راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان سلام.من یه 2-3 روز هست میرم بیرون واسه خرید موبایل HTC One ولی 2-3 جا همش رای من رو میزنن
یکی دو تا نکته رو متذکر میشم. شما می خواهید گوشی بگیرید نه مغازه دار، پس نذارید انقدر راحت رای شما رو بزنند!
از من بپرسید کلا آیفون و اپل یک چیز متفاوت و جدا هستش و اون رو اصلا کنار گوشی های آندرویدی نیارید چون هیچ ربطی به هم ندارند. نیازهاتون رو ببینید در درجه اول نه اینکه پول برند رو بدید فقط!
-----------
آقا این رام گوشی یعنی چی؟ مثلا میگند رام عربستان، رام نصب شده، یا مثلا قبلا از یکی پرسیدم این HTC Cha Cha اس ام اس فارسی می خونه یا نه گفت رام میذاریم درست میشه. اینا یعنی چی کلا؟

آقا این رام گوشی یعنی چی؟ مثلا میگند رام عربستان، رام نصب شده، یا مثلا قبلا از یکی پرسیدم این HTC Cha Cha اس ام اس فارسی می خونه یا نه گفت رام میذاریم درست میشه. اینا یعنی چی کلا؟
معنی ساده اش فریمور هست به این مفهوم که بر اساس نوع و محل کشورهای مختلف انواع این فریمورها با همدیگه تفاوت داره به بیان دیگه شرکتهای سازنده بر اساس نیازهای مرتبط با هر کشور یک سری امکانات جزیی و کلی رو روی این فریمورها ( که در واقع OS گوشی محسوب میشن) قرار میدن در عین حال این رامها بر اساس یه جدول زمان بندی شده ی مشخصی هم به روز رسانی میشن.

دوستان سلام.من یه 2-3 روز هست میرم بیرون واسه خرید موبایل HTC One ولی 2-3 جا همش رای من رو میزنن و میگن الان بهترین برند در ساخت گوشی apple و بعدش sony هست.آیا حرفشون درسته یا علت خاصی داره حرفاشون؟ولی چیزی که هست من حدود 1ماه هست که توی همین سایت دارم جستجو و پرسش میکنم که همه htc رو قبول دارن و اکثر سایت ها ایرانی و خارجی هم این گوشی رو یکی از بهترین های حال حاضر در بازار میدونن و خود منم از کار کردن با رابط کاربری این گوشی بیشتر لذت میبرم تا برندهایی مثل sony - Samsung و ... .نظر شما دوستان چیه چون حرف این فروشنده ها منو یکم ترسونده و به شک انداخته.لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.روز خوش.
چون من خودمم یک برهه ای مغازه داشتم بزار راحتت کنم...مغازه دار جنسی رو که تو مغازش موجوده و واسش سود بیشتری رو داره بهترین جنس دنیاست و مابقی آشغال
چون معمولا واردات گوشیای sonyوsamsungوapple زیاده و سود بیشتری داره واسه کاسبا ترجیح میدن اینا رو بفروشن تا مدلایی مثل lg و htc
گوشی مد نظر شمام که بهترین گوشی سال 2013 شد پس در خریدش شک نکن....فقط تا 5 فرودین مدل جدیدش معرفی میشه اگه عجله نداری صبر کن

nexus 5 vs G2 کدومش ؟؟؟با علت و جزئیات یه مقایسه همه جانبه
من خودم راستش g2 قسمتم نشده باهاش کار کنم
100 البته G2 سخت افزاری یکی هستن ولی چون نکسوس اندروید خام هست کار کردن باهاش خیلی جذاب نیست و دوربینش ضعیفه نسبت به جی 2.
من خودم جی 2 خریدم خیلی گوشیه خوبیه مخصوصا کلید های پاورش که هرکی میبینه میگه عجب گوشیه باحالیه. (جی 2 دوبار روی صفحه اش بزنی صفحه روشن میشه و به العکس)
دوربینش هم توی روز فوق العاده عکس میگره توی شب هم من با Z1 و 5S که مقایسه کردم از لحاظ عکس برداری از Z1 خیلی بهتر بود عکساش بدون فلس نویزش خیلی کمتر بود توی فیلم برداری هم همین طور از آیفون هم کمی ضعیف تر هست.
سرعت هم که خیلی عالیه....

دوستان سلام.من یه 2-3 روز هست میرم بیرون واسه خرید موبایل HTC One ولی 2-3 جا همش رای من رو میزنن و میگن الان بهترین برند در ساخت گوشی apple و بعدش sony هست.آیا حرفشون درسته یا علت خاصی داره حرفاشون؟ولی چیزی که هست من حدود 1ماه هست که توی همین سایت دارم جستجو و پرسش میکنم که همه htc رو قبول دارن و اکثر سایت ها ایرانی و خارجی هم این گوشی رو یکی از بهترین های حال حاضر در بازار میدونن و خود منم از کار کردن با رابط کاربری این گوشی بیشتر لذت میبرم تا برندهایی مثل sony - Samsung و ... .نظر شما دوستان چیه چون حرف این فروشنده ها منو یکم ترسونده و به شک انداخته.لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.روز خوش.
ببین رفیق شما وقتی با تحقیق و اطلاعات موردی رو میخای ور داری دیگه به حرف فروشنده دقت نکن.
اینجا ایرانه و فروشنده ها اکثرن اطلاعی تو کار ندارن و تخصص اصلیشون انداختن جنس به مردمه.
پس شک نکن و به خزعبلات این جماعت گوش نده و با اطمینان برو بگیر و حالشو ببر.

ببین رفیق شما وقتی با تحقیق و اطلاعات موردی رو میخای ور داری دیگه به حرف فروشنده دقت نکن.
اینجا ایرانه و فروشنده ها اکثرن اطلاعی تو کار ندارن و تخصص اصلیشون انداختن جنس به مردمه.
پس شک نکن و به خزعبلات این جماعت گوش نده و با اطمینان برو بگیر و حالشو ببر.
این مورد رو هم باید به دوستمون گفت که وان های سری جدید میگن مشکل دوربین دارن پس موقع خرید باید همه چیزو تست کنید از فیلم برداری تا بازی کردن با گوشی...

دوربینشون چه مشکلی داره؟
من خودم ندیدم از کسی شنیدم که گفت دوربیناشون بعضی از عکس هایی که میگرن رنگ بنفش دارن توشون که فکر نکنم همچین مشکلی داشته باشه یا گوشی اون فرد رفرش بوده و یا دست دوم رفته خریده.
به هر حال شما جلو فروشنده تست کنید و ازشون هم بپرسید این مشکل واقعایت داره یا خیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or