SleepyTurtel
کاربر سایت
اگه منظورت سامسونگ s4 هستش که اون رو انگشتت یک هزارم میلی متر جرم باشه هم کار نمیکنه چه برسه به دستکش:ds4 کی اومد با اونم میشد با دستکش کار کرد
سومی رو کلا بیخیال شو. بین اولی و دومی هم من میگم z1 رو بخر.سلام عزیزان
من بین 3 گوشی گیر کردم
LG G2
Sony Xperia Z1
Nexus 5
به نظر شما کدوم بهتره
ار لحاظ هر جنبه ای ممنون میشم راهنماییم کنید
اگه منظورت سامسونگ s4 هستش که اون رو انگشتت یک هزارم میلی متر جرم باشه هم کار نمیکنه چه برسه به دستکش:d
امروز نوت 3 مو هم فروختمطرف اومد هر چی قیمتو بالا هم انداختم بازم ول کن نبودتو این دو ماهه این 4 امین گوشی بود که فروختم(البته بالای قیمت خرید خودم):dالانم مثل سگ پشیمونم من موندم با یک گوشی چینی 2 سیم کارته:d
واسه کساییم که میخوان گوشی بگیرن پیشنهادم اینه که فعلا یک ماهی دست نگهدارن تا نسل بعدی گوشیا(مثل خودم)...اسفند ماه نزدیکه
کسی نظری نداره؟دوستان الان که Z1 اومده و همچنین نسل بعدی هم چند وقت دیگه میاد میرزه که یه Z بخرم؟
تا کی پشتیبانی میشه ازش؟
تا کی بازی ها رو بدون لگ میاره؟
من دیدم, الان قیمتش مناسب شده ارزش خرید بالایی داره. سرعت و اینترفیسش مثل Lumia 920 میمونه سخت افزارشم مثل اونه فقط دوربینش ضعیفتره و البته برنامه های انحصاری نوکیا رو نداره. به نظرم قیمت خیلی خوبی داره ولی اگه میخوای ویندوزی تو این مایه ها بخری Lumia 820 و 920 بهترن به نظرم چون خیلی برنامه های انحصاریشون خوبه و دوربینشونم حرف نداره...دوستان کسی اینجا تجربه کار با HTC 8X رو داشته؟
با توجه به قیمتش ارزش داره کاملا خریدش.معلوم نیست نسل بعد Z1 کی میاد تازه 1 ماه دیگه معرفی بشه(اگه بشه)حتما میره برای 6 ماه دوم .پشتیبانی هام معمولا 18 ماهه هست.براش 4.4 میخواد بیاد و بعد اونم اصلا معلوم نیست.چون اصلا معلوم ینست نسخه بعدی اندروید کی بیاد(تازه نسخه 4.4 اومده) و بعد باید دید آپدیت میده سونی یا نه.دوستان الان که Z1 اومده و همچنین نسل بعدی هم چند وقت دیگه میاد میرزه که یه Z بخرم؟
تا کی پشتیبانی میشه ازش؟
تا کی بازی ها رو بدون لگ میاره؟
کسی نظری نداره؟
آخه بنچمارک هاش واقعا ضغیفه :dبه هیچ عنوان z نخرید!!!!
یا منتظر نسل بعد snapdragon 805 بمونید یا با پول z یدونه nexus 5 بخرید هم از لحاظ آندروید کاملا ساپورت میشه و هم تقریبا تو بنچمارکها 2 برابر z امتیاز گرفته!!و از snapdragon 800 درش استفاده شده!!
Z=اشتباه محض