راهنمایی برای خرید موبایل

تو فروش
روز اول
g3 حدوده 3 برابر بیشتر فروخته به نسبت s5 تو کره
نابغه ی شما؟؟
فروش اس5از همون روز اول تا45روز برا بزرگترین اپراتور کره جنوبی ممنوع بوده و سامسونگ فقط تونست8000گوشی روز اول عرضه کنه
الان اومدن فروش روز اول جی3رو که30000بود با فروش روز اول اس5که فروشش ممنوع بوده مقایسه میکنن خب اگه ممنوع نبود که خیلی خیلی بیشتر از این میفروخت پس این مقایسه اشتباه
گرفتی الان؟؟بجای اینکه فن سامسونگ سامسونگ کنی قبل پست دادن یه کم فکر کن
باورم نمیشه دارم درمورد میزان فروش اس5تو کره جنوبی بحث میکنم اخه به ما چه؟؟

بچه ها یه سوال

من با پدرم مشورت کردم واسه گوشی بین NOTE 3 و S5 و Z2 شک داره ! برعکس من از فن های اندروید هست :| من خودم که اصلا بهش S5 پیشنهاد نمکینم ! :| فقط بین اون دو تا کدومش بهتره بنظرتون ؟؟ من با این که از سامسونگ بدم میاد واقعا با سری NOTE حال کردم مخصوصا NOTE 3 مشکی ! اما Z2 واقعا فوق العادست از لحاظ طراحی ! نه من و نه پدرم هم با LG و HTC کلا حال نمیکنیم !

بعد یه سوال واسه خودم ! الان گوشی فعلی من iPhone 4S هست ، می خواستم بدونم برای 5S اقدام کنم یا صبر کنم گوشی جدید آیفون که احتمالا AIR هست بیاد ؟؟

درود.
بین نوت 3 و زد 2 انتخاب خیلی سخته. چون جفتشون سخت افزار خیلی مشابهی دارند.اگر طراحی و شیک بودن گوشی مد نظرشون هست زد 2 رو انتخاب کنند. اگر رابط کاربری بهتر و امکانات نرم افزاری مد نظرشونه نوت 3 پیشنهاد میشه. بهتون پیشنهاد میکنم چند تا ویدیوی مقایسه داخل یوتیوب بین این دو گوشی ببینید ، خیلی کمک میکنه.
و اما برای خودتون من هم مثل دوستان پیشنهاد میکنم که صبر کنید تا نسل جدید گوشی های اپل معرفی شه و برای خرید اون اقدام کنید.
موفق باشید.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

نابغه ی شما؟؟
فروش اس5از همون روز اول تا45روز برا بزرگترین اپراتور کره جنوبی ممنوع بوده و سامسونگ فقط تونست8000گوشی روز اول عرضه کنه
الان اومدن فروش روز اول جی3رو که30000بود با فروش روز اول اس5که فروشش ممنوع بوده مقایسه میکنن خب اگه ممنوع نبود که خیلی خیلی بیشتر از این میفروخت پس این مقایسه اشتباه
گرفتی الان؟؟بجای اینکه فن سامسونگ سامسونگ کنی قبل پست دادن یه کم فکر کن
باورم نمیشه دارم درمورد میزان فروش اس5تو کره جنوبی بحث میکنم اخه به ما چه؟؟

کلا بیخیال بحث نکن. اینا درک براشون سخته:| شما الان به هر منبع خبری معتبر مراجعه کنی به اون 45 روز اشاره شده...

به خدا اینقدر که به برند سامسونگ تعصب دارید به کشورتون داشته بودید الان اپل تو ایران بود.
شما سامسونگی ها همیشه اینقدر به دیگران احترام میزارین؟!!!!!!!!!!!!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

به خدا اینقدر که به برند سامسونگ تعصب دارید به کشورتون داشته بودید الان اپل تو ایران بود.
شما سامسونگی ها همیشه اینقدر به دیگران احترام میزارین؟!!!!!!!!!!!!!

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

شما چی میگی این وسط هی تعصب تعصب میکنی؟ اینا چه ربطی به تعصب داره؟

منطق تو حلقم..یعنی اگه یکی بیاد بگه دوربین اس5هشت مگاپیکسل یکی جواب بده نه اشتباه میکنی16مگه یعنی ایشون تعصبش رو سامسونگ از ناموسشم بیشتره:دی
حوصله این بحث مسخره رو ندارم.تاپیک راهنمایی خریده
ما فن سامسونگ و دمپای و..از این چرت و پرت ها هستیم شما خوش باش
لطفا بحث رو ادامه ندین

32 گیگ سفید.
130
سر دادم
:shocked:
بازم تایید می کنم مبارک باشه و انشالله لذت ببری ... ولی اصلا معامله مناسبی نکردی :) خیلی زیاد سر دادی برای گوشی که امکاناتش از مال تو تازه کمتر هم هست!

بررسی iOS 8 اومد توی تست هاییکه باهاش داشتن یه نکته مهم اینکه اپلیکیشن ها سریع تر از قبل اجرا میشه و به دوربین ایفون قابلیت تایم لپس اضافه شد!
ولی انصافا سیستم عاملش رو داره خیلی قشنگ میکنه آدم میبینه دلش باز میشه.

تازه یادشون افتاده برند سراغ ویجت و کیبورد و این چیزا :d یا حتی Split Screen که یک قابلیت عادی در سری نوت و اس سامسونگ حساب میشه!

بررسی iOS 8 اومد توی تست هاییکه باهاش داشتن یه نکته مهم اینکه اپلیکیشن ها سریع تر از قبل اجرا میشه و به دوربین ایفون قابلیت تایم لپس اضافه شد!

نه یه نکته مهم اینه که کلی از اندروید کپی کرده!
:|

نه یه نکته مهم اینه که کلی از اندروید کپی کرده!
:|
اتفاقا زومیت یه همچین مقاله بزرگی رو برای همچین چیزی نوشته حتما بخونید من که خوندم خیلی قانع شدم.:d
البته اینجا بچه ها منو میشناسن از هیچ برندی هم طرف داری نمیکنم.
در کل داره سعی میشه همه سیستم عامل مثل هم بشه تا همه جوره نیاز های مصرف کننده رو بر طرف کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or