راهنمایی برای خرید موبایل

این تفاوت بابت چیه؟ فروشگاه بازی سنتر هم گذاشته قیمتش خوبه؟

آره قیمتش خوبه من چند وقتی بود قیمت نداشتم برای همین گفتم از 1600 هست تا 1800 الان قیمت 1700 فروشگاه خوبه ولی بهشون بگید که حتما حتما باید با گارانتی رسمی خود نوکیا باشه گارانتی نداشت خرید نکنید چون این قیمت خود نمایندگی رسمی نوکیا میفروشه.

- - -ویرایش - - -

من فروش s5 رو با G2 مقایسه نکردما!!
کلا شرکت باحالی میزار همه گوشی هاشونو معرفی کنن اگه چیز باحالی توش بود به محصولش اضافه بکنه (البته خوب این کار)
منم قبول دارم s5 نترکوند ولی بقیه شرکتها هم هیچ چیز خاصی نشون ندادن لا همه خالی از ایده شده حداقل تو این نسل
برا همین احتمال فروش خوبشو دادم
جنس بدنه و اینا هم دیگه سامی عادت کرده با اینا و با همین پلاستیک داره فروش خوبی رو تجربه میکنه الکی نمیاد هزینه تولیدش رو ببره بالا
چند وقت پیش میخوندم 80% سود موبایل تو کل دنیا تو جیب اپل و سامی هستش
اثر انگشتشم خیلی ب به نظر نمیرسید تو بهترین حالت از htc one mac بهتر باشه

نه من فروش S5 با G2 رو مقایسه نمیکنم اصلا من چیزی در مورد این مورد نگفتم!
من میگم که ال جی هنوز از G3 رونمایی نکرده و سخت افزارشو باز هم مثل G2 یه پله از مابقی شرکت ها قوی تر میزنه.
امسال فقط یه اثر انگشت S5 بود که این مورد رو هم توی ایفون دیده بودیم. اما hTC دوربین جالبی زده طراحی و جنسش هم معلومه عالیه. . الان هم میمونه یه کنفرانس اپل با ال جی. سونی هم که هیچ چیز جدیدی نشون نداد!
ولی من اخبار و شایعات قبل از معرفی S5 رو میخوندم چه چیز هایی میگفتن پردازنده 64 بیتی ، اثر انگشت داخل صفحه ، بنده آلمینیوم ، رزولیشن صفحه 2K ولی جالبه که رم گوشی رو چرا 2 گیگ زده باز دوباره!!!!

اینکه من فن سامسونگ باشم یا نه ربطی به این نداره که دیزایر600.و700نسبت به قیمت اشغالن..یا سنسیشن یه اشغال به تمام معنا بود و یه جوری گند زد به اچ تی سی که چند ساله نتونسته خودشو جمع کنه...لطفا برو مشخصات دیزایر700و600رو با گوشی های هم قیمت مقایسه کن میفهمی چقد اشغاله..دیزایر700تقریبا هم قیمت سونی اکسپریا زدلامصب:دی واقعا دلیل این بحث رو نمیفهمم اصلا چه ربطی به سامسونگ داره من میگم فاان گوشی ارزش خرید نداره شما میگی فن سامسونگم؟؟خب شما بیا با دلیل منطقی ثابت کن دیزایر700یا600ارزش خرید داره..

نه من فروش S5 با G2 رو مقایسه نمیکنم اصلا من چیزی در مورد این مورد نگفتم!
من میگم که ال جی هنوز از G3 رونمایی نکرده و سخت افزارشو باز هم مثل G2 یه پله از مابقی شرکت ها قوی تر میزنه.
امسال فقط یه اثر انگشت S5 بود که این مورد رو هم توی ایفون دیده بودیم. اما hTC دوربین جالبی زده طراحی و جنسش هم معلومه عالیه. . الان هم میمونه یه کنفرانس اپل با ال جی. سونی هم که هیچ چیز جدیدی نشون نداد!
ولی من اخبار و شایعات قبل از معرفی S5 رو میخوندم چه چیز هایی میگفتن پردازنده 64 بیتی ، اثر انگشت داخل صفحه ، بنده آلمینیوم ، رزولیشن صفحه 2K ولی جالبه که رم گوشی رو چرا 2 گیگ زده باز دوباره!!!!
اره خب تو چند ماه اینده قطعا سخت افزار بروز تری میده نسبت به شرکتهای دیگه
htc هم گفت که لنز دوم چه کاری میکنه و فقط وظیفه تشخیص عمق تصویر رو به عهده داره
اون شایعات هم که معلوم مش تو یه گوشی نمیگنجه من انتظارم صفحه ایی بیش از فول اچ دی داشتم

