راهنمایی برای خرید موبایل

آقا من یه چیزی رو دیدم شاخ در آوردم گفتم اینجا هم بگم :blink:
قیمت نوت 3 که میدونید چقدره؟ (حدود 1700 تا 1800). بعد از ظهر رفته بودم بیرون یه دونه نوت سفید دیدم طرف گذاشته بود توی ویترین، قیمت گرفتم گفت 1400000 با حافظه 32 گیگ!!!
این چیه داستانش و همون مدلی هستش که CPU ضعیف تر داره و 4k فیلم نمیگیره؟
خارج از این داستان دو مدل عرضه شده تفاوت هاشون توی پردازنده فاحش هستش واقعا؟ (4k که برام ذره ای الان ارزش نداره)

هیچ فرقی توی قدرتشون نیست. احتمالا مدل neo بوده.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بچه اینجا کسی Optimus G Pro داره؟
میخوام این گوشی رو بگیرم به نظرتون چه طور هست؟ میتونه برام کم کم تا 2 سال کار کنه؟
مصرف باطری و دوربین برام خیلی مهمه.
من باهاش کار کردم اولاً مصرفش بالاست دوماً از لحاظ آپدیت کلاً تعطیله ولی دوربینش تو روز خوب عکس میگیره ولی در کل اگر میخوای در این اندازه گوشی بگیری یک مقدار بیشتر هزینه کن نوت 3 بگیر که فوق العادست .

من باهاش کار کردم اولاً مصرفش بالاست دوماً از لحاظ آپدیت کلاً تعطیله ولی دوربینش تو روز خوب عکس میگیره ولی در کل اگر میخوای در این اندازه گوشی بگیری یک مقدار بیشتر هزینه کن نوت 3 بگیر که فوق العادست .
آره الان کمی تحقیق کردم دیدم بعضی ها میگن مصرفش زیاده میخوام برم G2 بگیرم. اونم گوشی خوبی هست.

آره الان کمی تحقیق کردم دیدم بعضی ها میگن مصرفش زیاده میخوام برم G2 بگیرم. اونم گوشی خوبی هست.
g2 گوشی کامله و نسبت به قیمتش فوق العادست.شک نکن

اینم واسه اون دسته از دوستانی که رویا پردازی میکردن سامسونگ میخواد یک نسخه فلزی و بهتر از s5 ارائه بده
http://www.zoomit.ir/it-news/10062-samsung-ceo-deny-galaxy-s5-metal

آخرین ویرایش:
بچه ها گوشی iPhone 5C رو چه طور ارزیابی میکنید؟ به نظرم اسمش که اپل هست سخت افزاری هم مثل آیفون 5 هست.
برام دوربین و باطری گوشی مهمه همچنین دیگه میخوام تا 2 3 سال عوض نکنم.

بچه ها گوشی iPhone 5C رو چه طور ارزیابی میکنید؟ به نظرم اسمش که اپل هست سخت افزاری هم مثل آیفون 5 هست.

عالیه
به نظرت نه..مطمئنا اپل هست
بدنش پلاستیک هست ولی خیلی محکمه با الومینیوم هم تقویت شده
دوربینش خوبه
باطریشم بد نیست تا انتظارت چی باشه
هم مدت هم مطمئنا دووم میاره

بنظر من ارزش خرید نداره.اگه بگردین 5 پیدا کنین خیلی بهتره اگه نشد بنظرم اگه اپل میخواین پول بزارید روش و 5S بخرید.

جنس بدنش واقعا مزخرفه. این همه داری پول میدی 200 تومن بشتر بده 5 بگیر به نظرم.

بنظر من ارزش خرید نداره.اگه بگردین 5 پیدا کنین خیلی بهتره اگه نشد بنظرم اگه اپل میخواین پول بزارید روش و 5S بخرید.
5S که متاسفانه بودجه ام نمیرسه وگرنه بدون شک میگرفتم.
جنس بدنش واقعا مزخرفه. این همه داری پول میدی 200 تومن بشتر بده 5 بگیر به نظرم.
جنس بدنش من دستم گرفتم خیلی خوب بود. نسبت به پلاستیکی های سامسونگ و ال جی خیلی عالی بود.
چرا میگید 5 بهتر هست؟ منو فانع کنید.
از لحاظ زیبایی باشه بله درسته 5 شیک تره. ولی سخت افزاری ماله 5 دو هسته 1.2 گیگا هست ماله 5C دو هسته 1.3 گیگا هست همچنین باطری 5C کمی تقویت شده هست نسبت به 5.
راستیتش هم من بودجه ام محدوده 16 گیگ 5 تر تمیز دیدم قیمتاش 1.600 هست ولی من 1.400 نهایتش هست میخوام یدونه 16 گیگ قرمزشو بخرم.

5S که متاسفانه بودجه ام نمیرسه وگرنه بدون شک میگرفتم.

جنس بدنش من دستم گرفتم خیلی خوب بود. نسبت به پلاستیکی های سامسونگ و ال جی خیلی عالی بود.
چرا میگید 5 بهتر هست؟ منو فانع کنید.
از لحاظ زیبایی باشه بله درسته 5 شیک تره. ولی سخت افزاری ماله 5 دو هسته 1.2 گیگا هست ماله 5C دو هسته 1.3 گیگا هست همچنین باطری 5C کمی تقویت شده هست نسبت به 5.
راستیتش هم من بودجه ام محدوده 16 گیگ 5 تر تمیز دیدم قیمتاش 1.600 هست ولی من 1.400 نهایتش هست میخوام یدونه 16 گیگ قرمزشو بخرم.

به نظر من طرف 5c نرو. Lg g2 نسبت به قیمتش فوق العادس.

به نظر من طرف 5c نرو. Lg g2 نسبت به قیمتش فوق العادس.

کلا گوشی های اندوریدی به این نتیجه رسیدم که توی 1 سال اولشون سرعتشون خوبه بعدش هم میافتن توی لگ.
حالا از نظر عمر باطری آیفون 5 چه طوریاست با 1 ساعت وای فای و تماس و اس ام اس معمولی یه روز رو راحت دووم میآره؟

کلا گوشی های اندوریدی به این نتیجه رسیدم که توی 1 سال اولشون سرعتشون خوبه بعدش هم میافتن توی لگ.
حالا از نظر عمر باطری آیفون 5 چه طوریاست با 1 ساعت وای فای و تماس و اس ام اس معمولی یه روز رو راحت دووم میآره؟

بخاطر سیستم عاملشون هست اصطلاحا کش میکنه خیلی به سخت افزار ربط نداره
اره اگه اینجوری استفاده کنی خوبه
من خودم با 5c کار کردم اصلا حس بدی نداشتم فک میکردم خیلی کلفت شده باشه ولی وقتی دستم گرفتم خیلی خوب بود

راحت ۱ روز و نصفی برات جواب میده .
من خودم آیفون ۵ دارم حالا ازد دزدیدن میخوام ۵اس بخرم . خیلی خیلی عالیه . بگیری میگی گوره بابای هرچی اندرویده .

دوستان سلام.من یه 2-3 روز هست میرم بیرون واسه خرید موبایل HTC One ولی 2-3 جا همش رای من رو میزنن و میگن الان بهترین برند در ساخت گوشی apple و بعدش sony هست.آیا حرفشون درسته یا علت خاصی داره حرفاشون؟ولی چیزی که هست من حدود 1ماه هست که توی همین سایت دارم جستجو و پرسش میکنم که همه htc رو قبول دارن و اکثر سایت ها ایرانی و خارجی هم این گوشی رو یکی از بهترین های حال حاضر در بازار میدونن و خود منم از کار کردن با رابط کاربری این گوشی بیشتر لذت میبرم تا برندهایی مثل sony - Samsung و ... .نظر شما دوستان چیه چون حرف این فروشنده ها منو یکم ترسونده و به شک انداخته.لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.روز خوش.

دوستان سلام.من یه 2-3 روز هست میرم بیرون واسه خرید موبایل HTC One ولی 2-3 جا همش رای من رو میزنن و میگن الان بهترین برند در ساخت گوشی apple و بعدش sony هست.آیا حرفشون درسته یا علت خاصی داره حرفاشون؟ولی چیزی که هست من حدود 1ماه هست که توی همین سایت دارم جستجو و پرسش میکنم که همه htc رو قبول دارن و اکثر سایت ها ایرانی و خارجی هم این گوشی رو یکی از بهترین های حال حاضر در بازار میدونن و خود منم از کار کردن با رابط کاربری این گوشی بیشتر لذت میبرم تا برندهایی مثل sony - Samsung و ... .نظر شما دوستان چیه چون حرف این فروشنده ها منو یکم ترسونده و به شک انداخته.لطفا هر چه سریع تر جواب بدید.روز خوش.

به حرف اینو اون گوش نده.میخوای من خودم ادرس جایی که ازش وان رو گرفتم برات پ.خ کنم

Sent from my HTC One

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or