*Black Roze*
کاربر سایت
این تفاوت بابت چیه؟ فروشگاه بازی سنتر هم گذاشته قیمتش خوبه؟
آره قیمتش خوبه من چند وقتی بود قیمت نداشتم برای همین گفتم از 1600 هست تا 1800 الان قیمت 1700 فروشگاه خوبه ولی بهشون بگید که حتما حتما باید با گارانتی رسمی خود نوکیا باشه گارانتی نداشت خرید نکنید چون این قیمت خود نمایندگی رسمی نوکیا میفروشه.
- - -ویرایش - - -
من فروش s5 رو با G2 مقایسه نکردما!!
کلا شرکت باحالی میزار همه گوشی هاشونو معرفی کنن اگه چیز باحالی توش بود به محصولش اضافه بکنه (البته خوب این کار)
منم قبول دارم s5 نترکوند ولی بقیه شرکتها هم هیچ چیز خاصی نشون ندادن لا همه خالی از ایده شده حداقل تو این نسل
برا همین احتمال فروش خوبشو دادم
جنس بدنه و اینا هم دیگه سامی عادت کرده با اینا و با همین پلاستیک داره فروش خوبی رو تجربه میکنه الکی نمیاد هزینه تولیدش رو ببره بالا
چند وقت پیش میخوندم 80% سود موبایل تو کل دنیا تو جیب اپل و سامی هستش
اثر انگشتشم خیلی ب به نظر نمیرسید تو بهترین حالت از htc one mac بهتر باشه
نه من فروش S5 با G2 رو مقایسه نمیکنم اصلا من چیزی در مورد این مورد نگفتم!
من میگم که ال جی هنوز از G3 رونمایی نکرده و سخت افزارشو باز هم مثل G2 یه پله از مابقی شرکت ها قوی تر میزنه.
امسال فقط یه اثر انگشت S5 بود که این مورد رو هم توی ایفون دیده بودیم. اما hTC دوربین جالبی زده طراحی و جنسش هم معلومه عالیه. . الان هم میمونه یه کنفرانس اپل با ال جی. سونی هم که هیچ چیز جدیدی نشون نداد!
ولی من اخبار و شایعات قبل از معرفی S5 رو میخوندم چه چیز هایی میگفتن پردازنده 64 بیتی ، اثر انگشت داخل صفحه ، بنده آلمینیوم ، رزولیشن صفحه 2K ولی جالبه که رم گوشی رو چرا 2 گیگ زده باز دوباره!!!!