راهنمایی برای خرید موبایل

حتما بعدشم می گی live wallpaper رو اندروید از ios کپی کرده یا open source بودنشو امان از دست فن های apple :d
اگه قرار به فن بودن باشه ترجیح میدم منو htc fan خطاب کنن:d
برای گوشی های آندروید مهم نیست اگر شبیه هم شدند ... اما اون تعصب وحشتناکی که اپل و یک سری از هوادارانش دارند، زیر پا گذاشته بشه خوب یک جورایی توهین به شعور اونها هستش
yahoo_4.gif

فکرش رو کن اپل گوشی بزرگتر بزنه ... یک نفر که Note داره قلم و امکاناتی نظیر جسچر هوایی رو علم میکنه، ال جی با اون لیزر مخصوص دوربینش و صفحه بزرگ توی G3 بر میگرده، سونی ضد آبه، اچ تی سی دوربین عجیب غریب داره (هرچند همیشه مضخرف ترین بوده این التراپیکسل) و غیره. حالا اپل صرفا صفحه آیفون رو یه خورده کش بده فایده داره در برابر اینا؟ خیلی جای کار داره اپل اگر بخواد وارد این بازار بشه چون سامسونگ و ال جی واقعا جای نفس کشیدن نذاشتند. یه همون منحصر به فرد بودن گوشی هاش رو هم با آزاد گذاشتن موارد مختلف از میان برداره، میشه مضحکه خاص و عام.
سیستم عامل محصولات اپل اگر باز بشه، انحصار گرایی گذشته رو زیر سوال می بره. همین منحصر به فرد بودنش دلیل خرید آیفون هستش.
فعلا این Beats مثل قضیه HTC خونه خرابش نکنه .... آینده پیش کش
yahoo_4.gif
یعنی اپل صفحاتشو بزرگ کنه میشه کپی کردن؟؟؟اگه اینجوری باشه استارت بزرگ شدن صفحات با گوشی htc hd2 زده شد پس تمام شرکتا میشن کپی کن:d
صفحه بزرگ الان نیاز بازاره اپل که هیچی بابابزرگ اپلم میدونه بخواد سنتشو تا ابد حفظ کنه سهمشو از بازار از دست میده
از حرفایه شما میشه نتیجه گرفت این همه آدم که میرن آیفون میخرن فقط به خاطر برندشه و کارایی گوشیاش در برابر اندروید صفره:|
IOS تا آخر هفته پیش که من داشتم، به هیچ وجه آزادی آندروید رو نداره و یکی مثل شما که با پایین کشیدن صفحه G2 یک دریا آپشن جلوش بوده (وای به روز Note 3) بعد میرسه به نوار معمولی خالی برای وای فای خوب خیلی ضدحاله! بعشدم شما نگو فقط پشتیبانی. IOS 7 عملکرد چندان مناسبی روی Iphone 4 نداره و صفحه 4S هم این با استانداردهای این روزها منسوخ شده هستش.
ببین تمام امکانات که تا حالا توی گوشی های سامسونگ و ال جی یا سونی دیده بودی، باید با جیل بریک کردن آیفون و دانلود نرم افزارهای ریز و درشت از منابع مختلف (تازه شانس بیاری گوشی رو به هم نریزی) تهیه کنی. G2 به این زیبایی Knock On داره برای همین کار باید بیفتید به جیل بریک آیفون و ...
صفحه بزرگ G2 رو یک دفعه ول کنی بری گوشی کوچک تر خیلی ضدحاله، که چی؟ مثلا تمامی ورژن های IOS 7 براش میاد؟ الان برای G2 کیت کت نمیاد؟ یا مثلا G3 بیاد دیگه G2 مرده حساب میشه؟ الان نوت 2 آپدیت نمیگیره؟ اجرای خوب نرم افزاری البته از لحاظی درسته چون سیستم عامل بهینه ای داره اما آیفون رو شما با یه گوشی آندروید 500 تومنی مقایسه نمی کنید بلکه در مقابل اون غول هایی به نام Z2، M8، Note 3، S5 و G3 وجود داره که هیچ گونه لگی هم ندارند.
این رو هم ول کنید عدد میارند می گند Appstore بیشتر برنامه داره. شما ببین از میون فرض 100 میلیون برنامه، چند تا رو نصب میکنی! این مهمه و گرنه خوب کلاس گذاشتن بحثش جداست.
متاسفانه از این سیا-ست اپل بدم میاد که همه چیز رو در ساده بودن میبینه و دوست دارم وقتی 1700 میدم گوشی اندازه پولم ارزش داشته باشه نه اینکه فقط یک لوگو سیب رو یدک بکشم.
همین knock on که میگی اصلا فلسفش میدونی چیه؟؟؟دیدن دارن گوشیاشون بزرگ میشه و دسترسی به دکمه باز کردن مشکل واسه همین چنین قابلیتی رو گزاشتن بعد انتظار داری بیان رو آیفون 4 اینچی اینو بزارن:-/
نمیدونم g2 داشتی یا نه ولی همین قابلیتم خیلی وقتا درست کار نمیکنه..گاهی اوقات دفعه سوم یا چهارم صفحه رو باز میکنه
شما از ساده بودن بدت میاد ولی به نظر من که زیبایی تو سادگیه...من ترجیح میدم 4 تا اپشن درست حسابی و خوب و درست رو گوشیم باشه تا 100 تا آپشن که هیچ کدوم درست کار نمیکنه و بلااستفاده میمونه
البته خودمم قبول دارم که ios کمبودایی هم داره ولی بخوای بگی اندروید در مقابل ios مثل دریاست حرفت واقعا مسخرست:d

