راهنمایی برای خرید موبایل

گوشی که الان دستم بیشتر appهای جدید رو پشتیبانی نمیکنه
من از گوشی هیچ سر در نمیارم :d الان از این 24 ماه که پشتیبانی نرم افزاری میشن برا zچند ماه رفته ؟
حدود 1 سال 2 3 ماهی میشه رفته!
شما صبر کنید که LG G2 نسخه های 32 یا 16 گیگ افت قیمت داشته باشه اونو بخرید چون جدید ترین سخت افزار ها هم روش هست. البته نسخه 16 گیگ تنها 10 گیگ در دسترس هست و هیچ کدوم از مدل ها مموری نمیخوره!

- - -ویرایش - - -

چرا همش چپ و راست میاین میگن وان بهترین گوشی سال شد؟؟؟دوسال پشت سرهم گلکسی ‏بهترین گوشی شد و سه سال پشت سرهم بهترین گوشی سال اروپا ولی کسی چیزی نگفت یاحتی بعضی سایت های معروف ایرانم ‏خبرشو نذاشتن.:دی ولی خبر اصلی خیلی سایت ها شد والان به هرکی میگی گوشی چی بخرم میگه وان ‏بگیر بهترین گوشی سال:دیاون زمان که اس2بهترین گوشی دنیا بود خرید650تومن ‏هیشکی طرف گوشی لمسی نمیرفت همینکه قیمت ها کشید بالا و میلیونی شد همه مردم عاشق ‏اسمارت فون شدن:دی
شما سابقه کار کمپانی HTC و ببینید واقعا بهترین نوآور ترین شرکت در بین گوشی های همراه هست.
گوشی های سامسونگ اصلا کیفیت ساخت ندارن جنس بدنه فوق الاعاده مزخرف!!!!! و بیشتر ایده هایی هم روش پیاده شده کپی برداری از دیگر شرکت ها هست.
من خودم S4 دارم ولی با اینکه سامسونگ این همه ادعا میکنه گوشیهاش خیلی سریع و خوب هستن ولی میخواد دفتر تلفن و تماس هارو باز کنه 3 ثانیه ایی طول میکشه در صورتی که رفیقم One داره وسط بازی هم بیایی بیرون بری دفتر تلفن بدون مکس باز میکنه چرا چون رابط کاربریش هم میزان رم کمیتری رو داره و رم رو بیشتر خالی نگهمیداره.
دوربینش هم که واقعا عالی واقعا خیلی نسبت به دوربین های 13 دیگر شرکت ها میارزه.

چرا همش چپ و راست میاین میگن وان بهترین گوشی سال شد؟؟؟دوسال پشت سرهم گلکسی ‏بهترین گوشی شد و سه سال پشت سرهم بهترین گوشی سال اروپا ولی کسی چیزی نگفت یاحتی بعضی سایت های معروف ایرانم ‏خبرشو نذاشتن.:دی ولی خبر اصلی خیلی سایت ها شد والان به هرکی میگی گوشی چی بخرم میگه وان ‏بگیر بهترین گوشی سال:دیاون زمان که اس2بهترین گوشی دنیا بود خرید650تومن ‏هیشکی طرف گوشی لمسی نمیرفت همینکه قیمت ها کشید بالا و میلیونی شد همه مردم عاشق ‏اسمارت فون شدن:دی
بین گوشی های اندرویدی فن برند خاصی نیستم ولی باور کن سامسونگ یه سری نقص هایی تو گوشیاش داره ( که احتمالا تو سری جدیدش رفع شده باشه ) سرعت بعضی وقتها تو سیستم عامل پایین میاد و گیر میکنه ! ( بدون اینکه برنامه ای باز باشه ) نمونه S4 که باهاش کار کردم .
ولی انصافا تبلت های سامسونگ خصوصا نوت 10.1 یه چیز خاص بودند :دی
در هرصورت خودم آیفون رو به اندروید ترجیح میدم :دی

در هرصورت خودم آیفون رو به اندروید ترجیح میدم
من خودم آیپد دارم و کلا دنیای ios یه چیز مجزایی نسبت به آندروید هستش :d منتهی حس خوبی به آیفون ندارم. آخه فرض الا 2 میلیون میدیم 5s صفحش کوچیکه به نظرم. هر چقدر سخت افزار و سیستم عامل بی نظیری داره وقتی صفحه کوچیک باشه چه فایده؟ به طور مثال ناهار شما یک ماکارونی خوشمزه دارید. توی یک پیش دستی غذا بخورید بهتره یا بشقاب؟!
جدا صفحه کوچیکش نقص نیست؟ (دارم نظر رو میپرسم و برند خاصی رو توی سرش نمیزنم)

