راهنمایی برای خرید موبایل

من دیدم, الان قیمتش مناسب شده ارزش خرید بالایی داره. سرعت و اینترفیسش مثل Lumia 920 میمونه سخت افزارشم مثل اونه فقط دوربینش ضعیفتره و البته برنامه های انحصاری نوکیا رو نداره. به نظرم قیمت خیلی خوبی داره ولی اگه میخوای ویندوزی تو این مایه ها بخری Lumia 820 و 920 بهترن به نظرم چون خیلی برنامه های انحصاریشون خوبه و دوربینشونم حرف نداره...
درسته ولی من زیاد موزیک گوش میدم و HTC کیفیت صدای ـش میگن خیلی بهتر از لومیا هاست ...
نمیدونم 820 هم همین طوری باشه صداش

آخه بنچمارک هاش واقعا ضغیفه :d
اون جور که من دیدم فقط ارقامش بالا بود وگرنه سی پی یو ی 4 هسته ای 2.3 با 1.7 Z برابر بود:|
بعد این باتریش یه ذره ضعیف نیست؟:دی
دوستان کلا تو این رنج چی بپیشنهاد میدین ( بالا تر نه این ته ته بودجمه):دی

به هیچ عنوان z نخرید!!!!
یا منتظر نسل بعد snapdragon 805 بمونید یا با پول z یدونه nexus 5 بخرید هم از لحاظ آندروید کاملا ساپورت میشه و هم تقریبا تو بنچمارکها 2 برابر z امتیاز گرفته!!و از snapdragon 800 درش استفاده شده!!
Z=اشتباه محض

منم nexus 5 پیشنهاد میکنم
اصلا خرید N5 برای اینجا توصیه نمیشه!من خودم عاشق N4 بودم و بنظرم N5 یک پیشرفته بزرگه نسبت به N4 اما چرا میگم نخرید؟چون فوق العاده باتری ضعیفی داره!یعنی شما حتما هر روز باید گوشیو شارژ کنید استفاده کاملا معمولی در صورت کمی استفاده بیشتر مطمئنا 2 بار در روز.من خودم 1 هفته گوشی رو برای تست داشتم در یک روز 3بار گوشیو شارژ کردم چون هم 3 تا بازی (کلا 2 ساعت) و اینترنت و آهنگ گوش دادم باهاش.
نظر دادن از روی بنچ مارک هم کاملا غلطه.جدا از باگ های این برنامه ها و اعداد ی که شرکتها براحتی میتونن بیشترش کنن شما دراین گوشی میخرین نه لپ تاپ!Z رو من روش MC4 راحت و بدون لگ بازی کردم.MC4 توی بازیهای اندروید از لحاظ گرافیکی Top 3 هست.

بهر صورت من هنوزم اندروید خام رو به همه رابط ها ترجیح میدم اینجام بارها گفتم و گوشی های مختلف رو به همه پیشنهاد دادم و بنظرم یک گوشی برای یکی بهترینه و یک گوشی دیگه برای یکی دیگه اما N5 به هیچ کس بجز توسعه دهندهای اپلیکیشن توصیه نمیشه.

درسته ولی من زیاد موزیک گوش میدم و HTC کیفیت صدای ـش میگن خیلی بهتر از لومیا هاست ...
نمیدونم 820 هم همین طوری باشه صداش

بنظرم WP باید Nokia خرید.اما جدا 8X و بخصوص 8S زیباترین گوشیهای WP هستن.اصلا رنگ بندیو میبینی حال میکنی.من تا 600 هم دیدم 8X رو که کاملا میارزه به قیمتش.

