راهنمایی برای خرید موبایل

درود
تقریبا میخواستم امروز یا فردا برم Note 8 رو بخرم که نابود شدم
:|
تازه همین بعد از ظهر با تبلت LG یعنی G Pad 8.3 آشنا شدم و این طور که معلومه نوت رو هم در کیفیت تصویر، و هم قدرت قورت میده! لعنتی فقط سیم نمیخوره و قلم نوت رو نداره
:|
معجزست این تبلت LG. اگر سیم کارت می خورد فکر کنم رسما Note 8 پودر می شد. فقط همین سیم کارت و قلم رو کم داره. درب پشتی فلزی، اسپیکر های استریو با موقعیت مناسب (نسبت به Note 8 که هر دو پایین تبلت قرار دارند)، تراکم پیکسلی بسیار بالا، پشتیبانی از آخرین نسخه آندروید و ... بمیری آخه من چرا انقدر به قلم Note وابسته شدم
اگه8اینچی و کیفیت صفحه و قدرت بالا میخوای صبر کن Galaxy TabPRO 8.4بیاد فوق العادست ولی قمتش بالاست

جالبه هیچ کس X رو پیشنهاد نمیکنه 8-| نوکیا انقدر مضخرف یعنی عمل کرده؟ Y 300 راستی چطوریسات؟ کلا ترجیحا گوشی رنگی می خواستم بگیرم مثلا X سبز یا Y 300 بنفش :d
وین فون آدم رو پیشمون نمیکنه جدا؟ من اصلا آدمی نیستم که بتونم گوشی زیاد عوض به در کنم چون پولش رو ندارم.

جالبه هیچ کس X رو پیشنهاد نمیکنه 8-| نوکیا انقدر مضخرف یعنی عمل کرده؟

بله :d

Y 300 راستی چطوریسات؟ کلا ترجیحا گوشی رنگی می خواستم بگیرم مثلا X سبز یا Y 300 بنفش :d
یکی از بهترین گوشیا تو رنج خودشه

وین فون آدم رو پیشمون نمیکنه جدا؟ من اصلا آدمی نیستم که بتونم گوشی زیاد عوض به در کنم چون پولش رو ندارم.

آره 100% پشیمونت میکنه اصلا بدرد نمیخوره "مدیونی فکر کنی نظر شخصی و فنبازی واردش شده :d"

این قضیه سلیقه ایه ، نمیشه چیزی گفت در موردش

جالبه هیچ کس X رو پیشنهاد نمیکنه 8-| نوکیا انقدر مضخرف یعنی عمل کرده؟ Y 300 راستی چطوریسات؟ کلا ترجیحا گوشی رنگی می خواستم بگیرم مثلا X سبز یا Y 300 بنفش :d
آره:دی کلا اومده وین فون رو بیاره تو اندروید، ر id ه:دی

نوت3 رفیقم داره ... خودم بیشتر راغب گوشیه سریع تر و بهتر ( خصوصا درضمینه دوربین ) هستم ! البته وین فون نمیخواما :دی
البته این به این معنی نیست که آیفون بده یا کنده ! خیر به این معنیه که سلیقه من از گذر فصل ها هم سریع تر شده :دی

خب رفیقت داره.. تو که نداری!!:d

گرچه من خودم شخصا نمیخواستم اینقدر زیاد خرج کنم...ولی از قبل از عید تا الان که نوت 3 رو خریدم بسیار راضیم...در یک کلام فوق العاده است..بخصوص بخش قلم و نوت نویسی که حتی شناسایی دستخط فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!

درود
تقریبا میخواستم امروز یا فردا برم Note 8 رو بخرم که نابود شدم :| تازه همین بعد از ظهر با تبلت LG یعنی G Pad 8.3 آشنا شدم و این طور که معلومه نوت رو هم در کیفیت تصویر، و هم قدرت قورت میده! لعنتی فقط سیم نمیخوره و قلم نوت رو نداره :|
معجزست این تبلت LG. اگر سیم کارت می خورد فکر کنم رسما Note 8 پودر می شد. فقط همین سیم کارت و قلم رو کم داره. درب پشتی فلزی، اسپیکر های استریو با موقعیت مناسب (نسبت به Note 8 که هر دو پایین تبلت قرار دارند)، تراکم پیکسلی بسیار بالا، پشتیبانی از آخرین نسخه آندروید و ... بمیری آخه من چرا انقدر به قلم Note وابسته شدم =((
و اما میرسیم به سوال از شما عزیزان: :d
1- G Pad یا Note 8؟
2- سیم کارت به نظرتون چیزی هستش که آدم خیلی بخواد روش مانور کنه؟ بجز رایتل 3G که اونم در بعضی نقات پشتیبانی داره فقط، GPRS انقدر ارزش داره؟
3- این N95 دستم رو هم می خواستم رد کنم و برای اولین بار یک گوشی هوشمند بخرم :d تا 400 چی توصیه میشه؟ مد نظر خودم Nokia X و Lumia 520 و Y 300 هستش. خیلی انتخاب توی این رینج سخته چون هر کدوم کمبود هایی دارند. وین فون سرعتش عالیه اما رم پایین فکر کنم براش دردسر میشه و میترسم با محیط کار محدودش توی مدیریت فایل به مشکل بر بخورم. X بسیار بسیار خوشگل و زیباست، اما نه چندان قدرتمند. هوآیی هم زیاد کار نکردم و از کیفیت اون اطلاع ندارم (هرچند شد رتبه سوم جهانی) Samsung هم به عنوان برند مورد علاقه خودم توی این حدود حرفی برای گفتن نداره مگر اینکه دست دو بخرم! شما چی پیشنهاد می کنید؟

ارش جون تا 400 تومن میتونی crap phone بخری:d:d ..مرد حسابی حداقل 800 خرج کن که چیزی که میخری به لعنت خدا بی ارزه :d

تا 400 چی توصیه میشه؟
ارش یه توصیه بهت میکنم.
اگه گوشی هوشمند تو هر برندی میخای بگیری سعی کن بیشتر صبر کنی و تا حداقل بتونی یه میان رده بگیری تا پایین رده.
چون واقعن اعصابت خراب میشه بعد از یه مدت.
چون بیشتر درگیر کار باهاش میشی و مقایسه میکنی با بقیه تو کار سریع تو ذوقت میزنه.
الان تو گوشی های هوشمند زیره 800 تومن بنظرم گزینه خوب کم پیدا میشه که اذیت نشی و راحت بهت جواب بده.
خصوصن اینکه میگی خیلی اهل عوض کردن گوشی نیست.
من جات باشم به هیچ وجه سمته گوشی ارزون نمیرم چون بعدش قطعن پشیمون میشی.

ممنون یه سوال دیگه P7 تو بازار موجوده؟
نه هنوز عرضه نشده!
درود
تقریبا میخواستم امروز یا فردا برم Note 8 رو بخرم که نابود شدم :| تازه همین بعد از ظهر با تبلت LG یعنی G Pad 8.3 آشنا شدم و این طور که معلومه نوت رو هم در کیفیت تصویر، و هم قدرت قورت میده! لعنتی فقط سیم نمیخوره و قلم نوت رو نداره :|
معجزست این تبلت LG. اگر سیم کارت می خورد فکر کنم رسما Note 8 پودر می شد. فقط همین سیم کارت و قلم رو کم داره. درب پشتی فلزی، اسپیکر های استریو با موقعیت مناسب (نسبت به Note 8 که هر دو پایین تبلت قرار دارند)، تراکم پیکسلی بسیار بالا، پشتیبانی از آخرین نسخه آندروید و ... بمیری آخه من چرا انقدر به قلم Note وابسته شدم =((
و اما میرسیم به سوال از شما عزیزان: :d
1- G Pad یا Note 8؟
2- سیم کارت به نظرتون چیزی هستش که آدم خیلی بخواد روش مانور کنه؟ بجز رایتل 3G که اونم در بعضی نقات پشتیبانی داره فقط، GPRS انقدر ارزش داره؟
3- این N95 دستم رو هم می خواستم رد کنم و برای اولین بار یک گوشی هوشمند بخرم :d تا 400 چی توصیه میشه؟ مد نظر خودم Nokia X و Lumia 520 و Y 300 هستش. خیلی انتخاب توی این رینج سخته چون هر کدوم کمبود هایی دارند. وین فون سرعتش عالیه اما رم پایین فکر کنم براش دردسر میشه و میترسم با محیط کار محدودش توی مدیریت فایل به مشکل بر بخورم. X بسیار بسیار خوشگل و زیباست، اما نه چندان قدرتمند. هوآیی هم زیاد کار نکردم و از کیفیت اون اطلاع ندارم (هرچند شد رتبه سوم جهانی) Samsung هم به عنوان برند مورد علاقه خودم توی این حدود حرفی برای گفتن نداره مگر اینکه دست دو بخرم! شما چی پیشنهاد می کنید؟