چرا همش چپ و راست میاین میگن وان بهترین گوشی سال شد؟؟؟دوسال پشت سرهم گلکسی ‏بهترین گوشی شد و سه سال پشت سرهم بهترین گوشی سال اروپا ولی کسی چیزی نگفت یاحتی بعضی سایت های معروف ایرانم ‏خبرشو نذاشتن.:دی ولی خبر اصلی خیلی سایت ها شد والان به هرکی میگی گوشی چی بخرم میگه وان ‏بگیر بهترین گوشی سال:دی
خبر نمیزاشتن:|نارنجی(خدا بیامرز)یا همین زومیت منتظرن آبدارچی کارخونه سامسونگ یه سرفه بزنه بیان 10 تا تیتر بزنن

شماها خیلی جوگیرین چقد اچ تی سی رو بزرگ کردین:دی کیفیت ساخت ربطی یه جنس بدنه نداره.. من خودم با دیزایر زندگی کردم ولی سنسیشن رو با اس2مقایسه کنین میفهمین کدوم کیفیش بهتر بود...اچ تی سی بخاطر کیفیت پایین و خرابی اون سال سقوط کرد و تاالان با اینکه کیفیتش بهتر شده نتونست خودشو جمع کنه...سنس اچ تی سی معروف به کندی وسنگینی بود الان بهتر شده سامسونگ هم تاچ وایز رو بهتر کرده مشکلات نرم افزاری چیزی نیست چند روز پیش یه ویدیو مقایسه تاچ وایز با اندروید خالص اومد تو سرعت تفاوتی نداشتن...یا اونای که با نوت3کار کردن میدونن تاچ وایزش نسبت به اس4چقدر بهتر شده...اچ تی سی خیلی بهتر شده از هر نظر و سامسونگ به نظر میاد داره بدتر میشه امیدوارم اینجوری نشه...این بحث کپی و اینا واقعا مسخره ترین بحثه

از خرید هرکدوم از گوشیهای 2013 برند HTC پشیمون نخواهید شد... به هیچ عنوان... حتی بهتر از گوشی های هم رده ی برند های دیگه هم هست...

مخصوصا گوشی های خانواده ی One
از همه لحاظ سنگ تموم گذاشته HTC

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

خبر نمیزاشتن:|نارنجی(خدا بیامرز)یا همین زومیت منتظرن آبدارچی کارخونه سامسونگ یه سرفه بزنه بیان 10 تا تیتر بزنن
من با نارنجی بزرگ شدم هیچ سالی خبرشو نذاشت..کلا تو ایران ‏خیلی ‏با سامسونگ مشکل دارن..نمونش همین تاپیک که حرفای خنده داری درموردش میزنن..کسی عشق تکنولوژی یاشه و تو زمان خودشون باای900وامنیا اچ دی و گلکسی 1.2.3و نوت ها ‏کار کرده باشه غیر ممکنه از سامونگ بدش بیاد مخصوصا امنیا اچ دی و اس2زمان خودشون فوق العاده بودن

من با نارنجی بزرگ شدم هیچ سالی خبرشو نذاشت..کلا تو ایران ‏خیلی ‏با سامسونگ مشکل دارن..نمونش همین تاپیک که حرفای خنده داری درموردش میزنن..کسی عشق تکنولوژی یاشه و تو زمان خودشون باای900وامنیا اچ دی و گلکسی 1.2.3و نوت ها ‏کار کرده باشه غیر ممکنه از سامونگ بدش بیاد مخصوصا امنیا اچ دی و اس2زمان خودشون فوق العاده بودن
عزیز من شخصا بنده با تمومی این محصولاتی که شما میگی کار کردم(همشونو داشتم)
از سامسونگ کسی بدش نمیاد خودت برو کامنتای منو ببین به خیلیا گوشیای سامسونگ پیشنهاد دادم.....فقط فنای سامسونگ خیلیاشون یک تعصب خانمان سوزی رو این برند دارن که من شخصا خیلی حال میکنم اذیتشون کنم:d
تو گوشیای سامسونگ اینا به نظرم فوق العادن.....s2-s3-note2-note3
و اینام bull shit به تمام معنا...........s4-s5
در ضمن انتقاد اصلی من به سامسونگ پست رفته شدیدش تو طراحیه گوشیاشه نسبت به قبل خودش...شما طراحی فوق العاده گوشیایی مثل u600.u700.wave3.s2.omniaو...رو بیا با این آشغال آخریش مقایسه کن

آخرین ویرایش:
من خودم آیپد دارم و کلا دنیای ios یه چیز مجزایی نسبت به آندروید هستش :d منتهی حس خوبی به آیفون ندارم. آخه فرض الا 2 میلیون میدیم 5s صفحش کوچیکه به نظرم. هر چقدر سخت افزار و سیستم عامل بی نظیری داره وقتی صفحه کوچیک باشه چه فایده؟ به طور مثال ناهار شما یک ماکارونی خوشمزه دارید. توی یک پیش دستی غذا بخورید بهتره یا بشقاب؟!
جدا صفحه کوچیکش نقص نیست؟ (دارم نظر رو میپرسم و برند خاصی رو توی سرش نمیزنم)
ببین اندازه صفحه کاملا سلیقه ای هستش ..خیلی ها هستن که هر چقدر هم گوشی خوب باشه ولی با صفحه بزرگ کنار نمیتونن بیان .
مثلا شما دوست داری تو گوشیت بیشتر فیلم ببینی یا تمام کارای اینترنتی رو روی گوشی انجام بدی صفحه 5 اینچ به بالا برات خوبه

