راهنمایی برای خرید موبایل

سلام همگی ممنون برای تمامه راهنماییا منم امروز جی 2 خریدم :دی خیلی عالیه فقط کافیه باهاش کار کنی تا جذب گوشی شی
فقط دوستان من اینو وصل کردم به یو اس بی به پی سی بعد اهنگ ریختیم شارز میکرد مشکلی نداره که بعد برش داشتم ؟

سلام همگی ممنون برای تمامه راهنماییا منم امروز جی 2 خریدم :دی خیلی عالیه فقط کافیه باهاش کار کنی تا جذب گوشی شی
فقط دوستان من اینو وصل کردم به یو اس بی به پی سی بعد اهنگ ریختیم شارز میکرد مشکلی نداره که بعد برش داشتم ؟
نه دیگه ! همشون همینطور شارژ میشن !! (پورت شارژ و اتصال یکیه و کامپیوتر هام اکثرا قابلیت شارژ و یا حتی توربو شارژ (لبتاپ ها معمولا)دارند.

واسه اینکه اون دوستمون به زحمت نیفته:
ویدیو هاش رو هم ببین:p

میگم یه سوال :| HTC M8 ... :| خوبه دیگه ؟ :دی
بعد برا تعویض با آیفون 5 تمیز چقدر باید سر داد ؟
کُلا تو یه سه کنج بدی گیر کردم :دی که گزینه های تعویض گوشیم با اندرویدی هست یا خرید تبلت در آینده نچندان دور :دی ! ( نوت پرو 12 اینچی ممکنه بگیرم !؟ )
ویرایش :
ظاهرا ام 8 زیاد چیز خاصی ارائه نمیکنه ؟ دوربینش که تفاوت خاصی نداره( به جز دوربین سوم ) ... میمونه قدرت و اینا ...

آخرین ویرایش:
میگم یه سوال :| HTC M8 ... :| خوبه دیگه ؟ :دی
بعد برا تعویض با آیفون 5 تمیز چقدر باید سر داد ؟
کُلا تو یه سه کنج بدی گیر کردم :دی که گزینه های تعویض گوشیم با اندرویدی هست یا خرید تبلت در آینده نچندان دور :دی ! ( نوت پرو 12 اینچی ممکنه بگیرم !؟ )
ویرایش :
ظاهرا ام 8 زیاد چیز خاصی ارائه نمیکنه ؟ دوربینش که تفاوت خاصی نداره( به جز دوربین سوم ) ... میمونه قدرت و اینا ...
اگه گوشیت 16 گیگه اکبتد گوشیت حدوده 1850 گیر میاد و 16 m8 هم الان حدوده 2 تومنه دیگه خودت حساب کن.
ولی اگه خاستی بگیری حتمن طلایی بگیر m8 رو ارزشش رو داره یخورده سر بدی.
واسه انتخاب هم برو با گئوشی کار کن.
من ندیدم کسی کار کنه باهاش و بدش بیاد.
تو وب گردی و فیلم دیدن و راحتی کار به نسبت اپل5 خیلی بهتره.پشیمون نمیشی.
راجب سایر برندها و مارکها هم نظری ندارم چون خیلی باهاشون کار نکردم.
بنظرم دیگه وقتی یه گوشی با سایز 5 اینچ بگیری خیلی دیگه احتیاجی به تبلت نیست... بخ نظرم گوشی سایز بزرگ راحت تره حمل و .. به نسبت تبلت.

اگه گوشیت 16 گیگه اکبتد گوشیت حدوده 1850 گیر میاد و 16 m8 هم الان حدوده 2 تومنه دیگه خودت حساب کن.
ولی اگه خاستی بگیری حتمن طلایی بگیر m8 رو ارزشش رو داره یخورده سر بدی.
واسه انتخاب هم برو با گئوشی کار کن.
من ندیدم کسی کار کنه باهاش و بدش بیاد.
تو وب گردی و فیلم دیدن و راحتی کار به نسبت اپل5 خیلی بهتره.پشیمون نمیشی.
راجب سایر برندها و مارکها هم نظری ندارم چون خیلی باهاشون کار نکردم.
بنظرم دیگه وقتی یه گوشی با سایز 5 اینچ بگیری خیلی دیگه احتیاجی به تبلت نیست... بخ نظرم گوشی سایز بزرگ راحت تره حمل و .. به نسبت تبلت.

من خودم 5S داشتم یعنی از همه نظر M8 بهتر از آیفونه مخصوصآ باتریش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or