راهنمایی برای خرید موبایل

سلام
من میخوام یه گوشی با بودجه 800 تومن بخرم
سه تا گوشی یدا کردم فعلا:
LG Optimus L9 P768
Sony Xperia SP
Samsung galaxy S II Plus I9105
کدوم یک رو پیشنهاد میکنید؟
در ضمن این آپدیت اندروید رو هم یه توضیح بدین برای S II Plus بیبشتر از اندروید 4.2 نمیاد !؟

[h=3][/h]

سلام
LG Optimus L9 P768
Sony Xperia SP
در ضمن این آپدیت اندروید رو هم یه توضیح بدین برای S II Plus بیبشتر از اندروید 4.2 نمیاد !؟
sp صد درصد...آپدیتم هر چی گوشی جدیدتر باشه خب مسلما واسش آپدیتای بیشتری میاد
اگه میتونی بودجتو ببری بالاتر s3 بگیر یا هم که میتونی با همین بودجه یک s3 کارکرده بگیری که به نظر من از گوشیای بالا سرتره

sp صد درصد...آپدیتم هر چی گوشی جدیدتر باشه خب مسلما واسش آپدیتای بیشتری میاد
اگه میتونی بودجتو ببری بالاتر s3 بگیر یا هم که میتونی با همین بودجه یک s3 کارکرده بگیری که به نظر من از گوشیای بالا سرتره
از S3 خوشم نمیاد.
صفحه اش بزرگه
خودم صفحه بین 4 اینچ تا 4/3 میخاوم ولی الآن با شرایط موجود سمت L9 و یا SP میرم.

سلام
LG Optimus L9 P768
Sony Xperia SP

[h=3][/h]

SP انتخاب کاملا درستیعخ

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

سلام:دی
اقا ما تا سقف نهایت 450 تومن میتونیم برای گوشی خرج کنیم! حدود 30 یا 40 تومن ـش رو گذاشتم برای کارت حافظه و اینا!
جستجو در گروه گوشی موبایل
بین این ها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
چشم خودم lumia 520 رو گرفته! اما این huawei هم قیمت هاش مناسب هست! من اصلا تو کار گوشی نیستم ! نمیدونم کیفتیش خوب هست یا نه:-/
من میخوام پولی که میدم حداکثر استفاده رو ببرم! و اصلا هم موبایل باز نیستم و فرت فرت هم موبایل عوض نمیکنم! :دی
این optimus ها ال جی هم بدک نیستن از لحاظ قیمت! ولی بعضیاشون single core هستن اما همین lumia520 ،dual core ! همین من رو دودل کرده!

سلام:دی
اقا ما تا سقف نهایت 450 تومن میتونیم برای گوشی خرج کنیم! حدود 30 یا 40 تومن ـش رو گذاشتم برای کارت حافظه و اینا!
جستجو در گروه گوشی موبایل
بین این ها کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
چشم خودم lumia 520 رو گرفته! اما این huawei هم قیمت هاش مناسب هست! من اصلا تو کار گوشی نیستم ! نمیدونم کیفتیش خوب هست یا نه:-/
من میخوام پولی که میدم حداکثر استفاده رو ببرم! و اصلا هم موبایل باز نیستم و فرت فرت هم موبایل عوض نمیکنم! :دی
این optimus ها ال جی هم بدک نیستن از لحاظ قیمت! ولی بعضیاشون single core هستن اما همین lumia520 ،dual core ! همین من رو دودل کرده!
به نظرم تو این مایه قیمت حتی 100 تومن بالاتر از اینی که گفتی چیزی در حد Lumia 520 پیدا نمیشه. دوربینش 5 خوبه و فیلمبرداریش HD. کیفیت صفحش متوسطه ولی توی نور روزم میشه باهاش کار کرد. از نظر صدا هم معمولیه چیز خاصی نداره نه بده نه فوق العاده. از نظر آپدیتم که فکر نمیکنم هیچ گوشی با این سخت افزار اینقدر ساپورت بشه. آپدیت 8.1 هم که داره براش میاد. مموری کارت هم تا 32 یا 64 فک کنم میخوره. اگه مشکلی با ویندوزفون و لایو تایل نداری توی خریدش شک نکن :d

به نظرم تو این مایه قیمت حتی 100 تومن بالاتر از اینی که گفتی چیزی در حد Lumia 520 پیدا نمیشه. دوربینش 5 خوبه و فیلمبرداریش HD. کیفیت صفحش متوسطه ولی توی نور روزم میشه باهاش کار کرد. از نظر صدا هم معمولیه چیز خاصی نداره نه بده نه فوق العاده. از نظر آپدیتم که فکر نمیکنم هیچ گوشی با این سخت افزار اینقدر ساپورت بشه. آپدیت 8.1 هم که داره براش میاد. مموری کارت هم تا 32 یا 64 فک کنم میخوره. اگه مشکلی با ویندوزفون و لایو تایل نداری توی خریدش شک نکن :d
منظورت این هست که همیشه یا تقریبا باید انلاین باشم تو گوشی:-/ ؟
یه همچین چیزایی شنیده بودم اما من وای فای که ندارم ! و به احتمال خیلی زیاد توش سیمکارت نمیندازم! :دی اینا مشکلی رو ایجاد نمیکنه:-/

یه همچین چیزایی شنیده بودم اما من وای فای که ندارم ! و به احتمال خیلی زیاد توش سیمکارت نمیندازم! :دی اینا مشکلی رو ایجاد نمیکنه:-/
فقط لومیا 520 بگیر. به هیچ چیز دیگه هم فکر نکن. من هم با نادروید کار کردم و هم با ویندوز فون و بنظرم ویندوز فون خیلی بهتر هست.

