راهنمایی برای خرید موبایل

گوشی های سونی هم که من اصلا خوشم نمیآد چون الکی فقط گوشی میزنه به جز جنس بدنه شیشه ایی و ضد آب هیچیز دیگه ایی نداره.
کلا سونی تو اسمارت فوناش تو یک زمینه خیلی خوب عمل میکنه اونم این که اعداد و ارقامو نجومی میبره بالا ولی در عمل صفر:|نمونشم دوربین 20 یا صفحات full hd که تو عمل تعطیلن
حیف شد اریکسون از سونی جدا شد

نظرتون راجع به LG G Pro Lite Dual Sim چیه؟
گوشی خوبی نیست فقط صفحه بزرگی داره همین سخت افزار ‏خوب نیست.
دوستان تا قیمت 1.5میلیون , چی پیشنهاد میکنید?! خودم نظرم رو‎ Z1 هستش! مدل و یا برند دیگه ای پیشنهاد میکنید? راستی‎ Z2 چنده?
شما بهتره صبر کنین گوشی های جدید عرضه بشن بهتره هم قیمت پرچمدارا پایین میاد هم شاید بتونی جدیدارو بخری

- - -ویرایش - - -

کلا سونی تو اسمارت فوناش تو یک زمینه خیلی خوب عمل میکنه اونم این که اعداد و ارقامو نجومی میبره بالا ولی در عمل صفر:|نمونشم دوربین 20 یا صفحات full hd که تو عمل تعطیلنحیف شد اریکسون از سونی جدا شد
من که اصلا به سونی اعتماد ندارم:دی کیفیتش پایینه..درمورد زد1دوربین با اپدیت خیلی بهتر شده صفحه ‏رو هم قبول دارم ولی صفحه زد2فوق ‏العاده شده الان مشکل من با سونی تو طراحی و رابط.رابط بهتر شده ولی طراحی اصلا خوب نیست گوشی خشگل میسازه ولی خیلی بزرگ و تو دست گرفتنش راحت نیست...به نظرم داره بهتر میشه سونی بهش امیدوارم:دی

اگه خودم با Z1 کار نکرده بودم نمیگفتم اما عکسهایی که با این گوشی میشه گرفت با هیچ گوشی دیگه ای نمیشه!
متاسفانه(خوشبختانه برای عده اندکی)سونی قابلیتهای زیادی تو دوربین Z1 گذاشته و کمتر وقت صرف بهینه کردن مود auto کرده.همین الانم note 3 در این حالت بهتر از Z1 عکس میگیره اما شما وقتی روی حالت دستی تنظیمات رو خودت انتخاب کنی داستان غیرقابل توصیف میشه.به هر جهت برای اونایی که علاقه دارن به عکاسی بنظرم بهترین گوشی هست.

حرفای میلاد کاملا درسته
احتمالا خبر داشته باشین که تنظیمات اتوماتیک دوربین Z1 روی 8 مگاپیکسل هستش ! و برای عکس گرفتن با لنز 21 مگاش , باید تنظیم دستی کنید :d
اونوقته که میفهمید با چه هیولایی طرفید !! :d

حرفای میلاد کاملا درسته
احتمالا خبر داشته باشین که تنظیمات اتوماتیک دوربین Z1 روی 8 مگاپیکسل هستش ! و برای عکس گرفتن با لنز 21 مگاش , باید تنظیم دستی کنید :d
اونوقته که میفهمید با چه هیولایی طرفید !! :d

ولی اوصلا میخوان دوربین مثلا 2 تا گوشی رو با هم تست کنن میزارن روی حالت اتو و دستی تنظیم نمیکنن. پس بهتر بود سونی بیشتر به حالت اتو اهمیت میداد.
والا من که فیلم برداری شبشو اصلا قبول ندارم خیلی با نویز فیلم گرفته. ولی توی روز عکس برداریش تقریبا مثل پرچمداری شرکت های دیگه هست.

- - -ویرایش - - -

من که اصلا به سونی اعتماد ندارم:دی کیفیتش پایینه..درمورد زد1دوربین با اپدیت خیلی بهتر شده صفحه ‏رو هم قبول دارم ولی صفحه زد2فوق ‏العاده شده الان مشکل من با سونی تو طراحی و رابط.رابط بهتر شده ولی طراحی اصلا خوب نیست گوشی خشگل میسازه ولی خیلی بزرگ و تو دست گرفتنش راحت نیست...به نظرم داره بهتر میشه سونی بهش امیدوارم:دی

دقیقا باهات موافقم سونی تو Z1 از صفحه های TFT استفاده کرده به نظرم اصلا این نوع صفحه ها جالب نیستن. رابط کاربری هم که خیلی خیلی ساده و تو نوتیفیکیشن هیچی برات قرار نداده.
من موندم سونی که هاشیه پایین Z1 رو این قدر زیاد زده خوب کیلید هاش تو صفحه نمیزد همون جا میزاشت.:|

اگه خودم با Z1 کار نکرده بودم نمیگفتم اما عکسهایی که با این گوشی میشه گرفت با هیچ گوشی دیگه ای نمیشه!
متاسفانه(خوشبختانه برای عده اندکی)سونی قابلیتهای زیادی تو دوربین Z1 گذاشته و کمتر وقت صرف بهینه کردن مود auto کرده.همین الانم note 3 در این حالت بهتر از Z1 عکس میگیره اما شما وقتی روی حالت دستی تنظیمات رو خودت انتخاب کنی داستان غیرقابل توصیف میشه.به هر جهت برای اونایی که علاقه دارن به عکاسی بنظرم بهترین گوشی هست.
RLY؟ آدم Lumia 1020 ه 41 مگاپیکسلی رو که با فرمت DNG هم واست عکس میگیره رو ول کنه بره واسه عکاسی Z1 بگیره؟:|

RLY؟ آدم Lumia 1020 ه 41 مگاپیکسلی رو که با فرمت DNG هم واست عکس میگیره رو ول کنه بره واسه عکاسی Z1 بگیره؟:|
جدا از مباحث سیستم عاملی که خیلی تو خرید تاثیر داره بحث خرید گوشی صرفا بخاطر دوربین و بحث عکاسی باز هم خرید 1020 منظقی نیست.ابعاد و برآمدگی لنز دستکمی از یک کامپکت نداره و با همین قیمت شما میتونید بهترین کامپکت بازار رو (که خیلی خیلی تو کیفیت عکاسی از گوشی ها جلو هستن مثل G1 canon بخرید و در کنارش یک گوشی ساده هم تهیه کنید )اما اگه بحث خرید یک گوشی هوشمند و در کنارش دوربینه خوبی برای عکاسی باشه Z1 هنوز بنظرم بهترین انتخابه.فکر کنم مقصودمو رسوندم :)
سپاس

جدا از مباحث سیستم عاملی که خیلی تو خرید تاثیر داره بحث خرید گوشی صرفا بخاطر دوربین و بحث عکاسی باز هم خرید 1020 منظقی نیست.ابعاد و برآمدگی لنز دستکمی از یک کامپکت نداره و با همین قیمت شما میتونید بهترین کامپکت بازار رو (که خیلی خیلی تو کیفیت عکاسی از گوشی ها جلو هستن مثل G1 canon بخرید و در کنارش یک گوشی ساده هم تهیه کنید )اما اگه بحث خرید یک گوشی هوشمند و در کنارش دوربینه خوبی برای عکاسی باشه Z1 هنوز بنظرم بهترین انتخابه.فکر کنم مقصودمو رسوندم :)
سپاس
شما یک بار 1020 دستتون بگیرید میفهمید که اصلا احساس نمیشه جای دوربینش. ایندقدر ها هم کلفت نیست که با دوربین مقایسش کرد. احساس میکنم تا حالا 1020 دستتون نگرفتید. از لحاظ عکاسی هم شما این مقایسه رو ببینید:
Lumia 1020
Canon S120
اینجا انصافا لومیا 1020 عکس قشنگ تری گرفته. واسه زوم کردن هم مسلما با زوم اپتیکال S120 برنده هستش، ولی خوب تو زوم دیجیتال به خاک سیاه میشینه:دی
Lumia 1020
Canon S120

از برنامه های خفن نوکیا مثل Nokia Refocus و Nokia Cinemagraph و Nokia Storyteller قابلیت خفنی مثل Smart Sequence و برنامه های ادیت تصویر فوق العادش مثل Glam Me و Creative Studio(که این StoryTeller و ادیت تصویر ها ربطی به عکس گرفتن ندارن ولی خعلی خوفن:دی) و اون Panorama ی بشدت User-Friendly(انصافا تو هیچ گوشی انقدر باحال نیست Panorama گرفتن، حداقل تو اینایی که من دیدم:دی) که یه دوربین تو خوابش هم نمیتونه ببینه هم حرفی نمیزنم:-"
بحث گوشی هوشمند بودن که میاد وسط نمیدونم چرا همتون فکر میکنید ویندوز فون کلا تو استورش 4 تا برنامه هستش:| بابا بخدا هرچی بخواید داره، برنامه ایرانی هم کم نداره، از لغط نامه دهخدا گرفته تا برنامه دارو ها و FastDic! قدرت پردازشی هم 1020 مشکل خاصی نداره، همه بازی ها رو مثل مرد اجرا میکنه، Asphalt 8 ش هم که مفتیه، چی میخواید که Z1 داره ولی 1020 نداره؟ زد آب بودن؟:-jکیفیت صفحه هم که خیر سرش 1080ه، من یه Z رو با Lumia 520 خودم مقایسه کردم 520 برنده شد، Z1 هم که TFT ه باز، پس یعنی بازم داغونه و خاکستری پر رنگ رو یه چیزی تو مایه های سفید نشون میده:-j

آخرین ویرایش:
شما یک بار 1020 دستتون بگیرید میفهمید که اصلا احساس نمیشه جای دوربینش. ایندقدر ها هم کلفت نیست که با دوربین مقایسش کرد. احساس میکنم تا حالا 1020 دستتون نگرفتید. از لحاظ عکاسی هم شما این مقایسه رو ببینید:
Lumia 1020
Canon S120
اینجا انصافا لومیا 1020 عکس قشنگ تری گرفته. واسه زوم کردن هم مسلما با زوم اپتیکال S120 برنده هستش، ولی خوب تو زوم دیجیتال به خاک سیاه میشینه:دی
Lumia 1020
Canon S120

از برنامه های خفن نوکیا مثل Nokia Refocus و Nokia Cinemagraph و Nokia Storyteller قابلیت خفنی مثل Smart Sequence و برنامه های ادیت تصویر فوق العادش مثل Glam Me و Creative Studio(که این StoryTeller و ادیت تصویر ها ربطی به عکس گرفتن ندارن ولی خعلی خوفن:دی) و اون Panorama ی بشدت User-Friendly(انصافا تو هیچ گوشی انقدر باحال نیست Panorama گرفتن، حداقل تو اینایی که من دیدم:دی) که یه دوربین تو خوابش هم نمیتونه ببینه هم حرفی نمیزنم:-"
بحث گوشی هوشمند بودن که میاد وسط نمیدونم چرا همتون فکر میکنید ویندوز فون کلا تو استورش 4 تا برنامه هستش:| بابا بخدا هرچی بخواید داره، برنامه ایرانی هم کم نداره، از لغط نامه دهخدا گرفته تا برنامه دارو ها و FastDic! قدرت پردازشی هم 1020 مشکل خاصی نداره، همه بازی ها رو مثل مرد اجرا میکنه، Asphalt 8 ش هم که مفتیه، چی میخواید که Z1 داره ولی 1020 نداره؟ زد آب بودن؟:-jکیفیت صفحه هم که خیر سرش 1080ه، من یه Z رو با Lumia 520 خودم مقایسه کردم 520 برنده شد، Z1 هم که TFT ه باز، پس یعنی بازم داغونه و خاکستری پر رنگ رو یه چیزی تو مایه های سفید نشون میده:-j
اولا که کلا مقایستون اشتباست!اگه میخواین با یک کامپکت مقایسه کنید باید بایه هم قیمت مقایسه رو انجام بدین.(تازه در کنار این کامپکت شما یدونه 520 هم میتونید بخرید تا هم قیمت 1020 بشه)
91565058507064452460.jpg

جدا از تست DXO خجالت میکشم بخوام sample برای مقایسه بزارم.کلا کاره خیلی اشتباهیه مقایسه دوربین با گوشی(همون پست قبلم گفتم)
زوم دیجیتال در مقابل زوم اپتیکال ارزشی نداره در عکاسی.اینو کسی که یکم جدی دنبال کنه این حیطرو میدونه.
در کل تو دوربین ها بهترین سنسور برای 808 هست و بعد Z1 .
77984901416630455134.jpg

