mostafa-/g
کاربر سایت
با یه برنامه میشه، وای خوب باید چی پی اندرست حسابی داشته باشی، یعنی باید بخری چی پین عن رو سیفون و ... ندارهwin-phone ها وی چی ان ساپورت نمیکنن فعلا ها یادتون باشه بعدا قراره بهشون اضافه بشه ...
یعنی چی؟ برنامه پولی هم که میشه راحت ریخت، البته نه خیلی راحت، چون برنامش چینی هوینفون به بدی که داره اینکه برنامه و بازی براش هست اما ورژن های جدیدی که میاد پولی هست.
با دوتاشون کار کردم البته525که باتریش ضعیف تره..صفحه526خیلی بهتره.سی پی یو526قویتره.جی پی یو وای511قویتره..رم 526بیشتره1گیگه..دوربین وای511افتضاحه ولی فیلم برداری اچ دی متوسط داره ولی دوربین526خوبه ولی فیلم برداری وی جی ای..526رابط هواوی رو داره که منو نداره ولی جالبه.رابط وای511شبیه اندروید خام...خلاصه بجز گرافیک جی پی یو و قیمت 526از همه نظر از وای511بهترهhuawei g526 gpu این گوشی چیه ؟؟ این بهتره یا y511
میدونم شما میتونید نهایت 10 تا برنامه و بازی پولی بریزید تو گوشی.با یه برنامه میشه، وای خوب باید چی پی اندرست حسابی داشته باشی، یعنی باید بخری چی پین عن رو سیفون و ... نداره
یعنی چی؟ برنامه پولی هم که میشه راحت ریخت، البته نه خیلی راحت، چون برنامش چینی ه
با دوتاشون کار کردم البته525که باتریش ضعیف تره..صفحه526خیلی بهتره.سی پی یو526قویتره.جی پی یو وای511قویتره..رم 526بیشتره1گیگه..دوربین وای511افتضاحه ولی فیلم برداری اچ دی متوسط داره ولی دوربین526خوبه ولی فیلم برداری وی جی ای..526رابط هواوی رو داره که منو نداره ولی جالبه.رابط وای511شبیه اندروید خام...خلاصه بجز گرافیک جی پی یو و قیمت 526از همه نظر از وای511بهتره
خود نمایندگی نوکیا تو بازار موبایل گفت 500 تومن بدون گارانتی با 24 ساعت مهلت تست! به نظرتون ریسک کنم؟داشته باشه هم آخه به چه درد میخوره؟ باز آدم بگه بیمه یه چیزی. هیچی رو وقتی جز گارانتی حساب نمی کنند ارزش نداره آدم 100 هزار تومن اضافه بده پای گوشی
بس نیست یعنی؟ گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :dخود نمایندگی نوکیا تو بازار موبایل گفت 500 تومن بدون گارانتی با 24 ساعت مهلت تست
من ترسم از این هست که بعد 24 ساعت خدای نکرده یه چیزی بشه! شانس که نداریم!بس نیست یعنی؟ گوشی رفرش رو 24 ساعت مهلت تست نمیدند به نظرم :d
حالا یک سوال من از شما دارم ... کلا دلیلتون برای خرید ویندوز فون چیه؟ برنامه های رایگان و کرک شده داره به اندازه کافی که شر نشه بعدا برای آدم؟
(چون هرکسی دلار دلار نداره بیاد دو ساعت چیز پی ان هم بخره که یه برنامه از آمریکا دانلود کنه)