درود
تقریبا میخواستم امروز یا فردا برم Note 8 رو بخرم که نابود شدم
تازه همین بعد از ظهر با تبلت LG یعنی G Pad 8.3 آشنا شدم و این طور که معلومه نوت رو هم در کیفیت تصویر، و هم قدرت قورت میده! لعنتی فقط سیم نمیخوره و قلم نوت رو نداره
معجزست این تبلت LG. اگر سیم کارت می خورد فکر کنم رسما Note 8 پودر می شد. فقط همین سیم کارت و قلم رو کم داره. درب پشتی فلزی، اسپیکر های استریو با موقعیت مناسب (نسبت به Note 8 که هر دو پایین تبلت قرار دارند)، تراکم پیکسلی بسیار بالا، پشتیبانی از آخرین نسخه آندروید و ... بمیری آخه من چرا انقدر به قلم Note وابسته شدم
و اما میرسیم به سوال از شما عزیزان: :d
1- G Pad یا Note 8؟
2- سیم کارت به نظرتون چیزی هستش که آدم خیلی بخواد روش مانور کنه؟ بجز رایتل 3G که اونم در بعضی نقات پشتیبانی داره فقط، GPRS انقدر ارزش داره؟
3- این N95 دستم رو هم می خواستم رد کنم و برای اولین بار یک گوشی هوشمند بخرم :d تا 400 چی توصیه میشه؟ مد نظر خودم Nokia X و Lumia 520 و Y 300 هستش. خیلی انتخاب توی این رینج سخته چون هر کدوم کمبود هایی دارند. وین فون سرعتش عالیه اما رم پایین فکر کنم براش دردسر میشه و میترسم با محیط کار محدودش توی مدیریت فایل به مشکل بر بخورم. X بسیار بسیار خوشگل و زیباست، اما نه چندان قدرتمند. هوآیی هم زیاد کار نکردم و از کیفیت اون اطلاع ندارم (هرچند شد رتبه سوم جهانی) Samsung هم به عنوان برند مورد علاقه خودم توی این حدود حرفی برای گفتن نداره مگر اینکه دست دو بخرم! شما چی پیشنهاد می کنید؟