به به عجب چیزی هم چشت گرفت:dجی پد مثل جی 2 با دوبار ضربه روشن میشه! و به قول شما خوراک بازی هم هست چون جدید ترین بازی هارو هم راحت اجرا میکنه.
اینکه سیم کارت بخوره یا نه باید نیازتون رو ببینید ممکنه در آینده بهش لازم داشته باشین.
ببین هوآوی رو تو قیمت کم اصلا کلا اندروید رو تو قیمت کم بیخیال شید خودتون هم میدونید چون رمشون پایینه گوشی بعد از چند ماه به پر پر میافته. به نظرم اندروید نوکیا چون رابط کاربریش سبک تره بهتر میتونه کار کنه. همچنین اگه با وینفون قراره خیلی بازی کنید اینا 520 نخرید چون رمش 512 هست شاید نیازتون رو براورده نکنه اما (در ضمن 520 دوربین جلو هم نداره) الان همه اینا رمشون 512 هست فکر کنم به نظر من وینفون بهترین گزینه هست تازه آپدیت هم میشه خیلی خوب و راحت.

- - -ویرایش - - -

ببین من داداشم 520 داره بعضی موقع یه باگ های عجیبی داره! البته خیلی کم پیش میآد والا به قول دوستان کاملا سلیقه ایی هست.
من داداشم فقط اس ام اس و تماس یه چنتا برنامه کاربردی باهاش کار میکنه ازش راضیه نسبت به پولی که داده.

ارش جون تا 400 تومن میتونی
crap phone بخری
بهزاد رفتی Note 3 خریدی با ما تیکه می پرونی :|
اگه گوشی هوشمند تو هر برندی میخای بگیری سعی کن بیشتر صبر کنی و تا حداقل بتونی یه میان رده بگیری تا پایین رده
البته امین جون این رو بگم من دارم یه G Pad (یا شاید Note 8) می گیرم که پردازش قوی دارند. گوشی میان رده بزرگ بخرم به عبارتی تبلت خاک می خوره اون وقت.
من فقط می خواستم توی رینج قیمت 400 تا 500 تومن بهترین خرید ممکن رو داشته باشم. یک گوشی آندروید یا وین فون خوب که از پس نیازهای سطح خودش بر بیاد
الان شاید بگید خوب فبلت بخر یا پول هر دو رو بذار یه گوشی 1500 بخر اما به چند دلیل هیچ وقت این کار رو نمی کنم :d 1- گوشی غول آسا خوشم نمیاد و دوست دارم تلفن همراه من تو دست راحت باشه نه اینکه یه جا آدم بایسته و کاملا مستقر بشه وسط خیابون که یه دقیقه بتونه شماره بگیره 2- تجربه بازی و فایل های آفیس که استفاده می کنم برای دانشگاه، فقط و فقط روی تبلت می چسبه. گوشی کوچیکه و لپ تاپ هم سنگین و بد قواره. این میون تبلت بهترین انتخابه و من اون رو خیلی دوست دارم و هیچ وقت بی تبلت نمی مونم که پول اون رو بدم گوشی.

