samiradin
کاربر سایت
اگه قرار به فن بودن باشه ترجیح میدم منو htc fan خطاب کنن:dحتما بعدشم می گی live wallpaper رو اندروید از ios کپی کرده یا open source بودنشو امان از دست فن های apple :d
یعنی اپل صفحاتشو بزرگ کنه میشه کپی کردن؟؟؟اگه اینجوری باشه استارت بزرگ شدن صفحات با گوشی htc hd2 زده شد پس تمام شرکتا میشن کپی کن:dبرای گوشی های آندروید مهم نیست اگر شبیه هم شدند ... اما اون تعصب وحشتناکی که اپل و یک سری از هوادارانش دارند، زیر پا گذاشته بشه خوب یک جورایی توهین به شعور اونها هستش
فکرش رو کن اپل گوشی بزرگتر بزنه ... یک نفر که Note داره قلم و امکاناتی نظیر جسچر هوایی رو علم میکنه، ال جی با اون لیزر مخصوص دوربینش و صفحه بزرگ توی G3 بر میگرده، سونی ضد آبه، اچ تی سی دوربین عجیب غریب داره (هرچند همیشه مضخرف ترین بوده این التراپیکسل) و غیره. حالا اپل صرفا صفحه آیفون رو یه خورده کش بده فایده داره در برابر اینا؟ خیلی جای کار داره اپل اگر بخواد وارد این بازار بشه چون سامسونگ و ال جی واقعا جای نفس کشیدن نذاشتند. یه همون منحصر به فرد بودن گوشی هاش رو هم با آزاد گذاشتن موارد مختلف از میان برداره، میشه مضحکه خاص و عام.
سیستم عامل محصولات اپل اگر باز بشه، انحصار گرایی گذشته رو زیر سوال می بره. همین منحصر به فرد بودنش دلیل خرید آیفون هستش.
فعلا این Beats مثل قضیه HTC خونه خرابش نکنه .... آینده پیش کش
صفحه بزرگ الان نیاز بازاره اپل که هیچی بابابزرگ اپلم میدونه بخواد سنتشو تا ابد حفظ کنه سهمشو از بازار از دست میده
از حرفایه شما میشه نتیجه گرفت این همه آدم که میرن آیفون میخرن فقط به خاطر برندشه و کارایی گوشیاش در برابر اندروید صفره
همین knock on که میگی اصلا فلسفش میدونی چیه؟؟؟دیدن دارن گوشیاشون بزرگ میشه و دسترسی به دکمه باز کردن مشکل واسه همین چنین قابلیتی رو گزاشتن بعد انتظار داری بیان رو آیفون 4 اینچی اینو بزارنIOS تا آخر هفته پیش که من داشتم، به هیچ وجه آزادی آندروید رو نداره و یکی مثل شما که با پایین کشیدن صفحه G2 یک دریا آپشن جلوش بوده (وای به روز Note 3) بعد میرسه به نوار معمولی خالی برای وای فای خوب خیلی ضدحاله! بعشدم شما نگو فقط پشتیبانی. IOS 7 عملکرد چندان مناسبی روی Iphone 4 نداره و صفحه 4S هم این با استانداردهای این روزها منسوخ شده هستش.
ببین تمام امکانات که تا حالا توی گوشی های سامسونگ و ال جی یا سونی دیده بودی، باید با جیل بریک کردن آیفون و دانلود نرم افزارهای ریز و درشت از منابع مختلف (تازه شانس بیاری گوشی رو به هم نریزی) تهیه کنی. G2 به این زیبایی Knock On داره برای همین کار باید بیفتید به جیل بریک آیفون و ...
صفحه بزرگ G2 رو یک دفعه ول کنی بری گوشی کوچک تر خیلی ضدحاله، که چی؟ مثلا تمامی ورژن های IOS 7 براش میاد؟ الان برای G2 کیت کت نمیاد؟ یا مثلا G3 بیاد دیگه G2 مرده حساب میشه؟ الان نوت 2 آپدیت نمیگیره؟ اجرای خوب نرم افزاری البته از لحاظی درسته چون سیستم عامل بهینه ای داره اما آیفون رو شما با یه گوشی آندروید 500 تومنی مقایسه نمی کنید بلکه در مقابل اون غول هایی به نام Z2، M8، Note 3، S5 و G3 وجود داره که هیچ گونه لگی هم ندارند.
این رو هم ول کنید عدد میارند می گند Appstore بیشتر برنامه داره. شما ببین از میون فرض 100 میلیون برنامه، چند تا رو نصب میکنی! این مهمه و گرنه خوب کلاس گذاشتن بحثش جداست.
متاسفانه از این سیا-ست اپل بدم میاد که همه چیز رو در ساده بودن میبینه و دوست دارم وقتی 1700 میدم گوشی اندازه پولم ارزش داشته باشه نه اینکه فقط یک لوگو سیب رو یدک بکشم.
نمیدونم g2 داشتی یا نه ولی همین قابلیتم خیلی وقتا درست کار نمیکنه..گاهی اوقات دفعه سوم یا چهارم صفحه رو باز میکنه
شما از ساده بودن بدت میاد ولی به نظر من که زیبایی تو سادگیه...من ترجیح میدم 4 تا اپشن درست حسابی و خوب و درست رو گوشیم باشه تا 100 تا آپشن که هیچ کدوم درست کار نمیکنه و بلااستفاده میمونه
البته خودمم قبول دارم که ios کمبودایی هم داره ولی بخوای بگی اندروید در مقابل ios مثل دریاست حرفت واقعا مسخرست:d
تو این چند سال که از محصولات اپل استفاده کردم یک چیزی رو متوجه شدم...تا اپل از کیفیت و کارایی یک چیزی مطمئن نباشه اونو رو محصولاتش استفاده نمیکنه
آخرین ویرایش: