راهنمایی برای خرید موبایل

win-phone ها وی چی ان ساپورت نمیکنن فعلا ها یادتون باشه بعدا قراره بهشون اضافه بشه ...
با یه برنامه میشه، وای خوب باید چی پی اندرست حسابی داشته باشی، یعنی باید بخری چی پین عن رو:دی سیفون و ... نداره:دی
وینفون به بدی که داره اینکه برنامه و بازی براش هست اما ورژن های جدیدی که میاد پولی هست.
یعنی چی؟ برنامه پولی هم که میشه راحت ریخت، البته نه خیلی راحت، چون برنامش چینی ه:|

huawei g526 gpu این گوشی چیه ؟؟ این بهتره یا y511
با دوتاشون کار کردم البته525که باتریش ضعیف تره..صفحه526خیلی بهتره.سی پی یو526قویتره.جی پی یو وای511قویتره..رم 526بیشتره1گیگه..دوربین وای511افتضاحه ولی فیلم برداری اچ دی متوسط داره ولی دوربین526خوبه ولی فیلم برداری وی جی ای..526رابط هواوی رو داره که منو نداره ولی جالبه.رابط وای511شبیه اندروید خام...خلاصه بجز گرافیک جی پی یو و قیمت 526از همه نظر از وای511بهتره

با یه برنامه میشه، وای خوب باید چی پی اندرست حسابی داشته باشی، یعنی باید بخری چی پین عن رو:دی سیفون و ... نداره:دی
یعنی چی؟ برنامه پولی هم که میشه راحت ریخت، البته نه خیلی راحت، چون برنامش چینی ه:|
میدونم شما میتونید نهایت 10 تا برنامه و بازی پولی بریزید تو گوشی.

با دوتاشون کار کردم البته525که باتریش ضعیف تره..صفحه526خیلی بهتره.سی پی یو526قویتره.جی پی یو وای511قویتره..رم 526بیشتره1گیگه..دوربین وای511افتضاحه ولی فیلم برداری اچ دی متوسط داره ولی دوربین526خوبه ولی فیلم برداری وی جی ای..526رابط هواوی رو داره که منو نداره ولی جالبه.رابط وای511شبیه اندروید خام...خلاصه بجز گرافیک جی پی یو و قیمت 526از همه نظر از وای511بهتره

ممنون دوست عزیز شما که با هر دو گوشی کار کردی تو بازی کدوم بهتره ؟؟ با جی526 چه بازی هایی رو تست کردی ؟؟ GPU G525 ادرنو 203 هست که خیلی پایینه برای بازی اصلا خوب نیس مال این گوشی هم Adreno 203 هست یا 305 با نصب نرم افزار مثل cpu z نمیشه فهمید چیه ؟
وای 511 mali 400 هست که خیلی بد نیست
Huawei Ascend G526 - مشخصات گوشی موبایل هواوی اسند جی 526 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
Huawei Ascend G526 - آخرین اطلاعات و قیمت و نظرات | بیاتوگوشی
CPU دوهسته ای یا 4 هسته ای؟؟؟
جی 526 چند خریدی با گارانتی بود ؟؟
گوشی ها کابل otg و زبان فارسی ساپورت میکردند
شرمنده زیاد شد دوستان دیگه هم اگه این گوشی ها رو داشتن نظر بدن ممنون
ممنون دوست عزیز

آخرین ویرایش:
من با526کار نکردم گفتم که با525کار کردم فکر کردم فرقش فقط باتری باشه ولی مثل اینکه جی پی یو526قویتره معلوم نیست..تونستی این مدل رو تو بازار پیدا کنی؟؟من که ندیدم..وای511هم اسفالت8رو نصب کردم رون ولی تنظیمات پایین اجرا کرد و کلا از نظر بازی از525بهتره ولی خب رمش512و کیفیت صفحه525رو نداره.ولی باتریش از525بهتره

اقا چرا لومیا 525 میگن گارانتی نداره؟
داشته باشه هم آخه به چه درد میخوره؟ :-/ باز آدم بگه بیمه یه چیزی. هیچی رو وقتی جز گارانتی حساب نمی کنند ارزش نداره آدم 100 هزار تومن اضافه بده پای گوشی

بچها یه سوال دارم هم به تاپیک ربط داره هم میتونه نداشته باشه ولی جای دیگه پیدا نکردم بپرسم
راجع به این دستبندهای سلامتی یا گجتهای پوشیدنی اطلاعات میخواستم
کدوماشون خوبن؟؟الان نایک داره سامسونگ هم گیر فیت اومده تو این سمت..حالا میخوام ببینم اینا کدومش بهتره؟..شرکتهای دیگه هو زدن ظاهرا
خلاصه هر چی که مربوط اینا باشه رو میخوام
ساعت هوشمند نمیخوام یه چیزی میخوام برای سلامتی باشه در درجه اول
اینا با ایفون و اندروید هم کار میکنن؟؟یا با هر گوشی یا مدل خاصی از گوشیهارو پشتیبانی میکنن؟؟
هر اطلاعاتی تو زمینه دارید به همراه قیمت بگید ممنون میشم

داشته باشه هم آخه به چه درد میخوره؟ :-/ باز آدم بگه بیمه یه چیزی. هیچی رو وقتی جز گارانتی حساب نمی کنند ارزش نداره آدم 100 هزار تومن اضافه بده پای گوشی
خود نمایندگی نوکیا تو بازار موبایل گفت 500 تومن بدون گارانتی با 24 ساعت مهلت تست!:| به نظرتون ریسک کنم؟
اخه میدونین چیه؟ لومیا 520 گارانتی داره اما میگن تقریبا رفرش ـش زیاد شده تو بازار ! اما 525 چون انگار جدیدتر هست کم تر هست رفرش ـش تو بازار!

خود نمایندگی نوکیا تو بازار موبایل گفت 500 تومن بدون گارانتی با 24 ساعت مهلت تست
بس نیست یعنی؟ /:) گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :d
حالا یک سوال من از شما دارم ... کلا دلیلتون برای خرید ویندوز فون چیه؟ برنامه های رایگان و کرک شده داره به اندازه کافی که شر نشه بعدا برای آدم؟
(چون هرکسی دلار دلار نداره بیاد دو ساعت چیز پی ان هم بخره که یه برنامه از آمریکا دانلود کنه)

بس نیست یعنی؟ /:) گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :d
حالا یک سوال من از شما دارم ... کلا دلیلتون برای خرید ویندوز فون چیه؟ برنامه های رایگان و کرک شده داره به اندازه کافی که شر نشه بعدا برای آدم؟
(چون هرکسی دلار دلار نداره بیاد دو ساعت چیز پی ان هم بخره که یه برنامه از آمریکا دانلود کنه)
من ترسم از این هست که بعد 24 ساعت خدای نکرده یه چیزی بشه! شانس که نداریم!:دی
والا من تا سقف پولی که میزاشتم گوشی 525 و 520 نوکیا رو دیدم و چند تا ال جی و یه xperia j و گوشی های هواوی بعد مشاوره کردم تو همین تاپیک ، گفتند که این گوشی های ارزون قیمت اندرویدی نسبت به اون دومیلیون تومنی ها ساپورت کمتری از نظر اپدیت سیستم عامل دارن و بعد از یک سال و نیم ! ( فک کنم:دی:-/) خارج میشن از ساپورت و اون موقع به مشکل رو به رو میشی! منم ادمی نیستم که هی گوشی عوض کنم!
برای همین هم لومیا 525 و 520 رو انتخاب کردم ! یکی از دلایل کمکی برای انتخاب اجرا کردن فیلم فول اچ دی بود که این دوتا پخش میکنن!:|
واسه نرمافزار و بازی هم تا دیشب مثل شما فکر میکردم اا وقتی به این سایت رفتم Windows Phone Apps+Games Store (United States) ، خیالم راحت شد که بازی و نرم فری کم نداره! تازه توی ویندوز فون میشه 10 تا بازی و نرم افزار کرک شده هم ریخت!
حالا من نمیدونم خوب توضیح دادم درباره وینفون یا نه ؟ چون خودم هنوز نخریدم!:دی

اینا که اکثرا پولیه خوب (درست و درمون هاش همه پولی هستند) :| :d تعداد برنامه مهم نیست، ببینید چقدر به کار شما میاد. الان مثلا یه دیکشنری انگلیسی به فارسی بخوایم باس چیکار کنیم؟
------
ویندوز فون به نظرم خرید درستی نیست توی ایران مخصوصا شما که گوشی عوض نمیکنید. ارزش نداره ریسک کنی به نظرم. آندروید و ios از نظر ساپورت برنامه جواب پس دادند و ده ها سایت ایرانی هم داریم که برنامه و بازی ها رو قرار میدند و شما به راحتی با PC دانلود می کنید و میریزید روی گوشی. قضیه پشتیبانی آندروید رو نمیدونم ولی من که 1 سال و نیم یه تبلت سامسونگ داشتم ندیدم بگه گوشی شما دیگه از کار افتاده :d هر برنامه ای هم که میگیری نوشته آندروید 2 یا 3 به بالا (که اون موقع آندروید 4 داشتم). اینطور که بگیم قطع نمیشه پشتیبانی. الان من تا حالا فقط یک بازی آیپد دیدم که حتما ios 7 میخواد. آندرویدی بخر به نظرم. با پولی که گفتی چیز بمبی نمیشه خرید ولی تا 4 یا 5 سال گوشیه حداقل! (مگر اینکه از یه گوشی در حد PC و Playstation انتظار داشته باشی :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or