D.of.persia
کاربر سایت
بیا اینم دیکشنری PersianDictionary v1.0.0.0 دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس و عربی به فارسی و بلعکساینا که اکثرا پولیه خوب (درست و درمون هاش همه پولی هستند):d تعداد برنامه مهم نیست، ببینید چقدر به کار شما میاد. الان مثلا یه دیکشنری انگلیسی به فارسی بخوایم باس چیکار کنیم؟
------
ویندوز فون به نظرم خرید درستی نیست توی ایران مخصوصا شما که گوشی عوض نمیکنید. ارزش نداره ریسک کنی به نظرم. آندروید و ios از نظر ساپورت برنامه جواب پس دادند و ده ها سایت ایرانی هم داریم که برنامه و بازی ها رو قرار میدند و شما به راحتی با PC دانلود می کنید و میریزید روی گوشی. قضیه پشتیبانی آندروید رو نمیدونم ولی من که 1 سال و نیم یه تبلت سامسونگ داشتم ندیدم بگه گوشی شما دیگه از کار افتاده :d هر برنامه ای هم که میگیری نوشته آندروید 2 یا 3 به بالا (که اون موقع آندروید 4 داشتم). اینطور که بگیم قطع نمیشه پشتیبانی. الان من تا حالا فقط یک بازی آیپد دیدم که حتما ios 7 میخواد. آندرویدی بخر به نظرم. با پولی که گفتی چیز بمبی نمیشه خرید ولی تا 4 یا 5 سال گوشیه حداقل! (مگر اینکه از یه گوشی در حد PC و Playstation انتظار داشته باشی :d)
ممنون از توضیحاتت ولی الان حالت من اینطوریه :
نمیدونم چیکار کنم! 

گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :d