*Black Roze*
کاربر سایت
حدود 1 سال 2 3 ماهی میشه رفته!گوشی که الان دستم بیشتر appهای جدید رو پشتیبانی نمیکنه
من از گوشی هیچ سر در نمیارم :d الان از این 24 ماه که پشتیبانی نرم افزاری میشن برا zچند ماه رفته ؟
شما صبر کنید که LG G2 نسخه های 32 یا 16 گیگ افت قیمت داشته باشه اونو بخرید چون جدید ترین سخت افزار ها هم روش هست. البته نسخه 16 گیگ تنها 10 گیگ در دسترس هست و هیچ کدوم از مدل ها مموری نمیخوره!
- - -ویرایش - - -
شما سابقه کار کمپانی HTC و ببینید واقعا بهترین نوآور ترین شرکت در بین گوشی های همراه هست.چرا همش چپ و راست میاین میگن وان بهترین گوشی سال شد؟؟؟دوسال پشت سرهم گلکسی بهترین گوشی شد و سه سال پشت سرهم بهترین گوشی سال اروپا ولی کسی چیزی نگفت یاحتی بعضی سایت های معروف ایرانم خبرشو نذاشتن. ولی خبر اصلی خیلی سایت ها شد والان به هرکی میگی گوشی چی بخرم میگه وان بگیر بهترین گوشی سالاون زمان که اس2بهترین گوشی دنیا بود خرید650تومن هیشکی طرف گوشی لمسی نمیرفت همینکه قیمت ها کشید بالا و میلیونی شد همه مردم عاشق اسمارت فون شدن
گوشی های سامسونگ اصلا کیفیت ساخت ندارن جنس بدنه فوق الاعاده مزخرف!!!!! و بیشتر ایده هایی هم روش پیاده شده کپی برداری از دیگر شرکت ها هست.
من خودم S4 دارم ولی با اینکه سامسونگ این همه ادعا میکنه گوشیهاش خیلی سریع و خوب هستن ولی میخواد دفتر تلفن و تماس هارو باز کنه 3 ثانیه ایی طول میکشه در صورتی که رفیقم One داره وسط بازی هم بیایی بیرون بری دفتر تلفن بدون مکس باز میکنه چرا چون رابط کاربریش هم میزان رم کمیتری رو داره و رم رو بیشتر خالی نگهمیداره.
دوربینش هم که واقعا عالی واقعا خیلی نسبت به دوربین های 13 دیگر شرکت ها میارزه.