10ve h3r !
کاربر سایت
اگه برات صفحه نمایش و دوربین مهم نباشه و اهل بنچ زدن باشی گوشی بسیار خوبیهدوستان گوشی تو مایه های 700-800 چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟ Xperia SP خوبه؟؟؟
دوستان گوشی تو مایه های 700-800 چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟ Xperia SP خوبه؟؟؟
منم سواله در همین موضوع هست .فقط فکر کنم سیمکارتت استاندارد باشه
این میکرو میخوره
یا برو یه نمایندگی سیمکارتت همون لحظه سیم میکروت رو بهت میدن
iphoneسلام.
یه گوشی میخوام برای بازی کردن که هم قادر باشه همه ی بازی های hd را اجرا کنه هم زود داغ نکنه و میخوام برای اینترنت هم عالی باشه قیمت برام مهم نیست .
دوستان لطفا راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چه گوشی را بخرم.
5 یا 5s
بین گوشی های اندروید کدوم بهتره؟؟
مسئله داغ کردن که طبیعی هست، وتمام گوشی ها در بازی های سنگین، داغ میکن !سلام.
یه گوشی میخوام برای بازی کردن که هم قادر باشه همه ی بازی های hd را اجرا کنه هم زود داغ نکنه و میخوام برای اینترنت هم عالی باشه قیمت برام مهم نیست .
دوستان لطفا راهنمایی کنید اصلا نمیدونم چه گوشی را بخرم.
هر موبایلی یا هر دستگاهی ممکنه مشکل سخت افزاری داشته باشهچند روز پیش رفتم برای گوشی پرس و جو یکی از فروشنده ها گفت که 5s مشکل سخت افزاری داره و دنبالش نرو.
راست میگه؟؟
داش 5s امسال بهترین و قوی ترین سخت افزار گوشی رو زده و سی پی یوشم 64 بیتیه ! بیشک بهترین گوشی هست ! البته بهترین گوشی امسال اچ تی سی وان شد و دوم 5s شدچند روز پیش رفتم برای گوشی پرس و جو یکی از فروشنده ها گفت که 5s مشکل سخت افزاری داره و دنبالش نرو.
راست میگه؟؟
ایشون هر دفعه تو کف یه مدل گوشین الان چون آیفون خریدن بدون استثناء به همه آیفون پیشنهاد میکنند به نظرم اگه بودجت بالاس یکم صبر کن پرچمدارای جدید سونی و اچ تی سی عرضه بشن اونارو بخر(سامسونگ که گند زد).
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
پس هنگ کردن iphone ندیدی!خودم اپل رو خیلی دوست دارم و قبولش دارم ولی دیگه نمیشه گفت بدونه مشکله!نه عزيز.من همشونو تجربه كردم و تجربم ميگه خفن ترين گوشى اندرويد هم هنگ دارن اما ايفون نه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk