راهنمایی برای خرید موبایل

بین iphone 5s و galaxy note3 n9005 کدوم رو پیشنهاد می کنین؟؟؟

اگه دستگاهی میخوای که کم ترین محدودیت رو داشته باشه و تقریبا همه کاری بشه باهاش کرد نوت 3 رو پیشنهاد میکنم. مدل n-900 هم بخر به نظرم چون تو بازیها کیفیت بافتها بهتره. تنها مزیت n-9005 فیلم بردارییشه که تقریبا تو ایران با این وضعیت اینترنت کاراییش 0ه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

دوستان الکی پوا به نوت 3 9005 ندین باور کنین من دو تا مدلو کنار هم گزاشتم یک ساعت باهاشون ور رفتم هیچ فرقی ندیدم...اگرم فرقی باشه منو شما عمرا بفهمیم یا احساسش کنیم
هر کدوم ارزونتر بود بگیرین(مدل 9000 ارزونتره ولی تو ایران ممکنه جاهایی باشن 9000 گرونتر از 9005 بدن:d)
در ضمن این فیلمبرداری 4k مدل 9005 تو حلقم الان اوبامام تو خونش tv با کیفیت 4k نداره:d

نظرتون در مورد فبلت نوکیا 1530 چیه؟
الان بهترین گوشی که میشه خرید چیه؟ الان همه میگن نوت 3 ولی گوشی های سامسونگ 5_6 ماه تو بورسن بعد خود سامسونگ گوشی جدید میده بیرون.
ممنون.

نظرتون در مورد فبلت نوکیا 1530 چیه؟
الان بهترین گوشی که میشه خرید چیه؟ الان همه میگن نوت 3 ولی گوشی های سامسونگ 5_6 ماه تو بورسن بعد خود سامسونگ گوشی جدید میده بیرون.
ممنون.
پیشنهاد من Z1ـه .
از نظر پشتیبانی هم سونی حالا حالا ها دارتش.:دی

نظرتون در مورد فبلت نوکیا 1530 چیه؟الان بهترین گوشی که میشه خرید چیه؟ الان همه میگن نوت 3 ولی گوشی های سامسونگ 5_6 ماه تو بورسن بعد خود سامسونگ گوشی جدید میده بیرون.ممنون.
خب همه اینجورین و حتی سامسونگ بهتر از بقیست سامسونگ که سالی1پرچمدار گوشی1پرچمدار فبلت میزنه..سونی 6ماه1بار پرچمدار میزنه:دی

ممنون:|
آخه دقیقا بهترین موبایلی که میشه بخری با این قیمت Z هست.بیشتر از 5 اینچم نباشه مهر تایید دیگریست بر این انتخاب :d

اگه بتونی باترفلای گیر بیاری و باهاش کار کنی نظرت عوض میشه .. گوشی های سونی طرحش رو تو دست هر کسی نمیپسنده.
خیلی کمه تو بازار..اگه هم بتونه پیدا کنه با این قیمت نمیدن بهش.نسخه اندرویدش 4.1 هست که براش 4.2 هم اومده اما دیگه آپدیت نمیشه.مدل s هم هست که خیلی گرونتره و با کمترش میتونه One بگیره.درباره Omnibalance سونی هم موافقم باید دستت بگیری و بعد اگه راحت بودی بخری.
سپاس

آخرین ویرایش:
سلام
تا 1200 چی پیشنهاد میدین؟
من خودم نظرم رو z هست!
بالای 5 اینچ نباشه و سامسونگ رو هم دوست ندارم!
اهان خودمم الان 4s دارم ولی دیگه این گوشیم تو بعضی چیزا کم داره میاره!
اگه بتونی باترفلای گیر بیاری و باهاش کار کنی نظرت عوض میشه .. گوشی های سونی طرحش رو تو دست هر کسی نمیپسنده.

گوشی های سونی طرحش رو تو دست هر کسی نمیپسنده
دقیقا ... خیلی این Z طرفدار پیدا کرده یا کلا سری گوشی های Xperia اما به هیچ وجه طراحی رو دوست ندارم. وقتی دست میگیری خیلی حس پوچی داری :d (از نظر ظاهر وگرنه سخت افزار خوبی داره)
اهان خودمم الان 4s دارم
مرد مومن ios رو رد میکنی؟ :d برو 5 بخر حتی دست دو تمیز. شرف داره به خدا!

سلام .
دوستان کیفیت بد صفحه نمایش که از این و اون میشنویم راجع به گوشی سونی تا چه حده ؟! خیلی مشهوده ، بخصوص زاویه دید !؟
منظورم مدلهایی مثل Xperia Z یا در مدل های متوسط مدلهای M , L و ...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or