LeBron James 6
کاربر سایت
من برای پدرم سوال میکنم خودم اصلا اهل سامسونگ نیستم و فقط ios
از بین s5 و Note 3 و گوشی های کلا اندرویدی بهترین گوشی چیه ؟؟
من برای پدرم سوال میکنم خودم اصلا اهل سامسونگ نیستم و فقط ios
هیچ گوشی وجود نداره که بهترین اندروید باشه. جدی دارم میگم الان همه میگن تست های فلان رو ببین. خوب یه گوشی هست تست امتیاز بالایی میگره اما ضعف هایی داره برای همین باید فقط یسری فاکتور ها براتون مهم باشه.
خوش ساخت و زیبا میخوایید HTC M8 هست.
کاربردی میخواید که بیشتر چیزا رو داشته باشه S5 و G2 و Z2 و باز دوباره M8
صفحه بزرگ میخوایید Note 3 و G Pro 2
مشه درباره HTC M8 اطلاعات بدین به همراه قیمت خیلی ازش اطلاعات ندارم
شما باید با جی 2 مدل 32 گیگ تاق بزنید تازه نیازی به پول دادن هم نیست میتونید از طرف مقداری هم پول بگیرید.
اصلا اصلا با مدل 16 گیگ تعویض نکنید که ارزش نداره.
- - -ویرایش - - -
منم که بهت گفتم نظرمو.
ولی برمیگرده به همون نیازتون.
S5 :صفحه بهتر با تننولوژی بهتر 2.اثر انگشت(به هر حال چ خوب چ بد کلاس داره) 3.ضربان قلب(برای پوز دادن خوبه) 4.هر دو گوشی پورت USB 3.0 دارن. 5.باطری هردوشون خوبه 6.سخت افزاری به نظرم یکی ان هیچ فرقی ندارن.7.دوربین جدیدتر و بهتر 8.ضد آب بودن(هر چیز به خار آید روزی به کار آید:d)
اما نوت 3:صفحه بزرگ تر 2.داشتن قلم 3.زیبایی خوب سلیقه ای هست اما مشکی نوت قشنگه اما اس 5 هم رنگاشو ببینید قشنگه.
به نظر خودت که جی 2 داری این کار درسته؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
دوستان بنظرتون میشه نوت 3 با جی 2 زد و سرم ندم نوت من n900 و جی 2 هم 16 گیگ.بیشترم واسه باطریش.بنظرتون جی 2 تا کی ساپورت میشه؟
شما مثل اینکه حالتون خوب نیست؟ خوب یکم به عقلت رجوع کن ببین درسته که نوت 3 که هم صفحه نمایشش بهتره هم قلم داره هم کارت حافظه میخوره رو با جی 2 عوض کنی؟ تازه عوض کردن نوت 3 با اس 5 هم به نظرم اشتباهه چه برسه به جی 2
خب عزیز من وقتی میبنم قلمش بدردم نمیخوره.بیش از حد بزرگه و باتریش خوب نیست چرا عوض نکنم
سلام.شما باید با جی 2 مدل 32 گیگ تاق بزنید تازه نیازی به پول دادن هم نیست میتونید از طرف مقداری هم پول بگیرید.
اصلا اصلا با مدل 16 گیگ تعویض نکنید که ارزش نداره.
قیمت الان نقره ای 2.150 بدون گارانتی.مشه درباره HTC M8 اطلاعات بدین به همراه قیمت خیلی ازش اطلاعات ندارم
سلام.
قیمت نوت3 9000 32 گیگ حدود 1700 هست.
قیمت جی2 32گیگ حدود 1500 هست.
بهرحال در این بین باید یه پولی رد و بدل بشه !!! حتی در بهترین و بدترین شرایط هردو گوشی.