راهنمایی برای خرید موبایل

صبر کن آیفون 6 بیاد ، درسته ممکنه زمان زیادی رو صبر کنی تا معرفی بشه ، وارد ایران بشه و سپس قیمتش معقول بشه اما ارزشش رو داره، علاوه بر سخت افزار بهتر احتمالا صفحه نمایشش 4.7 اینچی میشه که لذت استفاده از اسمارتفون رو افزایش میده

اینو با توجه به اینکه الان اندروید داری و کارت رو تا اون زمان راه میندازه گفتم در غیر این صورت از خرید 5s پشیمون نمیشی ...
فکر کنم تا معرفی بشه و بیاد شهریوره تا بیاد ایرانو اون قیمت فضاییشم بیاد پایین iphone 6s معرفی شده
فکر کنم 3ملیونی باشه
نظرت؟؟

فکر کنم تا معرفی بشه و بیاد شهریوره تا بیاد ایرانو اون قیمت فضاییشم بیاد پایین iphone 6s معرفی شده
فکر کنم 3ملیونی باشه
نظرت؟؟

اخبار iphone 6 رو زیاد دنبال نکردم که بدونم زمان احتمالی معرفی و عرضش کیه اما هر زمان که عرضه بشه خیلی سریع تو بازار خودمون فراوون میریزه، خیلی سریع تر از اون چیزی که فکر میکنی "عرضه 6s" قیمتش معقول میشه کافیه دو ماه دندون رو جیگر بزاری ، الان Z2 قیمتش 2500 هست صبر کن دو ماه دیگه ببین چند شده

پ.ن: معقول در واقع معنیش خوده معقول نیست در اینجا معنیش میشه قیمتی که پول خون پدر مرحوم و سیگار بچه ها و ... ازش کسر شده باشه

دوستان قیمت جی3 تو ایران موقع ارزه چقدره ؟ بنظرتون کار درستیه که آیفون5ـمو بدم جی3 بگیرم ؟ علاقه مند به استفاده از صفحه نمایش بزرگ شدم
yahoo_22.gif
!

LG گوشیاش رو با قیمت خوبی وارد بازار میکنه ، البته اوایل که قاچاقی میارن قیمتا بالاست ولی خود LG که عرضه کنه معقول ترین قیمت رو میزاره ، میشه در ابتدای عرضه رسمی روی دور و ور 2 تومن حساب کرد ، اگه درست یادم باشه واسه G2 نسبت به ضرب قیمت گوشی در بازار جهانی در قیمت روز دلار حدود 300-200 گرونتر قیمت گذاشته بود "اینم باید در نظر بگیر که LG گوشیاش 2 سال گارانتی خود LG رو دارن"

اگه علاقه به صفحه بزرگ داری که بهترین انتخاب فبلت ها هستن ، G3 یه خوبی که داره "همونطور که G2 هم داشت" حاشیه صفحه نمایش خیلی کمی داره واسه همین با اینکه 5.5 اینچ هست اما آزار دهنده نیست

آخرین ویرایش:
دوستان قیمت جی3 تو ایران موقع ارزه چقدره ؟ بنظرتون کار درستیه که آیفون5ـمو بدم جی3 بگیرم ؟ علاقه مند به استفاده از صفحه نمایش بزرگ شدم :| !

یه انتخاب معقولانه میخوای برو سراغ نوت 3...هم الان قیمتش پایینتر اومده یکم و هم اینکه از لحاظ سخت افزاری هنوز قوی حساب میشه...قلم هم که داره :)

دوستان تا 1200 چی پیشنهاد میدین ؟ خوب و راحت و بی دردسر باشه . برای کمیک و فیلم هم استفاده زیاد میشه .

دوربین و این چرتا و پرتا مهم نیست ولی خب یه سخت افزار خوب برای نرم و روون بودن میخوام . بازی FULL HD و خفن هم اجرا نکرد اصلا مهم نیست !

وبگردی هم یه مد نظری داشته باشید .
یه نیگاه به HTC DESIRE 816 بنداز.
الان قیمتش 1.190
صفحشم 5.5
در کل گوشی خوبیه.

فکر کنم 3ملیونی باشه
نظرت؟؟

البته یه شایعی هم منتشر شده بود که میگفت اپل شهریور ایفون 6 رو معرفی کنه اواسط پاییز منتشر میکنه!
من خودم اینجوریم ام که رو ی چیزی کلیک کنم باید حتما بگیرم اصلا نمیتونم صبر کنم تا اون موقع طول میکشه اگه الان بودجه دارید یدونه 5S مدل 32 گیگ یا 64 گیگ بگیرید و سعی کنید تمیز تمیز نگهش دارید زمانی که ایفون 6 بیاد چون قیمت های مدل 64 و 32 گیگ 5S بالاست میتونید با یدونه ایفون 6 مدل 16 گیگ تاق بزنید.
شرک میبندم متوجه نشدید!:d

البته یه شایعی هم منتشر شده بود که میگفت اپل شهریور ایفون 6 رو معرفی کنه اواسط پاییز منتشر میکنه!
من خودم اینجوریم ام که رو ی چیزی کلیک کنم باید حتما بگیرم اصلا نمیتونم صبر کنم تا اون موقع طول میکشه اگه الان بودجه دارید یدونه 5S مدل 32 گیگ یا 64 گیگ بگیرید و سعی کنید تمیز تمیز نگهش دارید زمانی که ایفون 6 بیاد چون قیمت های مدل 64 و 32 گیگ 5S بالاست میتونید با یدونه ایفون 6 مدل 16 گیگ تاق بزنید.
شرک میبندم متوجه نشدید!:d
حله دادا

یه انتخاب معقولانه میخوای برو سراغ نوت 3...هم الان قیمتش پایینتر اومده یکم و هم اینکه از لحاظ سخت افزاری هنوز قوی حساب میشه...قلم هم که داره :)

نوت3 رفیقم داره ... خودم بیشتر راغب گوشیه سریع تر و بهتر ( خصوصا درضمینه دوربین ) هستم ! البته وین فون نمیخواما :دی
البته این به این معنی نیست که آیفون بده یا کنده ! خیر به این معنیه که سلیقه من از گذر فصل ها هم سریع تر شده :دی

نوت3 رفیقم داره ... خودم بیشتر راغب گوشیه سریع تر و بهتر ( خصوصا درضمینه دوربین ) هستم ! البته وین فون نمیخواما :دی
البته این به این معنی نیست که آیفون بده یا کنده ! خیر به این معنیه که سلیقه من از گذر فصل ها هم سریع تر شده :دی

جی 2 هم گوشی سریع و خوبیه. S5 هم دوربینش و برنامه خیلی خوب و سریعه. جی 3 هم حدودا تا 10 تیر ماه میاد تو ایران بیاد هم قیمتش حدود 2 تومن هست میتونید صبر کنید اونو بگیرید.

- - -ویرایش - - -

بچه ها نظرتون درباره گوشیهای هواووی چیه؟
و کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟

برای بازی خیلی انتخاب خوبی نیست. به نظرم یکی از گوشی های خوبش G700 و P6 هست.

جی 2 هم گوشی سریع و خوبیه. S5 هم دوربینش و برنامه خیلی خوب و سریعه. جی 3 هم حدودا تا 10 تیر ماه میاد تو ایران بیاد هم قیمتش حدود 2 تومن هست میتونید صبر کنید اونو بگیرید.

- - -ویرایش - - -

برای بازی خیلی انتخاب خوبی نیست. به نظرم یکی از گوشی های خوبش G700 و P6 هست
.
ممنون یه سوال دیگه P7 تو بازار موجوده؟

درود
تقریبا میخواستم امروز یا فردا برم Note 8 رو بخرم که نابود شدم :| تازه همین بعد از ظهر با تبلت LG یعنی G Pad 8.3 آشنا شدم و این طور که معلومه نوت رو هم در کیفیت تصویر، و هم قدرت قورت میده! لعنتی فقط سیم نمیخوره و قلم نوت رو نداره :|
معجزست این تبلت LG. اگر سیم کارت می خورد فکر کنم رسما Note 8 پودر می شد. فقط همین سیم کارت و قلم رو کم داره. درب پشتی فلزی، اسپیکر های استریو با موقعیت مناسب (نسبت به Note 8 که هر دو پایین تبلت قرار دارند)، تراکم پیکسلی بسیار بالا، پشتیبانی از آخرین نسخه آندروید و ... بمیری آخه من چرا انقدر به قلم Note وابسته شدم =((
و اما میرسیم به سوال از شما عزیزان: :d
1- G Pad یا Note 8؟
2- سیم کارت به نظرتون چیزی هستش که آدم خیلی بخواد روش مانور کنه؟ بجز رایتل 3G که اونم در بعضی نقات پشتیبانی داره فقط، GPRS انقدر ارزش داره؟
3- این N95 دستم رو هم می خواستم رد کنم و برای اولین بار یک گوشی هوشمند بخرم :d تا 400 چی توصیه میشه؟ مد نظر خودم Nokia X و Lumia 520 و Y 300 هستش. خیلی انتخاب توی این رینج سخته چون هر کدوم کمبود هایی دارند. وین فون سرعتش عالیه اما رم پایین فکر کنم براش دردسر میشه و میترسم با محیط کار محدودش توی مدیریت فایل به مشکل بر بخورم. X بسیار بسیار خوشگل و زیباست، اما نه چندان قدرتمند. هوآیی هم زیاد کار نکردم و از کیفیت اون اطلاع ندارم (هرچند شد رتبه سوم جهانی) Samsung هم به عنوان برند مورد علاقه خودم توی این حدود حرفی برای گفتن نداره مگر اینکه دست دو بخرم! شما چی پیشنهاد می کنید؟

درود
تقریبا میخواستم امروز یا فردا برم Note 8 رو بخرم که نابود شدم :| تازه همین بعد از ظهر با تبلت LG یعنی G Pad 8.3 آشنا شدم و این طور که معلومه نوت رو هم در کیفیت تصویر، و هم قدرت قورت میده! لعنتی فقط سیم نمیخوره و قلم نوت رو نداره :|
معجزست این تبلت LG. اگر سیم کارت می خورد فکر کنم رسما Note 8 پودر می شد. فقط همین سیم کارت و قلم رو کم داره. درب پشتی فلزی، اسپیکر های استریو با موقعیت مناسب (نسبت به Note 8 که هر دو پایین تبلت قرار دارند)، تراکم پیکسلی بسیار بالا، پشتیبانی از آخرین نسخه آندروید و ... بمیری آخه من چرا انقدر به قلم Note وابسته شدم =((
1- G Pad یا Note 8؟
2- سیم کارت به نظرتون چیزی هستش که آدم خیلی بخواد روش مانور کنه؟ بجز رایتل 3G که اونم در بعضی نقات پشتیبانی داره فقط، GPRS انقدر ارزش داره؟
3- این N95 دستم رو هم می خواستم رد کنم و برای اولین بار یک گوشی هوشمند بخرم :d تا 400 چی توصیه میشه؟ مد نظر خودم Nokia X و Lumia 520 و Y 300 هستش. خیلی انتخاب توی این رینج سخته چون هر کدوم کمبود هایی دارند. وین فون سرعتش عالیه اما رم پایین فکر کنم براش دردسر میشه و میترسم با محیط کار محدودش توی مدیریت فایل به مشکل بر بخورم. X بسیار بسیار خوشگل و زیباست، اما نه چندان قدرتمند. هوآیی هم زیاد کار نکردم و از کیفیت اون اطلاع ندارم (هرچند شد رتبه سوم جهانی) Samsung هم به عنوان برند مورد علاقه خودم توی این حدود حرفی برای گفتن نداره مگر اینکه دست دو بخرم! شما چی پیشنهاد می کنید؟

1)جی پدو بردار.به نظر من سیم نخوردنش اصلا نهم نیست.مگر اینکه وافعا یه نت نیاز داشته باشی
3)لومیا 520 خوبه.البته 525 هم هست.من خودم تو این رنج htc 8s رو هم پیشنخاد میکنم.خودم دارم و خیلی خوشگله.سمت نوکیاx و هواوی هم اصلا نرو

Sent from my HTC One using Tapatalk

دوستان ببخشید اینجا سوال میکنم. میخوام گوشیمو با گوشی پدرم که وان چند مدت عوض کنم. نرم افزار ی هست که همه اطلاعات بین دو گوشی رد و بدل کنیم

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

درود
1- G Pad یا Note 8؟

اگه سیم کارت رو فقط واسه اینترنت میخوای که باید بگم برو جمع کن کاسه کوزتو :d
اگه میخوای لذت واقعی اینترنت گردی تو تبلت رو تجربه کنی باید از وای فای استفاده کنی ، جفت این تبلت ها هم خوب هستن و مزایایی نسبت به هم دارن اما جی پد به خاطر سخت افزار بهتر اولیت اول قرار میگیره

520 که حدود 70-60 تومن بالاتر از بودجه مورد نظرت هست ، گوشیه خیلی خوبیه اما اگه 525 بگیری انتخاب بهتری میتونه باشه

تا 400 تومن بهترین انتخاب Huawei 511 هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or