تو این چند سال که از محصولات اپل استفاده کردم یک چیزی رو متوجه شدم...تا اپل از کیفیت و کارایی یک چیزی مطمئن نباشه اونو رو محصولاتش استفاده نمیکنه

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان یه گوشی با بودجه 1.500 چی پیشنهاد میدین ( بجز سامسونگ و ویندوز فون )
درواقع یجورایی سوالم اینجوری میشه که کدومو انتخب کنم بینِ G2 و Nexus و Z1 و Desire 618 :/ (وان مکس ــم که زیادی غول پیکره :| )

سلام
درواقع یجورایی سوالم اینجوری میشه که کدومو انتخب کنم بینِ G2 و Nexus و Z1 و Desire 618 :/ (وان مکس ــم که زیادی غول پیکره :| )

به نظر من جی 2 بهترین انتخابه. وان مکس که فکر کنم گرون تر باشه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

اندروید که از بیخ و بونه کپی از ios هستش حالا اینم بیاد یکی دو تا کپی کنه چی میشه مگه:d
Go home & kill Ur self :)

Note 3 همچنان خیلی بهتر از S5 هست.با تجربه تقریبا یکسان در استفاده از هردو پیشنهادم در باغچه سامسونگی Note 3 هست.

پ.ن:عاشق کاور M8 شدم این چند روزه..بهتر از عالیه :d

آقا میگم الان توی بازار قویترین گوشی ویندوزی چی هستش؟
Lumia 1520
بعد گوشی خوب ویندوزی داریم ک قرار ب اومدنش در اینده باشه؟
چیزی معرفی نشده چون نوکیا تعطیل شد و باید دید مایکروسافت چیکار میکنه.
فعلا که به تولید سری جدید X آندرویدی ادامه میده اما وین فون جدیدی هنوز معرفی نشده.

من که حالم ازiosبهم میخوره اصلا دوسندارم درموردشم بحث کنم.کار با ایفون جز بدترین خاطرات زندگیمه:دی
سلام
جی2بهترین انتخاب بعدش زد1..دیزایر618باید زیر1میلیون بشه نه1500:دی
Note 3 همچنان خیلی بهتر از S5 هست.با تجربه تقریبا یکسان در استفاده از هردو پیشنهادم در باغچه سامسونگی Note 3 هست
.
چرا نوت3 خیلی بهتره؟؟اس5دوربین بهتر.صفحه بهتر.ضداب.مقاوم تر.ضربان قلبم ورزشکار باشی خیلی به درد میخوره.و..
به نظرم بهترین گوشی سامسونگ اس5لعنتی همه چیرش فوق العادست

نظر منم اینکه که اس 5 بهتر از نوت 3 هست نباید نوت3 رو به خاطر قلمش خیلی بهتر از اس5 بدونیم چون اس5 خیلی از ویژگی هایی داره که نوت نداره.
----------------------
اس5 آبی خیلی چشمو گرفته شاید پول اومد دستم و نیازی بهش نداشتم جی 2 رو میفروشم حالا یا G3 میگیرم یا S5 لامصب خیلی خوبه.

منم به نظرم 100 درصد اس 5 بهتر از نوت 3 هست و قابلیت های بیشتری داره. ولی به نظرم اونقدری بهتر نیست که ارزش عوض کردن با نوت 3 رو فعلا داشته باشه...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

خداییش طراحی Note 3 بهتر از S5 هستش، نیست؟ :-/ کسی به خاطر یه سنسور اثر انگشت و ضربان قلب نمیره به جای Note 3 اس 5 رو بگیره... گذشته از اینکه RAM گوشی Note 3 سه گیگ هستش... (هرچند اینطور که من شنیدم مقدار زیادی از 1 GB اضافه ش میره واسه کارایی های قلمش).
تنها دلیلی که با منطق من جور در میاد که یکی S5 رو انتخاب کنه، اینه که طرف با اندازه Note 3 مشکل داشته باشه...

خداییش طراحی Note 3 بهتر از S5 هستش، نیست؟ :-/ کسی به خاطر یه سنسور اثر انگشت و ضربان قلب نمیره به جای Note 3 اس 5 رو بگیره... گذشته از اینکه RAM گوشی Note 3 سه گیگ هستش... (هرچند اینطور که من شنیدم مقدار زیادی از 1 GB اضافه ش میره واسه کارایی های قلمش).
تنها دلیلی که با منطق من جور در میاد که یکی S5 رو انتخاب کنه، اینه که طرف با اندازه Note 3 مشکل داشته باشه...
اگه کسی نوت3 داشته باشه ارزش نداره پول بره اس5 بگیره. اما کسی که میخواد بگیره به نظرم اس5 بهتره.
چرا شما همه ویزگی های اس5 رو به اثر انگشت و سنسور ضربان قلبش نگاه میکنید؟! دوربینش خیلی بهتر شده ، صفحه نمایشش رو بزاری کنار نوت خندد میگیره نوت در برابر اس5 انگار داره ایکون های کارتونی نشون میده تازه چنتا سنسور هم برای صفحه اس5 در نظر گرفته شده ، ضد آب بودن گوشی هم مزیتی هست میتونی بری زیر آب عکس بگیری(حالا نمیدونم میشه یا نه اما با Z1 انجام دادم) ، به طور کلی ایکون ها و از همه مهم تر تاچویز عوض شده که اگه با جدیده کار کنی رابط اس4 و نوت دیگه برات جذابیتی نداره ، طراحی هم نمیشه نظر داد چون کاملا سلیقه ایی هست مثلا خود من میپسندمش ، همین اثر انگشت و ضربان قلب هم هست.
البته نوت هم مزایایی داره مثلا همون قلمش خیلی ها میگن خوبه فلان اما من که خیلی حال نمیکنم مگه شستم شیکسته از قلم استفاده کنم؟:d 1 گیگ رم بیشتر هم تو نوت خیلی کارایی بین اس5 و نوت رو تغییر نمیده.
اما نظرمو همون اول گفتم اگه نوت دارید اصلا ارژش نداره بفروشید اس5 بگیرید.

بدون تعصب که حالا سیستم عاملها چه مشکلی داره میتونم بگم نوت 3 که من داشتم یه سره موقع کانکت شدن با لاین مشکل داشت . همش سر wifi گیر میداد .. ولی وقتی باهاش وب گردی میکردی یا بازی میکردی عشق میکردی .. ولی سر خیلی از برنامه ها و بازیها میپرید بیرون .. 9005 هم بود که مجبور شدم به خاطر این مشکلات بدمش بره
و اما آیفون .. لگ و اینا تو کارش نیست .. اما برای اینکه دکمه هوم خراب نشه باید دکمه مجازی بیاری توی صفحه که این خودش لگ مینداره تو یه سری از بازیها ... بعد اینکه شارژ خوریش خیلی شیکه جوری که خودم به شخصه باید روزی 4 بار بزنمش به شارژ چون استفاده زیاد دارم ..آیفون قبلیم از فاصله خیلی نزدیک افتاد پایینش قشنگ رفت پس اصلا نمیشه گفت که چون پلاستیکی ننیست پس خیلی مقاومه .. ولی تا به حال به S5 کار نکردم
ولی سوال من اینه چرا S5 اینقد کشید پایین ولی HTCONE M8 همچنان قیمتش همونه ..

بدون تعصب که حالا سیستم عاملها چه مشکلی داره میتونم بگم نوت 3 که من داشتم یه سره موقع کانکت شدن با لاین مشکل داشت . همش سر wifi گیر میداد .. ولی وقتی باهاش وب گردی میکردی یا بازی میکردی عشق میکردی .. ولی سر خیلی از برنامه ها و بازیها میپرید بیرون .. 9005 هم بود که مجبور شدم به خاطر این مشکلات بدمش بره
و اما آیفون .. لگ و اینا تو کارش نیست .. اما برای اینکه دکمه هوم خراب نشه باید دکمه مجازی بیاری توی صفحه که این خودش لگ مینداره تو یه سری از بازیها ... بعد اینکه شارژ خوریش خیلی شیکه جوری که خودم به شخصه باید روزی 4 بار بزنمش به شارژ چون استفاده زیاد دارم ..آیفون قبلیم از فاصله خیلی نزدیک افتاد پایینش قشنگ رفت پس اصلا نمیشه گفت که چون پلاستیکی ننیست پس خیلی مقاومه .. ولی تا به حال به S5 کار نکردم
ولی سوال من اینه چرا S5 اینقد کشید پایین ولی HTCONE M8 همچنان قیمتش همونه ..

شما نباید بخاطر کم تجربه بودن بیای از اندروید اینطور بد بگی در ضمن کرش نرم افزار تو ios بیشتر از android که خبرش هم چند وقت پیش منتشر شد منم الان z ultra دارم و این مشکلات که شما می گی رو نداشتم و ندارم پس انقدر سنگ ios رو به سینه نزن:d

- - -ویرایش - - -

اگه کسی نوت3 داشته باشه ارزش نداره پول بره اس5 بگیره. اما کسی که میخواد بگیره به نظرم اس5 بهتره.
چرا شما همه ویزگی های اس5 رو به اثر انگشت و سنسور ضربان قلبش نگاه میکنید؟! دوربینش خیلی بهتر شده ، صفحه نمایشش رو بزاری کنار نوت خندد میگیره نوت در برابر اس5 انگار داره ایکون های کارتونی نشون میده تازه چنتا سنسور هم برای صفحه اس5 در نظر گرفته شده ، ضد آب بودن گوشی هم مزیتی هست میتونی بری زیر آب عکس بگیری(حالا نمیدونم میشه یا نه اما با Z1 انجام دادم) ، به طور کلی ایکون ها و از همه مهم تر تاچویز عوض شده که اگه با جدیده کار کنی رابط اس4 و نوت دیگه برات جذابیتی نداره ، طراحی هم نمیشه نظر داد چون کاملا سلیقه ایی هست مثلا خود من میپسندمش ، همین اثر انگشت و ضربان قلب هم هست.
البته نوت هم مزایایی داره مثلا همون قلمش خیلی ها میگن خوبه فلان اما من که خیلی حال نمیکنم مگه شستم شیکسته از قلم استفاده کنم؟:d 1 گیگ رم بیشتر هم تو نوت خیلی کارایی بین اس5 و نوت رو تغییر نمیده.
اما نظرمو همون اول گفتم اگه نوت دارید اصلا ارژش نداره بفروشید اس5 بگیرید.

باید صبر کرد ورژن بعدی s5 با چیپ snapdragon 805 وارد بازار بشه تا ارزش خرید بالا بره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or