N!ma
کاربر سایت
سلام به دو ستان :d میخواستم بدونم برای خرید موبایل . sony بخرم بهتره یا htcممنون میشم اگه راهنمایم کنید
![]()
شما اول باید نیازاتو بگی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام به دو ستان :d میخواستم بدونم برای خرید موبایل . sony بخرم بهتره یا htcممنون میشم اگه راهنمایم کنید
![]()
![]()
حالا رفیقای گل چه رنگیشو پیشنهاد میدین؟
طلایی ... هم زیباست هم از کلیشه های سفید و سیاه فاصله گرفتید :d البته رنگ سیاه و سفید در حال حاضر یک کیف هم همراه اونها هستش و فقط این دو رنگ فکر می کنم در قرعه کشی برزیل شرکت خواهند کرد.حالا رفیقای گل چه رنگیشو پیشنهاد میدین؟
فعلا S5 طلایی مد نظرمه ... واقعا سامسونگ رنگ طلایی و آبی رو عالی کار کرده ولی طلایی لوکس تر جلوه می کنه :d آبی و طلایی هم باعث میشه از سفید و سیاه های همیشگی برای تنوع فاصله ای بگیریم. (در پشت این گوشی رو بشه پیدا کرد حتما تهیه می کنم :d)آرش بیا ببینیم به کجا رسیدی اخرسر چی میخوای بخری؟
کل اینترنت اون رو با نوع Snapdragon مورد نقد و بررسی قرار می دند که طبق چیزی که توی آل دجیتال می بینم، گوشی گرون تری هم هست. البته ظاهرا قدرت هر دو مدل خارق العاده هستش و بارها اینجا بحث هایی شده که خودم هم خونده بودم و کاربر عادی به هیچ وجه تفاوتی حس نخواهد کرد ولی بازم در مقایسه Exynos با Snapdragon 801 گوشی S5، فکر می کنم در آینده تغییرات نمایان بشه.خوب شما بری پیش مغازه دار معلومه ازت به احتمال زیاد پول میگیره.انتخابم همون جی 2 شد بشرط اینکه پولی ندم از این مغازه دارا برمیاد بگن پول بده.حالا رفیقای گل چه رنگیشو پیشنهاد میدین؟
نوشته شده توسط A.R.A.$.H;3259202 [IMG:http://8pic.ir/images/94108980571180612109.jpg[/IMG][/CENTER]
توی آل دیجیتال یک نفر دیدم کامنت عجیبی ارسال کرده! Note 3 رم 3 گیگ داره که 1 گیگابایت بیشتر از S5 حساب میشه. اما همین کسی که اشاره کردم، میگه اون 1 گیگ فقط مال قلم هستش. چنین چیزی صحت داره؟
اون قیمتی که گفتم هم پیدا میشه.قیمتش تو نت بالای 1.300 هستش !
Digionline - قیمت خرید، فروش گوشی موبايل - HTC / اچ تي سي Desire 816 - فروشندگان
خیلی گرونه! خب ادم بجاش زد وان میگیره
ارش یادته تو p.m چه گوشیایی بهم میگفی میخواستی بخری! نوکیا X و Lumia 520 و....:dاصلا فکرشو میکردی یهو بری سمت S5 Note3؟

آهان .... بگو پسنوت 3 دو مدل داره اون پردازنده اسنپ چون مدل اروپاییهست
عین قضیه S5 چهار هسته ای که از 8 هسته ای گرونتره!تنوعراستی درب پشت S5 میخوایی چیکار؟
آدم هر موقع خواست به یک رنگ دیگه سوئیچ میکنه :d همینطوری گفتم و احتمالش خیلی ضعیفه که درب پشت رو بشه پیدا کرد. من الان فقط نگران اینم طلایی پیدا بشه ترجیحا بعد نشد آبی.بله حتما .... با وجود این گزینه های پایین حتما :dخداییش Z2 تو طراحی S5 رو لوله کرده
More compact, lighter
بابک انصافا میخوای نوت 32 گیگ رو به عنوان یکی از تانک ترین گوشی های سامسونگ بدی جی 2 شونزده گیگ که کارت حافظه هم نمیخوره؟!بیخیال!
راستی این N900 چیپ Snapdragon نداره هاکل اینترنت اون رو با نوع Snapdragon مورد نقد و بررسی قرار می دند که طبق چیزی که توی آل دجیتال می بینم، گوشی گرون تری هم هست. البته ظاهرا قدرت هر دو مدل خارق العاده هستش و بارها اینجا بحث هایی شده که خودم هم خونده بودم و کاربر عادی به هیچ وجه تفاوتی حس نخواهد کرد ولی بازم در مقایسه Exynos با Snapdragon 801 گوشی S5، فکر می کنم در آینده تغییرات نمایان بشه.