شما یک بار 1020 دستتون بگیرید میفهمید که اصلا احساس نمیشه جای دوربینش. ایندقدر ها هم کلفت نیست که با دوربین مقایسش کرد. احساس میکنم تا حالا 1020 دستتون نگرفتید. از لحاظ عکاسی هم شما این مقایسه رو ببینید:
Lumia 1020
Canon S120
اینجا انصافا لومیا 1020 عکس قشنگ تری گرفته. واسه زوم کردن هم مسلما با زوم اپتیکال S120 برنده هستش، ولی خوب تو زوم دیجیتال به خاک سیاه میشینه
Lumia 1020
Canon S120
از برنامه های خفن نوکیا مثل Nokia Refocus و Nokia Cinemagraph و Nokia Storyteller قابلیت خفنی مثل Smart Sequence و برنامه های ادیت تصویر فوق العادش مثل Glam Me و Creative Studio(که این StoryTeller و ادیت تصویر ها ربطی به عکس گرفتن ندارن ولی خعلی خوفن
) و اون Panorama ی بشدت User-Friendly(انصافا تو هیچ گوشی انقدر باحال نیست Panorama گرفتن، حداقل تو اینایی که من دیدم
) که یه دوربین تو خوابش هم نمیتونه ببینه هم حرفی نمیزنم
بحث گوشی هوشمند بودن که میاد وسط نمیدونم چرا همتون فکر میکنید ویندوز فون کلا تو استورش 4 تا برنامه هستش
بابا بخدا هرچی بخواید داره، برنامه ایرانی هم کم نداره، از لغط نامه دهخدا گرفته تا برنامه دارو ها و FastDic! قدرت پردازشی هم 1020 مشکل خاصی نداره، همه بازی ها رو مثل مرد اجرا میکنه، Asphalt 8 ش هم که مفتیه، چی میخواید که Z1 داره ولی 1020 نداره؟ زد آب بودن؟
کیفیت صفحه هم که خیر سرش 1080ه،
من یه Z رو با Lumia 520 خودم مقایسه کردم 520 برنده شد، Z1 هم که TFT ه باز، پس یعنی بازم داغونه و خاکستری پر رنگ رو یه چیزی تو مایه های سفید نشون میده