راهنمایی برای خرید موبایل

سلام به دو ستان :d میخواستم بدونم برای خرید موبایل . sony بخرم بهتره یا htc :-/ ممنون میشم اگه راهنمایم کنید :x

شما اول باید نیازاتو بگی :دی میخوای پرچمدار بخری؟ اگه نظر منو میخوای توی پرچمدار اچ تی سی رو انتخاب میکنم. از نظر طراحی اچ تی سی واقعا زیبا و شیکتر از گوشیای دیگه هستش. حالا باز اساتید بیشتر راهنمایی میکنند :دی

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام به دو ستان :d میخواستم بدونم برای خرید موبایل . sony بخرم بهتره یا htc :-/ ممنون میشم اگه راهنمایم کنید :x

خب اگه بودجه + انتظاراتی که از گوشی داری "سخت افزار، بدنه و ..." رو بگی خیلی بهتر میشه راهنمایی کرد ...

حالا رفیقای گل چه رنگیشو پیشنهاد میدین؟

دیگه بابک جان این یکی سلیقه ایه ، یکی از قرمز خوشش میاد یکی از مشکی یکی از ...

حالا رفیقای گل چه رنگیشو پیشنهاد میدین؟
طلایی ... هم زیباست هم از کلیشه های سفید و سیاه فاصله گرفتید :d البته رنگ سیاه و سفید در حال حاضر یک کیف هم همراه اونها هستش و فقط این دو رنگ فکر می کنم در قرعه کشی برزیل شرکت خواهند کرد.
آرش بیا ببینیم به کجا رسیدی اخرسر چی میخوای بخری؟
فعلا S5 طلایی مد نظرمه ... واقعا سامسونگ رنگ طلایی و آبی رو عالی کار کرده ولی طلایی لوکس تر جلوه می کنه :d آبی و طلایی هم باعث میشه از سفید و سیاه های همیشگی برای تنوع فاصله ای بگیریم. (در پشت این گوشی رو بشه پیدا کرد حتما تهیه می کنم :d)

94108980571180612109.jpg
توی آل دیجیتال یک نفر دیدم کامنت عجیبی ارسال کرده! Note 3 رم 3 گیگ داره که 1 گیگابایت بیشتر از S5 حساب میشه. اما همین کسی که اشاره کردم، میگه اون 1 گیگ فقط مال قلم هستش. چنین چیزی صحت داره؟
راستی این N900 چیپ Snapdragon نداره ها :| کل اینترنت اون رو با نوع Snapdragon مورد نقد و بررسی قرار می دند که طبق چیزی که توی آل دجیتال می بینم، گوشی گرون تری هم هست. البته ظاهرا قدرت هر دو مدل خارق العاده هستش و بارها اینجا بحث هایی شده که خودم هم خونده بودم و کاربر عادی به هیچ وجه تفاوتی حس نخواهد کرد ولی بازم در مقایسه Exynos با Snapdragon 801 گوشی S5، فکر می کنم در آینده تغییرات نمایان بشه.

انتخابم همون جی 2 شد بشرط اینکه پولی ندم از این مغازه دارا برمیاد بگن پول بده.حالا رفیقای گل چه رنگیشو پیشنهاد میدین؟
خوب شما بری پیش مغازه دار معلومه ازت به احتمال زیاد پول میگیره.
باید با اگهی و یا دستی معامله کنی. البته پیش مغازه دار هم ببر شاید ازت پول نگرفت.
---------------------
ببین نیما جان من بتونم میرم برات عکس میگیرم آدم خودش این مقایسه حارو بکنه به واقعیت بیشتر نزدیک تره حالا یا من اشتباه میکنم یا شما.
---------------------
ارش یادته تو p.m چه گوشیایی بهم میگفی میخواستی بخری! نوکیا X و Lumia 520 و....:dاصلا فکرشو میکردی یهو بری سمت S5 Note3؟!!!:d ولی ایشالاه مبارک باشه.
نوت 3 دو مدل داره اون پردازنده اسنپ چون مدل اروپایی هست نمایندگی نیوارده و کسایی هم که آوردن خیلی کمه و گرون تره.کلا به رم نوت چیکار داره مهم اینکه 3 گیگ همه نیازارو جواب میده.
راستی درب پشت S5 میخوایی چیکار؟ مگه میخوایی با گوشی کشتی بگیری که ی در هم اضافه براش بگیری؟

نوشته شده توسط A.R.A.$.H;3259202 [IMG:
http://8pic.ir/images/94108980571180612109.jpg[/IMG][/CENTER]
توی آل دیجیتال یک نفر دیدم کامنت عجیبی ارسال کرده! Note 3 رم 3 گیگ داره که 1 گیگابایت بیشتر از S5 حساب میشه. اما همین کسی که اشاره کردم، میگه اون 1 گیگ فقط مال قلم هستش. چنین چیزی صحت داره؟

رم زیادش بیشتر به خاطر آسونتر شدن کار با امکانات نرم افزاری قلمش هست.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

قیمتش تو نت بالای 1.300 هستش !
Digionline - قیمت خرید، فروش گوشی موبايل - HTC / اچ تي سي Desire 816 - فروشندگان
خیلی گرونه! خب ادم بجاش زد وان میگیره
اون قیمتی که گفتم هم پیدا میشه.
رفیقم با همون قیمت خرید.
اگه کسی با بالارده های htc و سنسش کار کنه براش سخته رو اندرویدی دیگه ای کار کنه.
--------
صفحه نمایش یه چیز کاملن سلیقه ای هست.
من از صفحه نمایش های سامسونگ چه تو تی وی چه تو گوشی به دلیل اغراق موجود در نمایش رنگ های طبیعی و غیر واقعی نشون رنگ ها (غلیظ تر) خوشم نمیاد.
حالا ممکنه عده ای حال کنند با این قضیه و استناد کنند که کیفیتش بالاتره!
اینکه دو تا سایت میانو چی میگن مهم نیست.
مهم تجربه شخصی و کار با هر دو مدله که ادم با کودوم تیپ بیشتر حال میکنه.
که خب بحثی نمیشه داشت ... نظرشونه دیگه :d
-------
g3 هم تو سرزمین مادری s5 رو رد کرده تو فروش!

