بابت راهنمایی همه دوستان ممنون
من حقیقت همین الان قصد خرید نداشتم و تا آخر فروردین یا اردیبهشت پول دستم میاد و داشتم تحقیقاتی رو میکردم ببینم چی میشه.
خودم اول میخواستم یه Note 8 بخرم (به شدت قلم سری Note رو دوست دارم) در کنارش هم یه موبایل آندرویدی 500 تومنی، بعد نوت 3 رو که دیدم و گرفتم دستم حقیقت خیلی خوشم اومد و بیش از حد هیولا نیست برام مخصوصا که شلوار های لی تنگ نمی پوشم که مشکل جیب داشته باشم :d از طرفی فکر میکردم Windows Phone اوضاع داغونی داره و برنامه پیدا کردن برای اون مثل سیمبیان هستش! ولی الان تعریف ها رو که میبینم و از هنگ کردن آندرویدهای ارزون میشنوم انتخاب کمی سخت شده.
اپل هم الان هم دارم با آیپد سیستم ios رو تجربه میکنم. متاسفانه اسکرین جالبی نداره iphone 5 برام (از نظر سایز نه کیفیت) و ارزش نداره که 1800 بدم گوشی که نه بشه خوب وبگردی کرد، نه بازی. دنبال اسم برندی هم نیستم و تعصب ندارم (نمیدونم چرا با ال جی میونه ندارم حتی یک بار هم نگرفتم دستم :d)
آندروید هم سری اول Note 10 که اومد خریدم و با هنگ هاش آشنا هستم. بازم ممنون از همه و تا اومدن پول یه هر از گاهی سر میزنیم اینجا از راهنمایی های شما استفاده میکنیم
در حال حاضر شما مبنای پیشنهاد به من رو اینطور بذارید:
- 1500 تا 1700 پول موجوده
- صفحه نسبتا بزرگ نیازم میشه (وبگردی - کار با آفیس - دیکشنری - بازی) ولی نه دیگه مثل مگا 6 اینچی
- آزادی توی انتخاب برنامه و دیگر امکانات روی پلتفرم وجود داشته باشه.
- یک High end PC نمیخوام از گوشی ولی هنگ های احمقانه و بیخود هم نکنه