عزیز من شخصا بنده با تمومی این محصولاتی که شما میگی کار کردم(همشونو داشتم)از سامسونگ کسی بدش نمیاد خودت برو کامنتای منو ببین به خیلیا گوشیای سامسونگ پیشنهاد دادم.....فقط فنای سامسونگ خیلیاشون یک تعصب خانمان سوزی رو این برند دارن که من شخصا خیلی حال میکنم اذیتشون کنم:dتو گوشیای سامسونگ اینا به نظرم فوق العادن.....s2-s3-note2-note3و اینام bull shit به تمام معنا...........s4-s5در ضمن انتقاد اصلی من به سامسونگ پست رفته شدیدش تو طراحیه گوشیاشه نسبت به قبل خودش...شما طراحی فوق العاده گوشیایی مثل u600.u700.wave3.s2.omniaو...رو بیا با این آشغال آخریش مقایسه کن
این تعصب رو برند مسخره ترین چیزه چیزه که خوبه رو باید خرید من الان هواوی برام خوبه چون ارزون پس میخرم ولی درکل تعصب طرفداری سامسونگ اندازه تعصب طرفداری سونی و اپل حال بهم زن نیست:دیطراحی کاملا سلیقه ی الان یعنی این همه مردم ‏گلکسی خریدن کور بودن..خب یا خوششون اومد یا مثل من براشون مهم نبوده..الان من از قیافه اکسپریا زد بیشتر از اس4خوشم میاد ولی طراحی اس4روبیشتر دوسدارم چون راحت تر تو دست جا میشه و...درمورد اس5هم اگه کیفیت صفحه.کیفیت صدا.دوربین.کارایی.نرم افزار.رابطش.باتری.عالیه باشه من که مشکلی باهاش ندارم:دی ‏ کارایی و کیفیت و امکانات ‏و قیمت مهمترین ‏چیزه ظاهر برا من که اصلا مهم نیست

درمورد صفحه نمایش میثم جان دقیقا حرف منو زدند .
واقعا بنظر من یه گوشی سایزش از 4 اینچ بیشتر نباید باشه ! حالا این دیگه سلیقه ـست که یکی یه چیز بزرگ تر میخواد :دی
تو گوشیایی ارزون قیمتم xperia c خیلی خوبه :دی ! حتما تستش کنید ...

تو گوشیایی ارزون قیمتم xperia c خیلی خوبه
سخت افزاري شايد ولي وقتي دستم گرفتم و طراحي رو ديدم از زندگي پشيمون شدم :| خيلي حس پوچي ميده!
هووآيي چطوره؟ بد محو اين p6 شدم خيلي خوشدست و قشنگه!

حقیقتا اصلا نمیتونم به این برند اعتماد بکنم ! حالا میخواد گوشی 2 تومنی بده یا 300 تومنی
اونم دور و بر 900 تومنه و باریک ترین گوشیه جهانه ( ظاهرا درست نمیدونم )
بستگی داره چقدر میخوای بسلفی ؟
مبلغتو به من بگو من یه گوشی خوب برات پیدا میکنم :دی

این تعصب رو برند مسخره ترین چیزه چیزه که خوبه رو باید خرید من الان هواوی برام خوبه چون ارزون پس میخرم ولی درکل تعصب طرفداری سامسونگ اندازه تعصب طرفداری سونی و اپل حال بهم زن نیست:دیطراحی کاملا سلیقه ی الان یعنی این همه مردم ‏گلکسی خریدن کور بودن..خب یا خوششون اومد یا مثل من براشون مهم نبوده..الان من از قیافه اکسپریا زد بیشتر از اس4خوشم میاد ولی طراحی اس4روبیشتر دوسدارم چون راحت تر تو دست جا میشه و...درمورد اس5هم اگه کیفیت صفحه.کیفیت صدا.دوربین.کارایی.نرم افزار.رابطش.باتری.عالیه باشه من که مشکلی باهاش ندارم:دی ‏ کارایی و کیفیت و امکانات ‏و قیمت مهمترین ‏چیزه ظاهر برا من که اصلا مهم نیست
عزیزم حداقل یه جوری پست بده که تابلو نباشه سامسونگ فن 6 سیلندر هستی!
Huawei آشغاله! پشیمون میشی... دیگه میل خودته.

چشم خودم lumia 520 رو گرفته!
هر گوشی اندرویدی در این رنج قیمت بگیری 4 تا برنامه روش بریزی هنگ میکنه، خودم 520 دارم الان، کلی برنامه روش نصبه هیچوقت هنگ نکرده! لگ هم نداشته حتی! تنها بدیش اینه Temple Run 2 روش اجرا نمیشه:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or