راهنمایی برای خرید موبایل

اینا که اکثرا پولیه خوب (درست و درمون هاش همه پولی هستند) :| :d تعداد برنامه مهم نیست، ببینید چقدر به کار شما میاد. الان مثلا یه دیکشنری انگلیسی به فارسی بخوایم باس چیکار کنیم؟
------
ویندوز فون به نظرم خرید درستی نیست توی ایران مخصوصا شما که گوشی عوض نمیکنید. ارزش نداره ریسک کنی به نظرم. آندروید و ios از نظر ساپورت برنامه جواب پس دادند و ده ها سایت ایرانی هم داریم که برنامه و بازی ها رو قرار میدند و شما به راحتی با PC دانلود می کنید و میریزید روی گوشی. قضیه پشتیبانی آندروید رو نمیدونم ولی من که 1 سال و نیم یه تبلت سامسونگ داشتم ندیدم بگه گوشی شما دیگه از کار افتاده :d هر برنامه ای هم که میگیری نوشته آندروید 2 یا 3 به بالا (که اون موقع آندروید 4 داشتم). اینطور که بگیم قطع نمیشه پشتیبانی. الان من تا حالا فقط یک بازی آیپد دیدم که حتما ios 7 میخواد. آندرویدی بخر به نظرم. با پولی که گفتی چیز بمبی نمیشه خرید ولی تا 4 یا 5 سال گوشیه حداقل! (مگر اینکه از یه گوشی در حد PC و Playstation انتظار داشته باشی :d)
بیا اینم دیکشنری PersianDictionary v1.0.0.0 دیکشنری انگلیسی به فارسی و بلعکس و عربی به فارسی و بلعکس :دی بابیلون ـم هم فکر کنم تو نت پیدا بشه براش!
ممنون از توضیحاتت ولی الان حالت من اینطوریه : 8-| نمیدونم چیکار کنم! :دی:|

بس نیست یعنی؟ /:) گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :d
حالا یک سوال من از شما دارم ... کلا دلیلتون برای خرید ویندوز فون چیه؟ برنامه های رایگان و کرک شده داره به اندازه کافی که شر نشه بعدا برای آدم؟
(چون هرکسی دلار دلار نداره بیاد دو ساعت چیز پی ان هم بخره که یه برنامه از آمریکا دانلود کنه)
شما فقط کافیه توی لوکیش گوشی کشور رو بزارید روی آمریکا و بعد استورش براتون باز میشه. با ای پی ایران هم خیلی راحت میشه دان کرد.

- - -ویرایش - - -

اینا که اکثرا پولیه خوب (درست و درمون هاش همه پولی هستند) :| :d تعداد برنامه مهم نیست، ببینید چقدر به کار شما میاد. الان مثلا یه دیکشنری انگلیسی به فارسی بخوایم باس چیکار کنیم؟
------
ویندوز فون به نظرم خرید درستی نیست توی ایران مخصوصا شما که گوشی عوض نمیکنید. ارزش نداره ریسک کنی به نظرم. آندروید و ios از نظر ساپورت برنامه جواب پس دادند و ده ها سایت ایرانی هم داریم که برنامه و بازی ها رو قرار میدند و شما به راحتی با PC دانلود می کنید و میریزید روی گوشی. قضیه پشتیبانی آندروید رو نمیدونم ولی من که 1 سال و نیم یه تبلت سامسونگ داشتم ندیدم بگه گوشی شما دیگه از کار افتاده :d هر برنامه ای هم که میگیری نوشته آندروید 2 یا 3 به بالا (که اون موقع آندروید 4 داشتم). اینطور که بگیم قطع نمیشه پشتیبانی. الان من تا حالا فقط یک بازی آیپد دیدم که حتما ios 7 میخواد. آندرویدی بخر به نظرم. با پولی که گفتی چیز بمبی نمیشه خرید ولی تا 4 یا 5 سال گوشیه حداقل! (مگر اینکه از یه گوشی در حد PC و Playstation انتظار داشته باشی :d)
شما برید انجمن وینفون سنتر برنامه ها و بازی ها رو ببینید.
برنامه های فارسی هم خیلی براش هست فقط برنامه بانک ها براش نیست در ضمن تا 36 ماه هم پشتیبانی نرم افزاری داره.

آقا من یه چیزی رو دیدم شاخ در آوردم گفتم اینجا هم بگم :blink:
قیمت نوت 3 که میدونید چقدره؟ (حدود 1700 تا 1800). بعد از ظهر رفته بودم بیرون یه دونه نوت سفید دیدم طرف گذاشته بود توی ویترین، قیمت گرفتم گفت 1400000 با حافظه 32 گیگ!!!
این چیه داستانش و همون مدلی هستش که CPU ضعیف تر داره و 4k فیلم نمیگیره؟
خارج از این داستان دو مدل عرضه شده تفاوت هاشون توی پردازنده فاحش هستش واقعا؟ (4k که برام ذره ای الان ارزش نداره)

قیمت نوت 3 که میدونید چقدره؟ (حدود 1700 تا 1800). بعد از ظهر رفته بودم بیرون یه دونه نوت سفید دیدم طرف گذاشته بود توی ویترین، قیمت گرفتم گفت 1400000 با حافظه 32 گیگ!!!
خارج از این داستان دو مدل عرضه شده تفاوت هاشون توی پردازنده فاحش هستش واقعا؟ (4k که برام ذره ای الان ارزش نداره)
دو مدل داره 9000 و 9005 من زیرو روشون کردم فرقشون عمرا منو شما بفهمیم فقط تو بنچمارکا 9005 نزدیک 5-6 درصدی سریعتره در عوض مدل 9000 تو بازیا بهتر عمل میکنه و بافتا رو بهتر نمایش میده
به نظر من که هر کدوم ارزونتر بودو بگیر فرقی نمیکنه
اون مدلم احتمالا اگه اشتباه نکنم مدل لایته که قیافش مثل نوت 3 هستش اما صفحش فول اچدی نیست و سخت افزارشم ضعیفتره...در کل توصیه نمیشه این مدل
ویرایش....الان رفتم دیدم اسم این مدلا neo هستش

دو تا تصویر تازه از new htc one
25376622633580286806.jpg
95398779986132484133.jpg
s5:lol::lol:

آخرین ویرایش:
آقا اون قیمت شاید برای دست دوم هست.
ولی فکر کنم مدل 8 هسته ایی بیشتر از اون یکی مدلش داغ میکنه.
تا جایی که من اطلاع دارم قیمت الان باید 1600 تا 1700 مدل 8 هسته ایی متغیر باشه.
ولی اگه یه گوشی میخوایید صفحه 5.5 اینچ ولی قیمت 1250 تا 1300 برید مشخصات گوشی G Pro هم ببینید.

بس نیست یعنی؟ /:) گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :d
حالا یک سوال من از شما دارم ... کلا دلیلتون برای خرید ویندوز فون چیه؟ برنامه های رایگان و کرک شده داره به اندازه کافی که شر نشه بعدا برای آدم؟
(چون هرکسی دلار دلار نداره بیاد دو ساعت چیز پی ان هم بخره که یه برنامه از آمریکا دانلود کنه)

شما Ip بذارید آمریکا استور انقدر برنامه مجانی داره

بچه اینجا کسی Optimus G Pro داره؟
میخوام این گوشی رو بگیرم به نظرتون چه طور هست؟ میتونه برام کم کم تا 2 سال کار کنه؟
مصرف باطری و دوربین برام خیلی مهمه.

من فک میکنم هر دو مدل بین 1700-1800 قیمت دارند !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or