راهنمایی برای خرید موبایل

سخت افزاري شايد ولي وقتي دستم گرفتم و طراحي رو ديدم از زندگي پشيمون شدم :| خيلي حس پوچي ميده!
هووآيي چطوره؟ بد محو اين p6 شدم خيلي خوشدست و قشنگه!
بستگی داره چقدر پول بخوای خرج کنی :d
اگه با گوشی اینچ بالا حال میکنی NOTE 3 یا ONE MAX
من خودم نوت 3 دارم خیلی گوشیه خوبیه ...وان مکس هم دوستم داره زیاد باهاش کار کردم اونم فوق العادس..
اگه تو رنج 1 تا 1100 میخوای اکسپریا Z گزینه خوبیه ...
هواوی رو ولش کن :d
اگه تهران هستی برو پاساژ ایران پاییتر از علادین هست برو اونجا همه برند ها هم هست میتونی قشنگ باهاشون کار کنی

در کل من یه پیشنهاد دارم برات ( آرش )
یا یکم پولتو افزایش بده ( که صد در صد با منبع معتبر دارم میگم 2 ماه بعد عید قیمت گوشی مناسب میشه ) و بین lg g2 و IPHONE 5C یکیو انتخاب کن ( که من بودم 5سی رو میگرفتم ) ( و جی 2 هم خیلی خفنه )
یا نه اگه عجله داری برو یه گوشیه میان رده بگیر ! که طبعا 6 تا 12 ماه دیگه کاراییش به میزان پایینی میرسه ...
البته دوست من طرفای مهر بود یه نوت 3 خرید خیلی خفنه :دی ( بزرگه ) ولی گرونه ! یعنی من دلیل قیمت نجومیشو نمیدونم !
بشین باهاش GTA SA بازی کن :دی
ولی من کلا معتقدم کسی که دنبال صفحه بزرگه تبلت بگیره ( نظر شخصیمه ) وقتی که نوت 10.1 داشتم واقعا باهاش تمام بازی های اندروید رو خصوص جی تی ای SA رو تموم کردم البته جی تی ایو نرسیدم تموم کنم.
یه نکته ای هم عرض کنم . اگه کسیو میشناسی که بشه بهش اعتماد کرد و یه آیفون دسته 2 ولی تر و تمیز گیر آورد باز هم برد کردی !

درستهp6خشگله ولی گوشی خوبی نیست و تو این قیمت گوشی های بهتر با برند معتبر تر میشه خرید..پردازنده خوبی نداره و زیاد داغ میکنه و باتریشم افتضاحه..به نظرم جی700گوشی بهتری ارزونترم هست

بابت راهنمایی همه دوستان ممنون :)
من حقیقت همین الان قصد خرید نداشتم و تا آخر فروردین یا اردیبهشت پول دستم میاد و داشتم تحقیقاتی رو میکردم ببینم چی میشه.
خودم اول میخواستم یه Note 8 بخرم (به شدت قلم سری Note رو دوست دارم) در کنارش هم یه موبایل آندرویدی 500 تومنی، بعد نوت 3 رو که دیدم و گرفتم دستم حقیقت خیلی خوشم اومد و بیش از حد هیولا نیست برام مخصوصا که شلوار های لی تنگ نمی پوشم که مشکل جیب داشته باشم :d از طرفی فکر میکردم Windows Phone اوضاع داغونی داره و برنامه پیدا کردن برای اون مثل سیمبیان هستش! ولی الان تعریف ها رو که میبینم و از هنگ کردن آندرویدهای ارزون میشنوم انتخاب کمی سخت شده.
اپل هم الان هم دارم با آیپد سیستم ios رو تجربه میکنم. متاسفانه اسکرین جالبی نداره iphone 5 برام (از نظر سایز نه کیفیت) و ارزش نداره که 1800 بدم گوشی که نه بشه خوب وبگردی کرد، نه بازی. دنبال اسم برندی هم نیستم و تعصب ندارم (نمیدونم چرا با ال جی میونه ندارم حتی یک بار هم نگرفتم دستم :d)
آندروید هم سری اول Note 10 که اومد خریدم و با هنگ هاش آشنا هستم. بازم ممنون از همه و تا اومدن پول یه هر از گاهی سر میزنیم اینجا از راهنمایی های شما استفاده میکنیم :)
در حال حاضر شما مبنای پیشنهاد به من رو اینطور بذارید:
- 1500 تا 1700 پول موجوده
- صفحه نسبتا بزرگ نیازم میشه (وبگردی - کار با آفیس - دیکشنری - بازی) ولی نه دیگه مثل مگا 6 اینچی
- آزادی توی انتخاب برنامه و دیگر امکانات روی پلتفرم وجود داشته باشه.
- یک High end PC نمیخوام از گوشی ولی هنگ های احمقانه و بیخود هم نکنه

نوت 3 و ال جی جی 2 واقعا انتخاب های خوبی اند ! از یه طرف ایکسپریا زد 1 هم داری ولی دوربینش اسما 20 مگاپیکسله من برای دوستم گرفتم با آیفون مقایسه کردم عینه همن دقیقا !
اچ تی سی هم تاحالا کار نکردم ...
اس4 رو من میگم یه وقت نگیر چون تو سیستم عاملشم دیدم گیر میکرد ! ) با اینکه گوشیه قویه )
ویندوز فونم که تا اوایل 2015 قراره حجم بازی ها و برنامه هاش به اندازه گوگل پلی بشه ...
نمیدونم اس5 و زد2 کی میان ولی قطعا اون هم چیزای توپی اند :دی ( یه شایعه بود که میگفت قیمتشون تو روز عرضه تو ایران کمتر از اس4 و زد 1 ـه ولی شایعه ـست :دی )
من با نوت3 رفیقم اسسین پایرت بازی میکردم ... :دی

من حقیقت همین الان قصد خرید نداشتم و تا آخر فروردین یا اردیبهشت پول دستم میاد و داشتم تحقیقاتی رو میکردم ببینم چی میشه.
خودم اول میخواستم یه Note 8 بخرم (به شدت قلم سری Note رو دوست دارم) در کنارش هم یه موبایل آندرویدی 500 تومنی، بعد نوت 3 رو که دیدم و گرفتم دستم حقیقت خیلی خوشم اومد و بیش از حد هیولا نیست برام مخصوصا که شلوار های لی تنگ نمی پوشم که مشکل جیب داشته باشم :d از طرفی فکر میکردم Windows Phone اوضاع داغونی داره و برنامه پیدا کردن برای اون مثل سیمبیان هستش! ولی الان تعریف ها رو که میبینم و از هنگ کردن آندرویدهای ارزون میشنوم انتخاب کمی سخت شده.
اپل هم الان هم دارم با آیپد سیستم ios رو تجربه میکنم. متاسفانه اسکرین جالبی نداره iphone 5 برام (از نظر سایز نه کیفیت) و ارزش نداره که 1800 بدم گوشی که نه بشه خوب وبگردی کرد، نه بازی. دنبال اسم برندی هم نیستم و تعصب ندارم (نمیدونم چرا با ال جی میونه ندارم حتی یک بار هم نگرفتم دستم :d)
آندروید هم سری اول Note 10 که اومد خریدم و با هنگ هاش آشنا هستم. بازم ممنون از همه و تا اومدن پول یه هر از گاهی سر میزنیم اینجا از راهنمایی های شما استفاده میکنیم :)
- صفحه نسبتا بزرگ نیازم میشه (وبگردی - کار با آفیس - دیکشنری - بازی) ولی نه دیگه مثل مگا 6 اینچی

بهترین انتخاب برای شما ال جی جی 2 هست تو این قیمت. البته نمیدونم قیمت نوت 3 الان چقدره ولی اگه نوت 3 حدود 1700 باشه اول نوت 3 پیشنهاد میکنم بعد جی 2. تنها عیب اساسی جی 2 نداشتن درگاه حافظه هست که اگه بتونین 32 گیگابایتیش رو بخرین خیلی بهتره.
موفق باشید.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

شماها خیلی جوگیرین چقد اچ تی سی رو بزرگ کردین:دی کیفیت ساخت ربطی یه جنس بدنه نداره.. من خودم با دیزایر زندگی کردم ولی سنسیشن رو با اس2مقایسه کنین میفهمین کدوم کیفیش بهتر بود...اچ تی سی بخاطر کیفیت پایین و خرابی اون سال سقوط کرد و تاالان با اینکه کیفیتش بهتر شده نتونست خودشو جمع کنه...سنس اچ تی سی معروف به کندی وسنگینی بود الان بهتر شده سامسونگ هم تاچ وایز رو بهتر کرده مشکلات نرم افزاری چیزی نیست چند روز پیش یه ویدیو مقایسه تاچ وایز با اندروید خالص اومد تو سرعت تفاوتی نداشتن...یا اونای که با نوت3کار کردن میدونن تاچ وایزش نسبت به اس4چقدر بهتر شده...اچ تی سی خیلی بهتر شده از هر نظر و سامسونگ به نظر میاد داره بدتر میشه امیدوارم اینجوری نشه...این بحث کپی و اینا واقعا مسخره ترین بحثه
اچ تی سی نیازی به بزرگی از طرف ماها نداره یه برند ثابت شدست و این طور نیست که از یخچال و لباسشویی ساختن پریده باشه رو گوشی ساختن :d
سنسیشن xe رو من با اس 2 خیلی مقایسه کردم و اگه از نزدیک با جفتشون کار کرده بودی اینو نمیگفتی!
همون هدست بیتسی که روش بود و میارزید با هزار تا گوشی :x
کیفیت پاییم و خرابی اونم تو htc :)) تنها موردی که یادمه بعد از اپدیت به اندروید 4 بعضی مدلها وای فی گوشی از کار افتاد که 1 ماهه با یه اپدیت همه اوکی شدن.
خاهشن رو هوا چیزی نگو.
یا خدا سنس و سنگینی!
این مورد مخصوص تاچ ویزه شک نکن ;)
شما اگه ملاکت فروشه بحثی نیست بلاخره پراید به نسبت بوگاتی بیشتر فروش میره :d

این تعصب رو برند مسخره ترین چیزه چیزه که خوبه رو باید خرید من الان هواوی برام خوبه چون ارزون پس میخرم ولی درکل تعصب طرفداری سامسونگ اندازه تعصب طرفداری سونی و اپل حال بهم زن نیست:دیطراحی کاملا سلیقه ی الان یعنی این همه مردم ‏گلکسی خریدن کور بودن..خب یا خوششون اومد یا مثل من براشون مهم نبوده..الان من از قیافه اکسپریا زد بیشتر از اس4خوشم میاد ولی طراحی اس4روبیشتر دوسدارم چون راحت تر تو دست جا میشه و...درمورد اس5هم اگه کیفیت صفحه.کیفیت صدا.دوربین.کارایی.نرم افزار.رابطش.باتری.عالیه باشه من که مشکلی باهاش ندارم:دی ‏ کارایی و کیفیت و امکانات ‏و قیمت مهمترین ‏چیزه ظاهر برا من که اصلا مهم نیست
اتفاقن تو این مورد شماها پرچمدار هستید :d

بستگی داره چقدر پول بخوای خرج کنی :d
اگه با گوشی اینچ بالا حال میکنی NOTE 3 یا ONE MAX
من خودم نوت 3 دارم خیلی گوشیه خوبیه ...وان مکس هم دوستم داره زیاد باهاش کار کردم اونم فوق العادس..
اگه تو رنج 1 تا 1100 میخوای اکسپریا Z گزینه خوبیه ...
هواوی رو ولش کن :d
اگه تهران هستی برو پاساژ ایران پاییتر از علادین هست برو اونجا همه برند ها هم هست میتونی قشنگ باهاشون کار کنی
احتمالن عزیز منظورت بازار موبایل هستش.

ارش تو این مورد فقط باترفلای اس خوراکته.
صفحه 5 اینچی با باطری خارق العاده 3200 میلی امپری.
میتونی با 1.650 بگیری مدل حافظه خورش رو و یه رم 64 گیگ کلاس 10 هم باهاش ست کنی.

سخت افزاري شايد ولي وقتي دستم گرفتم و طراحي رو ديدم از زندگي پشيمون شدم :| خيلي حس پوچي ميده!
هووآيي چطوره؟ بد محو اين p6 شدم خيلي خوشدست و قشنگه!
هوآوی P6 نازک ترین گوشی جهان هست ولی میگن موقع بازی کار کردن باهاش گوشی کمتر از S4 داغ میکنه.
بهتره که باهاش کامل کار کنید بعد اقدام به خرید بکنید.

