راهنمایی برای خرید موبایل

به بهزاد هم اومد .... :d والا این رنگ طلایی S5 رو دیده بودم وسوسه شدم بعد امروز فهمیدم که 100 هزار تومن گرونتره :|
البته اس 5 هم قشنگه بهزاد. صرف نظر از اینکه حالا تیکه میندازند چسب زخم شده، ولی رنگ آبی اون از نزدیک دیدم خیلی قشنگه :x
تازه 2 گیگ رم اس 5 کجا و 3 گیگ رم نوت 3 کجا
باو 1 گیگش رو می گند مال قلمه بیشتر و توی عملکرد کلی چندان تاثیر نداره.
ولی گوشی اونقدرها بزرگ نیست
تایید میشه و اصلا بی قواره نیست. خیلی هم خوش دست و جم و جوره ;;)

به بهزاد هم اومد .... :d والا این رنگ طلایی S5 رو دیده بودم وسوسه شدم بعد امروز فهمیدم که 100 هزار تومن گرونتره :|
البته اس 5 هم قشنگه بهزاد. صرف نظر از اینکه حالا تیکه میندازند چسب زخم شده، ولی رنگ آبی اون از نزدیک دیدم خیلی قشنگه :x

تایید میشه و اصلا بی قواره نیست. خیلی هم خوش دست و جم و جوره ;;)

از ما نیستی اگر S5 بگیری !:| درسته از لحاظ سخت افزاری و بخصوص نرم افزاری واقعا فوق العاده هست...ولی طراحیش خدائیش بده!:|

در عوض طرح چرم نوت 3 رو در نظر بگیر:x

نوت من سیاهه
دیگه...یه بار یکی دو ماه پیش جایی بودم..گوشیه دستم بود...طرف پشتشو دید گفت چرمیه !!/:)
همین اصلا کلاس کاری نوت 3 رو برده بالا لامصب! نوت 3 فقط مشکی :)

تو توجه نکن....همش Crapـه!! چرت میگند!
;;)

GSMArena مقایسه Z2 و S5 رو گذاشت: Z2 vs. S5

big.jpg

خداییش Z2 تو طراحی S5 رو لوله کرده :d
اینم از زد2بعدی کیه؟؟جی3:دی
البته من این مقایسه ها رو زیاد قبول ندارم
ولی خب از همین مقایسه ها و برسی سایت ها میشه فهمیداس5یه شاهکاره
سونی هم واقعا بیشرفت داشته و عالی شده
g3 هم تو سرزمین مادری s5 رو رد کرده تو فروش!
فقط تیتر خبر رو خوندی؟؟
چیز مهمی نیست حالا تو کره بیشتر بفروشه یا کمتر به ما چی میرسه ولی خب مسخره وجالبه:دی

فروش اس5بخاطر تخلف اپراتوز45روز ممنون بود الان اومدن فروش جی3رو با اس5که فروشش ممنوع بوده و به نعداد خیلی محدودی فروش رفته
مقایسه میکنن=))اونم با اختلاف چند هزار تای بیشتر فروخته اس5تو دنیا داره میلیونی میفروشه
در کل تنفر سایت های ایرونی از سامسونگ جالبه برام بی اهمیت ترین خبرضد سامسونگ روهم میذارن

- - -ویرایش - - -

از ما نیستی اگر S5 بگیری !:| درسته از لحاظ سخت افزاری و بخصوص نرم افزاری واقعا فوق العاده هست...ولی طراحیش خدائیش بده!​
:|
ابرو هر چی سامسونگ فن بردی.نوت3رو بده بره ایفونی و اچ تی سی چیزی بگیر خودتو راحت کن سامسونگ به درد تو نمیخوره:دی

فقط تیتر خبر رو خوندی؟؟
چیز مهمی نیست حالا تو کره بیشتر بفروشه یا کمتر به ما چی میرسه ولی خب مسخره وجالبه:دی

فروش اس5بخاطر تخلف اپراتوز45روز ممنون بود الان اومدن فروش جی3رو با اس5که فروشش ممنوع بوده و به نعداد خیلی محدودی فروش رفته
مقایسه میکنن=))اونم با اختلاف چند هزار تای بیشتر فروخته اس5تو دنیا داره میلیونی میفروشه
در کل تنفر سایت های ایرونی از سامسونگ جالبه برام بی اهمیت ترین خبرضد سامسونگ روهم میذارن
جان؟!!!
عزیزم تو فروش روز اول g3 حدوده 3 برابر فروخته تو کره.
این فوق العادس واسه LG
تو سرزمین خوده سامسونگ واسش شاخ شی خیلیه!

جان؟!!!
عزیزم تو فروش روز اول g3 حدوده 3 برابر فروخته تو کره.
این فوق العادس واسه LG
تو سرزمین خوده سامسونگ واسش شاخ شی خیلیه!
ارزش بحث نداره خدایی
اس5به دلیل ممنوعیت فروش 45روز بخاطر تخلف اپراتورها روزانه فقط8000تا عرضه میشد.ولی ال جی جی3محدودیتی نداشته و20تا30هزار تا عرضه شد.
خب مقایسه فروش اشتباهه و اینکه بگیم از اس5موفق تر بوده واقعا مسخرست.بحث بی خودیه بیخیال

کسی از شما فن های سامسونگ بدی های سامسونگ رو میبینه که انقدر ازش تعریف می کنید ؟:d

اینجا انقدر از گوشی های سامسونگ تعریف می کنند که سال دیگه سامسونگ بدلیل استقبال شما ها باز گوشی های پلاستیکیشو میده بازار:d

کسی از شما فن های سامسونگ بدی های سامسونگ رو میبینه که انقدر ازش تعریف می کنید ؟:d

اینجا انقدر از گوشی های سامسونگ تعریف می کنند که سال دیگه سامسونگ بدلیل استقبال شما ها باز گوشی های پلاستیکیشو میده بازار:d

یه جوری میگی باز گوشی های پلاستیکیشو میده بازار انگار مثلا S5 یا Note 3 از جنس فولادن... خب گوشی های فعلیشم پلاستیکیه...

Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk

بچه ها یه سوال

من با پدرم مشورت کردم واسه گوشی بین NOTE 3 و S5 و Z2 شک داره ! برعکس من از فن های اندروید هست :| من خودم که اصلا بهش S5 پیشنهاد نمکینم ! :| فقط بین اون دو تا کدومش بهتره بنظرتون ؟؟ من با این که از سامسونگ بدم میاد واقعا با سری NOTE حال کردم مخصوصا NOTE 3 مشکی ! اما Z2 واقعا فوق العادست از لحاظ طراحی ! نه من و نه پدرم هم با LG و HTC کلا حال نمیکنیم !

بعد یه سوال واسه خودم ! الان گوشی فعلی من iPhone 4S هست ، می خواستم بدونم برای 5S اقدام کنم یا صبر کنم گوشی جدید آیفون که احتمالا AIR هست بیاد ؟؟

اصلا سر چه چیز هایی بحث میکنید!!
اقا شما که هی میگی اس 5 به خاطر تخلف فروشش ممنوع بوده خوب این رو هم در نظر بگیر که از جی 3 زود تر عرضه شده!!!! حالا هی بگید نه به خاطر تخلف کم فروخته!؟!
اقا شما که نوت 3 مشکی داری ارم پشت سامسونگش کم رنگ یا پاک نشده؟ مال دایی من دیگه داره پاک میشه! از این لحاظ خیلی از کیفیت ساخت گوشی های سامسونگ بدم میاد.
امروز هم اس 5 ابی رنگ دیدم پلاستیک پشت گوشی چه قدر خوب و نرمه رنگش هم خیلی خوب و قشنگ بود به دل میشینه.
------
این بررسی Z2 هم دیدم رابطش خیلی بهتر شده چیزای بیشتر در اختیار میزاره. ولی یه چیزی هم ک زومیت بش اشاره کرد گفت با دوربین هم فیلم بگیرید بعد از چند دقیقه ماژولش داغ میکنه برنامه رو میبینده سونی باید ی فکری به حال این بکنه نمیشه که وسط فیلم برداری بپره بیرون!
تازه این طراحی های بالا پایین صفحه هم خیلی بده منظورم اینکه خیلی بیش از حد خالیه! حالا به جا باطری 3200 یه 3000 میزاشت ولی کوچیک ترش میکرد.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

LGهم سرزمین خودشه...
میدونم داداش.
منظورم این بود که تو سرزمین مادریش یه رقیب اینقدر قدرتمند ظاهر شده که تونسته تو فروش اینقدر قدرتمند کار کنه.

ارزش بحث نداره خدایی
اس5به دلیل ممنوعیت فروش 45روز بخاطر تخلف اپراتورها روزانه فقط8000تا عرضه میشد.ولی ال جی جی3محدودیتی نداشته و20تا30هزار تا عرضه شد.
خب مقایسه فروش اشتباهه و اینکه بگیم از اس5موفق تر بوده واقعا مسخرست.بحث بی خودیه بیخیال
متاسفانه یکی از بزرگترین مشکلات فن های سامسونگ همینه که به جمله های طرف مقابل گوش نمیدن یا اصلن نمیخونن!
یه بار دیگه مینوسم با دقت بخون!

تو فروش روز اول g3 حدوده 3 برابر بیشتر فروخته به نسبت s5 تو کره.
حالا باز بیا و بگو ممنوعیت 45 روزه! :|

یه جوری میگی باز گوشی های پلاستیکیشو میده بازار انگار مثلا S5 یا Note 3 از جنس فولادن... خب گوشی های فعلیشم پلاستیکیه...

Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk

منظور من هم همین بود گفتم الان همه پلاستیک های سامسونگ رو می خرن سامسونگ هم بدلیل استقبال کاربران باز هم پلاستیک میده بیرون:d

در ضمن سامسونگ اگه خیلی خودشو بالا می دونه بره در مقابل شکایت های اپل ایستادگی کنه نه فقط امار بده :d

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه سوال

من با پدرم مشورت کردم واسه گوشی بین NOTE 3 و S5 و Z2 شک داره ! برعکس من از فن های اندروید هست :| من خودم که اصلا بهش S5 پیشنهاد نمکینم ! :| فقط بین اون دو تا کدومش بهتره بنظرتون ؟؟ من با این که از سامسونگ بدم میاد واقعا با سری NOTE حال کردم مخصوصا NOTE 3 مشکی ! اما Z2 واقعا فوق العادست از لحاظ طراحی ! نه من و نه پدرم هم با LG و HTC کلا حال نمیکنیم !

بعد یه سوال واسه خودم ! الان گوشی فعلی من iPhone 4S هست ، می خواستم بدونم برای 5S اقدام کنم یا صبر کنم گوشی جدید آیفون که احتمالا AIR هست بیاد ؟؟

اگه زیاد عجله نداری صبر کن تا iphone 6 بیاد اگه نمیتونی صبر کنی همین 5s بگیر تا چند سال بهت کار می ده:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or