من بیشتر دنبال یه گوشی جمع و جور می گردم با یه سخت افزار عالی چون می خوام ببرم مدرسه زیاد تو چش نباشه اخه کل مدرسمونو دوربین کار گزاشتن :d
این HTC One البته بین بقیه پرچمدارا نسبتا کوچیکترهمن بیشتر دنبال یه گوشی جمع و جور می گردم با یه سخت افزار عالی چون می خوام ببرم مدرسه زیاد تو چش نباشه اخه کل مدرسمونو دوربین کار گزاشتن :d
One mini مموری نمیخوره و رم 1 گیگ هست.
ولی S4 mini مموری میخوره و رم هم 1.5 هست CPU هم قوی تر هست.
سلام . دوستان میخوام Xperia ZR رو بخرم ولی از خرید موبایل هیچ چیز حالیم نیست . وقتی دارم میخرم باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ چون 99 درصد موبایل فروشها قیافشون مثل گرگ میمونه میترسم بدون اطلاع خرید کنم . نکته خاصی رو اگه باید چک کنم بهم بگید .
در ضمن اندرویدش رو چطوری آپدیت کنم ؟ اگه مثل دستگاه های دیگه راحت آپدیت میشه از طریق اینترنت که هیچی ولی اگه قلق خاصی داره بهم بگید .
چرا Z نمیگیری ؟سلام . دوستان میخوام Xperia ZR رو بخرم ولی از خرید موبایل هیچ چیز حالیم نیست . وقتی دارم میخرم باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ چون 99 درصد موبایل فروشها قیافشون مثل گرگ میمونه میترسم بدون اطلاع خرید کنم . نکته خاصی رو اگه باید چک کنم بهم بگید .
در ضمن اندرویدش رو چطوری آپدیت کنم ؟ اگه مثل دستگاه های دیگه راحت آپدیت میشه از طریق اینترنت که هیچی ولی اگه قلق خاصی داره بهم بگید .
چرا Z نمیگیری ؟
هم 1080 هست هم 16 گیگ فصا داره ..
بزرگتره و خوشم نمیاد گوشی بزرگ تو دستم بگیرم . 1080 P بودن و اینا هم به کارم نمیاد . در ضمن باطری ـه ZR بهتر از Z میره .چرا Z نمیگیری ؟
هم 1080 هست هم 16 گیگ فصا داره ..
از دیجی کالا خرید کن بدون دردسر!سلام . دوستان میخوام Xperia ZR رو بخرم ولی از خرید موبایل هیچ چیز حالیم نیست . وقتی دارم میخرم باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ چون 99 درصد موبایل فروشها قیافشون مثل گرگ میمونه میترسم بدون اطلاع خرید کنم . نکته خاصی رو اگه باید چک کنم بهم بگید .
.
مشکل اینه که 7-8 سالی هست گوشی نخریدم میترسم خرابش کنم تو ستاپ اولیه . البته دم و دستگا های مختلف رو دارم و همگی رو خودم راهندازی کردم .نوشته شده توسط [WaRhEaD];3104924:از دیجی کالا خرید کن بدون دردسر!
مشکل اینه که 7-8 سالی هست گوشی نخریدم میترسم خرابش کنم تو ستاپ اولیه . البته دم و دستگا های مختلف رو دارم و همگی رو خودم راهندازی کردم .
ببینم الان گوشی رو آکبند خودم باز کنم فقط سیمکارتم رو بزارم توش حله ؟ یعنی تنظیمی کار خاصی نداره ؟
برای همین میگم برم حضوری بخرم بهتره .
طی مشاوره هایی که دوستان انجام دادن واسه گوشی تا سقف یک میلیون.
xperia sp ونکسوس 4و اس 3و اس 4 مینی و وان مینی و z سونی .حالا کدومشون وچرا؟
فقط فکر کنم سیمکارتت استاندارد باشهمشکل اینه که 7-8 سالی هست گوشی نخریدم میترسم خرابش کنم تو ستاپ اولیه . البته دم و دستگا های مختلف رو دارم و همگی رو خودم راهندازی کردم .
ببینم الان گوشی رو آکبند خودم باز کنم فقط سیمکارتم رو بزارم توش حله ؟ یعنی تنظیمی کار خاصی نداره ؟
برای همین میگم برم حضوری بخرم بهتره .