review

-----------------------------------------------

باتریش عمکرد زیاد جالبی نداره، خصوصا تو وبگردی... بنچمارک هاشم حرف زیادی واسه گفتن ندارن... بیشتر از اینا انتظار داشتم ازش!
The battery life is great
باطریش با این که رزولیشن صفحه QHD هست خوبه که! 69 ساعت کار کرد در صورتی که مال S5 شده 72 ساعت تازه جی3 با اون رزولشین تونسته 9.75 دقیقه فیلم پخش کنه ولی خوب اس5 تونستنه 11.05 دقیقه پخش کنه. تازه تو صحبت کردن هم جی3 تونسته 24 ساعت دووم بیاره اما اس5 21 ساعت تو باطری ها تا اینجای کار سونی از همه بهتر کار کرده.
رابط کاربری جدید جی3 هم خیلی زیبا و دلنشین شده کلا این کره ها با هم تصمیم گرفتن چیکار کنن مال سامسونگ هم قشنگ شده.
اما تو تست ها M8 و Oppo 7a خیلی خوب عمل کردن این اپو هم گوشیش چینه فکر کنم!
M8 اگه دوربینش بهتر میشد نسبت به نسل قبلش حتما میرفت بین گزینه های خریدم اما S5 به نظرم اماکاناتش بیشتره.

- - -ویرایش - - -

S5 تو وب گردی چقد دووم میاره ؟
5S که 2 ساعت

gsmarena_002.jpg

باطریش با این که رزولیشن صفحه QHD هست خوبه که! 69 ساعت کار کرد در صورتی که مال S5 شده 72 ساعت تازه جی3 با اون رزولشین تونسته 9.75 دقیقه فیلم پخش کنه ولی خوب اس5 تونستنه 11.05 دقیقه پخش کنه. تازه تو صحبت کردن هم جی3 تونسته 24 ساعت دووم بیاره اما اس5 21 ساعت تو باطری ها تا اینجای کار سونی از همه بهتر کار کرده.
رابط کاربری جدید جی3 هم خیلی زیبا و دلنشین شده کلا این کره ها با هم تصمیم گرفتن چیکار کنن مال سامسونگ هم قشنگ شده.
اما تو تست ها M8 و Oppo 7a خیلی خوب عمل کردن این اپو هم گوشیش چینه فکر کنم!
M8 اگه دوربینش بهتر میشد نسبت به نسل قبلش حتما میرفت بین گزینه های خریدم اما S5 به نظرم اماکاناتش بیشتره.

- - -ویرایش - - -

gsmarena_002.jpg

شنیدم 2 روز هم جواب میده باتری .. درسته ؟؟؟ این آیفون منو دیوونه کرده .. 2 ساعت هم دووم نمیاره .. چون مصرف از گوشی بالاس ... فیس بوک وایبر .. آهنگ ..... مثل اینکه آیفون نمیتونه باتریش تحمل کنه .. بعد همش میترسم از دستم بیوفته .. .. الان هیچ کاری با آیفون نمیکردم 2 درصد خود به خود اومد پایین .. حالا به نظرتون S5 بگیرم خوبه ؟؟؟؟ هشت هسته ای خوبه یا 4 هسته ای ؟؟ حوصله قفل منظقه ای و داستان هایی که نوت داشتو ندارم
900H همون هشت هسته ای هست ؟
مدل 4 هسته ای چیه ؟

شنیدم 2 روز هم جواب میده باتری .. درسته ؟؟؟ این آیفون منو دیوونه کرده .. 2 ساعت هم دووم نمیاره .. چون مصرف از گوشی بالاس ... فیس بوک وایبر .. آهنگ ..... مثل اینکه آیفون نمیتونه باتریش تحمل کنه .. بعد همش میترسم از دستم بیوفته .. .. الان هیچ کاری با آیفون نمیکردم 2 درصد خود به خود اومد پایین .. حالا به نظرتون S5 بگیرم خوبه ؟؟؟؟ هشت هسته ای خوبه یا 4 هسته ای ؟؟ حوصله قفل منظقه ای و داستان هایی که نوت داشتو ندارم
900H همون هشت هسته ای هست ؟
مدل 4 هسته ای چیه ؟

من با اس5 خیلی کار نکردم نظر قطعی نمیتونم بدم بهتون خوب مدل 8 هسته ایی 4 تا هسته 1.9 گیگا داره 4 هسته 1.3 گیگا داره کار های سبک هم به عهده هسته های ضعیف تره این جوری مصرف باطری هم میاد پایین. به نظر من اس5 8هسته ایی با 4 هسته ایی هیچ فرقی نداره چون همین الانش هم 8 هسته اییش خیلی قدرت منده.
تعجب میکنم که میگید باطری ایفون همین طوری داره کم میشه!!! خوب برنامه هاتون رو ببینید شاید برنامه ایی دارید همش در حال کار کردنه داره باطری مصرف میکنه.

من با اس5 خیلی کار نکردم نظر قطعی نمیتونم بدم بهتون خوب مدل 8 هسته ایی 4 تا هسته 1.9 گیگا داره 4 هسته 1.3 گیگا داره کار های سبک هم به عهده هسته های ضعیف تره این جوری مصرف باطری هم میاد پایین. به نظر من اس5 8هسته ایی با 4 هسته ایی هیچ فرقی نداره چون همین الانش هم 8 هسته اییش خیلی قدرت منده.
تعجب میکنم که میگید باطری ایفون همین طوری داره کم میشه!!! خوب برنامه هاتون رو ببینید شاید برنامه ایی دارید همش در حال کار کردنه داره باطری مصرف میکنه.

2 -3 از دوستام هم همین مشکلو داشتن الان 5 دقیقه بازی کردم 10 درصد کم کرد .. همه برنامه هارم بستم 10 دقیقه گوشیو اصلآ دست نزدم 2 درصد کم کرد
900H همون هشت هسته ای هست؟

2 -3 از دوستام هم همین مشکلو داشتن الان 5 دقیقه بازی کردم 10 درصد کم کرد .. همه برنامه هارم بستم 10 دقیقه گوشیو اصلآ دست نزدم 2 درصد کم کرد
900H همون هشت هسته ای هست؟

دقیق مدلش رو نمیدونم ولی فعلا تو ایران مدل 8 هسته اییش هست شما هم به فروشنده بگید و از بپرسید.

دوستان راهنمایی برای خید تبلت هم همینجا می شه پرسید؟ :دی

من یک تبلت می خواستم تا سقف 1300 دیگه حداکثرش، سیم کارت هم داشت چه بهتر :دی

آقا پیرو سوال دیشب اینجا کسی هست ک Lumia1520 داشته باشه؟؟؟بعد 930هم نوشته بود توی ویکیش released... برای همین ماه ژوئن هم هستش مثل اینکه،الان تو بازار نیست ینی؟؟؟

من به شما samsung galaxy tab 3 10.1 p5200 16gb رو پیشنهاد میکنم
مضخرف ترین تبلت :| 1 گیگ RAM فقط!
من یک تبلت می خواستم تا سقف 1300 دیگه حداکثرش، سیم کارت هم داشت چه بهتر
Note 8 = قیمت مناسب - قلم
LG Gpad 8.3 = قدرتمند تر - صفحه نمایش بسیار قوی و بهتر - ترکیب بسیار خوب آلومینیوم و پلاستیک در پشت تبلت - قیمت عالی نسبت به امکانات - اسپیکرهای استریو در موقعیت مناسب قرار گرفته و صدای هولناکی هم داره :d (اون مواردی که گفتم مثلا قوی تر، در مقایسه با Note 8 هستش)
* هر دو تبلت سیم می خورند و کارت حافظه و OTG هم پشتیبانی می کنند.
* اگر برای استفاده دانشگاهی یا مدرسه ای می خوای، من Note 8 رو توصیه می کنم چون قلمش روی اون صفحه خیلی به کار میاد و طراحی عالی داره. کیفیت تصویرش با اینکه از LG ضعیف تره ولی بازم خیلی خوبه. قدرتش هم عالیه چرا که Asphalt 8 رو مثل هلو اجرا می کنه :d اگر هم نه فقط برای Entertaiment می خوای و دوست داری با کمترین هزینه، بیشترین امکانات رو بخری، LG Gpad 8.3 توصیه میشه.
Ipad Mini 2 = کیفیت صفحه نمایش عالی - پردازنده خیلی قوی (نسبت به گزینه های قبلی) - گرانترین - کارت حافظه نمی خوره، سیم هم نمی خوره

آقا پیرو سوال دیشب اینجا کسی هست ک Lumia1520 داشته باشه؟؟؟بعد 930هم نوشته بود توی ویکیش released... برای همین ماه ژوئن هم هستش مثل اینکه،الان تو بازار نیست ینی؟؟؟
برادر من داره. اگه میخوای ببینی سایزش چطوره باید بهت بگم هیچ مشکلی نداره. تازه Double Tap هم داره مثل G2:دی

Note 8 باطريش نسبت به كاراييش خيلي ضعيفه . خيلي كم دوام مياره ولي در بقيه موارد خيلي خوب و قابل قبوله .
اون دوستي هم كه با باطري 5s مشكل داره بهتره يه دور باطري رو كاليبره كنه ( از گوشي انقدر استفاده كنه تا باطري كامل تموم شه و گوشي خاموش شه ، بعد بزاره شارژ شه و وقتي ١٠٠ درصد شد ١ ساعت ديگه هم گوشيو تو شارژ بزاره تا كاليبره شه ) وگرنه باطريش نبايد انقدر سريع و خود به خود خالي شه البته جيلبريك و برنامه هايي مثل pp25 و tongbu هم تو مصرف باطري تاثير مي زارن ولي نه اونقدري كه تو ٢ ساعت خالي شه

برادر من داره. اگه میخوای ببینی سایزش چطوره باید بهت بگم هیچ مشکلی نداره. تازه Double Tap هم داره مثل G2:دی

Double tap my a$$:D
دمت گرم...دابل تپ ب چ دردم میخوره امیرحسین!!!کاراییش چطوره؟؟؟بعد راضیه عایا برادرت؟؟؟
پ.ن:رسماً بخش اول شوخی بود...الآن طرفدارای این تکنولوژی نیان بریزن سر من لطفا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or