درمورد اس5بگم.من ناامید شدم چون فکر کردم سامسونگ از شهرت گلکسی اس سواستفاده کرده و یه گوشی بد و اررون ساخته که فقط فروش کنه.ولی اینجور که معلومه یه گوشی عالی ساخته مثلا بجا صفحه2kرفته همون فول اچ دی رو همه مشکلات رو حل کرده و بهترین صفحه رو گذاشته.اگه رابط رو هم انقد سبک و رون کرده باشه که با2گیگ رم مشکلی پیش نیاد عالی میشه.فقط باید صبر کرد کامل برسی بشه.امیدوارم از هر نظر عالی باشه

دوستان حالا دعوا نکنید:دی
بدون در نظر گرفتن برند و صحفحه نمایش یه چیز عالی تا یه تومن غیر SIII چی هست؟
برای کسی میخوام هدیه بگیرم از سونی خوشش نمیاد متاسفانه :|:d

هوآیی کیفیت بمبی نداره اما بیشترین امکانات رو با کمترین هزینه ارائه میکنه. نمونش G610 چهار هسته ای که 5 اینچ صفحه داره و دوتا سیم میخوره فقط 590 تومن!
عمرا توی این قیمت چنین چیزی پیدا بشه :d
بدون در نظر گرفتن برند و صحفحه نمایش یه چیز عالی تا یه تومن غیر SIII چی هست؟
Ascend P 6 - طراحی این گوشی بی نظیره :x

آره منم بهش فکر کردم ... طراحی ظریفی داره نسبتا و مناسبه خانم ها هم هست تقریبا ... چنده؟ چند اینچه؟
شنیدم البته رابطه کاربری خیلی ضایعی داره درسته؟

شما اگه تهران تشریف دارید برید بازار موبایل P6 با G600 G610 هست میتونید کار کنید ولی P6 گوشی خیلی قوی نیست انتظارات زیادی نداشته باشید.
گوشی کار کرده هم میخوایید ایفون 4 اس هست. ساسمونگ S4 مینی هم هست.
درمورد اس5بگم.من ناامید شدم چون فکر کردم سامسونگ از شهرت گلکسی اس سواستفاده کرده و یه گوشی بد و اررون ساخته که فقط فروش کنه.ولی اینجور که معلومه یه گوشی عالی ساخته مثلا بجا صفحه2kرفته همون فول اچ دی رو همه مشکلات رو حل کرده و بهترین صفحه رو گذاشته.اگه رابط رو هم انقد سبک و رون کرده باشه که با2گیگ رم مشکلی پیش نیاد عالی میشه.فقط باید صبر کرد کامل برسی بشه.امیدوارم از هر نظر عالی باشه

نا گفته نماند که همه این چیزارو در مورد S4 میگفتن ولی S4 هشت هسته ایش خیلی هارو نا امید کرد. سامسونگ یه مشکل دیگه ایی هم که داره کیفیت پایین بدنه گوشی هست.(البته برای همه این قضیه مهم نیست)