- - -ویرایش - - -

انتخاب های زیادی دارین:
G2 ال جی که سخت افزاری خیلی قدرت منده.
Note 3 که تا تابستون قیمتش به 1400 میرسه همین الانش هم مدل 8 هسته اییش 1650 آک هست!
One Max که حرفی توش نیست حسگر اثر انگشت هم که داره.
Mega 5.8 اینچ هم هست.
Lumia 1520 البته الان روی 1900 ایناست ولی خیلی خوبه.
G Pro 2 که تا چند وقت دیگه هم میآد.(البته فکر کنم امده.)
دیگه چیز دیگه ایی فعلا به ذهنم نمیرسه ولی از من به شما نصیحت اگر میخواهید گوشی بخرید که تا 3 4 سال نگهش دارید گوشی های آیفون بهترین گزینه هست چرا که همین الانش هم روی 3G 3GS بعضی از بازی های الان به راحتی اجرا میشه.

دوستان یه گوشی اندرویدی و ویندوز خیلی خوب تا رنج قیمت 1200 تا 1300 چی پیشنهاد میدید؟

- - -ویرایش - - -

هوآوی P6 نازک ترین گوشی جهان هست ولی میگن موقع بازی کار کردن باهاش گوشی کمتر از S4 داغ میکنه.
بهتره که باهاش کامل کار کنید بعد اقدام به خرید بکنید.

- - -ویرایش - - -

انتخاب های زیادی دارین:
G2 ال جی که سخت افزاری خیلی قدرت منده.
Note 3 که تا تابستون قیمتش به 1400 میرسه همین الانش هم مدل 8 هسته اییش 1650 آک هست!
One Max که حرفی توش نیست حسگر اثر انگشت هم که داره.
Mega 5.8 اینچ هم هست.
Lumia 1520 البته الان روی 1900 ایناست ولی خیلی خوبه.
G Pro 2 که تا چند وقت دیگه هم میآد.(البته فکر کنم امده.)
دیگه چیز دیگه ایی فعلا به ذهنم نمیرسه ولی از من به شما نصیحت اگر میخواهید گوشی بخرید که تا 3 4 سال نگهش دارید گوشی های آیفون بهترین گزینه هست چرا که همین الانش هم روی 3G 3GS بعضی از بازی های الان به راحتی اجرا میشه.

نوت 3 مدل 8 هسته ای تو دیجیکالا 1880 هست که ؟؟؟؟

دوستان یه گوشی اندرویدی و ویندوز خیلی خوب تا رنج قیمت 1200 تا 1300 چی پیشنهاد میدید؟

- - -ویرایش - - -

امیرعلی جان دیجیکالا به طور میانگین 100 تا 500 تومن از بازار گرونتر میفروشه .
شما xperia z - xperia c از آپشنای خوبته .
تو سامسونگم MEGA 5.8 - 6.1 خیلی خوبه ! ( خیلی :دی )
بقیه برند ها هم ( اچ تی سی ) تخصصی ندارم :دی

- - -ویرایش - - -

این قیمتی که گفتین برای مدل 8 هسته اییش بالا این قیمتی هم که گفتین با گارانتی هست که واقعا گارانتی دار باید خرید تو این کشور:d
شما اهل چه جور گوشی هایی هستید گوشی های تمام لمسی میخوایید Optimus G Pro با صفحه 5 اینچی و 4 هسته ایی 1.7 قیمت 1350 خیلی خوبه.
اگر هم اهل گوشی های تایپ تاچ هستید گوشی Q10 بلک بری فوق العاده هست البته کارکرده تمیز 1200 هست ولی آکش 1450 هست.

Nokia-Lumia-1520.jpg

آقا بزاریم قبل عید گوشی بخریم یا بعد عید؟:دی

جدا؟:-/

اون دیگه بسته به نیاز شما داره !‌ من بودم بعد عید میگرفتم ولی این نظر منه !
در مورد اونم بله ...‌( تست شده که میگم‌:دی قشنگ بالای 1 ماه روش تحقیق کردم و رفتم بازار‌ و با اینا مقایسه کردم‌!‌)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or