*Black Roze*
کاربر سایت
l m c تك سيمن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
C دوسیم هست ولی M دو سیم اختیاری هست که خودم هم نمیدونم یعنی چی؟
توی برند ساسونگ هم باشه تنوعش بیشتره.
l m c تك سيمن؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من با526کار نکردم گفتم که با525کار کردم فکر کردم فرقش فقط باتری باشه ولی مثل اینکه جی پی یو526قویتره معلوم نیست..تونستی این مدل رو تو بازار پیدا کنی؟؟من که ندیدم..وای511هم اسفالت8رو نصب کردم رون ولی تنظیمات پایین اجرا کرد و کلا از نظر بازی از525بهتره ولی خب رمش512و کیفیت صفحه525رو نداره.ولی باتریش از525بهتره
HTC ONE SV حدوده 740 تومنه و دو سیمش هم 820.سفیدش فوق العاده زیباست.اقایون گوشی تا 700 تومن؟اندروید باشه واسه ی تازه کار تازه کار.برندم سامسونگ نباشه بهتره
تو C شما هر 2 سیمکارتت فعال هستند اما در M در آن واحد فقط یکیشو میتونی انتخاب کنی و سیمکارت دیگه فعال نیست و میتونید سریع جابجا شید.(بخاظر اینکه پردازنده از قابلیت 2سیم همزمان پشتیبانی نمیکنه)C دوسیم هست ولی M دو سیم اختیاری هست که خودم هم نمیدونم یعنی چی؟
توی برند ساسونگ هم باشه تنوعش بیشتره.
کلا همه چیشون شبیه همه فقط 210 صفحه qwerty داره و 500 لمسی هست.اما من شدیدا توصیه میکنم 500 نخرید من یکبار دستم گرفتم و فوق العاده بد دست هست و اصلا حس خوبی منتقل نمیکنه.از چند نفر دیگم پرسیدم همین نظرو داشتن.سلام دوستانمیخوام یه گوشی هدیه بدم بین دو گوشی NOKIA ASHA 500 و NOKIA ASHA 210 موندم بنظرتون کدومش بهتره؟
LG G2 هم گوشی بی نظیری هستش. صرف نظر از طراحی پلاستیکی نه چندان جالب، بسیار گوشی خوبی هستش، کیفیت تصویر عالی، دوربین بی نظیر، طراحی جالب دکمه های ولوم و برخی امکانات دیگه مثل Knock - on و ...دوستان تا قیمت 1.5میلیون , چی پیشنهاد میکنید?! خودم نظرم رو Z1 هستش! مدل و یا برند دیگه ای پیشنهاد میکنید? راستی Z2 چنده?
G2 و Z1 یعنی در کنار S4 میذاری؟ :d Note 3 ؟! یادمه گفتی 1500 پول داری نه 1700!البته S4 و Note3 هم هستا
ممنون آرش جان اما کلا به LG اعتقادی ندارم !!
بنظرم Z1 بهترین گزینه باشه !
البته S4 و Note3 هم هستا
موندم کلا !
تبلت چی?پیشنهاد میشه?
واقعا چه جوری میشه بگی از لحاظ امکانات g2 بهتر از note 3 هست ؟؟!!!!منم موقعی که میخواستم گوشی بخرم همین طوری بودم رفتم یدونه S4 هشت هسته ایی خریدم دلمو زد آخر هرزو باید شارژش کنم دوربینش بعضی اوقات با نویز عکس میگرفت کلا خیلی زد تو زوقم. گوشی Note 3 هم داییم داره همین طوری هست بعد چشمم G2 رو گرفت که رفتم خریدم الان کنار S4 و Note 3 که میزارم توی دوربین عکس هایی که G2 میگیره بدون نویز و کاملا طبیعی هست برای همین حجم عکس ها از مال دوربین های سامسونگ هم زیاد تر میشه.!
رفیقم هم که Z1 داره شب چهارشنبه سوری میخواستیم کپسول که آتیش بزنیم G2 من و Z1 رفیقم و 5S یکی دیگه از دوستام فیلم گرفتیم دوربین سونی Z1 عین تلویزیون های قدیمی برفکی فیلم میگرفت مال ال جی هم مثل آیفون فیلم میگرفت نویزش خیلی کم بود.
توی سرعت هم G2 هیچ چیزی کم نداره بلکه امکانت جالبی هم داره که باهاش کار کنی میفهمی که از Note 3 و S4 بهتره.
صفحه نمایشش هم فوق العاده عالیه رنگ هارو مثل آمولد ها غلیظ نشون نمیده خیلی طبیعی و عالیه زیر نور آفتاب هم بازم خوانایی خوبی داره.
به خدا پشیمون نمیشی ال جی با ساخت این گوشی به همه ثابت کرد که میتونه از خیلی های دیگه هم بهتر باشه.
واقعا چه جوری میشه بگی از لحاظ امکانات g2 بهتر از note 3 هست ؟؟!!!!
خوندم کاملامتن رو خونده باشی نوشتم بعضی از امکانات یکیش همین دوربین در ضمن منظور من بیشتر به S4 بود.(و الا قبول دارم نوت با اون قلمش خیلی کارا میشه کرد که عالیه)
ولی توی دوربین من هر چی تست گرفتم دیدم G2 خیلی سر تر از Note 3 هست. میخوایی قبول کن میخوایی نکن لابد الان هم میگید مگه میشهدوربین 20 مگا Z1 ار مال 13 G2 ضعیف تر باشه؟
خوندم کاملا
سرتاتهش داری از G2 گوشی که خودت خریدی تعریف و تمجید میکنی از هر گوشی یه ایراد میگیری تا در نهایت برسی به اینکه g2از همه بهتره و بقیه به درد نمیخورن
دیگه اینجوریم که شما میگی نیست