Oneاز بین گوشی های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟؟:d
iphone 5c
htc one
nexus 5
g2
از بین گوشی های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟؟:d
iphone 5c
htc one
nexus 5
g2
از بین گوشی های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟؟:d
iphone 5c
htc one
nexus 5
g2
جواب ما رو هم بدین ممنونتون میشمسلام بچه ها گوشی تا قیمت ۵۵۰ تومن با سیستم عامل اندروید چی هست؟
بیشترم برای موسیقی و بازی میخوام
جواب ما رو هم بدین ممنونتون میشم
خب چرا؟؟؟سونی گوشی های خیلی بهتر هم داره تو این قیمت...اکسپریا.ال.ام..هواوی جی610..برا موسیقی هواوی حی600عالیه بلندگوهاش استریو و خیلی با کیفیت ولی زیاد قوی نیست و به درد بازی نمیخوره..بهترین اچ تی سی اکس8هست تو این قیمت که هم برا بازی عالی هم موسیقی ولی ویندوز فونفکر کنم xperia uSent from my iPhone 5s using Tapatalk
بعد از 3سال میخوام گوشیم رو عوض کنم گوشیم xperia x10این چند ماه خیلی اذیتم کرد حالا میخوام یه گوشی خوب از برند سونی بخرم تا حدود 1300 نظر خودم رو xperia zدوستانی که تو کار گوشی وارد هستند به من بگند گوشی خوبی هست ؟
گوشی میخوام که کم کم تا 4سال بشه باش کار کرد یعنی اندرویدشو رو بشه ارتقا داد
اگه گوشی دیگه مد تظرتون بگید ؟
گوشی که الان دستم بیشتر appهای جدید رو پشتیبانی نمیکنهداداش مدل مد نظرتون گوشی خوبی هست... و از خریدش پشیمون نخواهید شد
قیمتش هم ۱۱۱۰ هست تو بازار
اما راجع ب انتظاری ک دارید باید بگم ک گوشیها تا ۲۴ ماه پشتیبانی نرم افزاری دارن...
۴سال امکان نداره ب جز گوشیهای اپل
اما خب پشتیبانی نرم افزاری برای معدود افرادی مهم نیست، گوشی ک کارایی خوب داشته باشه روی همون ورژن ثابت بمونه میشه سالها ازش لذت برد
با ی خورده افزایش بودجه ی مد نظر میتونید Z Ultra هم بردارید
موفق باشید
Sent From HTC One S Using Tapatalk 4
one .. الکی بهترین گوشی نشد اونم از طرف کسایی که این کارناز بین گوشی های زیر کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟؟:d
iphone 5c
htc one
nexus 5
g2