جدا از تمام اینها سرعکت عکس برداری و مدت زمان پردازش عکس تو 1020 خیلی بیشتر از پرچم دارایه اندرویدی و iphone هست.و اینکه میگید اینقدر ها هم کلفت نیست دقیقا اینقدر ها هم کلفت هست.با اون دریچه تانکش تقریبا 2 برابر Z1 قطر داره!اگه منظورت از اینقدر بیشتر از این مقداره که آره اصلا کلفت نیست!:d

الان واقعا میخوای برنامه هاشونو مقایسه کنی!!!:| من میتونم فقط یک تاپیک جدا از برنامه های عکاسی و ویرایش عکس خوب تو google play بزنم تازه بماند امکانات داخلی اندروید و قابلیت های اضافه دوربین Z1 !
بحث WP هم جداست اما WP برنامه کم نداره(هر چند هنوز خیلی از برنامه های محبوب و ضروری براش عرضه نشده که اونم کم کم میاد)اما اگه مقایسه با iOS و Android هست که بیخیال :d تازه همون برنامه های Wp رو شما چندتاشو میتونی بصورت کرک نصب کنی در حالی که تمام برنام های اون 2 تا با یه کپی paste اوکی میشه!
اینکه فکر میکنی رزولوشن کیفیت صفحه رو تعیین میکنه خودش یک چیزه.اینکه نمیدونی تمام صفحات LCD بر مبنای TFT هستند یک چیز دیگست اما اینکه فکر میکنی صفحه Z1 از روبرو اینطوری رنگ هارو نشون میدونه یعنی نمیدونی چشم پزشکی کجاست ولی مطمئنا تو این کوچه علی نامی که هستی نیست :) :bighug:
درباره اون قسمت بولد شده هم من مطمئنم انتخابات زیر نظر شما برگزار میشه =)) ولی واقعا از صمیم قلب میگم بهت حسودی میکنم بخاطر حسی که به دیوایست داری.من خودم با هیچ گوشی حتی بهترین پرچم دراا و Iphone به این درجه نرسیدم :) :d

کم کم داره از اس5خوشم میاد:دی دیسپلی میت صفحه اس5رو تست کرده و لقب بهترین صفحه نمایش دنیا رو بهش داده:دی دو مشکل امولد ها که روشنایی کم و دقت پایین رنگ بوده تو اس5فوق العاده بهتر شده...تست باتری هم اومده اونم خیلی خوب عمل کرده..واقعا این گوشی اگه طراحی بهتر و جنس بدنه بهتری داشت چی میشد؟؟:دی Samsung Galaxy S5 Display Technology Shoot-Out

کم کم داره از اس5خوشم میاد:دی دیسپلی میت صفحه اس5رو تست کرده و لقب بهترین صفحه نمایش دنیا رو بهش داده:دی دو مشکل امولد ها که روشنایی کم و دقت پایین رنگ بوده تو اس5فوق العاده بهتر شده...تست باتری هم اومده اونم خیلی خوب عمل کرده..واقعا این گوشی اگه طراحی بهتر و جنس بدنه بهتری داشت چی میشد؟؟:دی Samsung Galaxy S5 Display Technology Shoot-Out
قطعا فروش خوبش رو ادامه خواهد داد به نظرم میتونه از s4 هم فروش بیشتر داشته باشه
وقتی معرفی شد من یکمی نا امید شدم ولی بعدش که پرچمدارهای دیگه رو دیدم دیدم که خیلیم بد کار نکرده
کلا تو نسل بعد شاهد انقلابی نخواهیم بود htc هم که این همه بهش امیدوار بودن چیز خاصی رو نکرد و میشه یه new one رو اپدیت در نظر گرفت z2 هم به همین ترتیب پس بین این سه تا به نظر من البته بازم سامیسونگ برندس
ولی اپل یه نظرم اگه اینجوری که تو اخبار اومده دو تاگوشی یعنی یدونه 4.7 اینچی و یه فبلت بزنه 5.5 یا 5.7 اینچی بزنه میترکونه یعنی قشنگ مثل اوایل اومدنش میشه خدا کنه که بزنه گوشی با صفحه ی 5.5 اینچی
LG هم میمونه که نمیدونم چیکار خواهد کرد ولی خب یکی دو سالی هست که همزمان با شرکتهای دیگه گوشی هاشو معرفی نمیکنه و سیاست خاص خودش رو داره راجع به اون نمیشه قطعی نظر داد ولی خب میشه بیشتر از قبل بهش امید داشت
در نهایت بهرتین گوشی نسل بعد بین سامسونگ و اپل و شایدم ال-جی باشه

تو C شما هر 2 سیمکارتت فعال هستند اما در M در آن واحد فقط یکیشو میتونی انتخاب کنی و سیمکارت دیگه فعال نیست و میتونید سریع جابجا شید.(بخاظر اینکه پردازنده از قابلیت 2سیم همزمان پشتیبانی نمیکنه)
کلا C گوشیه بهتریه.200 تومنم گرونتره :)

کلا همه چیشون شبیه همه فقط 210 صفحه qwerty داره و 500 لمسی هست.اما من شدیدا توصیه میکنم 500 نخرید من یکبار دستم گرفتم و فوق العاده بد دست هست و اصلا حس خوبی منتقل نمیکنه.از چند نفر دیگم پرسیدم همین نظرو داشتن.

آقا دمت گرم

براش asha 500 گرفتم یکی از آشناها asha 503 داشت دید خوشش اومد منم فوری استفاده کردمو براش یه asha 500 گرفتم خیلی هم خوشحال شد

ممنون

یه سوال دیگه بابام یه lg kp108 داشت دیگه عمرشو کرده میخواد یه گوشی ارزون بخره میخواد 3 تا ویژگی داشته باشه 1. چون سنش بالاس میخواد دکمه هاش بشه راحت شماره گرفت 2. وقتی شماره میگیره شماره هاش جوری باشه بشه راحت خوند 3. ارزون باشه

اگه همچین گوشی میشناسی ممنون میشم معرفی کنی

خودم گوشی Marshal ME-355A دیدم

Marshal ME-355A - گوشی موبایل مارشال ام ای 355A

دکمه ها تماس و .... خوبه اما نمیدونم با دکمه ها شماره اش میتونه کار کنه یا نه

جالب اینجاست مدلشو سرچ کردم هیچ اطلاعاتی از این گوشی تو اینترنت اصلا نیست :-o

ببخشید زیاد سوال میپرسم ممنون

قیمت لومیا 1020 در بازار چند هست الان دوستان؟

فکر کنم در حدود 1.600 تا 1.800 هست.

- - -ویرایش - - -

قطعا فروش خوبش رو ادامه خواهد داد به نظرم میتونه از s4 هم فروش بیشتر داشته باشه
وقتی معرفی شد من یکمی نا امید شدم ولی بعدش که پرچمدارهای دیگه رو دیدم دیدم که خیلیم بد کار نکرده
کلا تو نسل بعد شاهد انقلابی نخواهیم بود htc هم که این همه بهش امیدوار بودن چیز خاصی رو نکرد و میشه یه new one رو اپدیت در نظر گرفت z2 هم به همین ترتیب پس بین این سه تا به نظر من البته بازم سامیسونگ برندس
ولی اپل یه نظرم اگه اینجوری که تو اخبار اومده دو تاگوشی یعنی یدونه 4.7 اینچی و یه فبلت بزنه 5.5 یا 5.7 اینچی بزنه میترکونه یعنی قشنگ مثل اوایل اومدنش میشه خدا کنه که بزنه گوشی با صفحه ی 5.5 اینچی
LG هم میمونه که نمیدونم چیکار خواهد کرد ولی خب یکی دو سالی هست که همزمان با شرکتهای دیگه گوشی هاشو معرفی نمیکنه و سیاست خاص خودش رو داره راجع به اون نمیشه قطعی نظر داد ولی خب میشه بیشتر از قبل بهش امید داشت
در نهایت بهرتین گوشی نسل بعد بین سامسونگ و اپل و شایدم ال-جی باشه

یه چیزو رو دقت کردین؟ جی 2 خیلی وقت پیش اومده م از لحاظ سخت افزاری الان تقریبا مثل گوشی های جدیدی هست که معرفی شدن مثل S5 و Z2 و M8 حالا میمونه ال جی از G3 رونمایی کنه به نظر ال جی توی پرچم دار جدیدش بردازنده 2.6 گیگا رو میزنه.
من خودم توی S5 به جز اپر انگشت با هیچز دیگه ایش حال نکردم. آخه ساسونگ نمیدونم چرا یه طراحی نوآورانه انجام نمیده لا اقل گوشی پلاستیکی میزنه اون پرچم داری که میخوایی بفرستی اروپا و آمریکا رو از آلمینوم بزنم چیه همش داره با پلاستیک میسازه به شخصه از کیفیت S4 خوشم نیمد مخصوصا در پشتی گوشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or