پس با این حساب همون مدل 4 هسته ای رو بگیرم؟ یعنی 9005 ؟ یا 900 رو ؟
آدم گیج میشه بخدا !
پسر عموم S4 مدل چرمی که تازه اومده گرفته , از وقتی باهاش کار کردم شیفته ی سامسونگ شدم :X نتیجه اینکه G Pro رو با اینکه دو سه هفتس خریدم به برادرم فروختم
الآن گوشی سامسونگ چی پیشنهاد میدید ؟ به Note 3 و S5 که پولم نمیرسه ، Note 2 هم قدیمی شده ، S4 هم پسر عموم داره و من دوست ندارم چیزی که اطرافیان میگیرن رو بلافاصله منم بگیرم ...
من فک کنم Mega 6.3 خوب باشه چون خیلی شبیه به S4 ـه و کیف میکنم میبینمش . Grand 2 هم هست که مثل اینکه زیاد جالب نیس .
یادم رفت : کلید Home :X , کلید های خازنی کنارش :X خیلی دیوانه ی سامی شدم البته G Pro هم اینجوری بود ولی سامسونگش یه چی دیگس
تنها گوشی های سامسونگ که ارزش خرید دارن، همینایی که نام بردید و گفتید نمیخرید، Note 3 و S5 که پولتون نمیرسه به کنار ولی زیر S4 خریدن اشتباه محض ـه !
نکات منفی همین Mega 6.3 که مثال زدین
- رزولیشن خیلی پایین در صفحهی خیلی خیلی بزرگ، فکر کنم با چشم غیر مسلح بتونید دونه دونه پیکسل هارو بشمرید (تراکم 233ppi)
- وزن خیلی بالا 200 گرم
- دوربین نسبتا پایین
- CPU و GPU بسیار ضعیف
این طرز فکر هم که چون فلانی فلان گوشی رو خریده من دیگه نباید بخرم هم خیلی غلطه :d
به نظر من به Nexus 5 هم فکر کن چون نسبت به قیمتش از خیلی از گوشی ها سر تره !
سلام.یک سوالی داشتم میخواستم دیگه زحمت رو کم کنم و دیگه بجز سوال، دنبال نظر سنجی نباشم
فرض من الان تبلت رو بیخیال بشم و گوشی ساده ای که دارم رو به همراه آیپد با مقداری هم مبلغ سر رد کنم بلکه در ازاشون فبلت بگیرم. تا 1300 یا 400 چی پیشنهاد میشه؟
من خودم دارم سه ماهه اینجا به همه Note 3 به عنوان یک فبلت عالی پیشنهاد می کنم ( :d ) ولی 1700 گرونه برام. چون قلم دوست دارم می تونم مدل Neo رو هم بخرم ولی از طرفی با پول من فکر می کنم Z1 و G2 و S4 و Nexus 5 هم بشه خرید!
کلا نظرتون توی فبلت خوب با این رینج قیمت چیه؟ (Ultra های سونی رو بیخیال بشید لطفا چون خیلی گندست و HTC هم نباشه. کیفیت بدنه خوبی داره ولی خوشم نمیاد از رابط کاربری اون.)
اولویت اول من قدرت و صفحه نمایش هستش.
پس با این حساب همون مدل 4 هسته ای رو بگیرم؟ یعنی 9005 ؟ یا 900 رو ؟
آدم گیج میشه بخدا !
جدی550.600تومن بدی یه گوشی که 1هسته ای رم512و صفحه3.7؟؟؟من تو برند htc و ارزون هاش فقط از one v خوشم میاد الانم حدوده 500 تومنه.:d
اگه جایی دیدی یه تست بزن و باهاش کار کن.
طراحی و جنس بدنس خارق العادس.خصوصن مشکیش!
صفحشم 3.7 که مناسب جیبه
یه مدته زیاد با نوت3neoکار کردم عالیه ولی جدیده و فعلا گرونه یه کم صبر کنی شاید تا1200هم پایین بیادیک سوالی داشتم میخواستم دیگه زحمت رو کم کنم و دیگه بجز سوال، دنبال نظر سنجی نباشم:d
فرض من الان تبلت رو بیخیال بشم و گوشی ساده ای که دارم رو به همراه آیپد با مقداری هم مبلغ سر رد کنم بلکه در ازاشون فبلت بگیرم. تا 1300 یا 400 چی پیشنهاد میشه؟
من خودم دارم سه ماهه اینجا به همه Note 3 به عنوان یک فبلت عالی پیشنهاد می کنم ( ) ولی 1700 گرونه برام. چون قلم دوست دارم می تونم مدل Neo رو هم بخرم ولی از طرفی با پول من فکر می کنم Z1 و G2 و S4 و Nexus 5 هم بشه خرید!
نوت3هشت هسته ای اون مشکلات اول اس4هشت هسته ای رو اصلا نداره
جدی550.600تومن بدی یه گوشی که 1هسته ای رم512و صفحه3.7؟؟؟
اچ تی سی خیلی بهتر شده گوشی های جدیدش نسبت به قیمت عالی شدن
یه مدته زیاد با نوت3neoکار کردم عالیه ولی جدیده و فعلا گرونه یه کم صبر کنی شاید تا1200هم پایین بیاد
صفحه عالی.طراحی نوت3عالیه.قلم رو هم که داره.شش هسته ای2هسته قوی و4تا ضعیفتر وکم مصرف.گرافیک خیلی قوی .دوربین عکاسی و فیلم برداری فوق العاده
کیفیت صدا عالی.باتری عالی. خلاصه عالیه ولی قیمتش بالاست فعلا 2هفته پیش1400بود الان1300شده پایین ترم میاد
ولی تا1500ال جی جی2بهترینه
ولی Z Ultra خیلی سایز صفحه بزرگتری داره در کل ، بین انتخاب های هر کسی نیست .البته g2 بهترین نیست چون اگر کسی با صفحه نمایش بزرگ مشکل نداشته باشه zu می خره نه g2 چون عملکرد multi tasking تو zu بهتر g2 و اینکه بدنه زیبا نسبت به g2 داره و ضد اب هم است تنها بدیش اینه که دوربینش نسبتا ضعیفه:d
ولی Z Ultra خیلی سایز صفحه بزرگتری داره در کل ، بین انتخاب های هر کسی نیست .
من با g2 مقدار کمی کار کردم . بنظرم طراحی مناسبی داره ، اینکه کلید پاور پشت هست هم تنوع هست و ...
رفیق برو رو desire 816 خیلی گوشی تمیز و ردیفی زده HTC.دوستان نظرتون در مورد گوشی htc desire 610چیه؟خوبه؟
تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید.
دوستان نظرتون در مورد گوشی htc desire 610چیه؟خوبه؟
تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید.