راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان تا یه تومن یه گوشی اندرویدی که حداقل سایز صفحه 5 باشه و از برند سونی هم نباشه معرفی کنید :دی
مرسی
HUAWEI G525
تا باهاش کار نکرده بودم ازش مطمئن نبودم ولی واقعا چیز توپیه ولی دوربینش اصلا خفن نیست ! فلش هم نداره دوربینش.
یا P6 هواووی :دی قضیه داره که جدیدا به هواووی رو آوردم ;))

یه چیزو رو دقت کردین؟ جی 2 خیلی وقت پیش اومده م از لحاظ سخت افزاری الان تقریبا مثل گوشی های جدیدی هست که معرفی شدن مثل S5 و Z2 و M8 حالا میمونه ال جی از G3 رونمایی کنه به نظر ال جی توی پرچم دار جدیدش بردازنده 2.6 گیگا رو میزنه.
من خودم توی S5 به جز اپر انگشت با هیچز دیگه ایش حال نکردم. آخه ساسونگ نمیدونم چرا یه طراحی نوآورانه انجام نمیده لا اقل گوشی پلاستیکی میزنه اون پرچم داری که میخوایی بفرستی اروپا و آمریکا رو از آلمینوم بزنم چیه همش داره با پلاستیک میسازه به شخصه از کیفیت S4 خوشم نیمد مخصوصا در پشتی گوشی.
من فروش s5 رو با G2 مقایسه نکردما!!
کلا شرکت باحالی میزار همه گوشی هاشونو معرفی کنن اگه چیز باحالی توش بود به محصولش اضافه بکنه (البته خوب این کار)
منم قبول دارم s5 نترکوند ولی بقیه شرکتها هم هیچ چیز خاصی نشون ندادن لا همه خالی از ایده شده حداقل تو این نسل
برا همین احتمال فروش خوبشو دادم
جنس بدنه و اینا هم دیگه سامی عادت کرده با اینا و با همین پلاستیک داره فروش خوبی رو تجربه میکنه الکی نمیاد هزینه تولیدش رو ببره بالا
چند وقت پیش میخوندم 80% سود موبایل تو کل دنیا تو جیب اپل و سامی هستش
اثر انگشتشم خیلی ب به نظر نمیرسید تو بهترین حالت از htc one mac بهتر باشه

HUAWEI G525
تا باهاش کار نکرده بودم ازش مطمئن نبودم ولی واقعا چیز توپیه ولی دوربینش اصلا خفن نیست ! فلش هم نداره دوربینش.
یا P6 هواووی :دی قضیه داره که جدیدا به هواووی رو آوردم ;))
یکم برندش چرت نیست ؟:دی
کیفیتش رو کاری ندارما ... منم خیلی تعریفش رو شنیدم ... الان مثله Lenovo ـه 2 سال پیشه تقریبا !
تو HTC یا سامسونگ اینا موردی نیست؟:دی

یکم برندش چرت نیست ؟:دیکیفیتش رو کاری ندارما ... منم خیلی تعریفش رو شنیدم ... الان مثله Lenovo ـه 2 سال پیشه تقریبا !تو HTC یا سامسونگ اینا موردی نیست؟:دی
کیفیت گوشیش هاش قابل قبوله.البته این525قیمتش430تومنه:دی هواوی جی700عالیه ‏اچ تی سی که چیز خوبی نداره مثلا1میلیون یه گوشی در اندازه و سخت افزار همون525..400تومنی هواوی گیرت میاد.البته ‏چندتا گوشی جدید معرفی کرده که قیمتشون خوبه ‏وهنوز نیومده..سامسونگ هم اس3هستش که الان820قیمتشه که دیگه تعریف نمیخواد ولی صفحه4.8:دی یا صبر کن گوشی های ایسوس عرضه بشن ‏قیمتشون فوق العادست

کم کم داره از اس5خوشم میاد:دی دیسپلی میت صفحه اس5رو تست کرده و لقب بهترین صفحه نمایش دنیا رو بهش داده:دی دو مشکل امولد ها که روشنایی کم و دقت پایین رنگ بوده تو اس5فوق العاده بهتر شده...تست باتری هم اومده اونم خیلی خوب عمل کرده..واقعا این گوشی اگه طراحی بهتر و جنس بدنه بهتری داشت چی میشد؟؟:دی Samsung Galaxy S5 Display Technology Shoot-Out
تو هم که منتظری یک خبر از سامسونگ بیاد زودی بیای بزاری:dشدی مثل زومیت:d
من که به شخصه حاضر نیستم یک قرون به این سه تا گوشی(s5-z2-m8)پول بدم...فعلا تو اندروید همون نوت 3 به نظر من بهترینه
در مرود طراحی s5 بدنه فلزی یا شیشه ای که از سامسونگ انتظار نمیره ولی میومد همون طراحی نوت 3 رو توش استفاده میکرد به نظر من خیلی از این خال خالی بهتر بود:d
اتفاقا یک مدل از s4 با طراحی نوت 3 داده بود بیرون خیلی تو دل برو شده بود
دوستان تا یه تومن یه گوشی اندرویدی که حداقل سایز صفحه 5 باشه و از برند سونی هم نباشه معرفی کنید :biggrin1:
مرسی
از 700 تومن هست تا 1700:dحالا بگو بودجت چقدره تا راهنماییت کنم:d

آخرین ویرایش:
از 700 تومن هست تا 1700:dحالا بگو بودجت چقدره تا راهنماییت کنم:d
میگه تا یه تومن :silenced:

--------------------------------------

دوستان من جوگیر شدم لومیا 520 نوکیا رو اینترنتی سفارش دادم! تا 650 بودجه داشتم نمیدونم اشتباه کردم یا نه. یعنی پشیمون میشم از خریدش؟ :-s

‏اچ تی سی که چیز خوبی نداره مثلا1میلیون یه گوشی در اندازه و سخت افزار همون525..400تومنی هواوی گیرت میاد.
شما کلن باحال میزنی :d
الان وان مینی با قیمت 1.100
یا دیسایر 700 اونم 1.100
وان ایکس هم با قیمت 950 تومن.
دیسایر های 600 و 608 هم هر دو دوسیم هستن پشمک!
به قول شما چیزه خوبی نیستن :-/
بعد مقایسه اونم با هواوی :-o

من که به شخصه حاضر نیستم یک قرون به این سه تا گوشی(s5-z2-m8)پول بدم...فعلا تو اندروید همون نوت 3 به نظر من بهترینه
:d
دیگه در اون حد هم نه دیگه :d
m8 به نسبت وان واقعن پیشرفت های خوبی داشته و انتظار منو حداقل براورده کرده.
مگه از یه گوشی هوشمند ادم دیگه چی میتونه بخاد که m8 نداره؟!

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3150006:

دوستان من جوگیر شدم لومیا 520 نوکیا رو اینترنتی سفارش دادم! تا 650 بودجه داشتم نمیدونم اشتباه کردم یا نه. یعنی پشیمون میشم از خریدش؟ :-s

چند تومن خریدین 520 رو؟ الان 525 که جدیدتر و بهتره فروشگاه بازی سنتر 469 تومن گذاشته.

شما کلن باحال میزنی :dالان وان مینی با قیمت 1.100یا دیسایر 700 اونم 1.100 وان ایکس هم با قیمت 950 تومن.دیسایر های 600 و 608 هم هر دو دوسیم هستن پشمک!به قول شما چیزه خوبی نیستن :-/بعد مقایسه اونم با هواوی :-oدیگه در اون حد هم نه دیگه :dm8 به نسبت وان واقعن پیشرفت های خوبی داشته و انتظار منو حداقل براورده کرده.مگه از یه گوشی هوشمند ادم دیگه چی میتونه بخاد که m8 نداره؟!
ایشون گفتن حداقل5اینچ.اره گوشی خوبی نداره دیزایر600نسبت به قیمتش اشغاله.یا دیزایر700خود شما1200داشته باشی میری دیزایر700بخری؟؟؟کی با هواوی مقایسه کرد گفتم گوشی 900تومنی اچ تی سی در حد همون جی525ه400تومنیه اندازه و امکاناتش.هیچ اشاری به خوب یا بد بودن اچ تی سی و هواوی نشد اینجا..هواوی الان از دوسال پیش اچ تی سی بهتر عمل میکنه گوشی های چند سال پیش اچ تی سی همش پر مشکل. کیفیت صفحه پایین.باتری ضعیف.دوربین ضعیف.خرابی زیاد ‏معروف بودن.فقط جنس بدنه خوب و محکم وظاهر زیبا و رابط عالی داشتن..فکر کنم کسای که سنسیشن خریدن تا اخر عمر نزدیک اچ تی سی نشن

ایشون گفتن حداقل5اینچ.اره گوشی خوبی نداره دیزایر600نسبت به قیمتش اشغاله.یا دیزایر700خود شما1200داشته باشی میری دیزایر700بخری؟؟؟کی با هواوی مقایسه کرد گفتم گوشی 900تومنی اچ تی سی در حد همون جی525ه400تومنیه اندازه و امکاناتش.هیچ اشاری به خوب یا بد بودن اچ تی سی و هواوی نشد اینجا..هواوی الان از دوسال پیش اچ تی سی بهتر عمل میکنه گوشی های چند سال پیش اچ تی سی همش پر مشکل. کیفیت صفحه پایین.باتری ضعیف.دوربین ضعیف.خرابی زیاد ‏معروف بودن.فقط جنس بدنه خوب و محکم وظاهر زیبا و رابط عالی داشتن..فکر کنم کسای که سنسیشن خریدن تا اخر عمر نزدیک اچ تی سی نشن
دیزایر 600 اشغاله lol =))
والا گوشی با سایز 4.5
با رزولوشن 960 540
دو سیم کارت همزمان فعال
با اون ضخامت و زیایی و استحکام اونم فقط با 900 تومن از نظر شما حتمن اشغاله!
دیزایر 700 هم 1.100 الان قیمت داره 1 بعدشم چرا نمیخریدم؟!
قبلن هم این افاضات رو راجب htc کردی و مشکل کیفیت صفحه! و خرابی های زیاد و .. این حرف های رو هوارو عنوان کردی.
البته طبیعی هستش و از یه فن 3 موتوره سامسونگ هم بعید نیست این طور برچسب زدن به سایر برندها.
کاش حداقل یه بار با گوشی سنسیشن کار کرده بودی و این طوری فکت صادر نمیکردی که معلوم شه کلن فقط رو تعصب مینویسی!
من خودم الان هم سنسیشن xe دارم هم دیسایر 600 هم وان ایکس هم باتر فلای اس و هم وان اس وی و از همشون هم به نسبت قیمت راضی هستم.
در کل بهتره تو همون فاز سامسونگ باشی شما و راجب وسیله ای که داری نظر بدی نه وسیله ای که فقط ازش شنیدی!