ارش یادته تو p.m چه گوشیایی بهم میگفی میخواستی بخری! نوکیا X و Lumia 520 و....
:d
اصلا فکرشو میکردی یهو بری سمت S5 Note3؟
:))
نه به خدا اصلا فکرش هم نمی کردم ... البته اون گوشی ها رو می پرسیدم چون می خواستم تبلت بخرم نه فبلت یا گوشی هوشمند بالای 1 تومن!
نوت 3 دو مدل داره اون پردازنده اسنپ چون مدل
اروپایی
هست
آهان .... بگو پس /:) عین قضیه S5 چهار هسته ای که از 8 هسته ای گرونتره!
راستی درب پشت S5 میخوایی چیکار؟
تنوع :-" آدم هر موقع خواست به یک رنگ دیگه سوئیچ میکنه :d همینطوری گفتم و احتمالش خیلی ضعیفه که درب پشت رو بشه پیدا کرد. من الان فقط نگران اینم طلایی پیدا بشه ترجیحا بعد نشد آبی.

Is this some kind of Joke؟!
واقعا توی قدرت پردازش هیچ تفاوتی جز این 20 و 22 نیستش؟! /:)

اگر آل دیجیتال درست زده باشه، با این حساب آدم S5 رو یعنی داره فقط به خاطر درب USB، دوربین و سنسورهای اثر انگشت و ضربان قلب می خره؟!

خداییش Z2 تو طراحی S5 رو لوله کرده
بله حتما .... با وجود این گزینه های پایین حتما :d
More compact, lighter

طرفداری کمپانی خاصی رو نمی خوام بکنم ولی سونی در ظاهر همیشه شیک تر کار میکنه اما در عمل کارا نیست. می گند شیشه نشکن به کار رفته توی Z1، بعد هر کی رو میبنی گوشی افتاده از دستش میگه خورد شده و دنبال درب پشت اون می گرده، گوشی های سونی اکثرا هم کلفت تر میزنه، پایین گوشی اون همه فضای خالیه، بعد به جای قرار دادن دکمه فیزیکی یا خازنی اونا رو به صورت مجازی میزنه داخل صفحه نمایش گوشی. دکمه گرد پاور خیلی جذابه اما در عمل اصلا راحت نیست.
البته طبق معمول همیشه می رسیم به یک گزینه: علاقه شخصی!
یکی میگه فلز HTC، یکی میگه شیشه Z1 یکی هم مثل من طرح چرم شیک Note یا رنگ آبی و طلایی S5 رو ترجیح میده. :d

بابک انصافا میخوای نوت 32 گیگ رو به عنوان یکی از تانک ترین گوشی های سامسونگ بدی جی 2 شونزده گیگ که کارت حافظه هم نمیخوره؟! :| بیخیال!

مگه میخوای با گوشیت بری جنگ :d:d

راستی این N900 چیپ Snapdragon نداره ها :| کل اینترنت اون رو با نوع Snapdragon مورد نقد و بررسی قرار می دند که طبق چیزی که توی آل دجیتال می بینم، گوشی گرون تری هم هست. البته ظاهرا قدرت هر دو مدل خارق العاده هستش و بارها اینجا بحث هایی شده که خودم هم خونده بودم و کاربر عادی به هیچ وجه تفاوتی حس نخواهد کرد ولی بازم در مقایسه Exynos با Snapdragon 801 گوشی S5، فکر می کنم در آینده تغییرات نمایان بشه.

تفاوت چندانی ندارند آرش...منم اول دنبال نسخه اسنپ بودم...ولی دیدم دارم هزینه زیادی میکنم برای چیزایی که به کارم نمیاد!
همونطور که گفتی نوت 3 درسته صفحه نمایش بزرگی داره ولی گوشی اونقدرها بزرگ نیست..این عکسو ببین..تازه دست من متوسط السایز هست
:d

نری اس 5 بگیری که من شخصا به خاطر طراحیش ازش بیزارم :d تازه 2 گیگ رم اس 5 کجا و 3 گیگ رم نوت 3 کجا :)
نوت 3 بگیر..پشیمون نمیشی..شاهکاره سامسونگه تا اینجای کار :)

اس5همیشه طراحی رو میبازه یا مساوی میکنه ولی بقیه بخش ها همه رو نابود میکنه.اینجا هم حتی کیفیت عکاسی و فیلم برداری اس5برنده شد:دی

@ آرش

پ.ن : یادم رفت باطری 3200 ـش رو هم بگم...راحت دو روز رو برات کار میکنه..یه بار امتحان کردم ببینم استند بای چقدر نگه می داره....4 روز و 4 ساعت و 40 دقیقه! بیشتر از 100 ساعت !/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or