راهنمایی برای خرید موبایل

Double tap my a$$:D
دمت گرم...دابل تپ ب چ دردم میخوره امیرحسین!!!کاراییش چطوره؟؟؟بعد راضیه عایا برادرت؟؟؟
پ.ن:رسماً بخش اول شوخی بود...الآن طرفدارای این تکنولوژی نیان بریزن سر من لطفا!
سرعتش وحشتناکه. کمترین زمان لودینگی که می تونی تو گوشی ها پیدا کنی:دی. به نیم ثانه نمیرسه:دی در این حد بهت بگم مثله Arkham Knight ه، لودینگ احساس نمیشه اصلا:دی دیگه خودت فرض کن تراشه ی نوت 3 ه 4 هسته ای رو بزاری تو ویندوز فونی که حتی با داغون ترین سخت افزار ها هم لگ نداره و خیلی بهینست چی میشه:دی.
تا حالا ندیدم بد بگه در بارش:دی
کلا 1520 به نظر من بعد از نوت 3 بهترین فبلته دنیاست:دی

مضخرف ترین تبلت :| 1 گیگ RAM فقط!

Note 8 = قیمت مناسب - قلم
LG Gpad 8.3 = قدرتمند تر - صفحه نمایش بسیار قوی و بهتر - ترکیب بسیار خوب آلومینیوم و پلاستیک در پشت تبلت - قیمت عالی نسبت به امکانات - اسپیکرهای استریو در موقعیت مناسب قرار گرفته و صدای هولناکی هم داره :d (اون مواردی که گفتم مثلا قوی تر، در مقایسه با Note 8 هستش)
* هر دو تبلت سیم می خورند و کارت حافظه و OTG هم پشتیبانی می کنند.
* اگر برای استفاده دانشگاهی یا مدرسه ای می خوای، من Note 8 رو توصیه می کنم چون قلمش روی اون صفحه خیلی به کار میاد و طراحی عالی داره. کیفیت تصویرش با اینکه از LG ضعیف تره ولی بازم خیلی خوبه. قدرتش هم عالیه چرا که Asphalt 8 رو مثل هلو اجرا می کنه :d اگر هم نه فقط برای Entertaiment می خوای و دوست داری با کمترین هزینه، بیشترین امکانات رو بخری، LG Gpad 8.3 توصیه میشه.
Ipad Mini 2 = کیفیت صفحه نمایش عالی - پردازنده خیلی قوی (نسبت به گزینه های قبلی) - گرانترین - کارت حافظه نمی خوره، سیم هم نمی خوره

آرش دمت گرم. :دی نیستی چند وقته.

من کلا iPad که نمی خوام، پس یعنی بین این سه تا ( نوت هشت، تب 3 و چی پد ال جی ) صد درصد بهترین گزینه همون Gpad 8.3 هستش دیگه؟

چیز دیگه ای نیست؟

چیز دیگه ای نیست؟
چیزی که زیاده تبلته :d انقدر Lenovo و Asus ریخته که نگو. ولی خوب بهترین ها رو بهت گفتم. اینم هم هست:
Samsung Galaxy Tab 3 8.0 16GB SM-T311 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
یه نکته رو حواسم نبود: G Pad سیم نمی خوره :d مدل سیم خور داره ولی به اون صورت، جهانی عرضه نشده و توی ایران هم گیر نمیاد.
اگر فقط و فقط سیم خور میخوای، یک لحظه هم فکر نکن و همون Note 8 رو بخر. آپدیت کیت کت هم براش اومده و منوی اون تقریبا شده مثل Galaxy S5 :d

من یه تب میخوام چون گوشیم دارم نمیخوام خیلی حرفه ای باشه فقط سیمکارت و بلوتوث داشته باشه تا سقف 400 هزار تومن
فقط یه سری کارایه ابتدایی میخوام باش انجام بدم

نابغه ی شما؟؟
فروش اس5از همون روز اول تا45روز برا بزرگترین اپراتور کره جنوبی ممنوع بوده و سامسونگ فقط تونست8000گوشی روز اول عرضه کنه
الان اومدن فروش روز اول جی3رو که30000بود با فروش روز اول اس5که فروشش ممنوع بوده مقایسه میکنن خب اگه ممنوع نبود که خیلی خیلی بیشتر از این میفروخت پس این مقایسه اشتباه
گرفتی الان؟؟بجای اینکه فن سامسونگ سامسونگ کنی قبل پست دادن یه کم فکر کن
باورم نمیشه دارم درمورد میزان فروش اس5تو کره جنوبی بحث میکنم اخه به ما چه؟؟
حرف نداره ادبیاتت!
باشه حرف شما درست ملت هم که میخرن حتمن اشتباه میکنن.
LG G3 sales in Korea reach 100,000 in 5 days - GSMArena.com news
خب اگه اینطور که میگی فروش s5 خوبه چرا سامی جونت 25درصد تولیدو کاهش داده؟!!!
Report: Samsung cuts Q3 orders for Galaxy S5 parts by 25%
اها احتمالن داستان برمیگرده به همون ممنوعیت و این داستانها .... :d
در کل من پیشبینیم اینه با عرضه جهانی g3 سامسونگ باید یه پرچمدار جدید بده و گرنه کارش تمومه.
هر چند خودشونم قضیه رو گرفتن و از الان کاهش تولید رو زدن تو کارش.
البته اگه اساتید سامسونگ دوست اجازه بدن و خط مشی جدید صادر نکنن!

آرش از نوت 8 که میگی یه لینک میدی؟ من پیداش نمیدونم کدوم نوت 8 رو میگی! میخوام برا کسی بخرم.

این note می گه http://www.mobile.ir/tablets/specifications-37097-samsung-galaxy-tab-3-8.0.aspx

من یه تب میخوام چون گوشیم دارم نمیخوام خیلی حرفه ای باشه فقط سیمکارت و بلوتوث داشته باشه تا سقف 400 هزار تومن
فقط یه سری کارایه ابتدایی میخوام باش انجام بدم

به این سایت یه سر بزن انواع اقسام تبلت ها رو با قیمت های مختلف زده http://e-tablet.ir/

آرش از نوت 8 که میگی یه لینک میدی؟ من پیداش نمیدونم کدوم نوت 8 رو میگی! میخوام برا کسی بخرم.
لینک مشخصات:
Samsung Galaxy Note 8.0 - Full phone specifications
به قیمتش خیلی عالیه. الان Tab 4 هم اومده:
Samsung Galaxy Tab 4 10.1 3G T531 - مشخصات محصول - allDIGITall - فروشگاه اينترنتي موبايل و كامپيوتر آل دیجیتال
نوت 8 قورت میده اون رو واقعا :d دوربین بهتر، پردازنده قوی تر، وجود قلم، RAM بیشتر، تراکم پیکسلی بهتر و قیمت کمتر.
محسن اگر دنبال سیم کارت و قلم نیستی و نوع رابط کاربری برات مهم نیست پول رو بده G Pad. من یکی از دلایلی که سامسونگ رو ول نمی کنم رابط کاربری اون هستش که شدیدا علاقه مند هستم. با اینکه Note 8 ضعیف تر از G Pad هستش ولی من Note رو یکی به خاطر قلم (لذت نوشتن روی 8 اینچ صفحه با قلم خودکاری اصلا قابل قیاس با فبلت های سری نوت نیست. تصویر پایین که از نقد ویدئویی Phonearena گرفتم رو هم ببین تا بهتر متوجه بشی) و دیگری رابط کاربری و دریافت منظم آپدیت ها بیشتر می پسندم. الان کیت کت هم براش اومده منوی اون تقریبا شده عین S5 :d

64xlm59keso4c8gootdt.jpg
خیلی هم سبک و خوشدسته.

حرف نداره ادبیاتت!
باشه حرف شما درست ملت هم که میخرن حتمن اشتباه میکنن.
LG G3 sales in Korea reach 100,000 in 5 days - GSMArena.com news
خب اگه اینطور که میگی فروش s5 خوبه چرا سامی جونت 25درصد تولیدو کاهش داده؟!!!
Report: Samsung cuts Q3 orders for Galaxy S5 parts by 25%
اها احتمالن داستان برمیگرده به همون ممنوعیت و این داستانها .... :d
در کل من پیشبینیم اینه با عرضه جهانی g3 سامسونگ باید یه پرچمدار جدید بده و گرنه کارش تمومه.
هر چند خودشونم قضیه رو گرفتن و از الان کاهش تولید رو زدن تو کارش.
البته اگه اساتید سامسونگ دوست اجازه بدن و خط مشی جدید صادر نکنن!

اون کاهش 25درصدی به دلیل منصرف شدن خریداران و انتظار اونهابرای خرید آیفون بعدی هست که از خرید اس5 منصرف شدند.(طبق گفته ی کارشناسان نه خودم!!)

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

شما اپلیا هیچی نگین باو که هنوز تو کف اون دو کامیونین سکه این :d
اولین ایفون جهان سوخت میدونین بزن تو گوگل iphone 5 s dont work
سامی جونم میخواد بره تو کار نوت 4

تو تبلت ها من فقط iPad رو قبول دارم... خداییش اندروید در زمینه تبلت هیچ حرفی واسه گفتن نداره در مقابل iPad! در زمینه گوشی 100% اندروید برتر هستش، اما تبلت... iPad اصلا یه دنیای دیگه ست :d

خداییش اندروید در زمینه تبلت هیچ حرفی واسه گفتن نداره
شاهکاری به اسم Galaxy Note 10.1 2014 رو فکر کنم حتما دیدی :d
Note 8 هم که سری اول آیپد رقیب اون حساب می شد رو به راحتی کنار زد. با این حال هنوزم نسبت به آیپد مینی 2 خیلی راحت از OTG، سیم کارت، کارت حافظه و S Pen پشتیبانی می کنه. البته کاملا قبول دارم که مینی 2 خیلی قوی تره و صفحه نمایش بهتری داره اما خوب قربونش برم حداقل 500 هزار تومن اختلاف قیمت دارند :d

آرش دمت گرم. :دی نیستی چند وقته.

من کلا iPad که نمی خوام، پس یعنی بین این سه تا ( نوت هشت، تب 3 و چی پد ال جی ) صد درصد بهترین گزینه همون Gpad 8.3 هستش دیگه؟

چیز دیگه ای نیست؟
من خودم G Pro دارم .. گوشیم ساخت خود کره هست و مثل ساموسونگ نداده چین بزنه
اصلا چیزی به اسم هنگ وجود نداره و روان همه چیز اجرا میشه
اما در این گوشی 2 تا ایراد هست
1- برای من اپدیت 4.4 هنوز نیومده .. این را بگم برای یک اپراتور در کره و At&t امریکا اومده و البته ال جی قول داده تابستون ارائه کنه
2- من چون در شهر کوچک هستم و اینجا زمانی که قصد فروش پیدا کنم چون ملت فقط سامسونگ دست همه دیدند و فقط اسم سری Galaxy S به گوششون خورده فکر میکنند LG به درد نخوره !
اما اگر در شهر بزرگ هستی فروشش هیچ مشکلی نداری

3 تا فیلم در خود گوشی خود LG قرار داده که وقتی نگاه کنی دهنت از کیفیت بالای صفحه نمایش گوشی باز میمونه !
خداییش اندروید در زمینه تبلت هیچ حرفی واسه گفتن نداره
sony z2 tablet
Sony Xperia Z2 tablet - مشخصات تبلت سونی اکسپریا زد 2 تبلت | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

تو تبلت ها من فقط iPad رو قبول دارم... خداییش اندروید در زمینه تبلت هیچ حرفی واسه گفتن نداره در مقابل iPad! در زمینه گوشی 100% اندروید برتر هستش، اما تبلت... iPad اصلا یه دنیای دیگه ست :d

eeeeboheeaaahhh
شما دیگه چرا از این حرف ها میزنی؟ایپد از لحاظ سرعت و روون بودن درسته خیلی عالیه اما اصلا در برابر قیمت بالاش نسبت به محصولات اندرویدی اصلا نمیارزه. مثلا گلکسی نوت پرو 12.1 قیمتش حدود 2 تومن هست اما نگاه کن قلم داره سخت افزاری هم عالیه صفحه هم مثل ایپد هست مموری هم میخوره تازه این سری نوت های سامسونگ چنتا ویژگی هم دارن.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or