Skuul
کاربر سایت
اتفاقا اون پلاستیک که رو درب پشتی اس5 گزاشتن خیلی نرم تر و بهتر از در نازک اس4 هست.
این تاچویز واقعا بعضی اوقات یه باگ هایی داره الان اس4 رو به 4.4.2 آپدیت کردم اما تو صفحه قفل ساعت و تاریخ رو نشون نمیده باید 3 4 بار صفحه رو خاموش و روشن کنی تا نشون بده یا تو اندروید 4.3 بود هر 1 ساعت پیغام فورس کلوز میداد.
جنس بدنه نوت 3 هم نسبت به این دوتا خوبه اما لوگوی سامسونگ پشتش برا داییم پاک شده چون هی گرفته به جیب شلوار رنگ رفته.
جنسش که بهتره اما اصلا حس خوبی نمیده بخصوص وقتی نوت 3 هم بقل دستت باشه رسما خوده پسرفته این قسمت.البته امروز S4 دوباره کار کردم یادم اومد چقدر داغونه :d
Skuul
مطمنی اونی که دستت گرفتی اس5بوده؟؟شاید ازhigh copy چینی بوده
چرا؟؟چون حسگرنوت3رو سونی میسازه ولی اس5مال خود سامسونگ؟؟ رو چه حسابی میگی پایین تر؟؟
تو برسی و نمونه عکسای که دیدم عکس و فیلمش فوق العاده بود هم تو شب هم روز..چطور میگی کیفیتش خوب نیست
حتی تو همین مقایسه جی اس ام ارنا عکس و فیلم اس5بهتر از زد2
اتفاقا همین مسئله هست.چون اون S5 که من باهاش کار کردم اصلا پایدار نبود نمیدونم رامش آلفا بود یا اون یکی اینطوری بوده!
اصلا ربطی به حسگر نداره چون همین امروز یه سری شایعات قوی درباره نوت 4 اومده که دوربین 16 داره و ساخت سونی!که اگه واقعیت داشته باشه با توجه به سنسور 16 که خوده سامی تولید میکنه یه عقب گرد به تمام معناست!
حالا قرار شده هفته دیگه دوباره S5 رو با Gear بدن تست کنیم.بیشتر الان ذهنم درگیر Gear هست اما دوباره دوربین S5 هم چک میکنم.این هفته پدفون 2 Asus دستم بود خیلی گجت باحالیه هر چند عمرا برای مصرف شخصی برش دارم!
GSMarena و phonearena اصلا این تستاشون ارزش علمی نداره..هنوز dpm یا dxo تستاشونو منتشر نکردن باید صبر کرد برای عملکرد خوده سنسور.