چند تومن خریدین 520 رو؟ الان 525 که جدیدتر و بهتره فروشگاه بازی سنتر 469 تومن گذاشته.
444 تومن، رفت تو پاچم؟ مگه دیجیکالا هم میکشه رو قیمت؟ کاش 525 میگرفتم :|

آقایون خواهشا به همدیگه گیر ندید اینقد، اسم تاپیک راهنمایی در امر خرید موبایل هست نه مقایسه و فن بازی:nospam:

آخرین ویرایش:
تو هم که منتظری یک خبر از سامسونگ بیاد زودی بیای بزاری:dشدی مثل زومیت:d
در مرود طراحی s5 بدنه فلزی یا شیشه ای که از سامسونگ انتظار نمیره ولی میومد همون طراحی نوت 3 رو توش استفاده میکرد به نظر من خیلی از این خال خالی بهتر بود:d
اتفاقا یک مدل از s4 با طراحی نوت 3 داده بود بیرون خیلی تو دل برو شده بود
موافقم تو نسل بعد هیچ کدوم از شرکتها گوشی هاشون خیلی ادمو ترغیب نمیکنه بخره ..البته ال-جی که معرفی نکرده اپل هم اگه 5.5 اینچی بزنه که دیگه هیچی یعنی به نظرم اندازه کل شرکتهای اندرویدی بفروشه
یه نظر سنجی کردن دیدن از هر 3 نفری که ایفون داره حداقل یکیشون میخواد گوشیش بزرگتر باشه
تو اندروید هم قبول دارم note 3 بهترین گوشی بازار هستش ولی یادمه شما میگفتین دارین هی هنگ میکرد خیلی ایرارد میگرفتین ازش:d

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3150006:

حواس واسه آدم نمیمونه:ds3 بگیر 100 بزار جیبت...البته 5 نیست ولی فقط 0.2 کوچیکتره که به چشم نمیاد
موافقم تو نسل بعد هیچ کدوم از شرکتها گوشی هاشون خیلی ادمو ترغیب نمیکنه بخره ..البته ال-جی که معرفی نکرده اپل هم اگه 5.5 اینچی بزنه که دیگه هیچی یعنی به نظرم اندازه کل شرکتهای اندرویدی بفروشه
یه نظر سنجی کردن دیدن از هر 3 نفری که ایفون داره حداقل یکیشون میخواد گوشیش بزرگتر باشه
تو اندروید هم قبول دارم note 3 بهترین گوشی بازار هستش ولی یادمه شما میگفتین دارین هی هنگ میکرد خیلی ایرارد میگرفتین ازش
yahoo_4.gif
نمیگفتم هی هنگ میکنه:dمن نزدیک 1-2 ماهی داشتم تو این چند وقت چند بار لگ توش دیدم ولی هنگ که دیگه نداره اون ماله گوشیای اوایل اندروید بود:d
واسه این گله میکردم که گوشیایه اندرویدی با این همه هارتوپورت:dو پردازنده های چند هسته ای بازم لگ دارن
دیگه در اون حد هم نه دیگه
yahoo_4.gif

m8 به نسبت وان واقعن پیشرفت های خوبی داشته و انتظار منو حداقل براورده کرده.
مگه از یه گوشی هوشمند ادم دیگه چی میتونه بخاد که m8 نداره؟!
این گوشی واقعا لایق تحسینه ولی یک ایراد بزرگ داره به نظر من اونم این که عکسشو کنار نوت 3 دیدم از نظر ابعاد تفاوتشون واقعا ناچیزه:|در حالی که نوت صفحش 5.7 اینچه و m8 صفحش 5 اینچ
و تازه قسمت بد ماجرا از اینجا شروع میشه که حتی با این ابعاد و حاشیه های زیاد اومدن دکمه های نرم افزاریم گزاشتن که کلی از صفحه رو همیشه مشغول کرده:|
صد البته این مشکل تو z2 هم به همین شدت هستش

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط [WaRhEaD];3150126:
444 تومن، رفت تو پاچم؟ مگه دیجیکالا هم میکشه رو قیمت؟ کاش 525 میگرفتم :|

آقایون خواهشا به همدیگه گیر ندید اینقد، اسم تاپیک راهنمایی در امر خرید موبایل هست نه مقایسه و فن بازی:nospam:

بله رفت تو پاچه مبارک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or