اگه پیدا کردی 525 بخری بهتره.
........
گوشی های اپلم 4 سال ساپورت ندارن شاید سیستم عامل عرضه بشه براشون اما خیلی از امکاناتش قابل استفاده نیستن..(مثل همین iOS 77 روی 4 و4s )گوشی های اندرویدیم بعد از اینکه گوگل درخواست داد به تولید کننده ها حداقل 18 ماه باید ساپورت کنن برای ورژن های جدید اندروید.

نه لایو تایل ظاهر گوشی هست, توی عکسی که گذاشتم ببین اون آیکونایی که روی صفحه حالت کاشی دارن بهشون میگن لایو تایل! یعنی دیگه چیزی به اسم آیکون نداره, لایو تایل همه چی از جمله تعداد مسیجای خونده نشده, اطلاعات آب و هوا و هرچی که که توی برنامه باشه بهت نشون میده. حالا حتما لازم نیست آنلاین باشی, آنلاین بودن برای آپدیت کردن وضع آب و هوا یا استاتوس فیسبوغ به درد میخوره که میگی نیازی بهش نداری.
95490657814439328856.jpg
دلیل اینکه گوشی اندرویدی بهت پیشنهاد نمیدم یکی اینه که خودم ویندوزفون دارم و راضیم, دوم اینکه اندروید فقط گوشیای جدید و گرون قیمتش بدرد بخوره وگرنه اگه بخوای یه گوشی معمولی بگیری توی ساده ترین برنامه ها و بازیا کند میشه و لگ داری و بعد 6ماه بهت میگن خسته نباشی از آپدیت خبری نیست. برای کسی که 2 میلیون تومن پول داره 100% گوشی اندرویدی رو حتی من ویندوزفون فن توصیه میکنم ولی گوشیای رده ی پایین یا حتی متوسطش چیزی جز عذاب و ضرر نداره ...

نه لایو تایل ظاهر گوشی هست, توی عکسی که گذاشتم ببین اون آیکونایی که روی صفحه حالت کاشی دارن بهشون میگن لایو تایل! یعنی دیگه چیزی به اسم آیکون نداره, لایو تایل همه چی از جمله تعداد مسیجای خونده نشده, اطلاعات آب و هوا و هرچی که که توی برنامه باشه بهت نشون میده. حالا حتما لازم نیست آنلاین باشی, آنلاین بودن برای آپدیت کردن وضع آب و هوا یا استاتوس فیسبوغ به درد میخوره که میگی نیازی بهش نداری.
95490657814439328856.jpg
دلیل اینکه گوشی اندرویدی بهت پیشنهاد نمیدم یکی اینه که خودم ویندوزفون دارم و راضیم, دوم اینکه اندروید فقط گوشیای جدید و گرون قیمتش بدرد بخوره وگرنه اگه بخوای یه گوشی معمولی بگیری توی ساده ترین برنامه ها و بازیا کند میشه و لگ داری و بعد 6ماه بهت میگن خسته نباشی از آپدیت خبری نیست. برای کسی که 2 میلیون تومن پول داره 100% گوشی اندرویدی رو حتی من ویندوزفون فن توصیه میکنم ولی گوشیای رده ی پایین یا حتی متوسطش چیزی جز عذاب و ضرر نداره ...
آهان منظورت اونا بود!:دی
من نمیفههم یعنی گوشی چیجوری میشه که بعد 18 ماه یا کمتر یا بیشتر نیاز به اپدیت پیدا میکنه و اگه اپدیت نکنی دچار لگ میشه!؟:-/:دی

چرا همش چپ و راست میاین میگن وان بهترین گوشی سال شد؟؟؟دوسال پشت سرهم گلکسی ‏بهترین گوشی شد و سه سال پشت سرهم بهترین گوشی سال اروپا ولی کسی چیزی نگفت یاحتی بعضی سایت های معروف ایرانم ‏خبرشو نذاشتن.:دی ولی خبر اصلی خیلی سایت ها شد والان به هرکی میگی گوشی چی بخرم میگه وان ‏بگیر بهترین گوشی سال:دی
یادش بخیر یه زمانی با 450 تومن میشد بهترین گوشها رو خرید:(
اون زمان که اس2بهترین گوشی دنیا بود خرید650تومن ‏هیشکی طرف گوشی لمسی نمیرفت همینکه قیمت ها کشید بالا و میلیونی شد همه مردم عاشق ‏اسمارت فون شدن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or