البته امین جون این رو بگم من دارم یه G Pad (یا شاید Note 8) می گیرم که پردازش قوی دارند. گوشی میان رده بزرگ بخرم به عبارتی تبلت خاک می خوره اون وقت.
من فقط می خواستم توی رینج قیمت 400 تا 500 تومن بهترین خرید ممکن رو داشته باشم. یک گوشی آندروید یا وین فون خوب که از پس نیازهای سطح خودش بر بیاد
الان شاید بگید خوب فبلت بخر یا پول هر دو رو بذار یه گوشی 1500 بخر اما به چند دلیل هیچ وقت این کار رو نمی کنم :d 1- گوشی غول آسا خوشم نمیاد و دوست دارم تلفن همراه من تو دست راحت باشه نه اینکه یه جا آدم بایسته و کاملا مستقر بشه وسط خیابون که یه دقیقه بتونه شماره بگیره 2- تجربه بازی و فایل های آفیس که استفاده می کنم برای دانشگاه، فقط و فقط روی تبلت می چسبه. گوشی کوچیکه و لپ تاپ هم سنگین و بد قواره. این میون تبلت بهترین انتخابه و من اون رو خیلی دوست دارم و هیچ وقت بی تبلت نمی مونم که پول اون رو بدم گوشی.
واسه مورد 1 برو سراغ glx چون شاخصه اصلیش همینه که تو جیب جا میشه :d
اگه پس واسه زنگ و اس میخای قضیه فرق داره.
من تو برند htc و ارزون هاش فقط از one v خوشم میاد الانم حدوده 500 تومنه.
اگه جایی دیدی یه تست بزن و باهاش کار کن.
طراحی و جنس بدنس خارق العادس.خصوصن مشکیش!
صفحشم 3.7 که مناسب جیبه :d

خب رفیقت داره.. تو که نداری!!:d

گرچه من خودم شخصا نمیخواستم اینقدر زیاد خرج کنم...ولی از قبل از عید تا الان که نوت 3 رو خریدم بسیار راضیم...در یک کلام فوق العاده است..بخصوص بخش قلم و نوت نویسی که حتی شناسایی دستخط فارسی رو هم پشتیبانی میکنه!

ارش جون تا 400 تومن میتونی crap phone بخری:d:d ..مرد حسابی حداقل 800 خرج کن که چیزی که میخری به لعنت خدا بی ارزه :d

البته من خودم نوت 3 دارم این تشخیص دست خطش فقط واسه هفته اول برات جالبه بعدا دیگه با قلم نمینویسی :دی البته قلمش فوق العاده کاربردیه.به نظر من کسی که سری نوت میخره تا تهش باید گوشی قلم دار بخره چون با گوشی های دیگه نمیتونه کار کنه:|

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

با این قیمت گوشی تو بازار خرید گوشی زیر 700 یا 800 اصلا نمی ارزه شاید 1 روز یا 1 هفته باش حال کنی ولی بد دلتو بدجور می زنه من خودم می خواستم گوشی تو این رنج بگیرم دیدم اصلا بصرفه نیست پولامو جمع کردم z ultra گرفتم که حداقل یه 3 یا 4 سال یا بیشتر بهم کار بده

دوستان نوت3 چند مدل داره؟
میشه مشخصاتشون با قیمتشون رو ذکر کنید ؟ لینک ندید!

دو مدل داره یکی چهار هسته ای و دیگری 8 هسته ایی.
پردازنده های گرافیکیشون هم فرق داره. مابقی چیز های یکی الیته مدل 4 هسته ایی میتونه 4K هم فیلم برداری کنه ولی مدل دیگه خیر.
یه مدل نوت 3 نئو هم هست که سخت افزارش از این کمی پایین تره.

درود دوستان بنظرتون نوت ۳ رو بخرم؟یا صبر کنم تا شهریور شاید نوت ۴ معرفی شد؟ بنظرتون اصلا معرفی میشه؟اگه بشه کی میاد تو بازار؟پیشاپیش ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or