اصلا خرید N5 برای اینجا توصیه نمیشه!من خودم عاشق N4 بودم و بنظرم N5 یک پیشرفته بزرگه نسبت به N4 اما چرا میگم نخرید؟چون فوق العاده باتری ضعیفی داره!یعنی شما حتما هر روز باید گوشیو شارژ کنید استفاده کاملا معمولی در صورت کمی استفاده بیشتر مطمئنا 2 بار در روز.من خودم 1 هفته گوشی رو برای تست داشتم در یک روز 3بار گوشیو شارژ کردم چون هم 3 تا بازی (کلا 2 ساعت) و اینترنت و آهنگ گوش دادم باهاش.
نظر دادن از روی بنچ مارک هم کاملا غلطه.جدا از باگ های این برنامه ها و اعداد ی که شرکتها براحتی میتونن بیشترش کنن شما دراین گوشی میخرین نه لپ تاپ!Z رو من روش MC4 راحت و بدون لگ بازی کردم.MC4 توی بازیهای اندروید از لحاظ گرافیکی Top 3 هست.

بهر صورت من هنوزم اندروید خام رو به همه رابط ها ترجیح میدم اینجام بارها گفتم و گوشی های مختلف رو به همه پیشنهاد دادم و بنظرم یک گوشی برای یکی بهترینه و یک گوشی دیگه برای یکی دیگه اما N5 به هیچ کس بجز توسعه دهندهای اپلیکیشن توصیه نمیشه.

بنظرم WP باید Nokia خرید.اما جدا 8X و بخصوص 8S زیباترین گوشیهای WP هستن.اصلا رنگ بندیو میبینی حال میکنی.من تا 600 هم دیدم 8X رو که کاملا میارزه به قیمتش.
پس انتخابم شد همون زد مرسی :دی
توی جعبه اینا هندذفری دارن؟

نظرتون محترمه ولی...
الان شما چیپست mdm9215m رو با msm 8974 مقایسه کردید و گفتید mdm 9215m بهتره؟!؟!؟!؟!؟!
Msm 8974 یه سرو گردن از mdm 9215m بالاتره عزیز دلم!!!
نکسوس بجز باتریش هیچ ضعف دیگه ای نداره!
گوگل تا حالا دست تو بنچمارکا نبرده و شما چطور میگید دستکاری میکنه؟!همه رو با سامسونگ مقایسه میکنید؟!!!
در ضمن کجای امتیاز 38732 کمه!!
کریت 400 و آدرنو 330 کجا و کریت اولیه و آدرنو 320 کجا!!!
الان xperia sp که آکش 770ت امتیازش بیشتر از xperia z شده!!در حالی که چیپستش 8960t هست...

دارم نوکیا الان البته 520 :دی ... اون موقع که ما خریدیم 820 x8 گرون بودن ... 950 تومن اینا یه دفعه عجیب خورد تو سر لومیا

نظرتون محترمه ولی...
الان شما چیپست mdm9215m رو با msm 8974 مقایسه کردید و گفتید mdm 9215m بهتره؟!؟!؟!؟!؟!
گوگل تا حالا دست تو بنچمارکا نبرده و شما چطور میگید دستکاری میکنه؟!همه رو با سامسونگ مقایسه میکنید؟!!!
الان xperia sp که آکش 770ت امتیازش بیشتر از xperia z شده!!در حالی که چیپستش 8960t هست...
واقعا:|
میشه یه جدول از امتیاز بنچمارکا بزاری ؟
N5 باتریش واقعا ضعیفه

نظرتون محترمه ولی...
دوست عزیز اولا که من سخت افزار گوشی هارو مقایسه نکردم.ولی واقعا اینقدر مهمه که توی یک بازی 4-5 فریم بیشتر بگیرید!COD یا BF که بازی نمیکنین!من اصلا کاری به N5 ندارم اما Z الان همه بازیهارو عالی اجرا میکنه مطمئنا با عرضه 4.4 بهبود هم پیدا خواهد کرد.تازه نکته این جاست شما یک سوم داری پول کمتری میدید دیگه.منطقی هست سخت افزارش ضعیف تر باشه اما مثل PC نیست که شما مثلا تنظیمات گرافیکی رو ببرید بالا یا AA فعال کنید و... شما تهش توی آسفالت 5 فریم بیشتر میگیری واقعا فکر میکنی تاثیری داره یا برای کسی مهمه؟
N5 باتریش ضعیف نیست وحشتناکه.N4 باتریش ضعیف بود تا متوسط اما قابل قبول.این اصلا اینطوری نیست.داریم درباره وسیله ای حرف میزنیم شما معمولا اونو باخودت بیرون میبری.PC نیست که همش به برق باشه!اینکه یهو وسط روز دربدره پریز باشی بدترین نکته برای یک گوشی هست!
من اصلا نگفتم گوگل دستکاری میکنه.شرکت مورد علاقه خودم هست و اصلا بحثم این نیست میگم کلا ملاک برای انتخاب گوشی از روی بنچ مارک واقعا حماقته(قصد توهین ندارم)
75590322066981088143.jpg

پ.ن:یادش بخیر منم یه زمانی با Xperia Ray از S2 امتیاز بیشتری میگرفتم :d
دارم نوکیا الان البته 520 :دی ... اون موقع که ما خریدیم 820 x8 گرون بودن ... 950 تومن اینا یه دفعه عجیب خورد تو سر لومیا
من 8S داشتم رنگ فسفری با طوسیش!یعنی لامصب فقط :d خیلی خوشگل بود راضیم بودم ازش قیمتشم اون موقع اندازه 520 بود(الان نمیدونم اما الانم فک کنم همینه) یه نموره باتریش ضعیف بود فقط.حیف کلا نتونستم با WP ارتباط برقرار کنم وگرنه خیلی راضی بودم ازش.توسره این 8x هم عجیب خورد!نمیدونم چطوری از 1 تومن یهو شد 650 اینا :d بنظرم فعلا نگه دار 520 رو.چون تا 1 میلیون بهترین گوشی نوکیاست.دیگه اگه بعدا خواستی 925 ارزش داره بگیری.
آره یه آبی ـش رو دیده بودم ... خیلی خوب بود ... نمیخوام اینقدر هزینه کنم آخه ...
خوب پس همون 8X بگیر خوبه.صداش عالیه.همون 8S فسقلی هم غوغا بود.کلا HTC عالیه بخصوص با Beats ..من One X plus داشتم اون فوق العاده بود.این 8X هم beats داره حتما همینطوریه.

پس انتخابم شد همون زد مرسی
biggrin1.gif

توی جعبه اینا هندذفری دارن؟
الان تو جعبه 1280 هم هندزفری داره :d اون موقع که داشت الان نمیدونم ولی بهر صورت داره حالا شاید به اسمه full pack و این دغل بازیا :d

آخرین ویرایش:
من 8S داشتم رنگ فسفری با طوسیش!یعنی لامصب فقط
:d
خیلی خوشگل بود راضیم بودم ازش قیمتشم اون موقع اندازه 520 بود(الان نمیدونم اما الانم فک کنم همینه) یه نموره باتریش ضعیف بود فقط.حیف کلا نتونستم با WP ارتباط برقرار کنم وگرنه خیلی راضی بودم ازش.توسره این 8x هم عجیب خورد!نمیدونم چطوری از 1 تومن یهو شد 650 اینا
:d
بنظرم فعلا نگه دار 520 رو.چون تا 1 میلیون بهترین گوشی نوکیاست.دیگه اگه بعدا خواستی 925 ارزش داره بگیری.
آره یه آبی ـش رو دیده بودم ... خیلی خوب بود ... نمیخوام اینقدر هزینه کنم آخه ...

اقایون GLX G4 رو پیشنهاد میدید ؟ :d البته برای استفاده شخصی نه بلکه برای کادو :d کلا کارایی چجوری هست ؟

واقعیتش خداییش باهاش کار کردم و ضعف خاصی ندیدم ازش و سیستم عامل همه چیز خیلی خوب و به راه بود . گوشی روون و سنگینی هم بود و طراحی اش با اینکه کپی اش شله قلم کار هست ولی خب باز خوبه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or