راهنمایی برای خرید موبایل

من با526کار نکردم گفتم که با525کار کردم فکر کردم فرقش فقط باتری باشه ولی مثل اینکه جی پی یو526قویتره معلوم نیست..تونستی این مدل رو تو بازار پیدا کنی؟؟من که ندیدم..وای511هم اسفالت8رو نصب کردم رون ولی تنظیمات پایین اجرا کرد و کلا از نظر بازی از525بهتره ولی خب رمش512و کیفیت صفحه525رو نداره.ولی باتریش از525بهتره

سلام شرمنده دیر جوابتو دادم
g526 تو مشهد گیر نیاوردم دوستان تو تهران یا شهر های دیگه هست؟

C دوسیم هست ولی M دو سیم اختیاری هست که خودم هم نمیدونم یعنی چی؟
توی برند ساسونگ هم باشه تنوعش بیشتره.
تو C شما هر 2 سیمکارتت فعال هستند اما در M در آن واحد فقط یکیشو میتونی انتخاب کنی و سیمکارت دیگه فعال نیست و میتونید سریع جابجا شید.(بخاظر اینکه پردازنده از قابلیت 2سیم همزمان پشتیبانی نمیکنه)
کلا C گوشیه بهتریه.200 تومنم گرونتره :)

سلام دوستان
میخوام یه گوشی هدیه بدم بین دو گوشی NOKIA ASHA 500 و NOKIA ASHA 210 موندم بنظرتون کدومش بهتره؟
کلا همه چیشون شبیه همه فقط 210 صفحه qwerty داره و 500 لمسی هست.اما من شدیدا توصیه میکنم 500 نخرید من یکبار دستم گرفتم و فوق العاده بد دست هست و اصلا حس خوبی منتقل نمیکنه.از چند نفر دیگم پرسیدم همین نظرو داشتن.

آخرین ویرایش:
دوستان تا قیمت 1.5میلیون , چی پیشنهاد میکنید?! خودم نظرم رو‎ Z1 هستش! مدل و یا برند دیگه ای پیشنهاد میکنید? راستی‎ Z2 چنده?
LG G2 هم گوشی بی نظیری هستش. صرف نظر از طراحی پلاستیکی نه چندان جالب، بسیار گوشی خوبی هستش، کیفیت تصویر عالی، دوربین بی نظیر، طراحی جالب دکمه های ولوم و برخی امکانات دیگه مثل Knock - on و ...
HTC One هم فراموش نشه که زیاد اطلاعات کاملی از این ندارم.
Z2 اونطور که والا من قیمت دیدم توی یک خبر، بخوایم به پول خودمون حساب کنیم دوروبر 2400000 در میاد! حالا چقدر مغازه دارای عزیز ما بکشند روش خدا داند.

البته S4 و Note3 هم هستا
G2 و Z1 یعنی در کنار S4 میذاری؟ :d Note 3 ؟! یادمه گفتی 1500 پول داری نه 1700!
اگر میتونی که Note 3 بگیر شاهکاره. تبلت هم بستگی داره چه سیستم عاملی بخواهید. سیم خور یا بدون سیم؟ 3G براتون مهمه؟ سیستم عامل چطور؟
تبلت جمع و جور با امکانات خوب و قلم عالی می خوای فقط Note 8 قیمت هم 1100. Xperia Tablet Z هم هستش که دو روبر 1600 آب میخوره ولی قلم نداره و بزرگتره سایزش. اونم چیز خوبیه
آیپد ایر هم میشه. به من باشه Note 8 رو به همه ترجیح میدم. قیمت مناسب، حمل راحت، سبک، قلم S و آزادی عمل خوب در سیستم عامل آندروید.

ممنون آرش جان اما کلا به LG‏ اعتقادی ندارم !!
بنظرم Z1 بهترین گزینه باشه !
البته S4 و Note3 هم هستا
موندم کلا !
تبلت چی?پیشنهاد میشه?

منم موقعی که میخواستم گوشی بخرم همین طوری بودم رفتم یدونه S4 هشت هسته ایی خریدم دلمو زد آخر هرزو باید شارژش کنم دوربینش بعضی اوقات با نویز عکس میگرفت کلا خیلی زد تو زوقم. گوشی Note 3 هم داییم داره همین طوری هست بعد چشمم G2 رو گرفت که رفتم خریدم الان کنار S4 و Note 3 که میزارم توی دوربین عکس هایی که G2 میگیره بدون نویز و کاملا طبیعی هست برای همین حجم عکس ها از مال دوربین های سامسونگ هم زیاد تر میشه.!
رفیقم هم که Z1 داره شب چهارشنبه سوری میخواستیم کپسول که آتیش بزنیم G2 من و Z1 رفیقم و 5S یکی دیگه از دوستام فیلم گرفتیم دوربین سونی Z1 عین تلویزیون های قدیمی برفکی فیلم میگرفت مال ال جی هم مثل آیفون فیلم میگرفت نویزش خیلی کم بود.
توی سرعت هم G2 هیچ چیزی کم نداره بلکه امکانت جالبی هم داره که باهاش کار کنی میفهمی که از Note 3 و S4 بهتره.
صفحه نمایشش هم فوق العاده عالیه رنگ هارو مثل آمولد ها غلیظ نشون نمیده خیلی طبیعی و عالیه زیر نور آفتاب هم بازم خوانایی خوبی داره.
به خدا پشیمون نمیشی ال جی با ساخت این گوشی به همه ثابت کرد که میتونه از خیلی های دیگه هم بهتر باشه.

منم موقعی که میخواستم گوشی بخرم همین طوری بودم رفتم یدونه S4 هشت هسته ایی خریدم دلمو زد آخر هرزو باید شارژش کنم دوربینش بعضی اوقات با نویز عکس میگرفت کلا خیلی زد تو زوقم. گوشی Note 3 هم داییم داره همین طوری هست بعد چشمم G2 رو گرفت که رفتم خریدم الان کنار S4 و Note 3 که میزارم توی دوربین عکس هایی که G2 میگیره بدون نویز و کاملا طبیعی هست برای همین حجم عکس ها از مال دوربین های سامسونگ هم زیاد تر میشه.!
رفیقم هم که Z1 داره شب چهارشنبه سوری میخواستیم کپسول که آتیش بزنیم G2 من و Z1 رفیقم و 5S یکی دیگه از دوستام فیلم گرفتیم دوربین سونی Z1 عین تلویزیون های قدیمی برفکی فیلم میگرفت مال ال جی هم مثل آیفون فیلم میگرفت نویزش خیلی کم بود.
توی سرعت هم G2 هیچ چیزی کم نداره بلکه امکانت جالبی هم داره که باهاش کار کنی میفهمی که از Note 3 و S4 بهتره.
صفحه نمایشش هم فوق العاده عالیه رنگ هارو مثل آمولد ها غلیظ نشون نمیده خیلی طبیعی و عالیه زیر نور آفتاب هم بازم خوانایی خوبی داره.
به خدا پشیمون نمیشی ال جی با ساخت این گوشی به همه ثابت کرد که میتونه از خیلی های دیگه هم بهتر باشه.
واقعا چه جوری میشه بگی از لحاظ امکانات g2 بهتر از note 3 هست ؟؟!!!!

واقعا چه جوری میشه بگی از لحاظ امکانات g2 بهتر از note 3 هست ؟؟!!!!

متن رو خونده باشی نوشتم بعضی از امکانات یکیش همین دوربین در ضمن منظور من بیشتر به S4 بود.(و الا قبول دارم نوت با اون قلمش خیلی کارا میشه کرد که عالیه)
ولی توی دوربین من هر چی تست گرفتم دیدم G2 خیلی سر تر از Note 3 هست. میخوایی قبول کن میخوایی نکن لابد الان هم میگید مگه میشهدوربین 20 مگا Z1 ار مال 13 G2 ضعیف تر باشه؟

متن رو خونده باشی نوشتم بعضی از امکانات یکیش همین دوربین در ضمن منظور من بیشتر به S4 بود.(و الا قبول دارم نوت با اون قلمش خیلی کارا میشه کرد که عالیه)
ولی توی دوربین من هر چی تست گرفتم دیدم G2 خیلی سر تر از Note 3 هست. میخوایی قبول کن میخوایی نکن لابد الان هم میگید مگه میشهدوربین 20 مگا Z1 ار مال 13 G2 ضعیف تر باشه؟
خوندم کاملا
سرتاتهش داری از G2 گوشی که خودت خریدی تعریف و تمجید میکنی از هر گوشی یه ایراد میگیری تا در نهایت برسی به اینکه g2از همه بهتره و بقیه به درد نمیخورن
دیگه اینجوریم که شما میگی نیست

خوندم کاملا
سرتاتهش داری از G2 گوشی که خودت خریدی تعریف و تمجید میکنی از هر گوشی یه ایراد میگیری تا در نهایت برسی به اینکه g2از همه بهتره و بقیه به درد نمیخورن
دیگه اینجوریم که شما میگی نیست

به خدا اگه بخوام از مال خودم تعریف کنم.
من الان اون S4 که خریدم رو دادم به مادرم بعدش خودم رفتم G2 خریدم صبح و شب دارم مقایسه میکنم واقعا G2 خیلی بهتره.از نظر مصرف باطری توی تست 12ساعتی که من گرفتم گوشی روی توی استند بای گزاشتم S4 باطریش 4% کم شد ولی G2 همون 100% بود. توی دوربین هم تو روز هردو مثل هم دیگه عکس و فیلم میگیرن ولی توی شب یا جاهای تاریک S4 عکس هاش روشنایی خوبی داره ولی هرچی روشن تر بشه خوب نویز تصویر هم میره بالا مال G2 نویز تصویرش خیلی کمتر از S4 هست اما روشنایی کمی داره البته هر دو گوشی همه این چیزا قابل تنظیم هست پس مشکلی نیست اما من روی حالت اتو عکس گرفتم.
توی پردازنده هم مثلا جی2 شما وسط بازی هم که باشی برات یه اس بیاد همون بالای بازی برات یه کادر کوچیک باز میکنه شما جواب اس رو میدین ولی اینو من توی S4 ندیدم شما باید از بازی بیایید بیرون بعد.
از لحاظ داغی هم متاسفانه از S4 کمی کار بکشی سروع میکنه داغ کردن. توی صدا هم کیفیت های هر دو عالی و بلندی صدای هر دو مثل هم هست.
اما چیزی که مهمه برای بعضی ها صفحه نمایش اون هست صفحه جی 2 همونی هست که توی آیفون هم ازش استفاده میشه رنگ های خیلی دلنواز و طبیعی هست اما آمولد ها کمی رنگ هارو پرنگ نشون میدن برای همون بعد از مدتی دیگه آدم خسته میشه.
جنس بدنه هم درب پلاستیکی S4 که مثل کاغذ خم میشه و گوشی زیاد محکمی نیست البته هر دو گوشی پلاستیکی هست ولی من احساس میکنم جی2 چون یک دست هست محکم تر هست.
S4 یه خوبی که داره اینکه رم میخوره اما جی2 رم نمیخوره.
طراحی هم جی2 شاید فکر کنید دکمه های پاورش بد جایی هست اما این طور نیست بعد از مدتی عادت میکنید و چون دوبار روی صفحه بزنید خاموش روشن میشه من گوشی رو به هر کس که نشون میدم میگه چیز جالبی هست.
دیگه مورد دیگه ایی نبود که بگم نظر من اینه.
گوشی های سونی هم که من اصلا خوشم نمیآد چون الکی فقط گوشی میزنه به جز جنس بدنه شیشه ایی و ضد آب هیچیز دیگه ایی نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or