راهنمایی برای خرید موبایل

^^
پریروز اومد نتایجش....انگار واقعا خیلی خوب بوده :d عملکردش تو فیلم برداری کاملا بهتر از بقیست..معلوم شد اون گوشی تست دست ما مشکل داشته :d
تو عکس برداریم دوم شد و همچنان بهترین عکسها برای Z2 هست ...کلا راضیم ازش نتیجه داده..

بچها g2 رو کلا چه جور گوشی میبینید؟؟
دسته دومش تر تمیز چقد میرزه؟؟1.300 ارزش داره؟؟

نکسوز 5 چطور هست ؟؟اونم هست 1.100 این طرفا ..میرزه؟؟هم قیمت هم خود گوشی ؟؟؟رو این پایه s4 هم میدن..
ممنون.

بچها g2 رو کلا چه جور گوشی میبینید؟؟
دسته دومش تر تمیز چقد میرزه؟؟1.300 ارزش داره؟؟

نکسوز 5 چطور هست ؟؟اونم هست 1.100 این طرفا ..میرزه؟؟هم قیمت هم خود گوشی ؟؟؟رو این پایه s4 هم میدن..
ممنون.

شما z ultra رو هم در نظر بگیری بد نیست فقط دوربینش به مقدار ضعیفه همین عملکردش از این سه تا بهتره اگه با صفحه بزرگ مشکل نداری zu بگیر اگه نه که g2 بگیری بهتره

بالخره سایتdxomarkدوربین اس5رو برسی کرد با امتیاز79بهترین دوربین موبایل شد.البته زد2هم نمره79گرفته ولی فکر کنم بخاطر فیلم برداری اس5اول شده
کیفیت فیلم برداری اس5بهترین چیزی بوده که تا حالا تو گوشی موبایل دیدن
اگه اس5لرزشگیر اپتیکال داشت امتیاز بیشتری میگرفت
samsung-s5-dxomark-rating.jpg

Samsung Galaxy S5 overview: Joint leader in DxOMark Mobile rankings - DxOMark

مگه همشون FHD فیلم برداری نمیکنن؟ پس چرا اس5 از همه بهتر شده؟ ولی چون فست فوکوس داره خیلی خوبه من تو بازار موبایل باهاش عکس میگرفتم که خیلی خوب بود.
ولی نوکیا 808 عجب دوربینی داره که هنوزم که هنوزه تو رتبه های 1 تا 3 هست.:>

مگه همشون FHD فیلم برداری نمیکنن؟ پس چرا اس5 از همه بهتر شده؟ ولی چون فست فوکوس داره خیلی خوبه من تو بازار موبایل باهاش عکس میگرفتم که خیلی خوب بود.

جالب اینه که دوربین z از z1 بهتره:d

مقیاس که اندازه رزولوشن نیست ..کیفیت فیلم برداری در شب و روز و بدون نویز بودن و کلی فاکتور دیگه تاثیر داره . آخریش رزولوشن هست..
آره از سیستم فکوسphase استفاده کردن که خیلی بهتر از کنتراست هست.البته جالب اینجاست ضعیف ترین قسمت تو عکسبرداری رو فوکوس خودکار و قوی ترین بخش فیلم برداری رو فوکوس خودکار عنوان کرده!!!!
این 808 رسما یه دوربینه کامپکته که سیم میخوره :d
جالب اینه که دوربین z از z1 بهتره:d
اون 2 جا مونده و Z2 هست.
fn7xfnnp7g63rhvl9klh.jpg

آخ آخ بچه ها دلم چه قدر یه گوشی وینفونی میخواد:bighug: چند روزیه که عاشق وینفون شدم:x.
مدل هایی که رم 512 دارن برنامه ها براشون پورت میشه؟!

اگه منظورتون اجرای نرم افزار ها و بازی هاست بله اجرا می شند در ضمن gta sa و modern combat 4 را هم در مدل های 512 میشه نصب کرد:)

WP سیستم عامل عجیبی هستش! یا از اون به کلی متنفر خواهید شد یا عاشق میشید :d دقیقا عین Apple
ولی به نظرم حداکثر کارایی رو توی ایران نداره الان. Here Map و Here Drive که از مهمترین برنامه های Lumia هستش توی ایران عشقی کار میده. یکی تونسته یکی نتوسنته. کورتانا هم همینطور و در حال حاضر خوراک آمریکایی ها هستش تا ما.
بعد دوباره WP سیستم عامل بسته ای هستش مثل IOS. باز مال Apple قدیمی کار هستش و جیل بریک اون رو مردم یاد گرفتند اما وین فون ممکنه دردسرساز بشه. الان فردا مدیر مایکروسافت از خواب پا بشه بگه ایران رو تحریم کنیم اون وقت چیکار می خواهید بکنید؟ :d برنامه های کرک شده هم که با کلی مکافات و بدبختی میشه فقط ده تا ریخت.
افرادی که قصد تهیه وین فون دارند شدیدا توصیه میکنم اول با این گوشی کار کنند و به سایت مربوط به وین فون که ایرانی ها ساختند هم سر بزنید تا ببینید مردم با چه مشکلاتی مواجه شدند؟ کدام مدل ها بهتره؟ ایرادات هر یک چیه؟ (یه زمانی قصد خرید 620 داشتم ولی پر ایراد ترین گوشی همینه. چراغ دکمه های خازنی بعضا از کار میفته، تاچ قفل میکنه و صفحه باید دوباره لاک و آنلاک بشه و غیره) برای نصب برنامه ها مردم چه کارهایی می کنند؟ کشور شما در حال حاضر ایران هستش. آیا این سیستم عامل برای کشور شما و برنامه های فارسی مناسب هستش؟
سری گوشی های Lumia توسط یکی از پدران صنعت گوشی های مدرن یعنی Nokia ساخته شده. این مسئله یعنی دوربین خارق العاده، کیفیت تصویر خوب، طراحی، استحکام مناسب و جدیدا هم که اضافه شده رنگ های زیبا و غیره.
هر چند سیستم عامل های Lumia الان وین فونه و مایکروسافت پشتیبانی میکنه اما آدم بعد از ورشکست شدن Nokia دو دل میشه که وین فون بخره یا اینکه صبر کنه برند "مایکروسافت فون" به بازار بیاد.
این 1520 هم شدیدا توصیه میشه اگر حتما قصد خرید دارید و بیخیال نمیشید (!) و در تهران هم سکونت دارید، برید باهاش کار کنید اگر توی مغازه ای هست. این گوشی خیلی بزرگ و بی قواره هستش مثل Z Ultra. مراقب باشید که سایز براتون دردسر نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or