اینکه من فن سامسونگ باشم یا نه ربطی به این نداره که دیزایر600.و700نسبت به قیمت اشغالن..یا سنسیشن یه اشغال به تمام معنا بود و یه جوری گند زد به اچ تی سی که چند ساله نتونسته خودشو جمع کنه...لطفا برو مشخصات دیزایر700و600رو با گوشی های هم قیمت مقایسه کن میفهمی چقد اشغاله..دیزایر700تقریبا هم قیمت سونی اکسپریا زدلامصب:دی واقعا دلیل این بحث رو نمیفهمم اصلا چه ربطی به سامسونگ داره من میگم فاان گوشی ارزش خرید نداره شما میگی فن سامسونگم؟؟خب شما بیا با دلیل منطقی ثابت کن دیزایر700یا600ارزش خرید داره..
بارها به خودم گفتم با سامسونگ جماعت بحث نکنم فقط و فقط به خاطر مدل ادبیاتی که این جماعت دارن!
عزیزم شما جز لفظ اشغال مورد دیگه ای تو ذهنت نیست؟!
بارها و بارها عالم و ادم راجب بدنه گوشی های سامسونگ ایراد گرفتن و این شرکت کماکان داره بی کیفیت ترین گوشی ها رو از نظر بدنه میده دست ملت.
با اون صفحه نمایش غیر واقعی که با افزایش رنگ ملت میان میگن صفحش بهترینن صفحه نمایشه! lol
شما هم جز همون دست هستید و کلن فازتون مشخصه.
از همون اومدی و گفتی فلان و فلان و فلان برند اشغالن و فقط سامسونگ خوبه چرا ؟ چون شما خوشتون میاد.
شما بهتره یه مقدار اطلاعاتت رو بالا ببری بعد بیای همه رو مستفیض کنی و این مدلی همه گوشی ها رو جز شرکت محبوبیت اشغال بدونی!
قیمتی که تو ایران فروخته میشه رو شما نباید ملاک قرار بدی پسر خوب شما برو قیمت اصلی (به دلار) رو ببین چنده و اینکه گوشی های htc تو ایران گرونتر از هم قیمت های خودشون تو سایر برندها فروخته میشه رو از دید htc نبین.
در کل میگم بحث با یه سامسونگ فن جز اعصاب خوردی هیچی نداره و ...
کلن من بحث رو با شما تموم شده میدونم.

دوست عزیز چی زدی؟؟صفحات قبل رو نگا کنی چند بار گفتم گوشی های سامسونگ و اچ تی سی ارزش خرید ندارن و نسبت به قیمت اشغالن الان سامسونگ بهتر شده ولی اچ تی سی هنوز نه..ما چیکار به خارج ایران داریم اخه؟؟قیمت ایران برامون مهمه که گوشی مثل دیزایر700نسبت به قیمتش اشغال حساب میشه هم قیمت اکسپریا زد ولی مقایسش با زد خنده داره و اصلا قابل مقایسه نیستن. بعد شما میگث ارزش خرید داره:دی هر چی فکر میکنم ربط حرفامو به سامسونگ نمیفهمم اصلا اسمی از سامسونگ بردم؟؟:دی خسته شدم تو این سایت اومدیم یه راهنمایی بکنیم بدجور فروکردین توما

منم با این که پرهام تو عمق وجودش یک سامسونگ فنه دو آتیشس:dولی حرفشو قبول دارم
گوشیای میان رده htc فوق العاده گرونن و به نظر منم نسبت به قیمتشون نمیرزن...حالا مشکل از طرف خود شرکته که قیمت گرون روشون میزاره یا مشکل از بازاره ایرانه من خبر ندارم:-/
بعید میدونم مشکل از htc باشه چون همیشه قیمت پرچمداراش با وجود کیفیت فوق العادشون مناسب بوده...مثلا htc one 2012 با حافظه 32 گیگش تقریبا هم قیمت s4 16 گیگ بود البته تو بازار جهانی
فروشگاه s5 رو پیش فروش کرده تحویل اول اردیبهشت!
the legend is coming:d

آخرین ویرایش:
اقا مگه چیه افتخار میکنم سامسونگ فنم:دی وای واقعا ربطی نداره من میگم این گوشی ارزش خرید نداره خب چه ربطی به سامسونگ فن بودنم داره؟؟هزار بارم گفتم گوشی های سامسونگ نسبت به قیمت اشغالن و ارزش خرید ندارن مثل اس4مینی یا اس3مینی وقتی1تومن بود میگفتم اشغاله یه سری بهم گیر دادن بعد 2ماه قیمتش شد600تومن:دی ایشون فقط بخاطر این حرفم که اچ تی سی ارزش خرید نداره اتیش گرفته بعد به من میگه فن متعصب سامسونگ:دی جالبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or