راهنمایی برای خرید موبایل

اتفاقا زومیت یه همچین مقاله بزرگی رو برای همچین چیزی نوشته حتما بخونید من که خوندم خیلی قانع شدم.:d
البته اینجا بچه ها منو میشناسن از هیچ برندی هم طرف داری نمیکنم.
در کل داره سعی میشه همه سیستم عامل مثل هم بشه تا همه جوره نیاز های مصرف کننده رو بر طرف کنه.

اره خوندمش چند روز پیش. :)

در کل داره سعی میشه همه سیستم عامل مثل هم بشه تا همه جوره نیاز های مصرف کننده رو بر طرف کنه
برای گوشی های آندروید مهم نیست اگر شبیه هم شدند ... اما اون تعصب وحشتناکی که اپل و یک سری از هوادارانش دارند، زیر پا گذاشته بشه خوب یک جورایی توهین به شعور اونها هستش :d
فکرش رو کن اپل گوشی بزرگتر بزنه ... یک نفر که Note داره قلم و امکاناتی نظیر جسچر هوایی رو علم میکنه، ال جی با اون لیزر مخصوص دوربینش و صفحه بزرگ توی G3 بر میگرده، سونی ضد آبه، اچ تی سی دوربین عجیب غریب داره (هرچند همیشه مضخرف ترین بوده این التراپیکسل) و غیره. حالا اپل صرفا صفحه آیفون رو یه خورده کش بده فایده داره در برابر اینا؟ خیلی جای کار داره اپل اگر بخواد وارد این بازار بشه چون سامسونگ و ال جی واقعا جای نفس کشیدن نذاشتند. یه همون منحصر به فرد بودن گوشی هاش رو هم با آزاد گذاشتن موارد مختلف از میان برداره، میشه مضحکه خاص و عام.
سیستم عامل محصولات اپل اگر باز بشه، انحصار گرایی گذشته رو زیر سوال می بره. همین منحصر به فرد بودنش دلیل خرید آیفون هستش.
فعلا این Beats مثل قضیه HTC خونه خرابش نکنه .... آینده پیش کش :d

خیلی ها هم هستن مثل خودم از اجرای رون تو ایفون و پشتیبانی خوب چند ساله اقدام به خریدش میکنم
IOS تا آخر هفته پیش که من داشتم، به هیچ وجه آزادی آندروید رو نداره و یکی مثل شما که با پایین کشیدن صفحه G2 یک دریا آپشن جلوش بوده (وای به روز Note 3) بعد میرسه به نوار معمولی خالی برای وای فای خوب خیلی ضدحاله! بعشدم شما نگو فقط پشتیبانی. IOS 7 عملکرد چندان مناسبی روی Iphone 4 نداره و صفحه 4S هم این با استانداردهای این روزها منسوخ شده هستش.
ببین تمام امکانات که تا حالا توی گوشی های سامسونگ و ال جی یا سونی دیده بودی، باید با جیل بریک کردن آیفون و دانلود نرم افزارهای ریز و درشت از منابع مختلف (تازه شانس بیاری گوشی رو به هم نریزی) تهیه کنی. G2 به این زیبایی Knock On داره برای همین کار باید بیفتید به جیل بریک آیفون و ...
صفحه بزرگ G2 رو یک دفعه ول کنی بری گوشی کوچک تر خیلی ضدحاله، که چی؟ مثلا تمامی ورژن های IOS 7 براش میاد؟ الان برای G2 کیت کت نمیاد؟ یا مثلا G3 بیاد دیگه G2 مرده حساب میشه؟ الان نوت 2 آپدیت نمیگیره؟ اجرای خوب نرم افزاری البته از لحاظی درسته چون سیستم عامل بهینه ای داره اما آیفون رو شما با یه گوشی آندروید 500 تومنی مقایسه نمی کنید بلکه در مقابل اون غول هایی به نام Z2، M8، Note 3، S5 و G3 وجود داره که هیچ گونه لگی هم ندارند.
این رو هم ول کنید عدد میارند می گند Appstore بیشتر برنامه داره. شما ببین از میون فرض 100 میلیون برنامه، چند تا رو نصب میکنی! این مهمه و گرنه خوب کلاس گذاشتن بحثش جداست.
متاسفانه از این سیا-ست اپل بدم میاد که همه چیز رو در ساده بودن میبینه و دوست دارم وقتی 1700 میدم گوشی اندازه پولم ارزش داشته باشه نه اینکه فقط یک لوگو سیب رو یدک بکشم.

بله چیزایی که گفتی درسته ارش ولی خوب چون من خیلی با iOS کار نکردم احساس میکنم که چیز شاخی هست.
راستی Z2 تو ایران اومده؟ قیمت دارید؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

بله چیزایی که گفتی درسته ارش ولی خوب چون من خیلی با iOS کار نکردم احساس میکنم که چیز شاخی هست.
جنس گرون قیمتی قراره بخری ... فقط به چشم یک تجربه جدید نگاه نکن چون بعد از یک هفته این محیط جدید هم برات عادی میشه. بعد که میری سراغ امکانات عادی تازه با خودت میگی "باو خبر همچین خاصی هم نیست IOS"
اینم Z2: :d
Sony Xperia Z2 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل سونی اکسپریا زد 2 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

دوست گلم ببینید شاید بقیه موافق نباشن اما تجربه ios
یک چیز دیگه است و اگه استفادش کنی فکر نمیکنم بیایی از اندرویید استفاده کنید

Sent from my iPhone using Tapatalk

IOS تا آخر هفته پیش که من داشتم، به هیچ وجه آزادی آندروید رو نداره و یکی مثل شما که با پایین کشیدن صفحه G2 یک دریا آپشن جلوش بوده (وای به روز Note 3) بعد میرسه به نوار معمولی خالی برای وای فای خوب خیلی ضدحاله! بعشدم شما نگو فقط پشتیبانی. IOS 7 عملکرد چندان مناسبی روی Iphone 4 نداره و صفحه 4S هم این با استانداردهای این روزها منسوخ شده هستش.
ببین تمام امکانات که تا حالا توی گوشی های سامسونگ و ال جی یا سونی دیده بودی، باید با جیل بریک کردن آیفون و دانلود نرم افزارهای ریز و درشت از منابع مختلف (تازه شانس بیاری گوشی رو به هم نریزی) تهیه کنی. G2 به این زیبایی Knock On داره برای همین کار باید بیفتید به جیل بریک آیفون و ...
صفحه بزرگ G2 رو یک دفعه ول کنی بری گوشی کوچک تر خیلی ضدحاله، که چی؟ مثلا تمامی ورژن های IOS 7 براش میاد؟ الان برای G2 کیت کت نمیاد؟ یا مثلا G3 بیاد دیگه G2 مرده حساب میشه؟ الان نوت 2 آپدیت نمیگیره؟ اجرای خوب نرم افزاری البته از لحاظی درسته چون سیستم عامل بهینه ای داره اما آیفون رو شما با یه گوشی آندروید 500 تومنی مقایسه نمی کنید بلکه در مقابل اون غول هایی به نام Z2، M8، Note 3، S5 و G3 وجود داره که هیچ گونه لگی هم ندارند.
این رو هم ول کنید عدد میارند می گند Appstore بیشتر برنامه داره. شما ببین از میون فرض 100 میلیون برنامه، چند تا رو نصب میکنی! این مهمه و گرنه خوب کلاس گذاشتن بحثش جداست.
متاسفانه از این سیا-ست اپل بدم میاد که همه چیز رو در ساده بودن میبینه و دوست دارم وقتی 1700 میدم گوشی اندازه پولم ارزش داشته باشه نه اینکه فقط یک لوگو سیب رو یدک بکشم.

دوست عزیز شما عجولانه صحبت میکنید!خوب معلومه استفاده نکردید!
ببینید الان این همه گفتید کدوم اپ اندرویید کیفیتش در حد ios هست؟من الکی یا از رو تعصب نمیگم حتی همین ایفون تری جی اس رو بیتشر از جی ۲ دوست دارم همه چیز اندازه صفحه و اینا نیست

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست عزیز شما عجولانه صحبت میکنید!خوب معلومه استفاده نکردید!
این لوگو
ipad.png
رو برای خوشگلی زیر آواتارم انتخاب نکردم :)

ببینید الان این همه گفتید کدوم اپ اندرویید کیفیتش در حد ios هست؟
کیفیت چیش؟ Asphalt 8 بافت های بهتری روی IOS داره مثلا؟ :-/ کدوم کیفیت؟ یک دریا برنامه برای آندروید وجود داره یعنی هیچ کدوم از نظر شما کیفیت نداره؟
من الکی یا از رو تعصب نمیگم حتی همین ایفون تری جی اس رو بیتشر از جی ۲ دوست دارم
دو تیکه Bold شده تو حلقم :d خیلی ها هستند N73 رو هنوز سلطان گوشی ها می دونند و بهشون گفته میشه یه گوشی آندرویدی بخرند یا آیفون، انگاری فحاشی کردی بهشون :d دلیل نمیشه 3GS منقرض شده رو برتر از G2 بدونیم.
IOS 6 یه زمانی سلطان بود ... اما بعدش که 7 اومد و انقدر عقب موند از بازار کاملا متنوع آندروید تا اینکه دیگه اپل برام جذبه قدیم رو نداشت برام و صرفا برام تبدیل به یک کالای لاکشری شده!

من از چند هفته پیش می خواستم z2 بخرم ولی صبر کردم واسه G3 اونم که دیدم باتریش زیاد خوب نیست رقتم بازار یه note n9005 خریدم الا هم پشیمونم که چرا من این گوشی رو چند ماه پیش نخریدم و اینفدر واسه این گوشی های جدید که میان صبر کردم:( این گوشی مخصوصا نسخه 9005 حرف نداره اصلا کم نمیاره! دوربین 13 با قابلیت فیلم برداری 4k رم 3گیگ که می تونی کلی برنامه اجرا کنی بدونه این که به فکر لگ و... باشی cpu sanp800 که واقعا تفاوتش با 801 خیلی کمه فقط مونده تا شرکت خوب اندورید رو واسه قطعات گوشی مچ کنه تا حداکثر قدرت رو از گوشی بگیره امتیاز بنچمارکش هم 3800 دیروز گرفتم با رام 4.4.2!!!و قلم اش که فوق العاده کاربردیه مخصوصا واسه دانشجو ها اندازه صفحه هم 5.7 دیگه این گوشی رو بی رقیب می کنه و حاشیش خیلی کمه انگار نه انگار 5.7اینچ!از من گفتن این گوشی رو نخرین ضرر کردین اینم ویدویو قابلیت های s pen
Samsung GALAXY Note 3 + Gear : Official First Hands-on - YouTube

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or