راهنمایی برای خرید موبایل

امروز طرف Note 3 داشت داده بود مغازه برای فروش در ازای اون Z2 برده بود. بعد از ظهر رفتم سر زدم دیدم Z2 رو پس آورده! پرسیدم آخه برای چی؟ پاسخ جالبی داد: "به خاطر پردازنده اون برنامه براش پیدا نمیشه".
چنین چیزی حقیقت داره؟ اصلا یعنی چی؟

مگه همه برنامه های اندروید انحصارین که برنامه براش کمیابه چه چیزا که نمیگن این موبایلیا :d

- - -ویرایش - - -

مشخص شده s5 پرایم یا ... میاد یانه ؟ اخه ادم بگیره بعد اون بیاد:d

چند تا جا خوندم که میاد اگه نیومد galaxy f بهتره

امروز طرف Note 3 داشت داده بود مغازه برای فروش در ازای اون Z2 برده بود. بعد از ظهر رفتم سر زدم دیدم Z2 رو پس آورده! پرسیدم آخه برای چی؟ پاسخ جالبی داد: "به خاطر پردازنده اون برنامه براش پیدا نمیشه".
چنین چیزی حقیقت داره؟ اصلا یعنی چی؟

شنیدی میگن یارو read‍ه؟؟؟:دی...الآن اون یارو Read‍ه اونم با R!:دی
احتمالا رفته خونه چندتا آدم مثل بچه‌های همین تاپیک چندتا از ایرادای گوشی رو بش گفتن اینم گفته تا نرفته تو پاچم عوضش کنم:دی!

من خودم هم شک کردم ولی آخه بحث یکی هزار تومن نیستش که. Z2 رو با 400 تومن ضرر این طوری آخه کی رد میکنه بره؟ :|
فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه! حالا دقیقا اوضاع از چه قراره نمیدونم

من خودم هم شک کردم ولی آخه بحث یکی هزار تومن نیستش که. Z2 رو با 400 تومن ضرر این طوری آخه کی رد میکنه بره؟ :|
فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه! حالا دقیقا اوضاع از چه قراره نمیدونم
مشکوک به نظر میرسه، زنگ بزن 110!
:d

يه موبايل خوب زير يك تؤمن جيه ؟
دوربين اون قدر برام مهم نيست سرعت برام إز هر جي مهم تره
Half of Note 3

میتونی به S4 mini وLG G2 mini فکر کنی جفتشون خوبن(البته من خودم کلا سری مینی شرکت هارو دوست ندارم)
رو 1 تومن Sony ZR بهترین انتخابیه که میتونی بکنی اگه برند سونی دوست نداری میتونی S3 Neo هم گزینه خوبیه....

يه موبايل خوب زير يك تؤمن جيه ؟
دوربين اون قدر برام مهم نيست سرعت برام إز هر جي مهم تره
شما یگ چند تا فاکتور هم بگی بد نیست مثلا اندازه گوشی یا اگر دست دوم باشه مشکل داری یا نه ؟ ولی خوب وقتی سرعت میخوای حتما باید CPU 4 هسته ای بگیری

بالخره سایتdxomarkدوربین اس5رو برسی کرد با امتیاز79بهترین دوربین موبایل شد.البته زد2هم نمره79گرفته ولی فکر کنم بخاطر فیلم برداری اس5اول شده
کیفیت فیلم برداری اس5بهترین چیزی بوده که تا حالا تو گوشی موبایل دیدن

اگه اس5لرزشگیر اپتیکال داشت امتیاز بیشتری میگرفت

samsung-s5-dxomark-rating.jpg

Samsung Galaxy S5 overview: Joint leader in DxOMark Mobile rankings - DxOMark

گفته زیره یک تومن ولی فک کنم zr همون یک تومن باشه،تو رنج زیره یک تومن g2 mini از همه بهتره

اگه برای 40 50 تومن باشه خوب طرف بره گوشی بهتر بخره نه اینکه گوشی با
Cpu و gpu ضعیف بخره فردا پشیمون بشه الان شاید براش راحت کار بده ولی بعدا نرم افزار ها و بازی های سنگین تر اومد دوباره باید گوشیشو عوض کنه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or