راهنمایی برای خرید موبایل

درود دوستان بنظرتون نوت ۳ رو بخرم؟یا صبر کنم تا شهریور شاید نوت ۴ معرفی شد؟ بنظرتون اصلا معرفی میشه؟اگه بشه کی میاد تو بازار؟پیشاپیش ممنون.

نوت3 که گوشی خوبی هست اگه با قیمتش مشکلی نداری خوب صبر کنی نوت4بیاد بهتره دیگه:d میاد ولی تاریخش مشخص نیست

دو مدل داره یکی چهار هسته ای و دیگری 8 هسته ایی.
پردازنده های گرافیکیشون هم فرق داره. مابقی چیز های یکی الیته مدل 4 هسته ایی میتونه 4K هم فیلم برداری کنه ولی مدل دیگه خیر.
یه مدل نوت 3 نئو هم هست که سخت افزارش از این کمی پایین تره.

البته نوت 3 مدل 4 هسته ایش خیلی بهتر از 8 هسته ایه:d

- - -ویرایش - - -

عجب سرعتی داره نسبت به رابط کاربری خودش :-o
هک Nokia X
داستان این حرکت چیه؟ الان مثلا میشه Touch Wiz سامسونگ ریخت روی X؟ یکی میشه ما رو روشن کنه :d

بله می شه همونطوری که می شد روی بادا اندروید ریخت:d

دو مدل داره یکی چهار هسته ای و دیگری 8 هسته ایی.
پردازنده های گرافیکیشون هم فرق داره. مابقی چیز های یکی الیته مدل 4 هسته ایی میتونه 4K هم فیلم برداری کنه ولی مدل دیگه خیر.
یه مدل نوت 3 نئو هم هست که سخت افزارش از این کمی پایین تره.

ممنون
اما میشه یکم تخصصی تر توضیح بدید؟
در مورد سخت افزارشون و قیمتشون و ... ؟!
در کل کدوم بهتره؟!

دیدید آدم میره مغازه اکثرا یه برگه پرینت گرفته شده دارند که قیمت های به روز موبایل رو داره؟
اینو ما هم می تونیم تهیه کنیم؟ از کدوم سایت؟ :d

ممنون
اما میشه یکم تخصصی تر توضیح بدید؟
در مورد سخت افزارشون و قیمتشون و ... ؟!
در کل کدوم بهتره؟!
من بنظرم مدل پردازنده snapdragon چهار هسته ای که میشه n9005 میشه بهتر از مدل 8 هسته ای هست ! پردازنده گرافیکی و رمش با اون یکی مدل یکی هست . تفاوتهاش هم 4g و فیلمبرداری 4k هست که در مدل 4 هسته ای هست...

- - -ویرایش - - -

دیدید آدم میره مغازه اکثرا یه برگه پرینت گرفته شده دارند که قیمت های به روز موبایل رو داره؟
اینو ما هم می تونیم تهیه کنیم؟ از کدوم سایت؟ :d
خب البته . یا میتونی از خودشون بگری... یا تو اینترنت سرچ کن " قیمت گوشی موبایل ".
مثلا سایت "سخت افزار" یا "ایرانجیب" . قیمتشون به بازار نزدیک هست...

خب این N9005 چه قیمتی هست؟
خودم چند روز پیش با مدل N900 کار کردم
اونطور که من فهمیدم سه مدل داره درسته؟N900,N9000,N9005

حول و حوش 1750-1700 باید باشه ، قیمت مدل N9000 هم 50-40 تومن ارزون تره

این رو یه نگاه بنداز ، مقایسه هر سه مدل Note 3

دوستان اين دو مدل 4هسته اى و 8 هسته اى Note 3 تفاوت خيلى خيلى خيلى كمى با هم دارن اگه اصلا تفاوتى داشته باشن.
من حدود 10 روز هر دو مدلش رو كنار هم داشتم و استفاده و تست ميكردم به قدرى تفاوت كمه كه اگه من دوتا رو بزارم جلوى شما با كاركردن با دوتاشون اصلا و ابدا نميتونيد بگيد كدوم N900 يا N9005،

اين رو گفتم چون ديدم بعضى از دوستان ميگن 9005 خيلى بهتره، اصلا اينطور نيست، تازه تو تست و كار هاى روزانه اى كه من انجام دادم به نظرم n900 در حد ١٪ روون تر بود

جفتشون آپديت شده و ريست فكتورى شده بودن و از رام stock استفاده كردم

خلاصه خودتون رو درگير كدوم مدل رو بگيرم كدوم مدل رو نگيرم نكنيد

Sent from my Nexus 5

دوستان اين دو مدل 4هسته اى و 8 هسته اى Note 3 تفاوت خيلى خيلى خيلى كمى با هم دارن اگه اصلا تفاوتى داشته باشن.
من حدود 10 روز هر دو مدلش رو كنار هم داشتم و استفاده و تست ميكردم به قدرى تفاوت كمه كه اگه من دوتا رو بزارم جلوى شما با كاركردن با دوتاشون اصلا و ابدا نميتونيد بگيد كدوم N900 يا N9005،

اين رو گفتم چون ديدم بعضى از دوستان ميگن 9005 خيلى بهتره، اصلا اينطور نيست، تازه تو تست و كار هاى روزانه اى كه من انجام دادم به نظرم n900 در حد ١٪ روون تر بود

جفتشون آپديت شده و ريست فكتورى شده بودن و از رام stock استفاده كردم

خلاصه خودتون رو درگير كدوم مدل رو بگيرم كدوم مدل رو نگيرم نكنيد

Sent from my Nexus 5
تایید میشه. رو این فیلم برداری 2K هم زیاد مانور ندید. دهنتون سرویس میشه رو لپتاپ اجراش کنید، نیم ساعت باید برید پردازنده گرافیکی Intel رو غیر فعال کنید که با گرافیک اصلی اجرا بشه و ...:دی

یک سوالی داشتم میخواستم دیگه زحمت رو کم کنم :) و دیگه بجز سوال، دنبال نظر سنجی نباشم
فرض من الان تبلت رو بیخیال بشم و گوشی ساده ای که دارم رو به همراه آیپد با مقداری هم مبلغ سر رد کنم بلکه در ازاشون فبلت بگیرم. تا 1300 یا 400 چی پیشنهاد میشه؟
من خودم دارم سه ماهه اینجا به همه Note 3 به عنوان یک فبلت عالی پیشنهاد می کنم ( :d ) ولی 1700 گرونه برام. چون قلم دوست دارم می تونم مدل Neo رو هم بخرم ولی از طرفی با پول من فکر می کنم Z1 و G2 و S4 و Nexus 5 هم بشه خرید!
کلا نظرتون توی فبلت خوب با این رینج قیمت چیه؟ (Ultra های سونی رو بیخیال بشید لطفا چون خیلی گندست و HTC هم نباشه. کیفیت بدنه خوبی داره ولی خوشم نمیاد از رابط کاربری اون.)
اولویت اول من قدرت و صفحه نمایش هستش.

یک سوالی داشتم میخواستم دیگه زحمت رو کم کنم :) و دیگه بجز سوال، دنبال نظر سنجی نباشم
فرض من الان تبلت رو بیخیال بشم و گوشی ساده ای که دارم رو به همراه آیپد با مقداری هم مبلغ سر رد کنم بلکه در ازاشون فبلت بگیرم. تا 1300 یا 400 چی پیشنهاد میشه؟
من خودم دارم سه ماهه اینجا به همه Note 3 به عنوان یک فبلت عالی پیشنهاد می کنم ( :d ) ولی 1700 گرونه برام. چون قلم دوست دارم می تونم مدل Neo رو هم بخرم ولی از طرفی با پول من فکر می کنم Z1 و G2 و S4 و Nexus 5 هم بشه خرید!
کلا نظرتون توی فبلت خوب با این رینج قیمت چیه؟ (Ultra های سونی رو بیخیال بشید لطفا چون خیلی گندست و HTC هم نباشه. کیفیت بدنه خوبی داره ولی خوشم نمیاد از رابط کاربری اون.)

من هم اس 4 هشت هسته ایی دارم اون اولاش خیلی داغ میکرد اما الان ک به 4.4.2 آپدیت شده خیلی کمتر داغ میکنه. دوربین و همه چیش هم خوبه اما بعضی اوقات نمیدونم چرا مثلا ساعت روی صفحه قفل با اطلاعاتش رو نشون نمیده باید چنبار دیگه صفحه رو خاموش روشن کرد تا بعد درست بشه.!!!
جی 2 هم الان دست خودمه گوشی خیلی خوبیه تا حالا نه هنگی و نه تاخیر ندیدم توش تنها ایرادش میتونه نبود کارت حافظه باشه و باید تو نسخه 32 گیگش به همون 24 گیگ قناعت نمود اما میشه فلش OTG بهش زد.
Z1 هم رفیقم داره خیلی باهاش کار نکردم ولی اونم به خاطر رابط سبکش خوب و روون دوربینش هم خوبه اما نسبت به اون دوتای بالایی سنگین تر و کمی بد دسته اما خوب ویژگیها خودشو داره مثل ضد آب دوربین 20 مگاو.......
به نظرم اگه با حافظه مشکلی نداری بین سه گزینه بالا جی 2 بگیر هم طراحی ظریم و زیبایی داره هم..........
راستی G Pro lite هم هست 5.5 اینچ هست حدود 900 هست.

شونصد درصد جي2 پیشنهاد میشه

Sent from my HTC One using Tapatalk

با ابن توضیحاتی که شما دادی g2 بهتره هم از نظر قیمت هم از نظر امکانات فقط 32 بگیر که تو نصب نرم افزار ها به مشکل بر نخوری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or