راهنمایی برای خرید موبایل

یه سریی عکس تازه از htc one جدید منتشر شده که مربوز به نسخه قراردادی china mobile هستش شبیه نسخه قبلیشه و احتمالا اسمشو بزارن htc one plus تقزیبا همه چیش عالیه و فوق العاده زیباست
متاسفانه وحشتناک ترین چیزی رو که من تو ذهنم میتونستم تصور کنمو داره که باعث میشه ازش متنفر بشم...با وجود حاشیه های زیادی که پایینش داره(اون تیکه که نوشته htc) نیومدن مثل one دکمه های سخت افزاری به کار ببرن و دکمه های back و home شده نرم افزاری و یه درصد قابل توجهی از صفحه همیشه مشغول نمایش این دکمه های مسخرست....اگه واقعا اینجوری باشه نسخه نهاییش من با این که از قدیم طرفدار این برند بودم یه قرونم پاش پول نمیدم همون بهتر که برشکست کنه:|منو باش که رفتم آیفون نازنینمو فروختم و منتظر بودم تا اینو بگیرم:|
htc-m8-leak-01.jpg

یه سریی عکس تازه از htc one جدید منتشر شده که مربوز به نسخه قراردادی china mobile هستش شبیه نسخه قبلیشه و احتمالا اسمشو بزارن htc one plus تقزیبا همه چیش عالیه و فوق العاده زیباست
متاسفانه وحشتناک ترین چیزی رو که من تو ذهنم میتونستم تصور کنمو داره که باعث میشه ازش متنفر بشم...با وجود حاشیه های زیادی که پایینش داره(اون تیکه که نوشته htc) نیومدن مثل one دکمه های سخت افزاری به کار ببرن و دکمه های back و home شده نرم افزاری و یه درصد قابل توجهی از صفحه همیشه مشغول نمایش این دکمه های مسخرست....اگه واقعا اینجوری باشه نسخه نهاییش من با این که از قدیم طرفدار این برند بودم یه قرونم پاش پول نمیدم همون بهتر که برشکست کنه:|منو باش که رفتم آیفون نازنینمو فروختم و منتظر بودم تا اینو بگیرم:|
HTC یه گوشی داده بود بیرون به اسم One+ دیگه اسم اینو هم که نمیشه بزاره وان پلاس!!!!
کلا طراحی های گوشی ها دیگه ضعیف شده. تقریبا همه شکل هم هست ولی اینکه 2 تا دوربین پشتپ داره جالبه!

- - -ویرایش - - -

اقا گوشی ها هواوی چطورن؟:-/
تو رنج زیر 550 تومن؟
نسبت دیگر برند ها خوبه ولی تا 550 تومن شما میتونید سونی M و C و L رو ببینید.
هواوی G600 و G610 هم نسبتا خوبه.

HTC
نسبت دیگر برند ها خوبه ولی تا 550 تومن شما میتونید سونی M و C و L رو ببینید.
هواوی G600 و G610 هم نسبتا خوبه.
نسبت به لومیا 525 و 520 چطورن؟:-/
چشم خودم خیلی این لومیا هارو گرفته ولی من یه بدی ـی که دارم این هست نیگا میکنم میبینیم هواوی قیمتش کمتر هست اما امکاناتش بیشتر!:|

منو هرچی دوست دارید صدا کنید، سونی فن، ... فقط خداییش خودتون قضاوت کنید: فقط به طراحی نگاه کنید، کاری به اینکه Glass & Aluminum Vs. Plastic هستش هم نداریم.
f
sony-xperia-z2-1.jpg

samsung-galaxy-s5-g900f-1.jpg

چشم خودم خیلی این لومیا هارو گرفته ولی من یه بدی ـی که دارم این هست نیگا میکنم میبینیم هواوی قیمتش کمتر هست اما امکاناتش بیشتر!:|
525 خیلی خوبه
وقتی به 8.1 آپدیت بشه وین فون چیز زیادی از اندروید و ... کم نداره
البته هیچی تو شخصی سازی به اندروید نمیرسه

شما باید ببینید نیازتون به چیه؟!
وینفون به بدی که داره اینکه برنامه و بازی براش هست اما ورژن های جدیدی که میاد پولی هست.
از لحاظ سرعت هم حتی iOS هم قورت میده اینو امتحان کردم که دارم میگم چون برادرم 520 داره شما هم اگه تونستی 525 بگیر چون رمش بیشتر بازی های خیلی زیادی رو ساپورت میکنه!
از لحاظ کیفیت صفحه هم بگم که با اینکه رزولوشین 480*850 داره ولی فیلم Full HD رو بدون لگ اجرا میکنه بازی هم آسفالت 8 رو هم مشکلی نداشتم.
در ضمن وینفون توی اردیبهست ماه به 8.1 آپدیت میشه خیلی چیزا بهش اضافه میشه که اگه همین طوری پیش بره اندروید و iOS هیچ حرفی نمیتونن جلوش بزنن.

- - -ویرایش - - -

525 خیلی خوبه
وقتی به 8.1 آپدیت بشه وین فون چیز زیادی از اندروید و ... کم نداره
البته هیچی تو شخصی سازی به اندروید نمیرسه
قسمت کاشی های زنده توی صفحه اصلی وین فون خودش خیلی زیباست مخصوصا اینکه عکس های مخاطبانتو رو همش نشون میده یا ویدئو و........

چرا آخه با مضخرف ترین طراحی سامسونگ خوب مقایسه می کنی :d HTC، LG، آیفون
با چی مقایسه کنم؟ G2؟ One؟ 5s؟ من طراحی One رو خیلی قبول دارم، ضمن اینکه جنس بدنه ش هم عالیه. G2 هم که حرف زیادی واسه گفتن نداره... اما همچنان هیچ کودومشون قابل مقایسه نیستن :d
htc-one-m7-silver.jpg

apple-iphone-5s-ofic.jpg

lg-g2-d802-4.jpg

win-phone ها وی چی ان ساپورت نمیکنن فعلا ها یادتون باشه بعدا قراره بهشون اضافه بشه ...
دوستان من حدودا 550-600 دارم گوشی خوب چی میتونم بگیرم؟؟
با 600 که گوشی خوب نمیشه خرید ولی 100 تومن بذاری روش میتونی با 700 تومن اکسپریا سی بگیری !
ولی تو همون وین فونا اونی که خودت اشاره کردی چیز خوبیه ! 520 هم خوبه .
کلا اینو بدونید گوشیای کم قیمت خیلی دردسر دارن .

دوستان یک سوال برای خودم پیش اومده !
واقعا 470-90 تومن ارزش داره آدم بده یه لومیا 525 بخره ؟
مشکلی چیزی براشون مثل اندرویدای ارزون قیمت پیش نمیاد ؟ کیفیت صدای اسپیکرا چجورین ؟ ( صدای رینگتون + صدای مکالمه )

مشکلی چیزی براشون مثل اندرویدای ارزون قیمت پیش نمیاد ؟ کیفیت صدای اسپیکرا چجورین ؟ ( صدای رینگتون + صدای مکالمه )

من با 620 کار کردم ( 520 هم دستم گرفتم یکم کار کردم ) هیچ مشکلی براشون یش نمیاد من خودم الان htc explorer دارم ( بدترین گوشی جهان ) وقعا دیوونه شدم
کیفیت اسپیکر هاشون هم خوبه

HTC یه گوشی داده بود بیرون به اسم One+ دیگه اسم اینو هم که نمیشه بزاره وان پلاس!!!!
کلا طراحی های گوشی ها دیگه ضعیف شده. تقریبا همه شکل هم هست ولی اینکه 2 تا دوربین پشتپ داره جالبه!
اونی که شما منظورته one x plus هستش نه one plus:dدر ضمن نقش plus تو گوشیای htc که به آخرش اضافه میشه مثل همون s آیفونه که بیشتر منظور پیشرفت سخت افزاره تا طراحی
طراحیشم به نظر من فوق العادست و مطمئنا یکی از بهترین گوشیای امساله ولی من شخصا به هیچ عنوان نمیتونم با دکمه های نرم افزاری کنار بیام
یکی نیست به طراحه این و z2 بگه بابا نیم متر پایین حاشیه گزاشتین:dچرا نمیان دو تا دکمه سخت افزاری بزارین تا نیم متر از صفحه نمایشو دکمه نگیره...

لومیا 525 بهتر از 520 هست چرا که رم 525 1 گیگ هست و فعلا تمامی بازی و برنامه هارو ساپورت میکنه ولی مال 520 چون 512 مگ هست بعضی هارو اجرا نمیکه.
هم کیفیت صدا و هم صفحه و هم بلندی صدای قابل قبولی دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or